Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-11-12, 20:18:48
Mondjuk annyiban különbözik az én sztorim a tiédtől, hogy nem oktatási rendszer, hanem a mai fiatalok korai szexuális élete és a papucsok jellegzetes illata volt a beszédtéma. Mire kiszabadultam egy indokkal -- jajj, ne tessék haragudni, de mennem kell, mert fagyi van a szatyorban (mondjuk tél volt, de nem találta furcsának ezt a hasból jött indokot  :D) --, szabályosan lefáradtam agyilag.
ezt nem mondod komolyan?! ehh... :lol: ezek remélem nem fognak ilyesmivel előhozakodni. Mondjuk már voltam figyelmeztetve, hogy vigyázzak a telefonnal, mert lehet, hogy beszabadul valami huligán a telefonközpontba, és berlinbe fog telefonálni az én számlámra, mert átköt valamit, merthogy velük ez már előfordult...(történt kb akkor, amikor még valszeg tervbe sem voltam véve, de miiindeegy...).. szóval azóta minden egyes alkalommal emiatt cidrizek :rolleyes:

Solid Snake

Quote from: Lythis on 2006-11-12, 20:43:31
Mondjuk már voltam figyelmeztetve, hogy vigyázzak a telefonnal, mert lehet, hogy beszabadul valami huligán a telefonközpontba, és berlinbe fog telefonálni az én számlámra, mert átköt valamit, merthogy velük ez már előfordult...

Az a legrosszabb, ha egy perverz hív fel telefonon, és akkor sem teszi le, ha téves. Őcsémmel már megesett ilyesmi, nem valami kellemes érzés lehetett neki, legalábbis elmondása szerint.  :rotfl:

Fazék

miért ez az átkozottul nagy ragaszkodás, hogy ne legyen 2 egymás utáni post még akár több napnyi elküldési idő eltéréssel is egymás után 1 felhasználótól?  :confused: igen én ilyen exhibicionista állat vagyok és szeretem, ha az emberek legalább egy része elolvassa amit írok, de szeretném, ha legalábbis az esélyt megkapná rá, hogy tudja, hogy írtam valami újat. sajnos az új fórummotor szerkesztésérzékelése eléggé hulladék, és ameddig így működik, addig ezen szokásomon nem fogok változtatni. és továbbra sem tartom megoldásnak, hogy az utolsó hozzászólás tartalmát kiegészítve, újrapost-olom az egészet, mert amennyiben hosszabb az eredeti hozzászólásom 10 sornál be merem vállalni a fogadást, hogy a fórumlátogatók 90%-a ugorni fogja a hozzászólást, mert már olvasta, vagy mert már korábban se olvasta végig, de fene tudja, lehet hogy az a +1 sor véletlenül érdekelte volna.

Lythis

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-11-12, 20:47:25
Az a legrosszabb, ha egy perverz hív fel telefonon, és akkor sem teszi le, ha téves. Őcsémmel már megesett ilyesmi, nem valami kellemes érzés lehetett neki, legalábbis elmondása szerint.  :rotfl:
Ilyenkor te is leteheted ám :)

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-11-12, 20:19:50
Quote from: Zsiga on 2006-11-12, 20:14:11
Quote from: Fazék on 2006-11-12, 14:34:32
de egyre nagyobb ingerem van kipróbálni egy Opera-t mondjuk, hogy vajon az is ennyire leterheli-e a gépet időnként...
Próbáld ki ezt. :)
javult 1 évvel ezelőtt óta? akkor használtam pár hónapig, de végül nem jött be és visszatértem FF-ra.

pár dolog, amiről nem vagyok hajlandó lemondani:
1. legyen könyvjelző eszköztár és azon lehessen RSS feed is, ami legördülő menüként mutatja a híreket rákattintva
2. a tab-ok bezáró gombja kint legyen jobb oldalon, a tab-ok klónozása hibátlanul működjön, és jól konfigurálható legyen, hogy mi nyíljon meg csak a háttérben, milyen megnyitásoknál aktiválja a fület, stb
3. a könyvjelzők kezelése legalább olyan jól megoldott legyen és könnyen kezelhető, mint FF-ban

ha ezeket teljesíti a Maxthon, akkor lehet hogy teszek vele egy próbát, de emlékezetem szerint IE6-szerű volt benne a könyvjelzők kezelése, ami valami rettentően útálatos a szememben.
azt hiszem ennyi, így hirtelen :D

szerk: hmm és ahogy nézem, ez még csak beta1... inkább megvárom a próbával a végleges 2.0-s változatot
1. Könyvjelző eszköztár van, ha mappák is vannak benne akkor az legördülő menüként működik. RSS-t soha életemben nem használtam, igazából azt se tudom hol van benne az RSS reader.
2. Minden tabon külön van bezárógomb, de csak az éppen aktívon látszik. A régiben ez nem így volt, lehet átállítható, nem próbáltam (15 perce van fent nálam is). Hibátlanul működő tab-klónozás alatt mit értesz? :) Én mondjuk nem vettem észre benne hibát.
3. A könyvjelző-kezelés szerintem jobb mint a FF-ban. Pl. fel lehet tölteni az egészet egy központi szerverre így akárhonnan elérhető, stb...
Ez az első teljesen nyilvános Beta, de már elég régóta van zárt Beta,szóval ez nem annyira gázos mint mondjuk egy korai FF-beta amit azonnal ki szoktak adni a nyilvánosságnak.

Draconire

Quote from: Lythis on 2006-11-12, 20:57:41
Where's the fun in that?
Milyen jó is volt amikor régen a állandóan azért hívtak minket, hogy nem adunk-e el csirkét... persze mivel a gépem mellet volt a telefon, így mindig én fogadtam ezeket az emelkedett hangvételű "mennyié' adjá' a csirké'?!" hívásokat.

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2006-11-12, 21:03:17
Quote from: Lythis on 2006-11-12, 20:57:41
Where's the fun in that?
Milyen jó is volt amikor régen a állandóan azért hívtak minket, hogy nem adunk-e el csirkét... persze mivel a gépem mellet volt a telefon, így mindig én fogadtam ezeket az emelkedett hangvételű "mennyié' adjá' a csirké'?!" hívásokat.

Legalább kerestél valamennyit az üzleten? :D

Draconire

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-11-12, 21:05:42
Legalább kerestél valamennyit az üzleten? :D
Nem, mert amikor elkezdtem emelni az árat nem akartak venni... :ejj:

Quote from: SolidSnakeGH on 2006-11-12, 21:03:23
Elmondtam ezt a viccet Háminak és Princznek 0. tesiben. Képzelheted, hogy mi volt a reakciójuk...  :haha:
Hush! We don't talk about things only we know on a forum!

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-11-12, 20:59:211. Könyvjelző eszköztár van, ha mappák is vannak benne akkor az legördülő menüként működik. RSS-t soha életemben nem használtam, igazából azt se tudom hol van benne az RSS reader.
2. Minden tabon külön van bezárógomb, de csak az éppen aktívon látszik. A régiben ez nem így volt, lehet átállítható, nem próbáltam (15 perce van fent nálam is). Hibátlanul működő tab-klónozás alatt mit értesz? :) Én mondjuk nem vettem észre benne hibát.
3. A könyvjelző-kezelés szerintem jobb mint a FF-ban. Pl. fel lehet tölteni az egészet egy központi szerverre így akárhonnan elérhető, stb...
Ez az első teljesen nyilvános Beta, de már elég régóta van zárt Beta,szóval ez nem annyira gázos mint mondjuk egy korai FF-beta amit azonnal ki szoktak adni a nyilvánosságnak.
1. RSS nekem 3 oldal miatt fontos: hardwired.hu, adventuregamers.com és anidb. sokkal egyszerűbb így rss feed-ként csak a könyvjelzőre egy pillantást vetni, hogy frissült-e az oldal, mint hogy elmenjek oda.
2. lehet hogy nem fogalmaztam meg túl szerencsésen, de szóval magára a tab-os böngészés beállíthatóságára gondoltam. hogy külön be lehessen állítani, hogy miket nyisson meg aktívként új fülben, miket csak a háttérben, stb stb. az viszont, hogy minden fülön van bezárógomb elég riasztóan hangzik, de majd talán teszek vele egy próbát
3. a központi szerver dolog nálam nem játszik :) szeretem (azt hinni), hogy a személyes dolgaim nem publikusak :)

szerk: bár lehet hogy rossz kifejezést használok, szóval amikor RSS-t mondok, akkor 'live bookmark'-ra gondolok :)

Darkstar

Szvsz ha megszokod, hogy a füleken van a bezárógomb, egy idő után jobban kézre fog állni, mintha mindíg a szélén lenne. Nekem legalábis jobban bejön ez a megoldás.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-11-12, 21:15:38
Quote from: Zsiga on 2006-11-12, 20:59:211. Könyvjelző eszköztár van, ha mappák is vannak benne akkor az legördülő menüként működik. RSS-t soha életemben nem használtam, igazából azt se tudom hol van benne az RSS reader.
1. RSS nekem 3 oldal miatt fontos: hardwired.hu, adventuregamers.com és anidb. sokkal egyszerűbb így rss feed-ként csak a könyvjelzőre egy pillantást vetni, hogy frissült-e az oldal, mint hogy elmenjek oda.
2. lehet hogy nem fogalmaztam meg túl szerencsésen, de szóval magára a tab-os böngészés beállíthatóságára gondoltam. hogy külön be lehessen állítani, hogy miket nyisson meg aktívként új fülben, miket csak a háttérben, stb stb. az viszont, hogy minden fülön van bezárógomb elég riasztóan hangzik, de majd talán teszek vele egy próbát
3. a központi szerver dolog nálam nem játszik :) szeretem (azt hinni), hogy a személyes dolgaim nem publikusak :)
1. Megnéztem a kedvedért gyorsan, automatikusan eltűnős ügyesokos sidebarban van az RSS reader. Hogy be lehet-e varázsolni a Favourites Bar-ba azt nem tudom. Nekem használhatónak tűnik, bár tényleg nem értek hozzá. AniDB-n mit nézel RSS-ben? Notification-t gondolom nem tudja kitenni, más meg engem nem érdekel. :)
2. Hát ezt se tudom, én mindent a háttérben nyittatok meg, ezt szoktam meg. :) Szerk.: Tab-bezáró gomb kikapcsolható.
3. Azt leszámítva is okosnak tűnik. ;)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-11-12, 21:23:491. Megnéztem a kedvedért gyorsan, automatikusan eltűnős ügyesokos sidebarban van az RSS reader. Hogy be lehet-e varázsolni a Favourites Bar-ba azt nem tudom. Nekem használhatónak tűnik, bár tényleg nem értek hozzá. AniDB-n mit nézel RSS-ben? Notification-t gondolom nem tudja kitenni, más meg engem nem érdekel. :)
latest additions, szóval az utolsó 25 kijött file-t látom az élő könyvjelzőben és így hogy rövid időközönként frissíti, könnyebb az első letöltők között lenni (tudom ez sokaknak teljesen fölösleges, mert úgyis beírják fórumra is, ha új rész jön ki egy sorozathoz, de pár óra is számíthat azt illetően, hogy még aznap, vagy majd csak holnap este tudod megnézni, illetve új "szimpatikusan hangzó" anime nevekre is rákattintok időnként, és előfordult már, hogy valami jó sorozatba botlottam így :), szóval nekem ez fontos hogy legyen :))

szerk: adventuregamers élő könyvjelző pedig annyira jó, hogy gyakran még a főoldalon sincs kint a hír, de az élő könyvjelző már jelzi és el tudom olvasni és hardwired-re szeretem én szállítani a legfrissebb kalandjátékhíreket :D
(szerk2: bár sajnos egyre kevesebb dolgom van ezt illetően, ha havonta 1 említésre érdemes kalandjáték-hír érkezik, már sokat mondok... :( )

kikuchiyo

Én újabban teljesen leszoktam az anidb-ről, már ha az újdonságok kereséséről van szó.
A tokyotoshora megyek először, aztán ha találok ígéretes című cuccot, akkor keresek rá az anidb-n. :)
A másik ok, hogy az anidb nem igazán barátságos a raw-okkal, én meg elsősorban azt t8lt8k.

mai rinyálás rovatunk: K***a t****s Tré-onlány, éppen el akartam küldeni egy fontos levelet, önéletrajz meg minden, erre bontja a kapcsolatot.
Ilyenkor persze újracsatlakozni se enged, marad az ADSL-modem resetelése. A b***s k***a f*******ó t*******ó g******ó a****t e*****k a r**********k.
Failure is the default option

Solid Snake

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-12, 21:32:07
mai rinyálás rovatunk: K***a t****s Tré-onlány, éppen el akartam küldeni egy fontos levelet, önéletrajz meg minden, erre bontja a kapcsolatot.
Ilyenkor persze újracsatlakozni se enged, marad az ADSL-modem resetelése. A b***s k***a f*******ó t*******ó g******ó a****t e*****k a r**********k.

Az igen. Dícsérendő, hogy legalább a gúnyos cenzúra hatalma tért nyert az emberiség szívében...  :appl: :hopp:

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-11-12, 21:27:00
Quote from: Zsiga on 2006-11-12, 21:23:491. Megnéztem a kedvedért gyorsan, automatikusan eltűnős ügyesokos sidebarban van az RSS reader. Hogy be lehet-e varázsolni a Favourites Bar-ba azt nem tudom. Nekem használhatónak tűnik, bár tényleg nem értek hozzá. AniDB-n mit nézel RSS-ben? Notification-t gondolom nem tudja kitenni, más meg engem nem érdekel. :)
latest additions, szóval az utolsó 25 kijött file-t látom az élő könyvjelzőben és így hogy rövid időközönként frissíti, könnyebb az első letöltők között lenni (tudom ez sokaknak teljesen fölösleges, mert úgyis beírják fórumra is, ha új rész jön ki egy sorozathoz, de pár óra is számíthat azt illetően, hogy még aznap, vagy majd csak holnap este tudod megnézni, illetve új "szimpatikusan hangzó" anime nevekre is rákattintok időnként, és előfordult már, hogy valami jó sorozatba botlottam így :), szóval nekem ez fontos hogy legyen :))

szerk: adventuregamers élő könyvjelző pedig annyira jó, hogy gyakran még a főoldalon sincs kint a hír, de az élő könyvjelző már jelzi és el tudom olvasni és hardwired-re szeretem én szállítani a legfrissebb kalandjátékhíreket :D
(szerk2: bár sajnos egyre kevesebb dolgom van ezt illetően, ha havonta 1 említésre érdemes kalandjáték-hír érkezik, már sokat mondok... :( )
Ha esetleg érdekel (vagy akár valaki mást), itt van egy egész korrekt feature-lista a Maxthon 2-höz: New features in Maxthon 2.0

Fazék

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-12, 21:32:07
Én újabban teljesen leszoktam az anidb-ről, már ha az újdonságok kereséséről van szó.
A tokyotoshora megyek először, aztán ha találok ígéretes című cuccot, akkor keresek rá az anidb-n. :)
A másik ok, hogy az anidb nem igazán barátságos a raw-okkal, én meg elsősorban azt t8lt8k.
tokyotosho live feed elég logikátlan sztem, kapásból a torrent-ekre mutat. sztem sokkal értelmesebb lenne a torrent "details" oldalára link-elni

RE@L

Szníki Inszájder info :
Holnap délután három órakkor megnyit a Norbi Update Étterem a Duna Plazaban  :lazza:
Ha netán véletlenül nállunk a kur*a drága helyen akartok enni, akkor szólok hogy pizzát semmiképpen mert az nem éri meg az árát. Viszont a csirkeburger nagyon, és nagyonis laktat. Hamburger/Sajtburger is laktat. A legjobb a Tortilla az laktat a legjobban. Édességekről nagyon nem tudok mit mondani, egyedül a vaniliaöntetről mert az nem valami édes (fosh nagyon) . Gyros is finom, igaz csak gyros-tálunk van.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Edina-chan

Na, biztos jobb, mint a Westendben a nyers gyros.  :D

Selmo

OMG! :eek: Narutó játéktopic? :wtf: Akkor már legalább itt offolják össze magukat. :ejj:

A tökéletesség unalmas.

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-11-12, 21:17:15
Szvsz ha megszokod, hogy a füleken van a bezárógomb, egy idő után jobban kézre fog állni, mintha mindíg a szélén lenne. Nekem legalábis jobban bejön ez a megoldás.
ideklikk, odaklikk... fukkin ctrl+w dammit!! :D

Quote from: RE@L on 2006-11-12, 23:06:23
Szníki Inszájder info :
Hallod Dark? holnap. tegnap ezért nem volt :D
Quote from: Selmo on 2006-11-12, 23:51:55
OMG! :eek: Narutó játéktopic? :wtf: Akkor már legalább itt offolják össze magukat. :ejj:
ehhe.. feltűnt? :D

Darkstar

Quote from: Lythis on 2006-11-12, 23:52:04
Jah, Norbi lelkén szárad, hogy cheeseburgerrel kellett rombolnunk az egészségünket.  :3x3:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-11-12, 23:53:54
Jah, Norbi lelkén szárad, hogy cheeseburgerrel kellett rombolnunk az egészségünket.  :3x3:
úristen, máris dagadtnak érzem magam  :lul: :lul:

Fazék

chips-es, csokis, szóval kajás kézzel nem szívesen nyúlkálok a billentyűzethez, szóval marad az egér :)

Darkstar

Quote from: Lythis on 2006-11-12, 23:55:02
úristen, máris dagadtnak érzem magam  :lul: :lul:
Nembaj, majd együtt megyünk ducitornára. Csak félnék, hogy Norbi jön, és véletlenül rámlép.  :eek: Jah, találtam még pár Hitlaros képet, mindjárt bevágom sharedba. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

RE@L

Van sajtburgerünk, duplasajtburgerünk is =] Jah, amúgy megjegyzem van nállunk grillrendelés is ami azt jelenti hogyha nem kérsz a kajába valamilyen hozzávalót akkor azt nem tesszük bele (hagyma, paradicsom, majonéz stb.) Vagy ha esetleg kérsz még bele sajtot vagy Bacon-t is akkor teszünk (igaz ez utóbbiak 105 FT-d be fognak kerülni /sajt vagy Bacon) De ha több ubit kérsz pl. akkor azt elvileg felár nélkül teljesítjük neked.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Zsiga

Quote from: Fazék on 2006-11-12, 23:56:14
chips-es, csokis, szóval kajás kézzel nem szívesen nyúlkálok a billentyűzethez, szóval marad az egér :)
Én inkább az ezeréves, mocskos és olcsó billentyűzetemet szoktam lekajálni mint a 20k-s egér+padot. :)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-11-13, 00:09:16
Quote from: Fazék on 2006-11-12, 23:56:14
Én inkább az ezeréves, mocskos és olcsó billentyűzetemet szoktam lekajálni mint a 20k-s egér+padot. :)
nono, nem úgy van az! csak egyik kézzel (nálam bal) szabad kajálni, a másik kézzel (jobb) pedig lehet használni az egeret. illetve igyekszem a bal kezemen is hagyni egy tiszta ujjat, amivel továbbra is le lehet nyomni szükség esetén, egy ctrl vagy shift billentyűt :haha:
(amúgy egeret nem vagyok hajlandó 5k-nál drágábbat venni, billentyűzetet meg már csak azért is kímélem, mert notebook-ról van szó :))

Lythis

csak én használok itt evőeszközt ??? :D

Amúgy Zsiga: arról a wireless fekete cuccról beszélsz?

Kuroi Tenshi

Quote from: Lythis on 2006-11-13, 00:17:44
Chipshez?  :eek: Azt megnézem  :haha:
Kezet mosni snassz? :hehe:
/mondom én, aki most vacsorázott noti mellett :haha:

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-11-13, 00:17:44

Amúgy Zsiga: arról a wireless fekete cuccról beszélsz?

Nem, az a polcon van az ágyam mellett, az MX1000 társaságában. :)
Az asztalnál egy régi Compaq vezetékes van, meg egy MX518 egy SteelPad 4D-n.

Fazék: Akkor félreértettem, azt hittem hogy a billentyűzetre vigyázol az egér viszont nem zavar. :)