Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Ramiz

Quote from: Fatal on 2009-05-12, 18:01:35
Vettem ilyen Axe Instict tusfürdőt, most kicsit meglepődtem zuhanyzás közben, úgy néz ki, mint a vér, és olyan szaga van, mint az Unicumnak. :zomg:

:whoah: Amelyik csaj erre nem bukik, az nem is... az nem is HÁRDKÓR :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Quote from: Fatal on 2009-05-12, 18:01:35
Vettem ilyen Axe Instict tusfürdőt, most kicsit meglepődtem zuhanyzás közben, úgy néz ki, mint a vér, és olyan szaga van, mint az Unicumnak. :zomg:
És most az unicum szag rádragadt? :D
[reserved]

Fatal

Nem újdonság... :D
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Kvikveg

Erosen gondolkodom egy ilyen mintaju polon... jol passzolna a kollegak humorerzekehez.  :lol:
[spoiler][/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

SaiyaGin

Quote from: Kvikveg on 2009-05-12, 22:03:16
Erosen gondolkodom egy ilyen mintaju polon... jol passzolna a kollegak humorerzekehez.  :lol:
[spoiler][/spoiler]

Ez a Nagyon  :lol: ba is mehetne!  :D

pet

Én

Az normális, hogy a bal szememmel sötétebben látok, mint a jobbal? Csak most vettem észre, véletlenül. Kimentem a konyhába elszívni egy cigit, és míg a a sötét konyhában a jobb szememmel teljesen jól láttam közvilágítás-Hold kombó mellett, a ballal szinte semmit.

ED: pet, a priccsen van net?

pet

Quote from: Én on 2009-05-12, 22:42:10
Az normális, hogy a bal szememmel sötétebben látok, mint a jobbal? Csak most vettem észre, véletlenül. Kimentem a konyhába elszívni egy cigit, és míg a a sötét konyhában a jobb szememmel teljesen jól láttam közvilágítás-Hold kombó mellett, a ballal szinte semmit.

ED: pet, a priccsen van net?
you are going to be an emo.
amúgy priccs?

Én

Őrszoba, ha jól tudom. Ha nem, majd Rounin leolt.
ED: nem, eszembejutott, az csak az ágy :D
Quote from: pet on 2009-05-12, 22:46:02
you are going to be an emo.
Ann Hiro :zomg:

pet

túl nagy lett a link? :) azért bocs, ha elmagyarázod hogy kell átírni, modify lesz. vagy valami más?

motifator

Quote from: pet on 2009-05-12, 22:50:02
vagy valami más?
Ja. Szerintem valami más.

@Én: Gonosz  :ejnye:
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

pet

a link tartalma nem összeegyeztethető a szabályokkal? azon az alapon hogy flamet szül a forumon? ha igen, akkor törlöm.

Draconire

a jobb szememmel teljesen jól láttam közvilágítás-Hold kombó mellett, a ballal szinte semmit.

Farkasvakság?

Quote from: pet on 2009-05-12, 22:37:53
link

Ez az ahol X-et kéne kitennem MSN-en a nevemhez?

Tycho

Quote from: pet on 2009-05-12, 22:50:02
túl nagy lett a link? :) azért bocs, ha elmagyarázod hogy kell átírni, modify lesz. vagy valami más?
Szabály szerint asszem mehet, de valami ruleslawyer megmondja majd...

[url=ide a link címét]ide, hogy milyen kék aláhúzott szavakra kattintva mész a címre[/url]

Én

Quote from: Draconire on 2009-05-12, 22:57:05
Farkasvakság?
Dunno, fél szemre? Lehet :S
Quote from: Draconire on 2009-05-12, 22:57:05
Ez az ahol X-et kéne kitennem MSN-en a nevemhez?
Nem, legalábbis az önarckép topicban pet nem tűnt cigánynak :)

pet

nem, csak megrázott a hír. és érdekességképp belinkeltem.
edit: ty tycho

sirtomi

Ha továbbra is fent áll menj szemészhez.
Én a bal szememmel homályosan látok, közelre és távolra is.

pet

én teljesen élesen látok, csak színtévesztő vagyok  :whoah:

Én

Jah, miért nem mondtad, akkor nem szopattunk volna az emo dolgokkal :haha:

pet

Quote from: Én on 2009-05-12, 23:29:23
Jah, miért nem mondtad, akkor nem szopattunk volna az emo dolgokkal :haha:
úúúú hogy  :uzi:

Én

Quote from: pet on 2009-05-12, 23:45:28
:uzi:
Micsoda? Hát 16 éves csajnak nézek én ki?
Ne válaszolj

Kuroi Tenshi

Az normális, hogy a bal szememmel sötétebben látok, mint a jobbal?

Én meg az egyik szememmel egy árnyalattal fakóbban látom a
színeket, mint a másikkal. Ez van :)

Quote from: pet on 2009-05-12, 23:01:58
ty tycho

ty-ty-ty-tycho-breaker!

Nakedape

én az egyik szememmel kicsit jobban balról látom a dolgokat
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

kikuchiyo

Az, hogy milyen sötéten látod a világot a szemeddel, az attól is függ, hogy mennyire alkalmazkodott a fényhez az a szemed. Ha az egyiket letakartad vagy becsuktad hosszabb ideig, akkor az a szemed jobban megszokta a sötétet, ezért érzékenyebb és kevés fényben is jobban lát, mint a másik.

Állítólag a kalózok sem azért hordtak fél szemükön kendőt, mert ki lett volna szúrva, hanem azért, mert gyakran kellett közlekedniük a jól megvilágított fedélzet és a sötét hajóbelső között. Ők is tapasztalták, hogy sötét szobába bemenve az ember egy darabig alig lát valamit, ez harc közben kevéssé lett volna hatékony. Ezért az egyik szemüket állandóan a sötéthez szoktatva tartották, és amikor bementek a sötétbe, akkor csak felemelték a kendőt és azzal a szemükkel jól láttak odabent is. Volt erről egy rész a Mythbustersben.

BTW ez a sötéthez alkalmazkodás nem csak a pupilla szűkülését jelenti: a retinán is fotokémiai változások következnek be. Legalább fél óra kell, amíg a szem eléri a maximális fényérzékenységét.
Failure is the default option

Tycho

Quote from: pet on 2009-05-12, 23:28:35
én teljesen élesen látok, csak színtévesztő vagyok  :whoah:
Pffft... egy egyszerű primitív szemüveglencsével korrigálható... Asszem épp még örülnének is itt a laborban annak, ha bemérhetnék a színhibáját a szemednek :hehe:
Quote from: Nakedape on 2009-05-12, 23:59:04
én az egyik szememmel kicsit jobban balról látom a dolgokat
:facepalm: :muhahah:
Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-12, 23:54:47
ty-ty-ty-tycho-breaker!
B-B-B-BAD PUN BREAKER!

Kuroi Tenshi

Quote from: kikuchiyo on 2009-05-13, 00:12:30
Állítólag a kalózok sem azért hordtak fél szemükön kendőt, mert ki lett volna szúrva, hanem azért, mert gyakran kellett közlekedniük a jól megvilágított fedélzet és a sötét hajóbelső között.

Volt is egy ilyen mythbusters rész :D

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Tycho

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-13, 00:15:30
Quote from: kikuchiyo on 2009-05-13, 00:12:30
Állítólag a kalózok sem azért hordtak fél szemükön kendőt, mert ki lett volna szúrva, hanem azért, mert gyakran kellett közlekedniük a jól megvilágított fedélzet és a sötét hajóbelső között.

Volt is egy ilyen mythbusters rész :D
Jaja... fukken mythbusters... épp szabadítgatom fel a helyet az egyes epizódoknak, hogy megnézhessem az összeset :whoah:

ED.: ultrakill jött volna előbb...uFail :hehe: