Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: Dreamcleaver on 2006-11-13, 13:34:22
Gondolom át lesz pakolva. Yakumo csak sebtiben elválasztotta a Naruto topicktól, mert ot tényleg spam lett volna, és egyeseket zavart volna.

Pontosítanék: Yakumo sebtiben elválasztotta a Naruto topic-tól, mert ott spam lett volna és egyeseket zavart volna. Yakumo megérti, hogy míg fillerek vannak unalmas az élet. De alapvetően egy értelmetlen topic-ról van szó. A fillerek befejeztével a topic is meg fog szünni.

Lythis

Nyuu!: Lucy Nyuu énje mondja az Elfen Liedben valamikor az 1. és a 13. rész között...
Quote from: Selmo on 2006-11-13, 22:10:02
Vagy nézd a másik oldaláról: let's flame! :D
XD

Darkstar

Ezekszerint egyben hazaértél.  :smile:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Darkstar on 2006-11-14, 00:22:10
Ezekszerint egyben hazaértél.  :smile:
amennyire meg tudom állapítani igen :D az esernyő nem...

Yakumo

Holnap reggel WS jelentkezzen,h mi volt a műtéttel, oké? Ha már hazaért. És gyógyulást kívánok!

Rounin

Quote from: Selmo on 2006-11-13, 22:10:02
Vagy nézd a másik oldaláról: let's flame! :D

:ejnye:

Kvikveg

Mmmm, ecsetelotol nem feketedett meg?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

jaj de jó, hogy most már naponta áll le pár percekre a netem  :comp:
Mióta tréonlájn ebben az alközpontban elindította a 6megás tripleplayt,
azóta ment el párszor napokra is a net (előtte nem), most viszont
naponta megy el pár percre  :ejj:

Rounin

Quote from: Yakumo on 2006-11-14, 16:22:59
Tudom, nem is kell mondani ;) már létezése óta veszem/ttem az újságot, már a nagyon-nagyon NAGYON régi számokban is volt Anime rovata. Csak mivel többen leugatták, így megszünt idővel, mert akkor még a fiatalok is elutasították/ nem értették meg ezt a stílust. Szerintem is normális. Idézek az októberi számból egy kis szösszenetet tőle ezt bizonyítandó:

[...]

De bocsánat az offért, csak gondoltam valamennyire idejöhet a téma az anime-vel kapcsolatban is. End.

Minthogy a '98-as évvel bezáróan megvan minden szám az 576 Kbyte-ból és jópár Konzol is, eléggé képben vagyok a stílusát illetően :F (Hejj, azok a régi '90-es fekete-fehér oldalak ^^)

Heh, ez a kifakadás teljességgel jogos volt részéről. Hm, talán a beidézett részt kurtítani kéne... done.

Btw, igazán egy vele készített tv-riport során döntöttem el, hogy okés a tag. A videójáték gyermekekre gyakorolt káros hatásáról szólt a dolog és igen szimpatikusan nyilatkozott. Meg normálisan. Mármint elfogadhatóan. Höh. Vissza filmezni O_o.

Kuroi Tenshi: t-rágyával én is szívok most, szóval már csak ezért is maximális együttérzésem :(

Yakumo

Quote from: Rounin on 2006-11-14, 16:30:10

Minthogy a '98-as évvel bezáróan megvan minden szám az 576 Kbyte-ból és jópár Konzol is, eléggé képben vagyok a stílusát illetően :F (Hejj, azok a régi '90-es fekete-fehér oldalak ^^)

Oké, akkor most nem lévén net-geek, meg hasonló, oszd meg velem, hogy mit jelent ez a "smiley":  :F  Csakhogy teljesen értelmezni tudjam a postodat. :D

Kuroi Tenshi

Kuroi Tenshi: t-rágyával én is szívok most, szóval már csak ezért is maximális együttérzésem :(
Tudod mi a legjobb?
Ahogy elküldtem, megint elment és most jött vissza :rolleyes:
Kellett mondanom, hogy naponta, egyből megcáfolt  :ejj:

Rounin

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-14, 16:39:53
Tudod mi a legjobb?
Ahogy elküldtem, megint elment és most jött vissza :rolleyes:
Kellett mondanom, hogy naponta, egyből megcáfolt  :ejj:

Eh :S Imádom a netszolgálatóinkat >_>

Yakumo: az gyakorlatilag egy rossz beidegődés nálam. Msn-en ez a kódja az itteni ":D"-nek nálam és mivel mostanában gyakran használom, reflelxből ezt bököm be. -.-'

Yakumo

Quote from: Rounin on 2006-11-14, 16:48:56

Yakumo: az gyakorlatilag egy rossz beidegődés nálam. Msn-en ez a kódja az itteni ":D"-nek nálam és mivel mostanában gyakran használom, reflelxből ezt bököm be. -.-'
Ahha, így már értem. :) Akkor értettem teljesen. :D
Martinra visszatérve: egy ami durva volt vele kapcsolatban: Láttad a SzívTv-s műsorát? Na, az néha azért béna volt kissé. Az az egyetlen rosszabb emlékem róla.  :szemuveges: :haha:

Rounin

Quote from: Yakumo on 2006-11-14, 16:51:53
Martinra visszatérve: egy ami durva volt vele kapcsolatban: Láttad a SzívTv-s műsorát? Na, az néha azért béna volt kissé. Az az egyetlen rosszabb emlékem róla.  :szemuveges: :haha:

Errr... a szegasztok volt az? Azt tudom, hogy erre saját bevallása szerint nem a legbüszkébb :D

Soldier

Quote from: kikuchiyo on 2006-11-13, 02:33:16
Ha már itt a billentyűzetről meg az egérről van szó: próbáljátok egyszer közelről megszagolni őket.
Érdekes élmény.

nekem semmi :)

Member

Megvalósult Ramiz egyik rémálma, a műanyag flakonos "bor" után megjelent hazánkban is a műanyag üvegben "palackozott" (2l) "sör". Igen, igen, Aranykorsó Családi Sör, az egész családnak.

Lythis

Quote from: Member on 2006-11-14, 21:21:19
Megvalósult Ramiz egyik rémálma, a műanyag flakonos "bor" után megjelent hazánkban is a műanyag üvegben "palackozott" (2l) "sör". Igen, igen, Aranykorsó Családi Sör, az egész családnak.
szerinted a Borsodi strapapalack miből volt?

2 literes műanyagpalackos sört csak erdélyben láttam anno, de az ZACCOS VOLT  :eek: azóta sem akarom tudni hogy és miből készült...

Member

De a qua-pack technológia vagy mi az fél literes és távolról sem emlékeztet a lift üdítő palackjára.

sirtomi

Horvátországban minden sörnek volt 1.5 literes műanyag palackos válltozata. Még az ott nagyon jónak számító fajtákból is van, egyébként jók is voltak :)

Lythis

Quote from: Member on 2006-11-15, 12:52:20
De a qua-pack technológia vagy mi az fél literes és távolról sem emlékeztet a lift üdítő palackjára.
csak annyit mondtál, hogy műanyag palackos... innen már hiába csűröd csavarod, az már megjelent korábban, és halálmindegy, hogy mekkora kiszerelésben  :hehe:

A reptéren kapható műanyagüveges Bailey's -t akkorsem veri le :D

sirtomi

Quote from: Lythis on 2006-11-15, 13:12:48
Egyszer ittan Litván vodkát, az is műanyak palackban volt. Pont olyan mint a sima 40%-os rendes üvege, de valamiért a 80%-ost műanyagba töltik.

Lythis

Quote from: sirtomi on 2006-11-15, 13:14:58
Quote from: Lythis on 2006-11-15, 13:12:48
Egyszer ittan Litván vodkát, az is műanyak palackban volt. Pont olyan mint a sima 40%-os rendes üvege, de valamiért a 80%-ost műanyagba töltik.

Molotov cocktail veszély? :rolleyes:  :haha:

Kuroi Tenshi

Jeee, újra van netem  :hopp: :ejj:

Vodka Molotov. Ajándék öngyújtóval. :haha:
80%-os? A legkeményebb rumok tömények annyira, a vodka alkoholtartalma
tudtommal alacsonyabb...  :eek:

Lythis

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-15, 13:44:11
Jeee, újra van netem  :hopp: :ejj:
Szülinapi net? :D

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-15, 13:44:11Vodka Molotov. Ajándék öngyújtóval. :haha:
80%-os? A legkeményebb rumok tömények annyira, a vodka alkoholtartalma
tudtommal alacsonyabb...  :eek:
Én is csodálkozom rajta, de... ehh... szal a rumok sem nagyon mennek hetvenvalahány fölé afaik... legalábbis ha jól emlékszem anno 70 körül volt a legnagyobb, amit láttam. 80% az már nem szeszesital, hanem italos szesz... ha jól emlékszem anno a szaliciles alkohol, amit fetrtőtlenítési célra lehetett venni patikában is olyan 86% körül volt csak... (marha rég vettem, és mostanában ha jól tudom van olyan törvény, hogy nem is adhatnak ki ilyet csak úgy, mert a végén még valakinek eszébejut, hogy gyújtogat vele... tch..).
De gondolj bele, hogy ha kiöntessz pohárba valami 80%-osat, az mennyi ideig marad benne, mert az már veszett gyorsan párolog.

Kuroi Tenshi

96% a max, asszem olyat még lehet kapni. (Természetesen ez nem
ital, hanem orvosi "tiszta alkohol"). Szoktam (volt) használni
(gyorsan és csapadékmentesen párolgó oldószerként), és bár párolog
rendesen, de azért nem olyan vészes, mint az éter.
Legkeményebb rumok 80-kevés százalékosak.

Lythis

jahm, 96%-osat még lehetett, ma már asszem nem adnak, csak ha fel van neked írva vagy mi.
80-kevés? 70 fölöttit nem nagyon kapni csakúgy bárhol szerintem, és ez nem csak a rumra igaz, hanem bármire. ha meg mégis ki van téve valahol, akkor nem valami olcsó szerintem.
egyébk az Abszint is 50 és 80% között mozog, habár 80-asat még nem láttam - vagy csak nem tudok róla.

Darkstar

Stroh 80 pl, mint neve is mutatja 80%os, és nagyon durva. Hogy pohárban mennyi ideig marad meg, nem próbáltuk. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

sirtomi

Az üvegre tuti 80% volt írva, de nem jut eszembe a neve, hogy utánanézhessek. Haverom egyenesen a gyárból hozta, valami látogatáson voltak ott :)

Poénosan megkérdezték az eggyik minőségellenőrt, hogy miben különbözik ez a fertőtelítő alkoholtól, mire a válasz: Only the labeling.  :haha:

kikuchiyo

Máshol is szaraxik a net?
Itt öt-tíz-húsz percenként levágja a m*****k T-O****e.
Failure is the default option

Darkstar

Érdekes módon nálam meg épp most műxik jól, tegnap még ragnázni is tudtam, mert nem lagolt.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん