Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

RE@L

Ezt Megmondom neked jövő héten, most csak annyit tudok hogy ez egy óriáspalacsinta félbevágva előre bedobozolva. Amúgy nállunk laktató kaják lesznek, mert benyomsz 1 hamburgert meg egy desszertet vagy pizzaszeletet és desszertet garantáltan nem fogsz tudni megmozdulni. Nállunk a szendvicsek mérete a jól megszokott "kis büfés" bazi nagy hamburger méret lesz nem a McDonalds kis gyerekméret hamburger amivel jól se laksz.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Yakumo

Quote from: Ramiz on 2006-11-02, 00:41:23
Quote from: Zsiga on 2006-11-01, 23:59:33
Egy magát kövérnek képzelő lányt vigyek palacsintázóba? Rossz ötlet... :D
Miért magázod Kvikveget? És miért gondolna róla ilyesmit ez a lány?
Ramiz is tud azért maradandót alkotni. Itt van rá az élő példa. :D *fáj* *halálhörög,vérbefagy* XD

Quote from: Ramiz on 2006-11-02, 00:45:11
Quote from: Edina-chan on 2006-11-02, 00:42:53
fááárasztóó XD
Akinek loituma van az aláírásában, annak ez meg sem szabad hogy kottyanjon! :ejnye:
És a pont is ott van.  :haha:

Kvikveg

Vicces, tegnap beleolvastam a Moby Dick elejebe. Kvikveg igy, Kvikveg ugy. Tok furcsa volt.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Fazék

Quote from: White SeeD on 2006-11-02, 10:53:04Amúgy végre szakad a hó, (ami ugyan most még elolvad de ez csak részletkérdés) ami annak a jele hogy végre beköszöntött a kedvenc évszakom :jee:
na majd ha este nem felejtem el, akkor beidézek egy jóbarátom által írt rövidke 4-soros költeményt a télről, mely elképesztő pontossággal fogalmazza meg az én véleményemet is az adott évszakról...

Member

Nálunk még a nap is sütött reggel. :eek:

RE@L: Na akkor egyszer have a test, ha nálam vki összehozza, hogy meg se tudjak mozdulni, akkor az vagy húst adott hússal (nem csirke, hanem disznó disznóval) vagy ópiumoldatos abszintot tett a kajámba. :3

csacsa

Quote from: White SeeD on 2006-11-02, 14:01:07
Most itt is kisütött, de  csak emrt az orkánerejű jéghideg szél arébvitte a felhőket.
k*rvahideg van. Ma elő si veszem a télikabátot :smile:

Nálunk is farkasordító hideg van, de fúj az a roh*dt szél és nem lehet megmaradtni odakinnt. Én már reggel elővettem a télikabátot...
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

SaiyaGin

Quote from: csacsa on 2006-11-02, 14:02:57
Nálunk is farkasordító hideg van, de fúj az a roh*dt szél és nem lehet megmaradtni odakinnt. Én már reggel elővettem a télikabátot...

Itt is... :mad:

arianrhod

Igencsak megjött az őszünk téli arcát mutatva :D Engem ma gyakorlatilag atomjaimra szakított eme enyhe szellőcske.A plusz élvezet a dologban,hogy idén kiraktam a télikabátomat és még nem újítottam.Még a bkv szidása se melegített fel :D

Lt. Simoan Blarke

ha itt is esne a ho, vazeg amit megeresztene itt a kornyek, azutan teljes Kobanya nem merne templomba menni egy evig... utalom az ilyen KIFUJOMASZEMEDETISVAZEGPLUSZAKONNYEKRAFAGYNAKAPOFADRA idot...
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Angellore

De a hó az jó.:) Ha meg a szél az arcodba fúj, fordíts neki hátat.=) Mindent meg lehet oldalni.:) És én akarnám már, hogy essen a hó kis fehér teste... Tiszta jó hangulata van... Hóesésben, kihalt utcákon egyedül sétálni, a kedvenc zenédet hallgatni és dohányozni... mmmm.:)
"A halál nem szomorú. A szomorú az, hogy a legtöbb ember nem is él igazán."

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 18:26:02Hóesésben, kihalt utcákon egyedül sétálni, a kedvenc zenédet hallgatni és dohányozni... mmmm.:)
es kozben lefagy a kezed (vagy te kesztyuben...?), meg japajduse matyozol, hogy lehet faszan havat lapatolni megint. meg azon anyazol, hogy masnap jol el fogsz taknyolni parszor a villamoshoz menet. nn thx. too low stats, need perf only. amikor bent krvameleg van, kint zuhog a ho, de te nem mozdulsz ki egy honapig. az perf. ilyen Pesten nincs.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Angellore

ejj de kis kényes vagy. :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 18:32:22
ejj de kis kényes vagy. :D
nem. csak utalok havat lapatolni, meg hatszor eltaknyolni mire eljutok anyamekhoz :rolleyes: innen magasrol nagyobbat esek, mint te... :p

csacsa

Együtt érzek veled Blarke. Nekem is kellett anno havat lapátolni, de annyit ért mintha adtam volna a sz*rnak egy nagy pofont, mert a szél megvisszahordta. mire a végére értem az útnak, az elején már kezdhettem volna előről, mert már vagy 10 centi hó volt ott. És nem tehettem meg azt, hogy hagyom a fenébe, mert ezzel faternak segítettem, aki a közösképviselője volt a háznak, és ez sajnos a kötelezettségeinek egyike volt. De most már vállalkozó csinálja, úgyhogy magasrl teszek az egészre.
"Az ördög nem alszik. Fülig csipás lehet már a rohadék. Nagy, gyulladt szemekkel bámul ki a fejéből, mindegyre azt lesve, hol árthatna."(Vavyan Fable)

Angellore

hm. Havat lapátolni még nem lapátoltam. De legalább nem fáztok közben.;) És kikérem magamnak, én is elég nagyokat tudnék esni, de általában nincs hozzá kedvem.:)

csacsa

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 18:41:32
hm. Havat lapátolni még nem lapátoltam. De legalább nem fáztok közben.;) És kikérem magamnak, én is elég nagyokat tudnék esni, de általában nincs hozzá kedvem.:)
Az igaz, hogy nem fázunk közben, de qrvára kimelegszünk/leizzadunk és úgy megfázunk mint a pinty.  :grrr:

Angellore

ó...dehát le kell tusolni utána, felvenni a maci nacit és forrócsoki iszogatás közben rajzfilmeket nézegetni.:) Ejjnye, ilyen alapdolgokat nem tudni. :ejnye:

Lt. Simoan Blarke

en speciel mindig faztam kozben, mert engem papucsban rugdostak ki mindig, sapka, kesztyu nelkul.
Angellore: milyen magasan van a sulypontod? szamoljuk ki a becsapodasi sebesseget, ha feltesszuk, hogy a sulypontod h=0-ra zuhan le :D

edit:
"ó...dehát le kell tusolni utána, felvenni a maci nacit és forrócsoki iszogatás közben rajzfilmeket nézegetni.Ejjnye, ilyen alapdolgokat nem tudni"
en ezekrol nem tudok. en utana mindig visszamentem a lakasba kitakaritani az emeletet, aztan akkor mar egyuttal a foldszintet is, es ugyanmar kaja van, szoval igy lett a "10kor leulok a gep ele fel orara" esemenybol "9kor felkelek, elviszem a kutyat, 15kor meg vegre befejezunk minden fassagot". forrocsokit es rajzfilmeket nem toleraltak otthon, itt meg egyik sincs es nem is lesz.

Angellore

Aki ilyen könnyen adja a szabadságát, az meg is érdemli, hogy utálja a havat. :hehe:
(nyammm anyám megint remekelt.*betol egy fél tepsi sütit az orcájába* )

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 18:53:17
(nyammm anyám megint remekelt.*betol egy fél tepsi sütit az orcájába* )
hat vazeg... suti + szamitogep... ilyet is csak azota tudok multitaskolni, hogy elkoltoztem, de azota nincs suti. utallak :D

Angellore

Mondom én, hogy bután csinálod a dolgaidat.:)

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 18:56:29
Mondom én, hogy bután csinálod a dolgaidat.:)
tehetek rola, hogy anyameknak nem volt eleg 3 gyerek? ;D

Angellore

nem értem az összefüggést...  :redface:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 19:00:48
nem értem az összefüggést...  :redface:
kidobtak, mert kellett a szobam es ez volt az egyszerubb megoldas. :)

Angellore

:wtf: Hát ez nem volt szép húzás... Nah akkor majd ha megtanulok sütni, küldök neked sütit. Jó lesz úgy? :smile:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Angellore on 2006-11-02, 19:06:18
:wtf: Hát ez nem volt szép húzás... Nah akkor majd ha megtanulok sütni, küldök neked sütit. Jó lesz úgy? :smile:
wiiiiiiii ;D

Groven

Blarke :wtf: ez azért durva. Nekem nem volt sose saját szobám, de h sajátodból kidobjanak??! eh...

Angellore: Igazából nekem nincs ilyen kemény múltam, de lehet kérni majd 1 másik adag sütidből, amit épp nem Blarkenek csinálsz? :D

Angellore

Hehe... Tudjátok az az idő, mikor én megtanulok sütni, az nem valószínű, h most lesz.:) De tortát már tudok.=)

Groven

Hmm... torta... Az is megteszi! :hopp:

RE@L

Whááá mit kaptam!
Csáth Géza: Mesék Amelyek Rosszul Végződnek.
Huh, mintha kicsit emo kid lennék,  a cím alapján de ez nem igaz ^^
:lazza:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.