Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Próféta

Quote from: Nakedape on 2011-07-20, 20:36:31
emberek, én most elindulok holnap hajnalban északra, ha valakinek valamilyen megmagyarázhatatlan okból hiányoznék, akkor pénteken az alábbi linken integetek
GLHF, Izland nagyon állat hely  :cool:
(BTW cápahúst ne egyél, hiába kínálnak)

Kvikveg

Quote from: Nakedape on 2011-07-20, 22:04:54
Quote from: Cloud on 2011-07-20, 20:59:07
Quote from: Nakedape on 2011-07-20, 20:36:31
emberek, én most elindulok holnap hajnalban északra, ha valakinek valamilyen megmagyarázhatatlan okból hiányoznék, akkor pénteken az alábbi linken integetek, magyar idő szerint 15:00 kor, ha mégsem akkor 16:00kor megpróbálok

http://www.bluelagoon.com/Geothermal-spa/live-webcam/
Eskü hogy megnézlek, de ha nem leszel ott....
sztem én leszek az idegesebb ha nem...
Hajraaa!

Also: ma lattam egy hasonmasodat: szakall, arcforma, talan sapka is, csak lebukott, mert fiatalabb, szendebb es nem ismert fel! XD
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: Member on 2011-07-20, 19:22:45
orly?

http://index.hu/tech/blog/2011/07/20/a_kalozok_tobbet_koltenek_filmekre/
ööö White SeeD sztem erősen ironizált.
vagy te meg csak rátettél még egy lapáttal?
olyan nehéz eldönteni manapság... :(

Member

Quote from: Fazék on 2011-07-20, 23:41:44
Quote from: Member on 2011-07-20, 19:22:45
orly?

http://index.hu/tech/blog/2011/07/20/a_kalozok_tobbet_koltenek_filmekre/
ööö White SeeD sztem erősen ironizált.
vagy te meg csak rátettél még egy lapáttal?
olyan nehéz eldönteni manapság... :(
Itt is hagynám a fórumot, ha nem ironizált volna. :) Elég, ha Ákos nem érti a témát.

Fazék

egy kis segítséget kérnék:

Quote from: Nakedapepénteken magyar idő szerint 3-kor légyszi webcamképet (pl Hypercam 2) vagy amit tudsz, ha nem lennénk ott akko 4-kor megpróbáljuk

http://www.bluelagoon.com/Geothermal-spa/live-webcam/

szóval Nakedape-ék holnap a fenti webcam címen lesznek láthatóak. én lettem volna hivatott rögzíteni az eseményt, de egy kis hiba csúszott a tervbe.
holnap nekem Kassára kell mennem, szinte teljesen kizárt, hogy 3-ig visszaérjek Budapestre.

valaki meg tudná tenni, hogy ha éppen gépközelben van holnap du 3 (vagy ha késnének, akkor 4) körül, akkor rögzíti Domiéknak?
nézegettem programokat, amit hirtelen találtam: http://wisdom-soft.com/products/autoscreenrecorder_free.htm

vagy esetleg tudtok ajánlani programot, ami megbízhatóan jó erre a célre, és mondjuk reggel 6-kor elindítom elindulás előtt, és hazaérkeztemkor megvágom a létrejött 20GB-os videót? :D
(Domi által említett Hypercam 2 vmiért nem tűnik szimpatikusnak)

Member

Én Frontcam-et használok, az egyetlen szépséghibája, hogy a sarokba dobja a nevét, ha nem regisztrálod.

Cloud

Afterburnerrel felvenni egész böngészőt? :D Kipróbáltam működik. :)

http://www.youtube.com/watch?v=pVYvRMW5P5Y

Kvikveg

A fali homero szerint 32 fok van a lakasban, en mindjart megdoglok.

Idojarasos oldal szerint
34 °C
Feels Like : 45 -> na ezt alairom
Relative Humidity : 53%

:zomg: :zomg: :zomg:

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

.Attila

Itt 20 fok alatt van.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2011-07-21, 21:44:21
34 °C

Elköltöztél Floridába?

Xzone

Én most már nem hiszem el, hogy Kviki Kanadában van. Mindenki tudja, hogy. ott sosincs meleg, duh...

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2011-07-21, 21:52:21
Quote from: Kvikveg on 2011-07-21, 21:44:21
34 °C

Elköltöztél Floridába?
Hat... a palmafak meg nincsenek itt, pedig illenenek ide.  :haha:

Quote from: Xzone on 2011-07-21, 22:45:12
Én most már nem hiszem el, hogy Kviki Kanadában van. Mindenki tudja, hogy. ott sosincs meleg, duh...
Hat ez az, ezt mondogatom en is!!!
http://www.cbc.ca/news/canada/toronto/story/2011/07/21/records-southern-ontario-weather.html

Es most megyek a pincebe, a kutyaknak mar felig megcsinaltam a helyet, most mar en is remelem odaferek. A nyomorultak allandoan lihegtek idefent, bevizezes utan is.

edit: ahhh kivalo ido van idelent... kicsit dohos, de ez most valahogy nem tud izgatni...

Cloud

Kanadában nem örök hó van?   :zomg: :eek:  :D

chilip

az alpokban meg a tehenek lilák  :hopp:

Cloud

EZt már gyerekkorom óta tudom. :)

Member

http://index.hu/kulfold/2011/07/22/oroszorszagban_mar_alkoholnak_szamit_a_sor/

QuoteMostanáig a 10 százalék alatti alkoholtartalmú italok élelmiszernek számítottak
:muhahah:

Moha

Domit látta végül valaki a webcamon? :)

Fazék

Quote from: Moha on 2011-07-22, 18:29:12
nope. csak f4-re értem vissza az üzletbe. ott azért még munka közben elindítottam a felvételt, hogy ha éppen 4-re halasztódott a dolog, akkor meglegyen, de figyelni már nem figyeltem.
hazaérve azért szerencsére úgy látom a netbook-om lelkesen rögzített reggel 7:50-től most 17:00-ig 25,5 GB-nyi anyagot :D
ezt viszont a francnak van kedve átnézni, majd Domi úgyis tudja, hogy hány óra hány perckor jutottak oda pontosan, és úgy könnyebb lesz megtalálni :haha:

amúgy gyanús, hogy pocsék Izlandon a mobil térerő, mert f3-kor küldtem neki egy sms-t, amit még mindig nem kapott meg. persze az is lehet, hogy csak ki van kapcsolva a telefonja

Xzone

Én láttam. Még Supermanként is pózolt egy törölközővel... :D

Kvikveg

Quote from: Xzone on 2011-07-22, 19:53:40

Én láttam. Még Supermanként is pózolt egy törölközővel... :D
Majd remelem lathatjuk a jelenetet. :)

Kvikveg

Na, ehhez a ceghez se megyek masodik interjura.  :bruhuhu:

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2011-07-23, 00:59:24
:(
Mesélj.

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2011-07-23, 01:23:37
Quote from: Kvikveg on 2011-07-23, 00:59:24
:(
Mesélj.
A semmi, a munkaugyis szervezeten keresztul ment, pentek delutan irtam neki, hogy mondak-e mar neki valamit, es visszairt a munkaugyis, hogy tokjo voltam, de mast valaszt a ceg, mert olyat akarnak aki szakmailag tobbet tud blabla. Hogy junior poziciora mi a f*sznak akarnak elmeleszt amikor en mar gyakorlattal is rendelkezem, es nem kertem sokat, az szamomra rejtely. Lehet, hogy mas oka volt, de ez mar nem fog kiderulni...

Also: ma az utcaban levo yard sale-bol le akartam csipni egy IKEAs labtamaszt laptoptartonak agyba (kello fertotlenites utan), de egyreszt otvar volt, masreszt a tre angol legszebb hanglejteseit es kifejezeseit hallgathattam meg, amikor valaki egy 10 dollaros gyerekgitar miatt visszajott kocsival+gyerekkel+hianyos fogazattal es elegedetlensegenek adott hangot. Az elado felol is hasonlo stilusban meg a megbeszeles, es a labtamasz mellett izlesesen elhelyezett kutyagumi vegkepp menekulesre kesztetett.
Ha kukanapon is meglesz max akkor elhozom...

kikuchiyo

Quote from: Kvikveg on 2011-07-23, 23:37:06
Lehet, hogy mas oka volt, de ez mar nem fog kiderulni...

Az, hogy friss bevándorló vagy, nyilván a legkevésbé sem szólt bele az ítéletbe.
Failure is the default option

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2011-07-24, 00:19:05
Quote from: Kvikveg on 2011-07-23, 23:37:06
Lehet, hogy mas oka volt, de ez mar nem fog kiderulni...

Az, hogy friss bevándorló vagy, nyilván a legkevésbé sem szólt bele az ítéletbe.
Aaaa, meg veletlenul sem...

Member

Bevándorló vagy, elveszed a munkát, nem adunk. >> Mocskos bevándorlók, még dolgozni sem akarnak!

SaiyaGin

3 nap alatt 4 áramszünet a környéken. Wow.

Member

Engem azóta nem zavar, hogy laptop-om van. :lazza:

Attól is függ persze, hogy milyen hosszú 1-1 szünet? Nálunk a csúcs 3 nap volt áram nélkül még 5-6 éve.

SaiyaGin

Quote from: Member on 2011-07-24, 11:05:30
Attól is függ persze, hogy milyen hosszú 1-1 szünet? Nálunk a csúcs 3 nap volt áram nélkül még 5-6 éve.

Annyira nem voltak hosszúak, de tegnap az egyik, egy óra hosszú épp a Forma-1 alatt volt. (Persze ez így még mindig jobb, mintha esetleg, netalán ma, a verseny alatt is ki találna purcanni.
[spoiler]trollface.jpg[/spoiler]

Kvikveg

Quote from: Member on 2011-07-24, 08:39:56
Bevándorló vagy, elveszed a munkát, nem adunk. >> Mocskos bevándorlók, még dolgozni sem akarnak!
:lul: