Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Selmo: nem tudom (Hogy érted? Én még csak ezzel az eggyel találkoztam)

Edina-chan

többet alszom,mint 4 éve.. :eek: 4 éve a sulim fél órára volt,most 5 percre.  :D
és én nem fogok szenvedni,mert végig maradok itt,muháhá ~
egyetem meg...hmm.. majd meglátjuk :3

Soldier

Quote from: Én on 2007-09-03, 20:40:58
Same here, exactly. Még a 11/B is egyezik :lol:
Lefekvéssel kb úgy jártam mint Bishop, ma egész nap kb állva elaludtam, évnyitóról meg elkéstem. \o/

heh ?! eddig  nekem is pont ugyan ez ,  :lul:

Én

Keblemre bajtársak :lol: De csak miután megnéztem a legújabb Kaze no Stigmát.
Btw, remélem megéri ez a Gurrenn-Lagann, 20kb/s-el vánszorog lefele.

Edina-chan

Hmm ez nekem gyanús. :eek: :D
Én a Sayonara Zetsubou Sensei-t kezdtem el tölteni, felkeltette az érdeklődésemet.
School Days első részébe is belenéztem,na meg a 3. és 5. rész végébe, youtubeon. Köszönöm szépen,nem kérek ebből.  :D

Bishop

Gurran lagan megéri szerintem,nagyon jó grafikája van és jó izgalmas ha egyszer lesz végre SD én is leszedem :frown: Sayonara Zetsubou Sensei nekem túl emo-s, School Days meg loli.

Régen volt egy év amikor busszal mentem suliba de mivel az egyetlen busz ami beér az már hétre ott van és még ígyis egyszer át kellet szálnom meg a busz 15 perces utat egy óra alatt tette meg. Így  a végén már állva aludtam el a buszon hazafele így mondom "kösz szépen de nekem ez nem kell" . Gyűlölöm a tömegközlekedés minden formáját,utálom hogy időre kell menni hogy elérjem a buszt,vonatot,villamost etc.

Member

Ha már pár anime szóba került, a HellGirl-ben kialakul valami komolyabb sztori vonal vagy megmarad ilyen "segítünk neked megölni, aki bánt" jellegűnek? Kicsit ez a gyanúm támadt az első rész után, pedig az alapötlet egész bejön (annak ellenére, hogy kicsit sok a "forrásmű" :D).

ultimecia

Quote from: Member on 2007-09-03, 21:55:44
Ha már pár anime szóba került, a HellGirl-ben kialakul valami komolyabb sztori vonal vagy megmarad ilyen "segítünk neked megölni, aki bánt" jellegűnek? Kicsit ez a gyanúm támadt az első rész után, pedig az alapötlet egész bejön (annak ellenére, hogy kicsit sok a "forrásmű" :D).

Van egy halovány főszál de alapvetően kisebb történetekről szól a dolog.
A főszál a végefelé egyre erősebb és az utolsó pár rész már csak annak van :smile: (AI története)

minuszmiki

Quote from: Én on 2007-09-03, 21:29:43
Keblemre bajtársak :lol: De csak miután megnéztem a legújabb Kaze no Stigmát.
Btw, remélem megéri ez a Gurrenn-Lagann, 20kb/s-el vánszorog lefele.
Megéri leszedni, ha rendesen be tudják fejezni, simán foglalhatja el nálam a dobogó harmadik fokát a CB meg GitS-ek után (a Black Lagoonnal holtversenyben mondjuk). Egyébként én is ezt töltöm most, mert normális méretű és minőségű clockless release, ezt fogom majd kiírni.

Igen, kialakul majd egy egész jó kerettörténet.

Draconire

Quote from: ultimecia on 2007-09-03, 21:57:08
Van egy halovány főszál de alapvetően kisebb történetekről szól a dolog.
Amik elég unalmasak egy idő után, mivel az első részt "ismétlik". Teljesen ugyanolyan módon zajlanak le, azzal a különbséggel, hogy néha elég nevetséges a bosszú indoka. Abba is hagytam 5-6 rész után.

Én

Quote from: Bishop on 2007-09-03, 21:44:17
School Days meg loli.
Nem.

Gmer: :tezsvir:

miki: ok, kösz, meglátom. Annyi jó véleményt olvastam róla, hogy olyan rossz nem lehet :)

Kaze no Stigma ep 20: AniYoshi fails hard.

Member

Én biztosan végignézem, mert
1. Nincs más.
2. Az utolsó anime, amit Didico azon a gépen leszedett és kiírt, nem bírta Thor csapását
3. Nekem rohadtul tetszik magának a Pokoli Lánynak az a ronda feje. :D (a többieké csak szimplán gáz :rolleyes: ) A testük viszont emberibb a szokásosnál, vagy csak nem eléggé hangsúlyos, még nem elemeztem ki. :)

Solid Snake

Quote from: Gmer on 2007-09-03, 22:04:48
Amik elég unalmasak egy idő után, mivel az első részt "ismétlik". Teljesen ugyanolyan módon zajlanak le, azzal a különbséggel, hogy néha elég nevetséges a bosszú indoka. Abba is hagytam 5-6 rész után.

Szintén. Alapötlet érdekes, de 6. részt már "pokolian" untam.  :ejj:

minuszmiki

Pedig a történet csak azután indul be. Addig meg kibírtam Mamiko Noto hangjával meg a jó zenével.

Fazék

Quote from: Solid Snake on 2007-09-03, 22:27:18
Quote from: Gmer on 2007-09-03, 22:04:48

Szintén. Alapötlet érdekes, de 6. részt már "pokolian" untam.  :ejj:
szintén. pedig hetente csak 1 részt láttam, úgy követtem ahogy kijött, mégis ráuntam, mert semmi újdonságot nem voltak képesek belevinni.

állítólag később mintha vmi főszál is elindulna, de ez már engem nem érdekelt különösebben :)
szerk: és már meg is erősítették ezt az utolsó mondatot közben :)

Member

Úgy hallottam, hogy mivel minden csirke új, ezért mindig el kell mondani a voodoo bábus részt, na az már elsőre is uncsi volt. :rolleyes:

Inkább maradok a Death Note-nál, azzal végtelen számú embert küldhetek a halálba és még csak a 3 gigából sem kell hülye oldalakra pazarolnom. :D

Én

Haverom, a Death Note első pár része után: "Akkor ez most egy végtelen töltetű, következmények nélküli és jóval egyszerűbben használható Hell Girl?"

kikuchiyo

nem kébe fáradtan fórumoznom...

az előbb megnéztem valakinek a profilját, és a gendert female helyett feline-nek olvastam.
Failure is the default option

Soldier

Quote from: kikuchiyo on 2007-09-03, 22:57:09
és a gendert female helyett feline-nek olvastam.

? pihenj kicsit , en mek is jo8 mindenkinek !

Solid Snake

Quote from: Én on 2007-09-03, 22:42:59
Haverom, a Death Note első pár része után: "Akkor ez most egy végtelen töltetű, következmények nélküli és jóval egyszerűbben használható Hell Girl?"

Szikológus látta már?  :ejnye:

Én

Én a WP topicban a You have this-t olvastam you have tits-nek, szal mára elég 4chanból :) Holnap egyből nulladik óra szal megyek énis

Selmo

Quote from: Én on 2007-09-03, 21:06:50
1. vagy 2. kiadású alapköny? :D

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Én on 2007-09-03, 23:04:41
Én a WP topicban a You have this-t olvastam you have tits-nek, szal mára elég 4chanból :) Holnap egyből nulladik óra szal megyek énis

Baszki, én meg most a postodban olvastam tits-nek elsőre, ezért nem is értettem, mi a probléma, hiszen az is van odaírva...

Kuroi Tenshi

Sickos :hehe:

Posta ist Krieg. Ma alig negyven percet vártam, hogy egy levelet fél perc
alatt feladjak. Kis híján a japánra beiratkozásról is lekéstem...

kikuchiyo

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-09-03, 23:18:25
Kis híján a japánra beiratkozásról is lekéstem...

Sokan voltak? (And did Zsiga fail? :P)
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Volt 14-19-ig, amiből én 18:50-re odaértem, addigra már csak Akiko-sensei
és Inou-sensei volt, valamint a recepciós lány...

Zsiga

Quote from: kikuchiyo on 2007-09-03, 23:20:10
Sokan voltak? (And did Zsiga fail? :P)
Nem mentem mert ebben a félévben még annyi időm se lenne órára járni mint az előzőben volt.

Én

Quote from: Selmo on 2007-09-03, 23:13:09
Quote from: Én on 2007-09-03, 21:06:50
1. vagy 2. kiadású alapköny? :D
Holnap megkérdezem :hehe:

Kuroi Tenshi

Te tudod... G2 legközelebb másfél év múlva, ha lesz...
(most nem indult G1, tehát abból nem lesz tavasszal G2;
keresztfélév pedig kétlem, hogy lenne, de abból is csak
jövő ősszel lenne G2)

Zsiga

Quote from: Kuroi Tenshi on 2007-09-03, 23:34:04
Te tudod... G2 legközelebb másfél év múlva, ha lesz...
(most nem indult G1, tehát abból nem lesz tavasszal G2;
keresztfélév pedig kétlem, hogy lenne, de abból is csak
jövő ősszel lenne G2)
Ez a mostani G2 is keresztfélév tulajdonképpen, mért ne lehetne később is? :)
Egyébként se tervezem egy darabig nyelviskolában tanulni a nyelvet, egyrészt mert nincs rá időm, másrészt meg épp azt erőltetik az órán amire a legkevésbé van szükségem, a beszédet meg a kézírást. Ami nekem fontos az a szövegértés hallás után, az olvasás, és az írás (szigorúan számítógépen, magyarul se nagyon írok kézzel, gyakorlatilag csak ZH-kat...), legelsősorban a szövegértés. Ha megértem hogy mit mond egy japán már nyert ügyem van, mert mind ért valamennyire angolul, viszont én az ő angoljukat a büdös életben nem érteném meg :D így viszont mégis tudok velük kommunikálni. (Nameg az se egy utolsó indok hogy filmnézéshez is jól jön.)