Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Member

Ezt már ide, mert sztem pm-ignore-on vagyok nála...
Quote from: Ramiz on 2006-11-28, 21:32:49
[spoiler=OFF]Az Óbester-Boyyal melléfogtál, mert büszke vagyok rá, hogy kocsmatöltelék vagyok :Kiraly: , de ha tovább próbálkozol és véletlenül találsz, én is geci leszek. :__devil: Ja, és ha már erre jársz: lécci vedd ki azt a "manga(?)" feliratot az avatarod alól - pláne mielőtt nekiállsz Sin City-t gyalázni. :lol:[/spoiler]
Tudom, hogy büszke vagy rá, nem is azért mondtam, csak vmi szinonímát kerestem a Ramizra és ez ugrott be. Én is szeretem a sört, még ha meglepő is, még jobban az abszintot.

Az mangaka (?), nem manga (?), nem tartom magam teljesértékű mangarajzolónak, ennyi.

Pirula

Quote from: Member on 2006-11-29, 00:13:13
[spoiler=OFF]Az Óbester-Boyyal melléfogtál, mert büszke vagyok rá, hogy kocsmatöltelék vagyok :Kiraly: , de ha tovább próbálkozol és véletlenül találsz, én is geci leszek. :__devil: Ja, és ha már erre jársz: lécci vedd ki azt a "manga(?)" feliratot az avatarod alól - pláne mielőtt nekiállsz Sin City-t gyalázni. :lol:[/spoiler]
Tudom, hogy büszke vagy rá, nem is azért mondtam, csak vmi szinonímát kerestem a Ramizra és ez ugrott be. Én is szeretem a sört, még ha meglepő is, még jobban az abszintot.

Az mangaka (?), nem manga (?), nem tartom magam teljesértékű mangarajzolónak, ennyi.
Wunderbar! Akkor ti most mindketten szeretitek a sört, közös témátok is van  (:lazza: :D), gyertek már le az Óbesterbe pénteken és akkor nem csak hárman leszünk már ott hanem öten. Yakumot is megkímélitek némi melótól. Tiszta haszon az egész mondom.

Ramiz

Quote from: Member on 2006-11-29, 00:13:13

Sorry, a mangaka elírás volt. :o De komolyan, azért manga rajzolónak tartani magad, egy olyan névvel illetni magad, ami baromi nehéz, rengeteg tehetség és gyakorlás kell hozzá és mindannyian felnézünk rájuk... és olyan emberek tartoznak közéjük, mint Nihei Tsutomu vagy Kohta Hirano vagy mondhatnék akárkit... Na mindegy. :)
Egyébként nem vagy pm ignore-on. Senki sincs pm ignore-on. Az felesleges.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Nem véletlenül volt ott a "?", szeretnék olyan lenni, mint ők, de a büdös életben nem fog sikerülni, legnagyobb tiszteletem az övék. :)
Bocsesz, Pirula, de ezen a hétvégén tanulnom kell, mint a güzü. :frown:

Yakumo

Quote from: Ramiz on 2006-11-29, 02:41:12
Nem volt itt semmilyen bunyó, mindketten tök kulturáltan nyilatkoztunk, ráadásul spoiler gomb alá rejtettem azt a kis offot, amit máshol úgysem talált volna meg senki. Nem értem, hogy minek rögtön nekünk ugrani... :ejj: Zsozso egyszer azt mondta, hogy a ne legyen offtopik az egy oldal magasságnál kezdődik, de két post még a legszigorúbb szemlélet szerint sem mondható flame-nek. Az első igazán offtopik post egyébként is a tiéd volt...
Egyébként szerintem remekül moderáljuk magunkat itt a Külvilágokban, a Harry Potter és a Transformers topik is nem-moderátori kezdeményezésre szakadt le "anyatopikjáról". Ne minket moderálj, inkább aludj, ha fáradt vagy. :)
Senki nem ugrott nektek.
Az off 5 postnál kezdődik. (legkésőbb)
Az, hogy az én postom volt az első off, enyhe túlzás. Az hogy egy moderátor még idejében észrevesz valamit, amiből "baj" lehet és szól, az off? :)
Amúgy az egymás minősítése a véleményén keresztül még mindig nem tartozik egy megadott topic témájához, hidd el.
Talán meg tudod érteni,h egy "Óbester-boy", meg egy "vedd ki az aláírásodból,h mangaka" megjegyzésnél nem akartam többet. Ezeket bármelyik fél komolyan vehette volna vagy megsértődik és voálá. Nem beszélve arról,h volt pár beszálló ember is a "vitába".
Sajnálom,h idejében szóltam és "beszüntettem" egy olyan vitát, amire nem biztos, hogy mindenki kiváncsi.
Ezek a dolgok nem azért történtek, mert álmos voltam, bár nem értem miért akarom neked megmagyarázni. Talán ezért tudsz "belémkötni" (ezt ne vedd szó szerint, én sem úgy értem) mert mindig tudatni akarom,h mit miért. Bár tudom,h a "moderálást" sosem veszi szívesen senki. Megjegyzés nélkül te meg különösen nem szoktad bírni megállni. :p
:D

Edit: basszus, magamba "beszélek". :lame: :lol:

Pirula

Quote from: Member on 2006-11-29, 08:53:09Bocsesz, Pirula, de ezen a hétvégén tanulnom kell, mint a güzü. :frown:
Akkor hajrá, talán vizsgaidőszak után.  :smile:

RE@L

Yakumo és a moderálás ártalmai =]

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

sirtomi

A fém kukát ellpják a műanyag meg elég a csikkel együtt. Pécsen elég sok buszmegállóban volt egy darabig műanyag szemetes, aztán egyre több helyen egy olvadt műanyag kupac maradt a helyén :) Most újra fém szemetes van mindenhol.

Disznóvágásokon én simán aludtam. Mire fölkeltem általában már csak a kolbásztöltében hús darálásban kellett segítenem. A tényleges gyilkolást csak párszor élveztem végig :D

Kuroi Tenshi

Quote from: sirtomi on 2006-11-29, 10:46:42
Disznóvágásokon ... A tényleges gyilkolást csak párszor élveztem végig :D
eh...
csak nem ez a legújabb?
necropedo és guro után nekroszodomizmus?  :3x3:

:D

Rounin

Hát a disznó hangosabban tud 'sikítani' az embernél, ha jobban belegondolok :rolleyes: :angyali:.

Member

Quote from: Pirula on 2006-11-29, 10:20:37
Gyűljön össze mindenki februárban Jánossomorján! :haha: Sokkal hangolatosabb lenne, mint Pest. :)

Pirula

Quote from: Member on 2006-11-29, 12:32:11
Gyűljön össze mindenki februárban Jánossomorján! :haha: Sokkal hangolatosabb lenne, mint Pest. :)
Ha van jelentkező, én megszervezem...

sirtomi

Quote from: Pirula on 2006-11-29, 12:41:56
Fedett helyre megyek, máshova nem mert februárban még hideg van :D

Pirula

Quote from: sirtomi on 2006-11-29, 13:09:33
Quote from: Pirula on 2006-11-29, 12:41:56
Fedett helyre megyek, máshova nem mert februárban még hideg van :D
Akkor lőttek a kerti barbecue-partinak... :frown: :D

Rounin

Azt is lehet fedett helyen :D. Kis kreativitást kérek :hehe:

(utána meg egy komplett lakásfelújítást XD)

Pirula

Quote from: Rounin on 2006-11-29, 13:42:04
Azt is lehet fedett helyen :D. Kis kreativitást kérek :hehe:

(utána meg egy komplett lakásfelújítást XD)
Hümm... akkor kiírom a közbeszerzési pályázatot egy Victory osztályú csillagrombolóra és leparkolok majd vele 15 méterre a kert fölött. Csak lefedi.

Ramiz

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 09:02:58
Az off 5 postnál kezdődik. (legkésőbb)
Legkorábban.

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 09:02:58Az, hogy az én postom volt az első off, enyhe túlzás. Az hogy egy moderátor még idejében észrevesz valamit, amiből "baj" lehet és szól, az off? :)
A te postodban semmi szó nem esett filmekről. A miénkben, érintőlegesen és konkrétabban is, igen. Erre gondoltam. :)

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 09:02:58Talán meg tudod érteni,h egy "Óbester-boy", meg egy "vedd ki az aláírásodból,h mangaka" megjegyzésnél nem akartam többet. Ezeket bármelyik fél komolyan vehette volna vagy megsértődik és voálá. Nem beszélve arról,h volt pár beszálló ember is a "vitába".
A moderátornak nem az a feladata, hogy bármilyen vitára okot adó témát kicenzúrázzon, és rávegye az embereket, hogy kézenfogva táncoljanak és mindenben egyetértsenek, hanem hogy a viták ne fajuljanak el odáig, hogy az mások fórumozását zavarja vagy a stílusa másokat sértsen. Mindkettőtől távol voltunk, az elsőtől olyannyira, hogy még hozzá is szóltak - a film kapcsán. Tényleg úgy érzem, hogy semmi szükség nem volt moderálásra, kioktatásra meg pláne nem, és elütheted a dolgot tréfával meg azzal, hogy szociopata lázadó jellem vagyok, de én most komolyan és hideg fejjel beszélek, és nem a hatalom meg a szervezett fórumozás ellen harcolok.

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 09:02:58Ezek a dolgok nem azért történtek, mert álmos voltam, bár nem értem miért akarom neked megmagyarázni.
Akkor minek álltál neki káromkodni, még ha kicsillagozva is, spoiler-gomb alatt, ha nekünk ennél kevesebbet sem engedsz?
Nem kell megmagyaráznod semmit, én úgyis hülye vagyok, no meg cinikus és komolytalan, mint tudjuk... :)

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 09:02:58Talán ezért tudsz "belémkötni" (ezt ne vedd szó szerint, én sem úgy értem) mert mindig tudatni akarom,h mit miért. Bár tudom,h a "moderálást" sosem veszi szívesen senki. Megjegyzés nélkül te meg különösen nem szoktad bírni megállni. :p :D
Miért feltételezed, hogy kötözködni akartam? Legalább egy röpke gondolat erejéig feltételezhetnéd, hogy komolyan beszéltem és nem akartalak megsérteni sem. :)
Ha nem látom értelmét és megzavar egy beszélgetésben, akkor tényleg nem tudom megállni, hogy ne szóljak.

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 09:02:58Edit: basszus, magamba "beszélek". :lame: :lol:
???
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Member

Nekem nem úgy tűnt, hogy bármelyikünk az a "hűmostmennyirebesértődökottishagyomafórumot" jellegű személyiség lenne, másrészt meg egyikünk sem írt olyat, ami a másik számára bántó lenne, annyira nem alacsony az ingerküszöbünk. Nameg ezen kár ennyit nyámnyogni...

PIRULA: Metálfreestyle-party a garázsban? :D

Member

Tssssss, miért uralkodnak ekkora farkastörvények, hogy dvd rendelés esetén még drágább a postaköltség mint maga a cucc?!?! :Eztneked:

Yakumo

Elolvastam a véleményeket, rendben.
Ramiz: Amit nem értesz, az csak arra vonatkozott, hogy reggel 8-kor kutya nem volt a fórumon rajtam kívűl. Tehát nem cinizmus vagy bármi efféle. :)
Over & out.

Pirula

Quote from: Member on 2006-11-29, 15:47:35PIRULA: Metálfreestyle-party a garázsban? :D
Jaaa, lehetne hörögve zúzni a szívlapátok meg bedöglött háztartási kisgépek között.  :D

Member

Zsívlapátból meg rézdrótból még basszusgitárt is kreálhatunk aztán máris küldhetjük a trash-t. :whoah:

Fazék

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 18:08:59Nem egyszer elmondtam már ,hogy nem személyes vélemény miatt szólok érte, (bár az is, igen) de a Guro nem szívesen látott a fórumon zsozso által sem. Ő találta ki, hogy ne legyen itt. Tényleg nehéz elhinni látom, hányszor kell még elmondani? Tényleg azt hiszitek, h egy moderátor személyes véleményből szól ilyen miatt? 
én eddig azt hittem, hogy csupán arról volt szó, hogy a galériában nem lehet, szóval ezek szerint a fórumban sem, beszéd szintjén? még úgy sem, ha spoiler alá teszik az esetleg gyomorforgatóbb részeket, vagy azokat esetleg mellőzik is, csak ajánlják egymásnak? én kerülöm messzire a guro-t, de nem zavart különösebben, amit ott kitárgyaltak.

Darkstar

Quote from: Fazék on 2006-11-29, 18:36:40
én eddig azt hittem, hogy csupán arról volt szó, hogy a galériában nem lehet, szóval ezek szerint a fórumban sem? még úgy sem, ha spoiler alá teszik az esetleg gyomorforgatóbb részeket, vagy azokat esetleg mellőzik is, csak ajánlják egymásnak? én kerülöm messzire a guro-t, de nem zavart különösebben, amit itt kitárgyaltak.
Ezt már kérdeztem én is, és a szabályzatban még mindíg nincs benne. A képgalériában valóban ottvan. :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Akármennyire is gusztustalan tud lenni, nem értem én sem, hogy miért kell ennyire letámadni. "Amit nem látsz nem fáj" alapon elég jól el lehetne rejteni a cuccot az "ártatlanok" elől, a bűnös lelkek meg továbbra is kommunikálhatnának.

Yakumo

öööö... Hivatalos papírt mutassak róla, hogy eleget tegyenek a kérésnek? Valaki csinál egy oldalt. Nektek. Nem szereti a guro-t és hasonlókat. Ennek ellenére engedi,h a galériában "Hentai/Alternative" Board alatt kiélhessék egyesek a "dolgaikat", csak a guro-nál szól be,h nem kéne, menjenek máshová. Külön írjam be a fórumra is,h ne terjesszük már ezt a stílust, mert az oldal készítője nem szereti és nem szeretné ha jelen lenne?
De hiába mondom/ kérem már jó ideje, senki nem akarja megérteni zsozso-t mi sérti, mit nem szeretne, hol a határ nála. Ezután a hiábavaló levegőbebeszélés helyett majd kapásból törlök, hátha úgy érthető lesz. És ezt egyszer már így elmagyaráztam. Mégegyszer nem fogom.
Kérés, tessék tiszteletben tartani. Utoljára köszönöm.

Zsiga

Quote from: Yakumo on 2006-11-29, 18:48:07
öööö... Hivatalos papírt mutassak róla, hogy eleget tegyenek a kérésnek? Valaki csinál egy oldalt. Nektek. Nem szereti a guro-t és hasonlókat. Ennek ellenére engedi,h a galériában "Hentai/Alternative" Board alatt kiélhessék egyesek a "dolgaikat", csak a guro-nál szól be,h nem kéne, menjenek máshová. Külön írjam be a fórumra is,h ne terjesszük már ezt a stílust, mert az oldal készítője nem szereti és nem szeretné ha jelen lenne?
De hiába mondom/ kérem már jó ideje, senki nem akarja megérteni zsozso-t mi sérti, mit nem szeretne, hol a határ nála. Ezután a hiábavaló levegőbebeszélés helyett majd kapásból törlök, hátha úgy érthető lesz. És ezt egyszer már így elmagyaráztam. Mégegyszer nem fogom.
Kérés, tessék tiszteletben tartani. Utoljára köszönöm.
Már elnézést, de ami nincs leírva a fórumszabályzatba azt szabad, ez mindenhol így működik. A kisujjamból szopogassam ki hogy mi irritálja zsozso-t vagy téged vagy akárkit? Ott az a szerencsétlen topic, fél percbe kerül beleírni hogy guro tilos, mint ahogy ugyanezt meg kellett volna tenni a politikával kapcsolatban is...

Fazék

javaslom írd bele a szabályok közé. és igen, az emberek többsége nem gondolatolvasó, és nem is fog mindenki egy topic-ot a legelejétől végigolvasni párszáz hozzászólást, ami sztem tökéletesen érthető. ami elvárható egy ide tévedő embertől, az annyi, hogy elolvassa a szabályzatot, és esetleg kicsit bejárja a fórum szerkezetét, de nem várható el tőle, hogy minden egyébbel is képben legyen, amivel még nem találkozott itt, ezért kell beleírni a szabályok közé, mert akkor egyértelműen rá tudsz mutatni vmire, ami tényleg az ő hibája, hogy kihagyta eddig. én pl most találkozom először ezzel a vitával a fórummal kapcsolatosan. én az usteam galériára ha talán szökőévente egyszer ránézek, szóval eléggé külön érzem a fórumtól, ahogy a szövegbeli kitárgyalást is a képektől. igazán nem akarok különösebben szembeszállni veled, mert pár moderátori cselekedeteden kívül semmi okát nem látom ennek, de kezdesz nagyon isten-szagú lenni, ha megbocsátasz a kifejezésért. az hogy valaki moderátor sztem nem feltétlenül kéne azt jelentse, hogy mindenki csupán csökönyös barom lehet, aki nem ért vele egyet azonnal mindenben. és tudom, pont én beszélek, akinek szintén gyakran megered az ujja, de időnként rettentően lekezelő stílusban tudsz írni az embereknek. kérlek ezt fogadd szimpla építő kritikának, ne pedig támadásnak, vagy akármi másnak.

Próféta

Quote from: Zsiga on 2006-11-29, 19:06:39...
Quote from: Fazék on 2006-11-29, 19:09:32...
BabelFish Online Dictionary
-------------------------
Zsiga667 -> Hungarian: raw translation commencing...
Fazék -> Hungarian: raw translation commencing...
Merging text...

Természetesen mindnyájan tisztában fogjuk tartani a fórum fenntartóinak kívánságait. Csak annyit kérnénk, hogy a további vitákat megelőzendő tényleg, explicite legyen feltüntetve a kerülendő témák listája a tömör szabályzatban, ha másért nem, az eljövendő generációk érdekében. Köszönjük, és elnézést az okozott kellemetlenségekért.

Darkstar

Egy apró megjegyzés: sztem jó lenne, ha ezeket a kerülendő témákat zso szedné össze és írná le.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん