Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Christian

Gmer: Nem akarok vitába kezdeni megint. Megint...részemről én lezártam a témát, erre a postra a választ meg már leírtam sztem. Egyszerűen azért lettem mérges mert a szabályzattal dobálóztál (holott mint ahogy Te most is mondtad, ez megegyezés alapján működhet csak), majd jött a moderátor és ő is elkezdett dobálózni ezzel, holott máshol ugyanúgy megy a dolog. Azt hiszem ezekután nem feltétlen kell kedvelnem az olyan embereket mint Te. Hidd el ha Te is beteszel egy olyan postot mint a végén Solid Snake akkor másabb lett volna a helyzet. Bármilyen meglepő, valszeg nem ugrottam volna a torkodnak.

Draconire

Quote from: Christian on 2007-04-13, 23:43:33
Egyszerűen azért lettem mérges mert a szabályzattal dobálóztál (holott mint ahogy Te most is mondtad, ez megegyezés alapján működhet csak), majd jött a moderátor és ő is elkezdett dobálózni ezzel, holott máshol ugyanúgy megy a dolog.
Tudod miért hoztam fel a szabályzatot? Mert amikor először kértem /és még csak nem is én kértem egyedül/ akkor te lehurrogtál, hogy ugyan minek akarom ezt. Ez lett volna a megegyezés része a dolognak, és ez nem működött, ilyenkor jön a szabályzat.

Kuroi Tenshi

 :__devil:

Gmer megkért, hogy a mangát ne írd be az animébe, mert az
a fórumszabályzatnak nem felel meg. Ha máshol látsz ilyet és
zavar téged, akkor miért nem kéred meg a feleket, hogy ne
csinálják? Talán ők normálisabbak lesznek nálad és nem
kezdenek el nagyképűsködni. Ha meg nem hajlandóak, akkor
szólsz egy modnak. Ennyire bonyolult?

Christian

Nos..akkor elmagyarázom mégegyszer. Továbbra se értek egyet azzal,hogy a mangából lévő spoilert oda ne írjam be. Max mostantól oda teszem,hogy Spoiler from Manga...ennyi. Mint elmondtam kb ezerszer azt is,hogy nem ismertem a spoiler gomb eme használatát ezért nem értettem vele egyet. Sőt ha nem lenne ilyen megoldás nem is értenék vele egyet. További kötözködések végett..aki még valamit szeretne hozzám címezni (mivel már nagyon unom) az tegye meg a témával kapcsolatban PM-ben, akit idegesít a nagyképűségem kérjen időpontot PM-ben és állok rendelkezésére. Marhára unalmas a lezárt vitát folytatni, főleg,hogy továbbra is úgy kötözködtök,hogy azt MÁSOKKAL normálisan megbeszéltem. Ennyi. Remélem érthető voltam.

Member

[spoiler=spoiler][/spoiler]

Christian

Ezzel úgy egyetértek :D Tényleg nem értem minek ráakadni ennyire arra amit befejeztünk :D Poor L...

Draconire

Quote from: Christian on 2007-04-13, 23:52:23
Továbbra se értek egyet azzal,hogy a mangából lévő spoilert oda ne írjam be.
Igen, ezért volt a második kérésem miszerint akkor a szabályzatban elhangzott módon legyen megoldva.

Quote from: Christian on 2007-04-13, 23:52:23
Mint elmondtam kb ezerszer azt is,hogy nem ismertem a spoiler gomb eme használatát ezért nem értettem vele egyet.
Mint írtam van egy nagyon egyszerű módja annak, hogy jelezd miről is írsz benne.

Quote from: Christian on 2007-04-13, 23:52:23
(mivel már nagyon unom)
Ha valaki olyan kér valamit mint Te akkor menjen a francba.

Kuroi Tenshi

Quote from: Christian on 2007-04-13, 23:52:23
továbbra is úgy kötözködtök,hogy azt MÁSOKKAL normálisan megbeszéltem. Ennyi. Remélem érthető voltam.
Bocs, de én nagyon nem így látom. Nem nevezném az normálisnak, de
elfogadhatónak sem, ahogy Gmer kérésére, és utána bármely postjára
reagáltál.

Member

Szerintem aludjatok rá mindannyian, max meet-en/cosplay-en/valakinek a virrasztásán jót röhögünk azon, hogy mekkora baromságokon kapunk össze.

Christian

Ide most írtam valamit..aztán láttam Member mit írt...oké..correct. Én abbahagyom. Már csak annyit: Kuro Tenshi: Nem is Gmerrel beszéltem meg :P

Kuroi Tenshi

Quote from: Member on 2007-04-14, 00:06:00
Szerintem aludjatok rá mindannyian, max meet-en/cosplay-en/valakinek a virrasztásán jót röhögünk azon, hogy mekkora baromságokon kapunk össze.
Member, fogd be. Itt most arról van szó, hogy valaki nem hajlandó a fórum
szabályait betartani, és nem adja meg a fórumtársainak a kellő tiszteletet.
Ez nem apróság. A legtöbb helyen ezért ban jár.

Christian: ha nem vagy hajlandó a szabályokat betartani, menj el. Ha nem
vagy hajlandó normálisan viselkedni, akkor is. Ha maradni szeretnél, vegyél
vissza az arcodból és ne ess neki embereknek.

Christian

#7241
Kuro Tenshi: Más topicokban sem tartják be. Akkor ott is tartsák be. Te se vagy tisztelettel mások iránt én se leszek. Mondtam..problémád van akkor találkozzunk basszus mást már nem tudok erre mondani. Komolyan...

Ps: Animeconon ott leszek, lehet velem beszélgetni vagy bármit...szívesen vállalom. Nem fogom azt mondani,hogy nem elhiheted.

Teszem hozzá..azt hiszem azzal aki normális velem ,azzal én is az vagyok. Az,hogy Gmerrel nem vagyok, meg veled. Uram bocsáss majd én eldöntöm kit kedvelek és kit nem. Már pedig ha én nem kapom meg a tiszteletet akkor vica versa. Member meg próbálja lenyugtatni a kedélyeket de neked itt mindenképp net smasszerkodni kell. Idióta...

Selmo

A flémből most kimaradva a BBC kódokhoz hozzászólva http://usteam.hu/forum/index.php?topic=966.msg227638#msg227638 IV. pont. ;)

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Quote from: Christian on 2007-04-14, 00:18:07
Kuro Tenshi: Más topicokban sem tartják be. Akkor ott is tartsák be.

Mint mondtam, ha ilyet látsz és zavar, szólj. Néma gyereknek anyja sem érti
szavát. Ha nem hajlandók változtatni rajta, akkor szólj modnak.

Quote from: Christian on 2007-04-14, 00:18:07
Te se vagy tisztelettel mások iránt én se leszek [...] Teszem hozzá..azt hiszem azzal aki normális velem ,azzal én is az vagyok. Az,hogy Gmerrel nem vagyok, meg veled. Uram bocsáss majd én eldöntöm kit kedvelek és kit nem. Már pedig ha én nem kapom meg a tiszteletet akkor vica versa. Member meg próbálja lenyugtatni a kedélyeket de neked itt mindenképp net smasszerkodni kell. Idióta...

Nem azt kérjük számon, hogy kit kedvelsz és kit nem, hanem egy viselkedési
minimum betartását. Na most mutasd meg, hol voltam tiszteletlen veled? Vagy
Gmer hol adott okot arra, hogy így viselkedj vele?
Smasszerkodok? Igen, képzeld, mod vagy. Próbálom a szabályokat betartatni.
Az a jelző meg inkább téged minősít.

És ha nem volt elég világos: nem kell erre válaszolnod. Inkább gondolkozz el
azon, amit mondtam.

Christian

#7244
Én nem fogok hozzászólásokat bevagdosni, nem fogok neked bizonyítékokat keresni mert nem érdekel. A vitát meg nem folytatom. Ha meg mod vagy akkor első dolgod az lenne,hogy a vitákat elcsendesítsd, minnél hamarabb befejezd, rendet tarts fent. Ennek Te pont az ellenkezőjét csinálod. Ennyi..ha azzal van problémád ,hogy a haverodat nem kedvelem az nem érdekel. Ne szóljon hozzám, én se fogok hozzá. Ebből nem lesz flame így. Azt hiszem ez megfelel mindenkinek nem de? Vagy már nyalnom is kéne neki meg neked? Nem hinném. Látod..te folytatod a flamet...Te akartad folytatni. Ha meg személyeskedni akarsz mondtam,hogy találkozzunk.

További flame elkerülése végett az ezzel kapcsolatos dolgokat, nekem címzett üzeneteket kéretik pmbe írni nekem. Szerintem van aki másról szeretne itt beszélni...

Yakumo

Christian: Sok dologban igazad van az itteni dolgokkal kapcsolatban. Ezt aláírom. Sokban egyet is értek veled. De b+, Gmer normálisan kérte, amit kért és jogosan. Mert ha egy ember bele akar olvasni egy olyan Spoiler-be, ami az anime-ről tartalmaz utalást egy anime-ről szóló topicban, akkor beleolvas. De ha ott a manga spoilerét találja meg, akkor elronthattad neki azt az élményt, amit mangából deríthetett volna ki. (Te is tudod, hogy a manga mindig több információt, melléktörténetet tartalmaz, mint egy anime, na jó 99%-ban)
Te vetted kötözködésnek, ami nem volt az, hanem KÉRÉS.
Azt megítélni, hogy mások hogy tartják be és hol viszont nem az én dolgom. De neked meg nem amögé kéne bújkálni most ebben a témában.

Szerk: bocs, közérdekűnek éreztem, így nem PM-ben ment.

Gmer: a topic törlése nem old meg semmit, sőt értelmetlen, plz ne tedd.

Rage

#7246
Nos ja, ez a fórum "nagyon laza pórázon van tartva", ha mondhatom így. Más helyeken ezért valóban komolyabb büntetés járna, itt azonban ne is várjon senki egy esetleges bant, soha nem lesz. Ez bizonyos szempontból biztonságot ad ("akárhány szabályt is megszegek, nem leszek korlátozva a fórum használatában"), másrészt viszont, ugyanezen okból kifolyólag rossz is.
A legegyszerűbb megoldás persze az lenne, ha mindenki önként betartaná a fórumszabályzatot - csak sajnos tapasztalatból tudom, hogy a juzerek 95%-a el sem olvassa, így pedig jönnek a "dehát én erről nem is tudtam"-jellegű kommentek. A szabályzat betartása szerintem nem "egyetértés" tárgya.
Na mindegy, nem koptatom tovább a billentyűzetet, egyébként sincs túl sok közöm a dologhoz; a moderátorok majd megoldják a problémát. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!

Christian

Ezt azért még lekommentelem mivel valahogy úgy érzem Rage "kolléga" hozzászólása sunyin de nekem szól. Érdekes...ha én nem tartom be, azt szóvá teszik. Ha a moderátor egyik barátja nem tartja be, akkor nem. Ugyanígy, ha egy olyan topicba teszi szóvá a dolgot egy totál ismeretlen ahol elfogadottak a dolgok úgy ahogy, de ő mégis beszeretné tartani a szabályzatot, az senkit nem érdekel. Tehát ismétlem...nem egy bűnbakot kéne keresni.

Azt meg,hogy a spoiler gombot valóban így kell használni nem vitatom. Más kérdés,hogy valóban (pl én se olvastam a szabályzatot, végtére is ha szabály ellenes dolgot csinálok a mod majd figyelmeztet) szabály sértés történt, erre meg úgy reagáltam ahogy. Én ahogy mondtam, azon akadtam ki ,hogy itt a szabályzattal dobálóznak és kicsit rosszul érzem magam mikor csak rám akarják azt eröltetni, vagy azokra akiket nem kedvelnek. Azt hiszem azt mindenki elismeri,hogy sokan csak kötözködni szoktak.

Pl ahol bnőm mond valamit furcsa mód megjelenik a Rounin nevű figura és mit ad isten én egyszer se láttam a témához kapcsolódóan hozzászólni csak flamelni. Persze ez kit érdekel?

Van aki konkrétan beleírja a topicba: "Tudom,hogy off de kit érdekel". Aztán ha valaki olyan offol akit nem ismer azt meg rögtön leszólja.

Nos...ezekután szeretném megkérdezni,hogy milyen jogon fenyegetőzik itt nekem bárki? És kedves Rage milyen jogon emlegeti itt a bant velem szembe. Holott azt hiszem ha minden szigorúan veszünk ezen a fórumon akkor elég sokan bannolva lennének, többek között ő is.

Az,hogy hogy viszonyulok emberekhez meg az én dolgom. Velem nem kötelező kommunikálni , szívesen venném sokaktól ha ignorálnánk egymást. Ezen a fórumon engem sokan kritizálnak, sokan lenagyképűznek, főleg olyanok akikre ez szintén igaz csak nem veszik magukat észre és játszák itt a jaszkeri gyereket. Először is, ha beakarjátok tartatni a szabályokat, akkor tartsátok be ti is. Ha valami kivetni valótok van a másikban , gondolkozzatok el azon ,hogy ugyanez bennetek is meg van -e...  Tudnék sorolni jó pár embert itt akikkel elszállt a ló. Én nem vitatom, nekem nagy szám van mindenhol, igen beszólok annak akinek nem tetszik a stílusa, játsza a nagy gyereket és így tovább. Na de azt hiszem azért csak van valami oka annak ha valakinek beszólnak. Mielőtt azt hinnétek,hogy ezzel a véleménnyel egyedül vagyok akkor tévedtek, (nem csak a bnőmre gondolok)van még jó pár ember akik szerint így van. Kaptam már jó pár PM-et,hogy hagyjam a rákba az itteni nagyképű sznob bandát , ne foglalkozzak velük, hagyjam ,hogy játszák itt a kis istent, az már az én hibám,hogy nem fogadtam meg a tanácsot.

Mivel már tényleg a könyököm jön ki ez a társaság megismétlem: Akinek problémája van velem, ír egy pmet,hogy animeconon mikor találkozzunk, szívesen fogom magam és felfogom keresni vagy vicaversa. Ott aztán lehet nekem pampogni és majd vagy jó néven veszem vagy nem. Egy biztos,hogy kezdem marhára unni. Szóval akik annyira nagyra tartják magukat, annyival jobbnak hiszik itt magukat az átlagnál tegye ezt meg, és szívesen egyeztetek vele.

Amennyiben nem teszitek akkor kérnék mindenkit aki nem kedvel, és még a fentebbire sem képes,hogy kerüljön el, ne írjon nekem, ne említsen sehol, ignoráljuk egymást. Én nem akarok tőletek semmit, nem akarok veletek beszélgetni, nincs szükségem rátok. Ennyi..akibe van gerincesség az jöjjön és akkor mondja a szemembe ,hogy mennyire utál. Mert ugye itt személyes utálatról van szó és nem a szabályok be nem tartásáról.

A többiek akik normálisan közölték mondadójukat: Mint látható amit Member mondott azt is felfogtam , respectáltam és mondtam,hogy ezentúl így lesz. Semmit nem tett csak normális hangnemben , nem fenyegetőzve megkért. (Max hozzá tette NORMÁLISAN és nem utasítás képpen,hogy egyébként a szabályzatban is ez áll.) A szöveg környezet elég sokat számít ugyanis. Erre azt hiszem most egyedül ő volt képes. A kedves moderátor pedig ismét csak egy embert talált meg. Azt hiszem mostmár bátran mondhatom,hogy elfogult.

Ígérem ha normálisan rám szól bárki,hogy a "ugyan már a szabályzatban ez áll" vagy valami akkor mindenféle agresszív , szemét , gonosz hozzászólás nélkül megteszem amit kér, maximum előte megfogom kérdezni,hogy esetleg nem lehetne -e másképp, de ha ragaszkodik hozzá akkor a szabályzat szerint fogunk eljárni.

Nos azt hiszem ezzel mindent elmondtam amit szerettem volna. Továbbra is bunkó módon fogok válaszolni bunkó commentekre, és normálisan a normálisakra. Aki ezen felháborodik az magát minősíti hiszen nem képes elfogadin,hogy "már miért ne lehetnék bunkó, attól még neki normálisan kell válaszolni" mottó szerint él. Szóval lehet itt hazudni önmagatoknak, de attól még ez a helyzet. Részemről ezzel befejeztem...de aki nem hiszi el ,hogy normálisan beszélgetek általában az nézzen be a Bleach topicba nyugodt szívvel. A fentieket pedig tartom.

Draconire

Quote from: Christian on 2007-04-14, 04:27:26
Érdekes...ha én nem tartom be, azt szóvá teszik. Ha a moderátor egyik barátja nem tartja be, akkor nem. Ugyanígy, ha egy olyan topicba teszi szóvá a dolgot egy totál ismeretlen ahol elfogadottak a dolgok úgy ahogy, de ő mégis beszeretné tartani a szabályzatot, az senkit nem érdekel.
Tudtommal minden nem odavaló post moderálva lett a legutóbb is a Claymore topicban. Olyat meg még nem láttam, hogy valakit figyelmenkívűl hagytak amikor jogosan kért valamit, kérlek mutass egy ilyen esetet.

Quote from: Christian on 2007-04-14, 04:27:26
Én ahogy mondtam, azon akadtam ki ,hogy itt a szabályzattal dobálóznak és kicsit rosszul érzem magam mikor csak rám akarják azt eröltetni, vagy azokra akiket nem kedvelnek.
Rád akarják erőltetni? Mióta kell egy szabályzatot ráerőltetni valakire? Be kell tartani és kész, főleg ha erre még kért is valaki.

Quote from: Christian on 2007-04-14, 04:27:26
Az,hogy hogy viszonyulok emberekhez meg az én dolgom. Velem nem kötelező kommunikálni , szívesen venném sokaktól ha ignorálnánk egymást. Ezen a fórumon engem sokan kritizálnak, sokan lenagyképűznek, főleg olyanok akikre ez szintén igaz csak nem veszik magukat észre és játszák itt a jaszkeri gyereket. Először is, ha beakarjátok tartatni a szabályokat, akkor tartsátok be ti is.
Én nem is szóltam hozzád, te kötöttél belém.
Az olyan megjegyzések után, hogy "Én már csak kötözködni járok ide a sok have no life figurához. Ez van :D" nem is csodálom, hogy sokan nagyképűnek tartanak. És ez csak egy volt a sok hasonló komment közül.
Be volt/van/lesz tartva/tartatva a szabályzat. De mint említettem nincs vasszigor, csak egy-két témával kapcsolatban.
/itt most kéretik a hülyéskedéseket nem ideérteni^^/


Ezt az "írj pm-et hogy találkozzunk" dolgot meg felejtsd már el. Mit akarsz vele? Meghallgatni azt amit itt elmondtak csak élőszóban? És utána mit teszel amit itt a fórumon nem tudsz? Amúgy meg ha akarnék se mennék, mert nincs rá pénzem...

A haveri hierarchiát meg felejtsd el, legalábbis velem kapcsolatban, mert én egy ember kivételével senkit nem ismerek innen a fórumon. Az az egy meg Solid Snake.

edit: és mint látod ismét töröltek a Claymore topicból, de ez biztos csak egy nagyon ritka kivétel...

Eberinu

Hát így néha bele-bele olvastam ebbe az egész vitába, és a vak is látja, hogy itt páran nem bírjuk egymást, vállaljátok fel, ha mi megtesszük, nem lesz tőle semmi gond. A másik....tényleg...nézz bele pl. Bleach topicba...van benne egy csomó manga spoiler...na most képzeljük el a szituációt úgy, hogy mondjuk mi épp nem nem bírjuk egymást.Akkor ugyanezt tetted volna? Ha igen, akkor más topicba miért nem mondod? Ha nem? Akkor itt a válasz, tehát nem bírsz minket. Én azért spoilereztem be, mivel azt mondták, hogy ha valami olyat mondanék,akkor spoiler. Én be is tartom...Bleachen kiindulva teljesen természetesnek vettem,hogy a mangából is kerül oda rész. Akkor legközelebb a Snake által megadott parancs alapján majd odapötyögöm, hogy manga a spoiler nevébe és így majd nem lesz kötekedés. Da end.

Draconire

Quote from: Eberinu on 2007-04-14, 11:57:15
A másik....tényleg...nézz bele pl. Bleach topicba...van benne egy csomó manga spoiler...na most képzeljük el a szituációt úgy, hogy mondjuk mi épp nem nem bírjuk egymást.Akkor ugyanezt tetted volna? Ha igen, akkor más topicba miért nem mondod? Ha nem? Akkor itt a válasz, tehát nem bírsz minket.
Miért nem írom más topicba? Ha nagyon visszaolvasnál igenis írtam még anno a Naruto topicba is, és volt említve ez már a Bleach topicjában is. De mivel már régóta nem nézem egyiket se /hogy miért, abba inkább nem megyek bele/ ezért nem érint hogy mi folyik ott.

Eberinu

Akkor a Claymoreban minek erőlteted? Ha a Narutoban vagy a Bleachben se tartják be, hiába kéred őket....

Member

#7252
Jézus f@sza, mi ment még...
Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-04-14, 00:15:37
Member, fogd be. Itt most arról van szó, hogy valaki nem hajlandó a fórum
szabályait betartani, és nem adja meg a fórumtársainak a kellő tiszteletet.
Nem fogom be.
Itt most arról van szó, hogy néhányan, akik nem is olyan régen még csak "kis p*csös user-ek" voltak, mint mi, most kaptak egy minimális hatalmat és azt hiszik, azzal tehetnek eleget a pozíciójuknak, hogy az általuk összeírt szabályzatban leírtakban történő legkisebb kihágásért is ordítoznak, azt a látszatot keltve, hogy csak a fórumozók kicsiny töredéke az, aki deviánsan viselkedik. Egyre inkább ez az érzésem támad.
Christian a végére már egész normális hangnemben beszélt, míg nálatok egész végig éreztem vmi mod-gőgöt, úgyhogy sztem pont az keresi a szálkát, akinek a szemében a gerenda van.

Az meg hogy bizonyos topic-okat nem látogatnak mod-ok, míg másokat igen, a mod-szerepen esett ismételt csorbára utal.

Draconire

Quote from: Eberinu on 2007-04-14, 12:13:48
Akkor a Claymoreban minek erőlteted? Ha a Narutoban vagy a Bleachben se tartják be, hiába kéred őket....
Akkor betartották, és mint írtam most már nem követem.

Quote from: Member on 2007-04-14, 12:22:39
Itt most arról van szó, hogy néhányan, akik nem is olyan régen még csak "kis p*csös user-ek" voltak, mint mi, most kaptak egy minimális hatalmat és azt hiszik, azzal tehetnek eleget a pozíciójuknak, hogy az általuk összeírt szabályzatban leírtakban történő legkisebb kihágásért is ordítoznak, azt a látszatot keltve, hogy csak a fórumozók kicsiny töredéke az, aki deviánsan viselkedik. Egyre inkább ez az érzésem támad.
Kérlek, idézd ide azt a részt amikor ordítoztam. Kérlek.

Member

Képletesen. Inkább K_T mondatain akadtam fenn, te már csak önmagadat másolod posthegyek óta. :rolleyes:

EDIT: Con-on én is kint leszek, megeyezhetünk egy helyben ahol egy csésze kv mellett megbeszélhetjük a dolgokat. :p

Draconire

Quote from: Member on 2007-04-14, 12:30:33
Képletesen. Inkább K_T mondatain akadtam fenn, te már csak önmagadat másolod posthegyek óta. :rolleyes:
Nem tehetek róla, ha elsőre nem érti meg valaki amit írok.

Próféta

#7256
Lehet, hogy nem kéne beleszólnom a vitába, hanem pattogatott kukoricával a kezemben, kényelmesen hátradőlve figyelhetném a szórakoztató fejleményeket, de azért megpróbálom.

Kicsit én is megtámadva érzem magam :) Ha a fórumszabályzat vonatkozó részeivel van valami gond, akkor az valószínűleg az én bűnöm, és a megfelelő topikban észérvekkel meg lehet beszélni, hogy miként lehet jobban szabályozni a spoilerek kérdését. Bevallom, nekem eddig fel sem tűnt, hogy ez olyan diktatorikusan lett volna rástatuálva a fórumra, ahogy Member mondja, hiszen konkrétan a spoileres részt én fogalmaztam (bár ez az egy pont copy-paste volt), holott semmi közöm nincs a modokhoz. Ráadásul amikor "próbaidőn volt" a szabályzat, senki nem szólt, hogy az úgy nem lesz jó. Ha rosszul ítéltem volna meg, és a fórum nagyobb részének nem tetszik ez így, akkor még mindig van lehetőség valami jobbra, okosabbra cserélni.

Egyébként ha valami megszegi a szabályokat, de konkrétan senkit nem zavar, akkor azt nyilván lehet úgy hagyni, nem lesz semmi baj belőle. De ha pl. Christiant vagy Gmert vagy akárkit zavarja, ami a Bleach vagy Claymore vagy akármelyik topikban megy (nem tudom, mi megy ott, de ez lényegtelen), akkor nyugodtan szólhat. A filmes, sorozatos, könyves topikokban viszonylag gyakran történik ilyesmi. Én azt tapasztaltam, hogy ha valaki véletlenül figyelmetlenségből nem tart be valami szabályt (ez mindenkivel előfordul, velem is volt), és ez valakit zavart és szólt érte, akkor a jogos észrevételeket az emberek nem szokták személyeskedésnek venni, és gyorsan kijavítják, amit kell. Ez pedig már akkor is működött, amikor a szabályzatban még nem is volt benne. Pusztán figyelmességből, fórumtársaink iránti tiszteletből.

Úgy tűnik, messzi túljutottunk azon a ponton, ameddig a vitázást értelme van folytatni. Azt látom, hogy kölcsönösen nem figyeltek már egymás érveire, hanem minden félmiondatot személyes támadásnak fogtok fel, pedig jórészt nem az (azért pár érdekes beszólás azért tényleg elhangzott a vita hevében, de fátylat rá). Szóval akkor zseniális ötlet: ezentúl odafigyelünk majd, és megfelelően használjuk a spoilereket. Nem csak a szabályzat miatt, hanem leginkább azért, hogy ne rontsuk el az élvetzetet olyanok számára, akik érzékenyek az ilyesmire. Ha valamit mégis elrontunk, és szólnak érte, akkor nem megsértődni fogunk, hanem kijavítani a hibát. Ha pedig valaki kijavította a hibát és megígérte, hogy ezentúl odafigyel, akkor pedig nem szekáljuk tovább, hanem odaírjuk, hogy  :tezsvir: meg  :merci:, és ennyiben maradhat a dolog.

Quote from: Christian on 2007-04-13, 23:52:23mostantól oda teszem,hogy Spoiler from Manga...ennyi
:tezsvir: :merci:
Quote from: Member on 2007-04-14, 00:06:00
Szerintem aludjatok rá mindannyian, max meet-en/cosplay-en/valakinek a virrasztásán jót röhögünk azon, hogy mekkora baromságokon kapunk össze.
:tezsvir:

Member

Quote from: Próféta on 2007-04-14, 13:07:00
...
Harmónikus, rugalmas és józan észről árulkodó gondolatok, egyetértek. :tezsvir:
(Megérte kivárni ^^')

Eberinu

#7258
Gmer ha meg nem követed arról nem mi tehetünk....ezért mondom,hogy sok helyen nem tartják be, akkor majd pont itt kezdik.. Már én is tisztába vagyok a spoiler lényegével, ezért használom,és itt sztem a többség tudja mi és mire való, főleg akik a Claymore topicba írnak...tehát nem kell elolvasni,nem kötelez rá senki,hanem saját felelősség. Sok szabályt hágtak már itt át, és sztem nem csak én vagyok az egyedüli aki megteszi.Most mondhatnám,hogy akkor állíts elő mindenkit aki bármit vétett,akármi kapcsán...sztem nem tudnád összegyűjteni őket.Már csak azért is megkérdem,hogy te nézed a Claymoret,vagy olvasod?
Prófétával pedig egyet értek.Ha most minden egyes kis dologért,ami épp nem stimmel jön valaki és árulkodik,vagy ilyesmi, akkor legyen boldog vele, de már túl van egy egyszerű dolog bonyolítva lassan.

Draconire

Quote from: Eberinu on 2007-04-14, 13:15:46
tehát nem kell elolvasni,nem kötelez rá senki,hanem saját felelősség.
Na látod Member az ilyenek miatt idézgetem önmagam, de most csak a kedvedért nem fogom.

Egyébként nem konkrétan neked írtam amit írtam Eberinu, hanem mindenkihez szólt az adott topicban.
És nézem a Claymore-t, nem olvasom.