Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Rou has a BISHI FOLDER!!!!

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-11-30, 01:51:49

Tény. Cirka 2,5 éves és van benne két kép XPP

RE@L

Micsoda perpatvar, micsoda izgalom. A hangulat a tetőfokára hágott... Ma éjjel 1 óra körül mindenki feszülten és verítéjkezve várja ki mit reagál az aktuális életbevágóan fontos kérdésekről!!! A tét minden, és semmit se lehet veszíteni. :) Jóéjt Yakumo, énis vagy 1 órája már mondtam hogy lefekszem. Lassan be is fog következni hiszen holnap újfent dolgozom.

Kedvenc örökérvényű fárasztó viccem ami mindig eszembejut ha rámjön az ötperc: Miért nem látszik Pali az erdőben? [spoiler]Mert Pál Ma Fa[/spoiler]  :Kiraly:

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Pirula

Quote from: Predaking on 2006-11-30, 01:48:46
Lássuk be, moderátorokra szükség van. Kíváncsi leszek, hogy Zsozso kiket fog választani.
Lássuk be alvásis kell a szervezetnek. Jó 8-t
Indítunk egy MegaModerátort! Az első fordulóban csak végig kell olvasni 3000 hozzászólást egy éjszaka alatt, a másodikban egy háromhetes flame-ből ki kell szűrni a valódi témához tartozó hozzászólásokat és csak a balhét törölni. A döntőn még gondolkozom, de valami stressztűrős teszt kell. Ki akar zsűritag lenni?

Ramiz

Quote from: Yakumo on 2006-11-30, 01:48:03
Quote from: Ramiz on 2006-11-30, 01:42:51
A modi megkímélheti az illetőt attól, hogy megsértsen másokat egy nem szerencsés vagy meggondolatlan kijelentéssel, ha kivágja az idézett szöveget.
most... megyek aludni :D JóÉjt for evriván!  :rotfl:
Tudom, mire gondolsz, de ha, ha valakinek a kifejezett kérésére(!) teszed ezt meg, az "kicsit" más, mintha önkényesen beleírogatsz mások postjába akkor is, ha nem kérték, de igazából okod sincs rá. De őgy látom, most, hogy nem vagy modi, "törleszted" az eddigi objektív nézőpontodat, és direkt mindent személyeskedésnek veszel, sértésnek feltételezel és félreértesz. Hát legyen neked. Jó éjt. :) Egyébként én (sem) akartam, hogy lemondj, hiába kened ránk.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-11-30, 01:52:11

Mármint 2, ami nem rejtett....  :hehe:

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-11-30, 01:53:26

Előtted miért rejtegetném? Mutassam meg nekik a Lythis-did-it névre keresztelt msn-shotom? :rolleyes:

Ramiz

Quote from: Rounin on 2006-11-30, 01:52:11

ÚRISTEN!!! HÁT IGAZ!!!  :eek: :eek: :eek:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

RE@L: ez a vicc megéri, hogy inkább aludjon rá az ember! XD Jó8!

Ramiz: nem kenek én semmit. ;) én mondtam le, tudatában vagyok. Jó éjt neked is!

Rounin

Quote from: Ramiz on 2006-11-30, 01:54:46
ÚRISTEN!!! HÁT IGAZ!!!  :eek: :eek: :eek:

Azt hittem, mindenkinek  van :o :muhahah:

Quote from: Yakumo on 2006-11-30, 01:52:54
Hát azért nem vagyok az a típus. :D Én nem tudok egyszerre többször elmenni, mint blarke. :lol: (na most kell aludni, hülyeségeket írok és offolok! vááááá! XD )

Csak kiéled a természetes ösztöneid... megtért a tékozló fiú :__devil:

Lythis

Quote from: Rounin on 2006-11-30, 01:54:12
Quote from: Lythis on 2006-11-30, 01:53:26

Előtted miért rejtegetném? Mutassam meg nekik a Lythis-did-it névre keresztelt msn-shotom? :rolleyes:
In Soviet Russia....
you were supposed to delete that.... :D

Edit: kövezz meg, nekem nincs :P

Yakumo

Rou: mostmár tényleg húzok mert még rámragad pár jelző. Shame on me! ^^

Selmo

Quote from: Yakumo on 2006-11-30, 01:59:23
Rou: mostmár tényleg húzok mert még rámragad pár jelző. Shame on me! ^^
Sorry, you are tooooo late. :Kiraly:

A tökéletesség unalmas.

RE@L

Szerintem ma érett egy cikk a Heti Hírmondóba :)

"The past is the past... and the future is the future. A man is a man, and a woman is a woman. I am who I am, and you are who you are. Like it really matters anyway....
" - Faye Valentine (Cowboy Bebop)
Van ami kell van ami nem / újra itt, újra ott  remélem nem elkapkodott.

Rounin

Quote from: Lythis on 2006-11-30, 01:58:33
In Soviet Russia....
you were supposed to delete that.... :D

Hm, elvileg törölnöm kellett, valóban, de megtartottam :angyali:

Fene, hová tettem az In soviet russia, Lythis lieks you képet?

Lythis

Soviet Russia or not, Lythis haet you! :D

Dreamcleaver

Sztem a mod egyedül az adminnak tartozik elszámolással. Az egy dolog, hogy nem értünk egyet a moddal, de azért a USTeam elég liberális fórum volt, van (lesz?). Szvsz nincs ban, még csak időleges tiltás sem, akármennyi sz@rt is írunk össze. És egyesek" azért rendesen kiveszik a részüket a keverésből, nagykanállal. Max törlik a posztodat, illetve Yakumo ír(t) neked egy figyelmeztetést. Nem virágnyelven? Heh, b@zd meg kit érdekel, ki vagy te? Ennyi.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Ramiz

Quote from: Dreamcleaver on 2006-11-30, 02:10:41
Nem virágnyelven? Heh, b@zd meg kit érdekel, ki vagy te? Ennyi.
Ááá, itt egy delikvens, akinek, akárki is lesz a modi, bátran beszólhat! Szabad az anyázás! :muhahah:

Dreamcleaver

Quote from: Ramiz on 2006-11-30, 02:12:48
Nem virágnyelven? Heh, b@zd meg kit érdekel, ki vagy te? Ennyi.
Ááá, itt egy delikvens, akinek, akárki is lesz a modi, bátran beszólhat! Szabad az anyázás! :muhahah:

Végül is most nincs mod, játszhatom a nagyfiút.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Fazék

Sztem a mod egyedül az adminnak tartozik elszámolással. Az egy dolog, hogy nem értünk egyet a moddal, de azért a USTeam elég liberális fórum volt, van (lesz?). Szvsz nincs ban, még csak időleges tiltás sem, akármennyi sz@rt is írunk össze. És egyesek" azért rendesen kiveszik a részüket a keverésből, nagykanállal. Max törlik a posztodat, illetve Yakumo ír(t) neked egy figyelmeztetést. Nem virágnyelven? Heh, b@zd meg kit érdekel, ki vagy te? Ennyi.
... igen. így működik az anonymous fórumokon. csakhogy itt a társaság nagy része személyesen is ismeri egymást, nagyrészt (? :haha:) rájuk lehet fogni, hogy kultúrált banda. sztem ebben az esetben a moderátori szerepnek is idomulnia kell a közösséghez, és így sztem elfogadhatatlan az olyan moderátori hozzáállás, amit te itt leírtál. szerencsére ennyire primitív moderátorunk tudtommal még nem volt, mint amit te felvázoltál, mint követendő példát :rolleyes:

Dreamcleaver

Quote from: Fazék on 2006-11-30, 02:15:30
... igen. így működik az anonymous fórumokon. csakhogy itt a társaság nagy része személyesen is ismeri egymást, nagyrészt (? :haha:) rájuk lehet fogni, hogy kultúrált banda. sztem ebben az esetben a moderátori szerepnek is idomulnia kell a közösséghez, és így sztem elfogadhatatlan az olyan moderátori hozzáállás, amit te itt leírtál. szerencsére ennyire primitív moderátorunk tudtommal még nem volt, mint amit te felvázoltál, mint követendő példát :rolleyes:

Hm és Yakumo nem idomult eléggé? Akkor ti még nem találkoztatok igazán öntelt moderátorral. Kiváncsi vagyok zsozso mikor sokal majd be és jönnek cudarabb idők. Ráfogni meg sok mindenre rá lehet sok mindent.  :smile:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Nakedape

komoly a moderátornevelés/ lemondás /keresés. :redface: Yakumoról nekem a F*****sz kormány jutotott az eszembe mert rendesen haladtak álatalában a dolgok, csak e stílus, az a stílus, mármint kultúrált volt azt meg kell hagyni, de pont  úgy a hatásos , , de csak azért írtam mert tetszik a helyzet, mármint olyan mint mikor  Falun a pár nagytekintélyű gazda kaszára, fáklyára kap, h megneveljék a  TSZ elnököt, erre mire odaérnek, már lemondott, s most bambán nézhetnek ki a fejükből, nem tudván h igazságérzetükbe vetett hitük miatt felbuzduló jobbító energiacsakrákat hol s miként vezessék le..
szeretek itt szemlélődni azt hiszem, köszönet mindenkinek , a szociológia kurzussal felérő estéért :D

izzé ez gondolom nem volt értelmes spot, dehát aki ismer az mit vár tőlem ilyenkor, aki meg nem ez meg úgyse figyel remélem :D

szép estét

szerk :önmod 1.0 pár betűhibát azé kijavítottam

szerk2: Ja és ha  aFazék mod lesz akkor semmit nem kell elhinni ami a nickkem alatt jelenik meg :D
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Nakedape, esküszöm már csak azért pályázni fogok mod-nak, hogy itt is kijavíthassam a helyesírásodat :haha:

szerk: icq-n meg mé' nem vagy online, ha itt kódorogsz?
szerk2: na azér'!

Ramiz

Ha stílus és igazságos szemléletmód alapján kéne választani (vagy inkább felkérni) modit, akkor én Fazékot jelölném meg, az tuti. Aránylag sokat is van itt fent. :)

Rounin

Na jó, amíg Ramiz kangörcse elmúlik, én megyek aludni XD.

Nakedape

Quote from: Ramiz on 2006-11-30, 02:37:46
Ha stílus és igazságos szemléletmód alapján kéne választani (vagy inkább felkérni) modit, akkor én Fazékot jelölném meg, az tuti. Aránylag sokat is van itt fent. :)

s van új a nap alatt!! hogy én miket meg nem érek.. szemembe könny szökik, s büszke vagyok h imerhetem..:D mármint elgondolva igazad lehet akár, de ha ezt nekem évekkel ezelőtt mondja valaki.. :lol:
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Fazék

Quote from: Ramiz on 2006-11-30, 02:37:46
köszönöm, most aztán jól zavarba hoztál :haha: de tudom, hogy túl türelmetlen vagyok és nem hiszem, hogy lenne bennem kellő elhatározottság, hogy minden hozzászólást átolvassak akár egy naruto, wh40k topic-okban is :)

meg gyanítom, hogy lassan kicsit felborul a magánéletem, vége az aranyéletnek és onnantól ismét csak egyike lennék, az élet által elnyelt modiknak :)

Ramiz

Quote from: Rounin on 2006-11-30, 02:42:57
Na jó, amíg Ramiz kangörcse elmúlik, én megyek aludni XD.
Az ágyadban várlak, babeh. :D

Quote from: Fazék on 2006-11-30, 02:44:19
meg gyanítom, hogy lassan kicsit felborul a magánéletem, vége az aranyéletnek és onnantól ismét csak egyike lennék, az élet által elnyelt modiknak :)
Van magánéleted? Szemét burzsuj! :grrr: :muhahah: :angyali:

Dreamcleaver

Hehe ez a Gone with the Blastwave webcomic Ramiz sigjében aranyos.  :cool:

over every mistake
You just keep on trying
- GLaDOS

Rounin