Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Eberinu

De ha amiatt idézgeted magad,miért nem inkább azoknak mondod, akik beleolvasnak a spoilerbe és utána panaszkodnak? Ők is jól tudják mi a spoiler.Tehát akkor? De majd innentől kezdve akkor úgy spoilerezek,hogy értsétek.De ha ezután is kötözködni szeretne bárki is velem, dettó áll a conos ajánlatom, nem lesz nehéz engem megtalálni a hátam miatt.

Gregory

Quote from: Eberinu on 2007-04-14, 13:55:02
De ha amiatt idézgeted magad,miért nem inkább azoknak mondod, akik beleolvasnak a spoilerbe és utána panaszkodnak? Ők is jól tudják mi a spoiler.Tehát akkor? De majd innentől kezdve akkor úgy spoilerezek,hogy értsétek.De ha ezután is kötözködni szeretne bárki is velem, dettó áll a conos ajánlatom, nem lesz nehéz engem megtalálni a hátam miatt.
Remek, akkor akár skippelhetnénk is ezt a témát...

Draconire

Quote from: Eberinu on 2007-04-14, 13:55:02
De ha amiatt idézgeted magad,miért nem inkább azoknak mondod, akik beleolvasnak a spoilerbe és utána panaszkodnak?
Teljesen félreértetted amit írtam, de végülis mindegy, elvégre nem kötelező elolvasni mások posjait.

Christian

Quote from: Member on 2007-04-14, 12:30:33
Képletesen. Inkább K_T mondatain akadtam fenn, te már csak önmagadat másolod posthegyek óta. :rolleyes:

EDIT: Con-on én is kint leszek, megeyezhetünk egy helyben ahol egy csésze kv mellett megbeszélhetjük a dolgokat. :p

Én ezt támogatnám, a kávét félretéve és lecserélve mondjuk :P

Kuroi Tenshi

Jó akkor bocs a tegnapi mogorvaságomért, néhány dolog kicsit felidegesített,
amit itt egyesek viselkedése tovább fokozott.

De hogy tisztázzunk dolgokat:

Quote from: Member on 2007-04-14, 12:22:39
Itt most arról van szó, hogy néhányan, akik nem is olyan régen még csak "kis p*csös user-ek" voltak, mint mi, most kaptak egy minimális hatalmat és azt hiszik, azzal tehetnek eleget a pozíciójuknak, hogy az általuk összeírt szabályzatban leírtakban történő legkisebb kihágásért is ordítoznak, azt a látszatot keltve, hogy csak a fórumozók kicsiny töredéke az, aki deviánsan viselkedik.

Kár, hogy így látod a dolgokat.
A mi dolgunk az, hogy rendet tegyünk. A rendhez, meg úgy általában a társas
érintkezéshez alapszabályok kellenek. Itt is van ilyen, és ezt be kéne tartani.
Az itteni konfliktus alapja, hogy egyesek nem hajlandóak ezt betartani. Itt nem
a konkrét részletek, hanem az elv a lényeg. És nem ordítoztunk. Én azért
szóltam rád, mert össze-vissza írkáltál a vitába, elbagatelizálva a dolog súlyát.
Igen, aki nem hajlandó bizonyos szabályokat betartani, az deviáns.
Másrészt, a szabályokat nem autoriter módszerekkel alkottuk meg. Végig ott
volt a Hírek boardon megvitatásra.

Quote from: Member on 2007-04-14, 12:22:39
Christian a végére már egész normális hangnemben beszélt, míg nálatok egész végig éreztem vmi mod-gőgöt, úgyhogy sztem pont az keresi a szálkát, akinek a szemében a gerenda van.
Az meg hogy bizonyos topic-okat nem látogatnak mod-ok, míg másokat igen, a mod-szerepen esett ismételt csorbára utal.
A végére - de hogy az egész kezdete az volt, hogy egy kérésre, ami a
szabályzatban is benne van, támadással válaszolt, ez robbantotta ki az
egészet. A mod-gőgünk annyi, hogyha már van egy szabályzat, akkor
légyszi tartsátok is be.
Az pedig, hogy az Anime boardnak nincs külön modja, csak a két Global
Mod, ami Moha látogatási gyakoriságát tekintve csak DS nyakába zúdúl,
más tészta. Ezért kérjük, hogyha valami nem tetszik, akkor azt vagy
beszéljétek meg (normálisan), vagy szóljatok egy modnak (ezt is már
vagy harmadszor írom le. Arra ne hivatkozzatok, hogy "de persze ott...".
Ha olyat láttok, ami ellenkezik a szabályzattal és zavar titeket, akkor
így járjatok el.)
Ennyi.

Selmo

Nem tetszik valami? Szólsz a usernek.
Továbbra sem tetszik? Szólsz a modnak.
Még mindig nem tetszik? Ignore, nem kell túlbonyolítani.

A tökéletesség unalmas.

arianrhod

Quote from: Gregory on 2007-04-13, 22:35:36
Hogy nyavalyogjak is egy kicsit: nem tom mi történt, de fáj az álkapcsom, ha rágok, vagy ha csak szimplán szélesebbre nyitom a szokásosnál. Ennek köszönhetően nem vettem magamhoz jelentősebb táplálékot úgy megközelítőleg 2 napja. Az ilyesmi problémákkal hova lehet egyébként fordulni? Nem tartom valószínűnek, h a körzeti orvoshoz, de úgy őszintén szólva lövésem sincs...
Nem tom válaszoltak-e, a vita hegyekben elvesztettem a fonalat.Nos sztem fogaszátra menj elsősorban ha nem múlt el még.Több oka is lehet ennek.Vagy az egyik gyökér lobbant be és leblokkolja az egész állkapcsod idegpályáit vagy a nyirokmirigyed sunyiban begyulladt és ez okoz szájzárt nálad.Nekem pár hete az utóbbi esetem volt de akkor beszélni se tudtam.Szal ha még mindig nincs javulás fogorvoshoz menj.Lehet nem ártana egy röntgen se neki.

Member

Nah, most, hogy sikerült 4,5 oldalt a saját szavaimra konvertálni a Csillagbörtön honlapjáról, már csak arra kellene visszaemlékeznem, hogy ott mit is csinál egy szociális munkás. :muhahah:

Amúgy állati érdekes hely, egyszer nézzetek el oda, ha lehetőség adódik rá. :jee:

kisvirag

Szeretnék gratulálni Christiannak és Eberinunak. Válasszal nem kell erőlködni, nem fogom látni.
Négy éves fórumozó pályafutásom alatt még senki! nem tudta elérni, (pedig nem ez az egyetlen fórum ahova járok és ez mindre igaz) hogy annyira arrogáns, bunkó, irritáló, kiakasztó,hülye és egyéb negatív jelzők (és/vagy kapcsolatok) legyen, hogy én emiatt megnyomjam az ignore gombot.
Tegnap este két esetben is megtettem. Yippijae
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Zsiga

Quote from: kisvirag on 2007-04-15, 14:32:00
Szeretnék gratulálni Christiannak és Eberinunak. Válasszal nem kell erőlködni, nem fogom látni.
Négy éves fórumozó pályafutásom alatt még senki! nem tudta elérni, (pedig nem ez az egyetlen fórum ahova járok és ez mindre igaz) hogy annyira arrogáns, bunkó, irritáló, kiakasztó,hülye és egyéb negatív jelzők (és/vagy kapcsolatok) legyen, hogy én emiatt megnyomjam az ignore gombot.
Tegnap este két esetben is megtettem. Yippijae
:tezsvir:

Member

:frown:
Semmi különös, csak szomorú vagyok, hogy ez lett a vége... :/

kisvirag

Nem igazán értem, hogy miért, de szíved joga :)

Eberinu

Végreee! Kisvirag ignore-ra rakott! Ez volt minden vágyam! (Mondjuk ő azt sem tudja mi a stájsz és mi történt,de beleszól XDDD és Zsiga a másik :D ) Hát gyerekek,nektek kettőtöknek én is gratulálok,h. ilyen értékesen hozzászóltatok a vitánkhoz ^^ Animeconon várunk mindketten mindenkit szerettel,aki dumálni vagy mást szeretne^^

Member

Ez a post már viszont egyértelműen lázítás, a saját zanpakto-ddal nyársalnak fel, ha így folytatod. :muhahah:

Eberinu

:D  Jól van, nem gonoszkodok

kisvirag

lehet a tudományos konferencia ártott meg, de ezt így megint nem értem  :D
mármint, hogy miért lenne lázítás. (meg hogy mi az a zanpakto :haha:)

Member

Zanpakto az a katana, amitől a shinigami-k annyira tökös fickóknak hiszik magukat. :)
Lázítás meg azért, mert most már tényleg hülyeségeket beszél. :rolleyes:

Solid Snake

Quote from: Member on 2007-04-15, 15:36:54
Zanpakto az a katana, amitől a shinigami-k annyira tökös fickóknak hiszik magukat. :)

Ryuk-nek nincsen zanpakto-ja.  :lol: :muhahah:

kisvirag

édes tudatlanság :)
Egyébként hogy kicsit dicsekedjek is, már mivel jópár oldallal ezelőtt nyavajogtam egysort,
Az OTDK-n először is sikerült beleférnem a 20. percbe, másodszor pedig különdíjat is kaptam.
A Magyar Telekom Zrt. különdíját, amit még nem tudom micsoda. állitolag egy 10k-s vásárlási utalvány lesz, de még a szervezők sem tudtak biztosat mondani. a jövő héten állitolag keresnek majd, meg állitólag ez azért történt így (mármint h az okevélen kívül a kiosztón semmit sem nyomtak a kezembe)
mert S. Nagy Katalin, a BME kommunikáció és szociológia tanszékének vezetője (ez a tanszék szoros együttműködésben létezik már évek óta a Westellel, majd T-mindenfélével) személyesen akarja majd ezt átadni nekünk ott a BMEn...

Member

Quote from: Solid Snake on 2007-04-15, 15:39:42
Ryuk-nek nincsen zanpakto-ja.  :lol: :muhahah:
Már fúzionált vele, a Death Note maga a Bankai. :ejnye:

Kuroi Tenshi

Quote from: kisvirag on 2007-04-15, 15:43:20
Az OTDK-n először is sikerült beleférnem a 20. percbe, másodszor pedig különdíjat is kaptam.
:appl:
Jól fog majd mutatni a CV-ben  :lazza:

Kvikveg

kisvirag: gratulalok!  :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Damnatus

Quote from: kisvirag on 2007-04-15, 15:43:20
Gratula! :)

Selmo

Nafene, mindenki alszik? Máskor ilyenkor tömeg szokott lenni, most meg semmi olvasnivaló. :bruhuhu:

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Selmo

Rövid és velős. :lul:
Chatelünk? :D

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Szokott az OT néha napokig üres lenni...

Mi van, csak nem neked is valami unalmas feladatod van?  :tezsvir: :D

Selmo

Hja, ezeket kéne lefordítanom, de nincs hozzá sok kedvem. :( http://selmo.atw.hu/kepek/scurriers.jpg

A tökéletesség unalmas.

Kuroi Tenshi

Vietnam gazdaságáról és külgazdasági stratégiájáról írok, cseréljünk? :D
Meg még keddig el kell olvasnom és véleményeznem, majd előadnom
egy könyvrészletet a fejlődésgazdaságtan új irányairól, ha gondolod,
arra is cserélhetsz :D

Selmo

Miért pont Vietnam?

A tökéletesség unalmas.