Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Draconire

A spoiler gomb alatt lévő képek is betöltődnek, szóval marad a link, azt viszont gyorsaságban veri ez:
a Photobucket-ről lehet copypaste-el azonnal [ img ] [ /img ]-s képet beilleszteni.

Lythis

Quote from: Gmer on 2006-11-25, 19:16:54
A spoiler gomb alatt lévő képek is betöltődnek, szóval marad a link, azt viszont gyorsaságban veri ez:
a Photobucket-ről lehet copypaste-el azonnal [ img ] [ /img ]-s képet beilleszteni.

tudjuk, de így nem kell nézned, ahogy tölt, elég később rákattintanod, azért rakjuk abba.
plussz egy kattintásba meg nem hal bele az ember.
a legtöbb normális hostolós oldalról lehet copypastázni mindennemű linket. Imageshack-ről legalábbis simán.

Member

Quote from: Lythis on 2006-11-25, 19:15:39
Member: nem viszed kicsit túlzásba? Nekem is volt korlátos netem, de amit te csinálsz, az már erőteljesen paranoid hozzáállásnak tűnik minden ilyen képposttal szemben. Azért a mittoménhányszázmegás képeket mi sem egyazegybe postoljuk ide szerintem.
Igen, de neked asszem 5 gigás volt, ami az enyémnek 1,666667-szerese, és az a +0,666667 (2 giga) pont elég ilyen képekre. Eddig a legdurvább, amivel találkoztam, egy 2,5 megás aláírás volt, amikoris egy ismerős profile-ját néztem meg anno Szegeden (mert ugye vmikor azért megnézem, hogy van-e változás), kicsit leesett az állam. Azért megnéznék egy párszázmegás képet, annak azért BMP-nek kellene lennie és jó nagynak. :)

+ Még ugye Emitelék (azok a széparcú egyének, akiktől Fazék is lefordult a székről) elcseszték a forgalomkijelzőt, így azt sem tudom, hol járok.
Aki akar, próbálkozhat >> http://www.emitel.hu/ipforg
Nekem mindenre "A lap nem jeleníthető jön be".

Darkstar

Most nem töltöm fel, de az NGE photoposter 105 mega (png). A nagy stimmel. De a Lythisnek épp linkelt Visual collection scanek is darabonként 7 megak és van belőle 78. :D :)

Quote from: Member on 2006-11-25, 19:28:46
+ Még ugye Emitelék (azok a széparcú egyének, akiktől Fazék is lefordult a székről) elcseszték a formalomkijelzőt, így azt sem tudom, hol járok.
Próbálgatnám, de azonosító meg jelszó kéne neki. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-25, 18:08:17
Quote from: Darkstar on 2006-11-25, 17:47:44
csak ha linkeljük, akkor meg van akinek csak copypastával jön be, van akinek ugyse, stb. :)
De ha postoljátok, attól még nem biztos, hogy nekünk is bejön :hehe:

Kviki, én már tegnap (előtt?) megkaptam, hogy aludjak (bár mgé azóta is alig
volt alkalmam rá...) - nam ost hasonlót üzenek én is neked .)
:D
Igazabol csak ket ejszakat huztam at, az egyiknel meg raadasul aludtam is 1-1,5 orat. Most ejjel meg jot aludtam. :)
A poszterek jok lettek, csak a sint kell raeszkabalni, a szorolapok ok-k (valaki magyarazza el: a poszterek vilagosabbak, a szorolapok meg sokkal sotetebbek lettek, mint monitoron), mappak is rendben, sot penteken a mappakba bele is kerult a megfelelo toltelek.
Szoval Hawaii. Dolog meg van, de latom a fenyt az alagut vegen.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

RE@L

7x es világbajnok Schumi. Igen szép teljesítmény, de emberileg sose lesz akkora sztár és olyan ember akire igazán van miért felnézni mint Ayrton Senna. Ha Senna-nak nem lett volna az az omniózus balesete, kizárt hogy drága német barátunk 7x-es világbajnoki címet megérje.

@Member Szvsz nem fair h neked az aláírásod még 1280*1024 es felbontásban is majdhogynem fél oldalt felfog. Szvsz rakd plz a képeket egymás mellé.

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Member

Quote from: RE@L on 2006-11-25, 19:33:52
@Member Szvsz nem fair h neked az aláírásod még 1280*1024 es felbontásban is majdhogynem fél oldalt felfog. Szvsz rakd plz a képeket egymás mellé.
Done...
Viszont a művelet 3 megámba került...

Amúgy volt már nekem is, másnak is nagyobb...

RE@L

Ty, szerintem így még ízlésesebben is néz ki :)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Fazék

Quote from: Member on 2006-11-25, 19:28:46Igen, de neked asszem 5 gigás volt, ami az enyémnek 1,666667-szerese, és az a +0,666667 (2 giga) pont elég ilyen képekre. Eddig a legdurvább, amivel találkoztam, egy 2,5 megás aláírás volt, amikoris egy ismerős profile-ját néztem meg anno Szegeden (mert ugye vmikor azért megnézem, hogy van-e változás), kicsit leesett az állam. Azért megnéznék egy párszázmegás képet, annak azért BMP-nek kellene lennie és jó nagynak. :)

+ Még ugye Emitelék (azok a széparcú egyének, akiktől Fazék is lefordult a székről) elcseszték a forgalomkijelzőt, így azt sem tudom, hol járok.
egy remek Firefox kiegészítés néked: Image-Show-Hide :)

Member

Egy kizárólag IE-t használónak? :confused:

Darkstar

Member, Jaguár csomagod van? Havonta mennyibe fáj?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Member on 2006-11-25, 19:43:02
Egy kizárólag IE-t használónak? :confused:
akkor tedd föl az IE7-et, vszleg ahhoz is van ilyen kényelmes kiegészítés, de ha maradsz a 6-nál ott is lazán kikapcsolhatod a képek megjelenítését az internet beállításokon belül. szerk: ha jól emlékszem...

Member

Quote from: Darkstar on 2006-11-25, 19:45:09
Member, Jaguár csomagod van? Havonta mennyibe fáj?
Az, és még 1 évig le sem cserélhetem... :ejj:

Quote from: Fazék on 2006-11-25, 19:45:26
ott is lazán kikapcsolhatod a képek megjelenítését az internet beállításokon belül. szerk: ha jól emlékszem...
Megtettem, kíváncsi leszek a hatásra.

EDIT: Elviselhetetlen, turn on...

Fazék

Quote from: Member on 2006-11-25, 19:47:28Megtettem, kíváncsi leszek a hatásra.
gyorsan kipróbáltam és nekem szimpatikus. az oldalak ugyanúgy szépen formázottan jelennek meg

szerk:
QuoteEDIT: Elviselhetetlen, turn on...
akkor légyszíves mostantól hagyd abba a nyávogást a képekkel kapcsolatban :)

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-11-25, 19:15:39
Quote from: Darkstar on 2006-11-25, 19:08:47
Vitatkozzon veletek a hóhér, akkor egyszerűbben indoklok: CSAK :D
Lythis: Nanoha Visual Collection Thread 1 Thread 2, már feltolta az illető az összes képet

:merci:
:hail:
Zsiga: click @ spoiler, click @ img, ctrl+v. -> rövidebb. És nem kell azzal sem szórakozni, hogy még el is nevezzem valahogy.
És ahogy Darkstar is megjegyezte: CSAK - mert megtehetjük, azért. És még mindíg mehettek nyafizni a modihoz, hogy szerkessze át  :hehe:

Member: nem viszed kicsit túlzásba? Nekem is volt korlátos netem, de amit te csinálsz, az már erőteljesen paranoid hozzáállásnak tűnik minden ilyen képposttal szemben. Azért a mittoménhányszázmegás képeket mi sem egyazegybe postoljuk ide szerintem.

Ez egy fórum, nem imageboard, ha nem vettétek volna észre. Ide írni kell, a hülye képeket bepostolni meg a 4chan-ra, vagy akár az itteni képfórumra, de ha lehet kíméljetek meg tőle minket. A spoilerbe rakott kép engem speciel nem zavar, Membert igen, szerintem elég érthetően el is magyarázta hogy miért. Innentől meg csak rajtatok múlik hogy próbáltok-e a közösség hasznos tagjai lenni és esetleg segíteni a fórumtársatoknak ha az semmibe nem kerül, vagy inkább ezzel próbáljátok bizonyítani hogy mennyire faszagyerekek vagytok akik aztán bármit megtehetnek. Keménykedés helyett fel kéne nőni inkább... ;)

Fazék

Quote from: Zsiga on 2006-11-25, 19:52:10Ez egy fórum, nem imageboard, ha nem vettétek volna észre. Ide írni kell, a hülye képeket bepostolni meg a 4chan-ra, vagy akár az itteni képfórumra, de ha lehet kíméljetek meg tőle minket. A spoilerbe rakott kép engem speciel nem zavar, Membert igen, szerintem elég érthetően el is magyarázta hogy miért. Innentől meg csak rajtatok múlik hogy próbáltok-e a közösség hasznos tagjai lenni és esetleg segíteni a fórumtársatoknak ha az semmibe nem kerül, vagy inkább ezzel próbáljátok bizonyítani hogy mennyire faszagyerekek vagytok akik aztán bármit megtehetnek. Keménykedés helyett fel kéne nőni inkább... ;)
ebben is van igazság

Member

Quote from: Fazék on 2006-11-25, 19:48:58
akkor légyszíves mostantól hagyd abba a nyávogást a képekkel kapcsolatban :)
Egy olyan kéne, hogy mondjuk 200 kbyte felett turn off, de ezek a jó IE-s arcok csak még leterhelőbb kiegészítőket csináltak.
(Most nézegettem meg a microfos oldalt)

Köszi, Zsiga. :tezsvir:

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2006-11-25, 19:52:10
Ez egy fórum, nem imageboard, ha nem vettétek volna észre. Ide írni kell, a hülye képeket bepostolni meg a 4chan-ra, vagy akár az itteni képfórumra, de ha lehet kíméljetek meg tőle minket. A spoilerbe rakott kép engem speciel nem zavar, Membert igen, szerintem elég érthetően el is magyarázta hogy miért. Innentől meg csak rajtatok múlik hogy próbáltok-e a közösség hasznos tagjai lenni és esetleg segíteni a fórumtársatoknak ha az semmibe nem kerül, vagy inkább ezzel próbáljátok bizonyítani hogy mennyire faszagyerekek vagytok akik aztán bármit megtehetnek. Keménykedés helyett fel kéne nőni inkább... ;)
Naakkor:
1., Gyakran mindenki által olvasott topicokba ritkán postolunk képet (főleg nagyot) direktbe. Ahol ez gyakran előfordul, ott általában ez megszokottá vállt, vagy (lsd Rozen Maiden topik) már az első postban ottvan, hogy a topicban sok és nagy képek várhatók.
2., A fórumon a hasznosságodat sztem k****a nem az határozza meg, hogy mennyi és mekkora képet postolsz. Ha valakinek böki a szemét, lehet szólni, ezután meg rajtunk múlik, hogy hogy tesszük be a képeket, mostanában egyre többször linkelünk [img] helyett. Segíteni meg ált szoktunk, ha az aktuális dologban tudunk.
3., Az ilyen lealacsonyodó stílusú postoktól kimélj meg minket. Kösz
Vita(tkozás) részemről lezárva
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

Quote from: Member on 2006-11-25, 19:56:45Egy olyan kéne, hogy mondjuk 200 kbyte felett turn off, de ezek a jó IE-s arcok csak még leterhelőbb kiegészítőket csináltak.
(Most nézegettem meg a microfos oldalt)
hmm érdekes kérdés, hogy megvalósítható lenne-e egy ilyen kiegészítés...

szakik mit mondtok rá? :)

Darkstar

Quote from: Fazék on 2006-11-25, 20:00:23
hmm érdekes kérdés, hogy megvalósítható lenne-e egy ilyen kiegészítés...

szakik mit mondtok rá? :)
Hogy érted, hogy megvalósítható? Természetesen az (lene, ha valaki írna ilyen progit/kieget, mivel a kép fejléce tartalmazza a kép adatait, annak alapján biztos lehetne szűrni). :) Ha a kérdés arra vonatkozik, hogy ilyen plugin van-e IEhez vagy Firefoxhoz, azt nem tudom.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Amúgy a képek kikapcsolása kikapcsolja a winfos hátteret is. O_O
Sajna a hivatalos plugin-ek nem hogy értelmetlenek, de még ropogós zöldhasút is kérnek érte.

Lythis

Zsiga: ez a közösség hasznos tagjai rizsa fájt...
1. Ha téged nem zavar, ne picsogj miatta
2. Feltűnt, hogy ez egy fórum, majd ha te leszel az admin, érdekelni fognak a hasonló kommentjeid.
3. Nem keménykedés. Lusta vagyok, és megtehetem. Írj PM-et valamelyik modnak, hogy editelje át, vagy esetleg kérj meg normálisan. De mivel téged nem zavar, legegyszerűbb lenne, ha szóvá sem tennéd. Tudod: kussolni nem kerül semmibe. ;)
4. Fel kéne nőni? Majd szólj, ha sikerült  :hehe:

Darkstar  :tezsvir:

Rounin

És az egésznek én vagyok a legnagyobb nyertese :Kiraly:.
Már csak limot kéne csinálnom...

Darkstar

Quote from: Kuroi Tenshi on 2006-11-25, 20:20:57
Quote from: Zsiga on 2006-11-25, 19:52:10
Ez egy fórum, nem imageboard
:zen:
Ennek ellenére te is gyakran használs imgboardos stílust. Sőt, minket is figyelmeztetsz, ha elfelejtjük  :haha:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-11-25, 20:18:33
Már csak limot kéne csinálnom...
Azt a dög szabadkőműves hozzáállást :D
itt még van kb fél üveg limo :D

Member

Quote from: Lythis on 2006-11-25, 20:17:12
Lusta vagyok, és megtehetem.
Hát embereld meg magad, és ne legyél az.
QuoteDe mivel téged nem zavar, legegyszerűbb lenne, ha szóvá sem tennéd. Tudod: kussolni nem kerül semmibe. ;)
A közösség alapja, hogy a közösség tagjai egymás védelmére kelnek, nem? Vagy ha ez csak egy egyénekből álló elszigetelt show, akkor nem szóltam.
Quote4. Fel kéne nőni? Majd szólj, ha sikerült  :hehe:
Majd szól, ha zavarja...

Quote from: Rounin on 2006-11-25, 20:18:33
A nevető 3.? :confused:
Rou, 2005... Hmm, még postolj egyet, aztán évenként egyet, jó? :haha:

Zsiga

Quote from: Lythis on 2006-11-25, 20:17:12
Zsiga: ez a közösség hasznos tagjai rizsa fájt...
1. Ha téged nem zavar, ne picsogj miatta
2. Feltűnt, hogy ez egy fórum, majd ha te leszel az admin, érdekelni fognak a hasonló kommentjeid.
3. Nem keménykedés. Lusta vagyok, és megtehetem. Írj PM-et valamelyik modnak, hogy editelje át, vagy esetleg kérj meg normálisan. De mivel téged nem zavar, legegyszerűbb lenne, ha szóvá sem tennéd. Tudod: kussolni nem kerül semmibe. ;)
4. Fel kéne nőni? Majd szólj, ha sikerült  :hehe:

Darkstar  :tezsvir:

1. A direkt képbepostolás zavar engem is.
2. No comment.
3. Member normálisan kért, már sokadszorra, mások is sokszor szóvátették. Ez nem lustaság te is tudod nagyon jól.
4. Akkor szólok, megtörtént már egy ideje. Én nem játszom a nagyfiút mert nincs rá szükségem, te szenvedsz itt állandóan egy kis elismerésért. ;)

Rounin

Quote from: Member on 2006-11-25, 20:33:40
Rou, 2005... Hmm, még postolj egyet, aztán évenként egyet, jó? :haha:

NO WAI!!! :hehe:

Mellesleg wow, jó, hogy szólsz... fel se tűnt X).

Lythis

Quote from: Member on 2006-11-25, 20:33:40
Hát embereld meg magad, és ne legyél az.
és mit nyerek rajta? semmit -> minek?
A közösség alapja, hogy a közösség tagjai egymás védelmére kelnek, nem? Vagy ha ez csak egy egyénekből álló elszigetelt show, akkor nem szóltam.
attól függ mekkora a közösség, és milyen ütemben pótolja a veszteségeit :P egyébiránt gondolom van benne valami. csal nem teljesen látom át. elvégre ez még mindíg az internet...
Majd szól, ha zavarja...
mi? de egyébként biztos.