Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Tedd hozzá, hogy vizet is kérsz a kádba, nehogy vita tárgya legyen. :muhahah:

Nakedape

és ha nem kér?

pl van sok baileyse?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Makos

Quote from: Xipe on 2010-07-16, 10:10:19
11 kerulet kozeleben keresek kedves animes baratot akinel van kad, es szivesen berbe is adna 1-2 orara hogy befekudhessek.

Hogy én miért olvastam a kád helyett kard-ot és a befeküdhessek helyett belefeküdhessek-et, azt nem tudom megmagyarázni :D

Xipe

Quote from: Makos on 2010-07-16, 13:41:33
Quote from: Xipe on 2010-07-16, 10:10:19
11 kerulet kozeleben keresek kedves animes baratot akinel van kad, es szivesen berbe is adna 1-2 orara hogy befekudhessek.

Hogy én miért olvastam a kád helyett kard-ot és a befeküdhessek helyett belefeküdhessek-et, azt nem tudom megmagyarázni :D

Kardot nem kernek mert van 4 is.
Kad kell, vizzel, fizetem is a vizmennyiseget.
Sot meg ajandek sort is adok.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

:bruhuhu: Kellett volna a-ha koncetre mennem, francba francba, miert nincs egy ismerosom se aki jott volna, bruhuhuuuu... :(
Also: kibirhatatlan meleg van.
Pakolnom kene, vagy legalabb valami ertelmeset csinalni, de semmi kedvem.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

kikuchiyo

Jelentes a Balatonrol

q meleg van

viz is meleg

sok hulye zold szunyogszeru ize van

a felhozata lkozepszerunek mondhato, sajnos az eloszlasfv extremitasait a feszes testu tizenevesek helyett inkabb az Akira csucsjelenetebolismert amorf, elfolyo monstrumok uraljak

szar ez a virtualis billentyuzet
Failure is the default option

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2010-07-16, 21:43:38
a felhozata lkozepszerunek mondhato, sajnos az eloszlasfv extremitasait a feszes testu tizenevesek helyett inkabb az Akira csucsjelenetebolismert amorf, elfolyo monstrumok uraljak

Ne már, jövő hétvégén megyek...

Darkstar

Valakinek van valami ötlete, hogy a külföldről jövő ems küldeményt meddig tartják itt a postán? Illetve ezt hogyan lehet meghosszabítani? Valószínűleg egy rendelésem pont jövő héten fog befutni, amikor sem én, sem senki, akit megbízhatnék, hogy hozza el, nem lesz itt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kuroi Tenshi

Quote from: Darkstar on 2010-07-16, 22:25:57
Valakinek van valami ötlete, hogy a külföldről jövő ems küldeményt meddig tartják itt a postán? Illetve ezt hogyan lehet meghosszabítani? Valószínűleg egy rendelésem pont jövő héten fog befutni, amikor sem én, sem senki, akit megbízhatnék, hogy hozza el, nem lesz itt.

Megőrzik azt jó ideig, max. raktárdíjat számítanak fel.
Egy-két hét alatt biztos nem tűnik el.
Legalábbis sztem, nki csomagokat ált. fél héten belül
felvettem, de az már rég volt, nem emlékszem, mi
volt a papírokon.
Mi olyan titkos, hogy senkit nem tudsz rá megkérni?
*looks at user title* uhm, I get the idea now... ;D

Darkstar

Nem olyan nagy titok, de mivel szülők nincsenek és én meg pont a közelben lévő, esetleg megkérhető haverokkal leszek horváthországban, ezért necces. Habár még agyalok a dolgon kicsit.

egyébként kicsit gyorsabbak, mint a magyar posta. :D
http://bit.ly/a7RdWp
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Most néztem, hogy tavaly év vége óta nem volt 5ös a lottón, aztán két hete elvitték a 3milliárdot, majd múlt héten volt még egy ötös, ami 87milliót ért.
Kíváncsi lennék, mi ment le az utóbbi nyertes fejében.

Selmo

"Kifizetem a lakáskölcsönt, veszek egy családi házat kerttel, mellé egy kocsit, ezt odaadom a gyereknek, a maradékból meg kihúzom azt a 30 évet. Az a szerencsétlen meg mennyit törprenghet, hogy mibe fektetesse be a milliárdjait." :D

A tökéletesség unalmas.

Darkstar

Quote from: Selmo on 2010-07-17, 00:12:17
"Kifizetem a lakáskölcsönt, veszek egy családi házat kerttel, mellé egy kocsit, ezt odaadom a gyereknek, a maradékból meg kihúzom azt a 30 évet. Az a szerencsétlen meg mennyit törprenghet, hogy mibe fektetesse be a milliárdjait." :D
87 millió nem kevés, de azért azt kétlem, hogy ennyi minden beleférne.
Én is gondolkodtam ezen egyébként. Egyrészt nyilván örülnék neki, de azért lenne bennem egy tüske is, teljesen alaptalanul, de szerintem max a dalai lámában nem lenne hasonló esetben.
Amiről az jut eszembe, hogy szeptemberben jön Budapestre.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Rounin

Quote from: Darkstar on 2010-07-17, 00:56:15
87 millió nem kevés, de azért azt kétlem, hogy ennyi minden beleférne.

Pedig simán.
Nem kell mindenből a legdrágább. :p

Darkstar

A fentebbi kérdés tárgytalan, kihozták ma reggel. Ez gyors volt.  :hopp:

Ed.: a thread alapján lehet, hogy páran tudtok róla, de azért ide is linkelem. Hogyan szerezzünk saját tervezésű egérpadot ingyen
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

szpeter

Quote from: Darkstar on 2010-07-17, 15:13:31
A fentebbi kérdés tárgytalan, kihozták ma reggel. Ez gyors volt.  :hopp:

Ed.: a thread alapján lehet, hogy páran tudtok róla, de azért ide is linkelem. Hogyan szerezzünk saját tervezésű egérpadot ingyen

Na,ezt ki is próbáltam most. Szállítási költség mennyi szokott lenni?

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

szpeter

Quote from: Darkstar on 2010-07-17, 16:42:45
A kuponnal az is 0
Azt láttam,csak arra gondoltam,hogy mi van,ha kaszálna a magyar posta is,de akkor azt is kifizetik.Hát ez baromi jó akkor :D És annyit csinálhat az ember amennyit akar? (a kupon-szám lejártáig persze)

Darkstar

Hivatalosan egyet, elvileg valahgy szűr (cookie tuti van de azon kívül valami más is). Ha azt kikerülöd (user agent, tor, több böngésző), annyit rendelsz, amennyi új FB reget csinálsz 50 frienddel, ami kb 10 perc. :D Ja, és a címet mindíg kicsit máshogy írd be a biztonság kedvéért (utca -> u., etc). Én 3at csináltam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Xipe

A DOOM tarsasjatek csak laza 11000Ft-ba kerul. >.>
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Xipe

_(๏̯͡๏)_

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Megelőztük a németeket! Tegnap este a TV2-n ment a Taxi 3., ma náluk, a Kabel 1-on!  :lol:
[spoiler]Jó, tudom, nem új film, de akkor is vicces az egybeesés.[/spoiler]

Selmo

Miután sikerült 1 hetet szívózni a raw beszerzésével - végül 2 fél torrentből tudtam csinálni 1 teljeset - megalkottam életem első ordered chapteres animéjét. Azt hittem ez valami szívózós köcsögség, erre semmi gond nem volt vele. Az viszont meglepett, hogy az új 4.1-es MKVToolnixos mkv-któl az mplayer hanyatt vágja magát.

A tökéletesség unalmas.

kikuchiyo

Mondjatok egy jó pizzafutárt, amelyik szállít a 22. kerületbe (még ilyenkor is)!
Failure is the default option

Xipe

Quote from: kikuchiyo on 2010-07-21, 20:39:57
Mondjatok egy jó pizzafutárt, amelyik szállít a 22. kerületbe (még ilyenkor is)!

Xipe.
V. az Il Treno
_(๏̯͡๏)_

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2010-07-21, 20:39:57
pizza.hu