Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

A gépem azóta a bizonyos szerelés óta egyre furcsább dolgokat produkál. Most pl egész éjjeli 4chanozás után mikor ki akarom kapcsolni, ez fogadott az asztalon.

Ramiz

Quote from: Én on 2011-01-03, 07:06:04
A gépem azóta a bizonyos szerelés óta egyre furcsább dolgokat produkál. Most pl egész éjjeli 4chanozás után mikor ki akarom kapcsolni, ez fogadott az asztalon.
RAEPD
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Quote from: Xzone on 2011-01-03, 02:01:38
Az enyémet is eléggé elcseszte a dolog, mondjuk ma már sikerült visszaállítanom magam rá: 16-tól 24-ig szoktam aludni :redface:
Az enyémet is, többé-kevésbé. A szilveszteri buli után kb. fél 7 körül aludtam el, dél környékén ébresztett a barátnőm, és úgy volt, hogy elmegyünk a termálfürdőbe, csak aztán a romeltakarítással elment az idő.
Estére hazamentem és 6 körül be is punnyadtam a TV előtt, de legalább fáradt voltam annyira, hogy tudjak aludni és nagyjából visszaálljak a normál ritmusra.

Ma meg 10 nap szabi után újra meló.  :bruhuhu:

Member

Quote from: Moha on 2011-01-03, 09:54:15
a barátnőm,

EDIT: Az is igaz, hogy voltak már ilyen jellegű beszámolóid, csak nekem a párkapcsolatos topicos Moha ugrott be előbb. ^^

Moha

Quote from: Member on 2011-01-03, 11:55:43
EDIT: Az is igaz, hogy voltak már ilyen jellegű beszámolóid, csak nekem a párkapcsolatos topicos Moha ugrott be előbb. ^^
Fejlődök én is, na! :haha:

Kvikveg

Arrrr arrrrr arrrgggghhhhörrr... miert van egy laptopnak csillio alvaltozata, es ez miert nincsen erthetoen leirva valahol? Gyulolok info utan kurkaszni.  :falba:
Lenovo IdeaPad G550A 59-031944 notebook, de van G550L meg mittudomen. Ezekutan hogyan bizzak meg egy kritikaban, ha a joeg se tudja epp melyiket neztek??!  :Eztneked:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Cobra

A hardvert nézd, hasonló sorozatszámnál általában a processzor/ram/videókártya között van eltérés.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

SaiyaGin

Bementem délelőtt vizsgázni. Kiderült, hogy az etr-ben hirdetett helyzettel szemben nem tízkor lesz a vizsga, hanem délután kettőkor és nem is ott, ahol meghirdették.
:angyali:

Kvikveg

Quote from: Cobra on 2011-01-03, 14:23:42
A hardvert nézd, hasonló sorozatszámnál általában a processzor/ram/videókártya között van eltérés.
Igen, kb ez volt. Csak a kritikaban az altipust nem emlitik, ez ami zavaro.  ::)
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Darkstar

Miért van az, hogy ha sok időm van készülni egy vizsgára, akkor az utolsó napokon már elhanyagolom, mondván, hogy úgyis megy? Holnap meg úgy megba$znak, ahogy kell...
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

.Attila

Quote from: Darkstar on 2011-01-03, 18:59:05
Miért van az, hogy ha sok időm van készülni egy vizsgára, akkor az utolsó napokon már elhanyagolom, mondván, hogy úgyis megy? Holnap meg úgy megba$znak, ahogy kell...

Tök mindegy, hogy nehéz a vizsga vagy könnyű, az ember úgy alakítja a dolgokat, hogy mindegyiket ugyanúgy elcsessze.

Én

Quote from: .Attila on 2011-01-03, 19:08:31
Quote from: Darkstar on 2011-01-03, 18:59:05

Tök mindegy, hogy nehéz a vizsga vagy könnyű, az ember úgy alakítja a dolgokat, hogy mindegyiket ugyanúgy elcsessze.
Meh...
- 5 kredites tárgy amit szeretek is
- "fasza, legalább lesz ötösöm"
- holnapután vizsga, collegehumor videókat nézek
- remélem nem basznak meg

NLZ

Quote from: Member on 2011-01-03, 11:55:43
Tényleg, már rég volt valami pofás sztori a Kapcsolatfail topicban.
Valaki? :D
[reserved]

Cloud

Á most senkinek nincs szerintem jó sztorija. MIndenki boldog kapcsolatban él? :D

Rounin

Quote from: Cloud on 2011-01-03, 20:29:47
Á most senkinek nincs szerintem jó sztorija. MIndenki boldog kapcsolatban él? :D

Hacsak nem valami bizarro világra ébredtem, kétlem. :3x3:

Kvikveg

Ez a LOT ez lol... nem biztosak benne, hogy a 70 cm-s csomagom be fog ferni a kisgepbe ami elvisz a nagygepig.  :ejj:
Es kozben nincs merethatar feltuntetve az oldalukon, csak sulyhatar. Hat marhajo.

Rounin: honnan van ez a Disney-Vuk?!

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2011-01-03, 21:15:46
Rounin: honnan van ez a Disney-Vuk?!

Ajándékba kaptam.

NLZ

Megjött a SanDisk Sansa Clip+ 8Gb -om.  :cool:
[reserved]

Ramiz

Az enyémet is eléggé elcseszte a dolog, mondjuk ma már sikerült visszaállítanom magam rá: 16-tól 24-ig szoktam aludni :redface:

Aztat meg hogy a tökben csinálod? Hajnali munkád van? Vagy igazodni kell a dél-koreai csapattársakhoz valami MMORPG-ben? :muhahah:

Nálam a 2-10-ig alvás körül van a normális, éjfélnél előbb évek óta nemigen feküdtem le... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xzone

Quote from: Ramiz on 2011-01-03, 22:40:17

Aztat meg hogy a tökben csinálod? Hajnali munkád van? Vagy igazodni kell a dél-koreai csapattársakhoz valami MMORPG-ben? :muhahah:

Nálam a 2-10-ig alvás körül van a normális, éjfélnél előbb évek óta nemigen feküdtem le... :D

http://us.battle.net/wow/en/character/bleeding-hollow/jormund/simple

NLZ

Quote from: Xzone on 2011-01-04, 01:57:37
Quote from: Ramiz on 2011-01-03, 22:40:17

http://us.battle.net/wow/en/character/bleeding-hollow/jormund/simple
:facepalm:
[reserved]

.Attila

Nem gondoltam volna, hogy Hellsing zenét máshol hallok vissza.
Ill. pontosítva: a Hellsing OST egyik számának introja feldolgozás.
http://www.youtube.com/watch?v=2jQINMA6tu8
Az eredeti: Al Di Meola - Little Cathedral. Sajnos nem találtam neten forrást.

Bicskei

anyját a wizz-nek
nincs valakinek wizzes kártyája?
Ultras liberi

Próféta

Quote from: .Attila on 2011-01-04, 22:03:57
Nem gondoltam volna, hogy Hellsing zenét máshol hallok vissza.
Ill. pontosítva: a Hellsing OST egyik számának introja feldolgozás.
http://www.youtube.com/watch?v=2jQINMA6tu8
Az eredeti: Al Di Meola - Little Cathedral. Sajnos nem találtam neten forrást.
Ramiz is vett már észre ilyet utólag, én többször is, szóval ismerős az érzés :) Gondolom az NGE valamint a Pachelbel Kánont meg a Ravel Bolerót felhasználó millió és egy anime nem ugyanez a kategória, mivel a zenét már ismertük az anime előtt is. Nyilván teljesen az egyéni zeneismeret függvénye, hogy mikor érezzük utólag sunyi dallamnyúlásnak.

.Attila

Nem tudom, mennyire sunyi. Jogdíjat tuti fizettek utána.
Híres-neves Dream Theater is nyúlt innen-onnan, pl. szintén Al Di Meola, Deep Purple.
Gyakorlatilag már sosem lehet tudni, hogy mi eredeti és mi feldolgozás.

NLZ

És kinek is? Honnan ered? Vagy ki védte le jogilag?
[reserved]

.Attila

Quote from: NLZ on 2011-01-05, 00:48:12

Mi kinek? Mi honnan? Mit védett le az a valaki?

Nakedape

Quote from: .Attila on 2011-01-05, 01:13:18

http://www.youtube.com/watch?v=W2WDCqrqeOo
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: Nakedape on 2011-01-05, 01:19:52
Quote from: .Attila on 2011-01-05, 01:13:18

http://www.youtube.com/watch?v=W2WDCqrqeOo

Lefekvés előtt pont ez kellett.