Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zen

Quote from: Fazék on 2009-08-17, 16:15:48
betoltam egy fél pizzát. moccanni sem tudok. hejj!
Én négy melegszendvicset (ma még nem ettem).
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Lythis

Quote from: noriko on 2009-08-17, 15:56:54
[random note of observation] a túrórudi kinyitó szalagja máskor nem piros szokott lenni? olyan fura ez a kék... :3x3:[/random note of observation]
heee? olyannal még sosem találkoztam... Milyen fajta egyébként? Pirospöttyösnél valszeg én is pislognék, Danone-nál, vagy Milka-nál nem feltétlen :)

.Attila

Quote from: Kvikveg on 2009-08-17, 16:15:02
Van egy het semmim, most elvezni kene a semmittevest, ehelyett unatkozom. A harombol ket konyvet mar elolvastam, a harmadik meg nem jo. Gepezni meg a leheto legkevesebbet akarok. :/

Ilyenkor a legjobb elővenni a gitárt :)

Fazék

Quote from: .Attila on 2009-08-17, 16:27:40
Van egy het semmim, most elvezni kene a semmittevest, ehelyett unatkozom. A harombol ket konyvet mar elolvastam, a harmadik meg nem jo. Gepezni meg a leheto legkevesebbet akarok. :/

és szétverni a legközelebbi falon. ez csak 3 perc. és ismét unatkozás :(

Nakedape

Quote from: Fazék on 2009-08-17, 16:30:07

a szomszédban kell vele szétverni pár dologot, hosszú órákra program. legalább. vagy bárban
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Lythis

Meleg van, és megdöbbenve vettem észre, hogy a szobámban halmozódó üdítősflakonok immár nem csupán elhanyagolható mennyiségben vannak jelen. Lehet, hogy lassan majd jogokat is akarnak, szóval ha nem lennék lusta, már kivittem volna őket.
Öcsém vett halrudakat, merthogy most ő csinál ebédfélét, és akkor legyen az. És hogy kóstoljam meg. Gotta love the taste of FŰRÉSZPOR. Jó, annyira nem vészes, de hogy valószínüleg csak nyomokban látott halat, az szerintem fix. Nem merem megnézni a csomagolást egyébként. Szerintem így jobban járok.
A hűtőajtó valamiért nem akar rendesen csukódni. Anno taszajtottam rajta egyet, és meg volt oldva, de mostanában a dög egyszerűen megáll olyan 3-5 centire a teljes bezáródás állapotától, és gúnyosan kacag (fogalmam sincs, hogy mi van vele..leterhelve, elhajolva nincs, szóval lehet, hogy csak kekec).
És ha már az öcsém manőverei: Szombat. Megkértem, hogy mivel valszeg nem leszek itthon este, ezért öntözze meg a növényeket helyettem. Hazajövök, meglesem a számomra aktuálisan éppen legfontosabb kis tálkát, amibe csíráztatás céljából magokat ültettem olyan... hát, még Júni elején talán. És áll benne a víz. Kinnvan napközben a dögvész melegben, van benne kb egy ujjnyi föld, mert annyi elég kell legyen, az edény meg nem rendes cserép, hanem egy zárt porcelántálka. Így el lehet érni, hogy kb optimális nedvességtartalma legyen. És arra jövök haza, hogy ÁLL BENNE A VÍZ PEREMIG.... -->  :zomg: :morci: :aaa:
Víz kiönt, föld benntart, reménykedés, hogy hátha nem b*szott el mindent. És ma kimentem, hogy jól megszemléljem, hogy kellően nedves-e a talaj, és lám,  valami kidugta a kis leveleit, szóval most örömködés van. Remélhetőleg nem valami másik időközben belekerült növény. De mivel elég pici, és törékeny, így még nem ástam utána, hogy megnézzem, szerintem még várok vele egy pár napot minimum. A többi még úgysem hajtott ki - legalábbis csak ezt az egyet láttam.
Most pedig gőzerővel próbálom magam rávenni a rizsfőzésre, bár lehet, hogy lusta dög leszek, és inkább rendelek valami kaját... meh.

Nemmellékesen hétfő van, meleg, k*rvára unom magam, és minden max 10 percre köt le. Hence the rant. Asszem teát fogok csinálni... jah...

Cloud

Quote from: Zen on 2009-08-17, 16:16:58
Én egy pizzát, meg egy lasagnét...Éhes vagyok. :(

Ilyen tv-t akarok: :eek:

http://img40.imageshack.us/img40/7167/kp003f.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/5940/kp004.jpg

Kicsit nézelődtem Westend-ben. :D

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2009-08-17, 16:34:34

a szomszédban kell vele szétverni pár dologot, hosszú órákra program. legalább. vagy bárban
:lol:
El kell menni Aquincumba, hogy egy helyen legyek a gitarral. Ut oda-vissza osszesen 3 ora.  :szemuveges:
(Tudnam miert nem hoztam el.)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-08-17, 17:55:09
Quote from: Nakedape on 2009-08-17, 16:34:34

:lol:
El kell menni Aquincumba, hogy egy helyen legyek a gitarral. Ut oda-vissza osszesen 3 ora.  :szemuveges:
(Tudnam miert nem hoztam el.)
ezekszerint most oda vagy költözve Nagykovácsiba "nyaralni"? Egyébként meg ott az a bőgő/cselló/brácsa/másikhúroshangszer, amit nem engedtél felgyújtani, azt is abuzálhatnád, nem? :)

Kuroi Tenshi

Ha már rant:
[spoiler]kurva tikkasztó meleg van. Telivedelem magam, mégis
ahogy kilépek, kiszárad a torkom, rohadt szomjas
leszek.
Kapja be a foglalkoztatásügyi hivatal. Fél órát
állok sorban a kerületi kirendeltségben, mire közlik, hogy
"ja, hogy diplomás? Akkor Ráday utca." Mire odaérek,
már zárva.
Dögöljön meg a városvezetés, hogy már megint úgy
verték szét a közlekedést, hogy abból maximális
szívás legyen: tömött buszok, lépésben álló forgalom.
Kapja be az összes faszparaszt hülye barom gyalogos,
aki nem tud ésszel közlekedni. Akkora helyen, ahol
három-négy ember lazán elférne, ketten mennek úgy,
hogy más már nem fér el mellettük, nem néz előre,
amikor észrevesz akkor se kezd kikerülni vagy utat
adni, és még ő van megsértődve, hogy ezután vállal
belemegyek. És azok is kapják be, akik csak úgy tudnak
mellettem elmenni, hogy könyökkel-táskával azért
eltalálnak.
Egyszóval kapja be ez a tetves város.[/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2009-08-17, 18:05:08
ezekszerint most oda vagy költözve Nagykovácsiba "nyaralni"? Egyébként meg ott az a bőgő/cselló/brácsa/másikhúroshangszer, amit nem engedtél felgyújtani, azt is abuzálhatnád, nem? :)
Jaja.
Azt mar abuzaltam ot evet, es csak csoportos abuzalassal mukodik jol a dolog, de ahhoz meg sokat kene elotte egyedul abuzalnom.  :haha:

KT: na ezert is vagyok itt kint. :) A hazban jo ido van, franc fog bemenni a varosba, stb.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Quote from: Kvikveg on 2009-08-17, 18:38:10
Quote from: Lythis on 2009-08-17, 18:05:08
Jaja.
Azt mar abuzaltam ot evet, es csak csoportos abuzalassal mukodik jol a dolog, de ahhoz meg sokat kene elotte egyedul abuzalnom.  :haha:

KT: na ezert is vagyok itt kint. :) A hazban jo ido van, franc fog bemenni a varosba, stb.
ha sokat kell egyedül abuzálnod, akkor avval el tudod ütni az időt, nem? vagy az is uncsi? :)

KT: welcome to our GLORIUS AND WONDERFUL CAPITAL CITY..... -.-

Darkstar

Átaludtam a délutánt és az álmodtam, hogy kitört a Gellért-hegy és baromi jól nézett ki. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Cloud

Quote from: Darkstar on 2009-08-17, 19:28:39
Átaludtam a délutánt és az álmodtam, hogy kitört a Gellért-hegy és baromi jól nézett ki. :D
Alvás előtt mit ittál? :D

Lythis

Quote from: Cloud on 2009-08-17, 19:33:20
én is kérek! :D

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2009-08-17, 19:36:15
Quote from: Cloud on 2009-08-17, 19:33:20
én is kérek! :D
+1

Én

Annyira imádom, amikor az Enter gomb sztrájkba vonul... Egyszerűen nem akar működni, a numerikus se és képernyőbillentyűzettel se. Általában meggyógyul, de sosem tudom miért...

Makos

Quote from: Cloud on 2009-08-17, 17:45:20

O.o
Ez most miért ilyen drága? :zomg:

Cloud

Quote from: Makos on 2009-08-17, 22:31:23
Quote from: Cloud on 2009-08-17, 17:45:20

O.o
Ez most miért ilyen drága? :zomg:
Jó kérdés. Épp ezért linkeltem.
Áruházban meg akartam kérdezni, de nem jött oda senki.

Lythis

Quote from: Cloud on 2009-08-17, 22:39:20
Jó kérdés. Épp ezért linkeltem.
Áruházban meg akartam kérdezni, de nem jött oda senki.
lol, ennyiért házat, meg kocsit, nem tv-t....  :zomg:

(habár ha belegondolsz, hogy innentől úgy oszthatsz másokat, hogy "a tv-m többe van, mint a kecód.." ... :D )

Makos

Ja izé. Ma futás közbe megharapott egy darázs :mad:

Lythis

Quote from: Makos on 2009-08-17, 22:47:47
Ja izé. Ma futás közbe megharapott egy darázs :mad:
jobb, mintha csípett volna ^^

edit: és felhív öcsém, hogy mit hozzon nekem kínaiból... kewlies :D

LiaLia

Kínaiból a szezámos bundás édes-csípős sültcsirke finom, legalábbis az illatos omlós után ez az amit még ott megeszek. És még a saláta sült tofuból  :smile: Az ismeretlen barnaszószosokat eleve kerülöm.

Lythis

Quote from: LiaLia on 2009-08-17, 23:42:48
Kínaiból a szezámos bundás édes-csípős sültcsirke finom, legalábbis az illatos omlós után ez az amit még ott megeszek. És még a saláta sült tofuból  :smile: Az ismeretlen barnaszószosokat eleve kerülöm.
Szezámosat hozattam :) (bár még nem ért ide vele... tippre körbekerüli a várost, vagy ilyesmi.... -.- )
Jah, meg levest... ha már most szombaton nem volt ( :_piszka:  :D )

LiaLia

Quote from: Lythis on 2009-08-17, 23:56:11
Szezámosat hozattam :) (bár még nem ért ide vele... tippre körbekerüli a várost, vagy ilyesmi.... -.- )
Jah, meg levest... ha már most szombaton nem volt ( :_piszka:  :D )

csak nem a csípős-savanyút?  :D
a csirke, a tofus, meg a csípős leves amit meg bírok onnan enni. Két hónapban egyszer  :smile:

Kvikveg

Garrr, kell keresnem itt egy kinai kajaldat.  :morci:
:D

Én

Én holnap korán reggel utazok Erdélybe ( :szemuveges: ), úgyhogy húzok aludni. Legyetek jók, etc. :D

Rounin

Quote from: Én on 2009-08-18, 00:09:50
Én holnap korán reggel utazok Erdélybe ( :szemuveges: ), úgyhogy húzok aludni. Legyetek jók, etc. :D

Just...don't die.
:haha:

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2009-08-18, 00:32:26
Quote from: Én on 2009-08-18, 00:09:50

Just...don't die.
:haha:
+1