Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Lythis

Quote from: Rounin on 2008-07-16, 23:39:40
Útálom, ha Lythis hazajön.
nyáhááá :__devil:
Tudtam, hogy örülni fogsz neki :D

Rounin

Quote from: Lythis on 2008-07-17, 14:03:22
Quote from: Rounin on 2008-07-16, 23:39:40
Útálom, ha Lythis hazajön.
nyáhááá :__devil:
Tudtam, hogy örülni fogsz neki :D

Igazság szerint tényleg.
Unatkoztam. :__devil:

Quote from: Kvikveg on 2008-07-16, 23:47:40
Ha mar te sem tudod...  :eek:

Nem tehetek róla, rég a plebs irányít helyettem. :(

minuszmiki

Égsazakadás-földindulás!  :whoah:

Lythis

Quote from: minuszmiki on 2008-07-17, 20:53:56
Égsazakadás-földindulás!  :whoah:
itt már vége egy ideje... :(

minuszmiki

Ez arrafelé megy, ha minden igaz.

Lythis

Rounin

Itt meg semmi. Az ég-adta világon semmi.

Selmo

Itt is rákészült már.

A tökéletesség unalmas.

Lythis

úgytűnik itt is elkezdi végre :D

.Attila

Nem semmi zuhé.

dozer

Itt már simán jól szakad :)
Nem mintha félnék meghalni. Csak nem akarok ott lenni, amikor bekövetkezik. -Woody Allen

.Attila

Az iwiw mondjon le.
Egy nyomorult levelet nem tudok elküldeni.

minuszmiki

Quote from: .Attila on 2008-07-17, 22:34:41
Az iwiw mondjon le.
Egy nyomorult levelet nem tudok elküldeni.

Ritkán írok levelet iwiwen, de a levél elküldése előtt mindig lementem vágólapra az egészet, hajlamos egy-két perc tétlenség után is session timeoutot dobni.

edit: qoute, új oldal (Iz dat sum gettage?)

.Attila

Megvan a szöveg, de még mindig nem működik a levélküldés.
Navigálni lehet az oldalon, csak levelet küldeni nem.

QuoteAn error occured during the processing of this request and the page cannot be displayed.

Rounin

Hát ez hamar kiadta magából... viszont EZ a jó idő sétálásra, DS. :angyali: (illetve a zuhé közbeni)

Member

Meg az a buta szomorú kocka is ott rohad. Na mind1, annyire nem sürgős.

Kvikveg

[spoiler=Mai nap, fogugyekkel. En szoltam.]
9 batyam beszol, hogy nem kene mar mennem? En felkomasan: nem, ma szabi, fogorvos.
~10 funyiras
~11 South Park
3 fogorvos, tomes. Aki az erzestelenitot es trukkos beadasi modjait kitalalta, Nobelt neki.
Telefon ujonnan megkapott szajsebesz-telefonszamra, bolcsessegfog miatt. Ami tolja szet a fogszabalyzott protkomat.
Ma megnez, mert jovo utani heten mar szabin van.
Kb 4, szajsebesz megnez. Panoramarontgen azonnal. Este 9 ok? OK
Bekes kozjatek: babazas ismeros babajaval, aki enyhen ufoidnak nez ki, mered a vilagba es csapol osszevissza, es tokaranyos.  :haha:
9 vissza. F10 elott szuri. Aki az erzestelenitot es trukkos beadasi modjait kitalalta, Nobelt neki.
Es most jon ami meglepett: 5 perc volt. Szo szerint.  :hopp:
Na jo felig kilatszott de akkor is. Wow.
Csak egy kerdesem lett volna: nem lehetne ezt a tokeletesen ep fogat betenni a romma tomott helyere? :D
Ha valakinek van tapasztalata bolcsessegfog-kihuzas utanhatasairol, irjon. A doki szerint mehetek holnap dolgozni. Amilyen profin ezt kiszedte es amilyen hire van el is hiszem neki. Ha valakinek kell a cim, PM nekem es megadom.
[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Quote from: MeteorológenyóBudapest külvárosa felett elvonult a vihar
Egy nagy kacsafaszt vonult, azt...

minuszmiki

Quote from: Kvikveg on 2008-07-17, 23:42:06
9 batyam beszol, hogy nem kene mar mennem? En felkomasan: nem, ma szabi, fogorvos.
~10 funyiras
~11 South Park
3 fogorvos, tomes. Aki az erzestelenitot es trukkos beadasi modjait kitalalta, Nobelt neki.
Telefon ujonnan megkapott szajsebesz-telefonszamra, bolcsessegfog miatt. Ami tolja szet a fogszabalyzott protkomat.
Bekes kozjatek: babazas ismeros babajaval, aki enyhen ufoidnak nez ki, mered a vilagba es csapol osszevissza, es tokaranyos.  :haha:
9 vissza. F10 elott szuri. Aki az erzestelenitot es trukkos beadasi modjait kitalalta, Nobelt neki.
Csak egy kerdesem lett volna: nem lehetne ezt a tokeletesen ep fogat betenni a romma tomott helyere? :D
Ha valakinek van tapasztalata bolcsessegfog-kihuzas utanhatasairol, irjon. A doki szerint mehetek holnap dolgozni. Amilyen profin ezt kiszedte es amilyen hire van el is hiszem neki. Ha valakinek kell a cim, PM nekem es megadom.
[/spoiler]
Nem vagyok fáradt... Első olvasásra sikerült úgy értelmeznem, hogy van kilenc bátyád, lenyírtad tízsszer a füvet, megnéztél tizenegy rész south parkot, majd három fogorvosnál is voltál. :facepalm:

Én

Miért, nem?

Kvikveg

Quote from: minuszmiki on 2008-07-18, 00:04:16
Nem vagyok fáradt... Első olvasásra sikerült úgy értelmeznem, hogy van kilenc bátyád, lenyírtad tízsszer a füvet, megnéztél tizenegy rész south parkot, majd három fogorvosnál is voltál. :facepalm:
LOL
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2008-07-17, 04:36:00
Szerk.: http://img183.imageshack.us/img183/3474/clipboard01yf5.jpg :)

Aha. 1415GB +226GB 7.5 hónap alatt. Az 218.8GB / hónap. És rólad köztudott,
hogy mániákus filmletöltő vagy, éjjel-nappal megy a t0rr3nt.
Neki viszont 270GB volt 16.-án, ami 523 GB / hó...

Iszonyatos mázlid volt.
[spoiler]Nekem 1 1/4 óráig tartott, az első érzéstelenítő után egy másodikat
is benyomtak, az ínyemet szétvágták és utána varratot is kaptam
belé, a fogat csak darabokra törve tudták kiszedni, a rángatástól és
erőltetéstől több napra megfájdult az állkapcsom, és a feszítéstől a
szám széle is felszakadt és vérzett, egy ideig még egy szép heg volt
ott, mintha szép széles mosolyom lenne. Pár órával később elkezdett
rohadtul fájni (akkora múlt el az érzéstelenítő), aludni nem tudtam,
napokig csak féloldalasan tudtam pépeset nyammogni.
Amikor a varratokat talán egy hétre rá kivették, kaptam újabb
érzéstelenítőt, és megint felvágták, mert a varrat beleragadt a
friss húsba...
Szóval jah... nagy mázlid volt evvel, nekem meg nagy pechem...
[/spoiler]

Vihar? Szép, persze, hogy akkor, amikor megyek a balatonra...

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-07-18, 00:39:18
...
Iszonyatos mázlid volt.
...
Igen, es ertekelem is.
Hogy fajni mennyire fog azt nem tudom, meg hat az erzestelenito. XD
De a masik ketto mar szivas lesz ugy tippelem a panoramarontgenem alapjan...

Zen

~10 funyiras
~11 South Park
[/spoiler]
Igazából a fogorvosos tényleg úgy jön le h három orvosnál volt betömni egy fogat. :D

Ventrilozni élmény: barátommal beszélgetek, egyszer csak bejön a szobánkba egy 12-3 éves kisfiú kb ezzel a szöveggel:
"Sziasztok, ugy nem zavarok? (finoman közöltük h de igen) ..Nem baj, azért maradok!"  :eek:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Tycho

Kviki: nekem is így jött a ki a bölcsességfogam [spoiler](leszámítva a természetellenesen gusztustalan recsegést a koponyámban és azt a sós kemány kurvanagy valamit amivel hirtelen tele lett a szám és egy bazinagy fog volt, amiről azt se tudom hogy fért el egy percig is az állkapcsomban)[/spoiler], nem volt vele semmi extra, a cigit nem szívhattam - téged nem érint (-mert seb, meg eleve ne szívogassad a sebed a szádban, ha nem akarsz horrorisztikus dolgokat* :__devil:), amúgy csak a kajával vigyázz, és ne hagyd hogy a lukba belemenjen semmi, és nem nagyon fog zavarni.
[spoiler=*]Nekem egy 1 centi hosszú kukac szerű valamit sikerült produkálnom egy kiesebb tejfogam helyén amikor még szoptam az ujjam, ami pokolian fájt és a dokinak le kellett nyisszantani éjjel a szájsebészeti ügyeleten :zomg: :jee: Nem tudom, hogy ilyen kifordult íny darab, vagy ez a furcsa var-volt, ami az ember szájában van a seben, volt-e de :eek: :zomg: :whoah:[/spoiler]

Zen: a mi ventrinkre nem jön fel senki, pedig úgy várok egy ilyen soundboardos trollt :D aztán szénné röhögném magam, ahogy ezek a ventrin keresztül feltörnék a gépét, mert az vicces :__devil: :whoah:

sirtomi

~10 funyiras
~11 South Park
[/spoiler]
Pontosan ezt olvastam én is, pedig reggel van és ki is pihentem magam :D

Csatlakozok K_T-hez, nagy mázlid volt Kviki. Két bölcsességfogamat is kiszedték már, egyikkel 40 percet ültem a székben, másikkal 1 és negyed órát. Ja 2.-nál elsőre nem zsibbadt el rendesen az ínyem és amikor a doki szikével belevágott majdnem bepisiltem :)

Egyébként dolgozni simán mehetsz, mondjuk én egy hétig fájdalomcsillapítón éltem, de ki lehet bírni. Ha meg neked ilyen könnyen kijött akkor pláne.

Solid Snake

Szerencsére eddig csak vaklármát éltem át fogorvosnál még általános 8.-ban: a szokásos félévi ellenőrzésen találtak 1 lyukas fogat, tömésre előjegyeztek, viszont mikor elmentünk és 3 órányi várakozás után sorra kerültünk (2 ember volt előttünk, nem tudom, mit csináltak velük ennyi időn át), közölték, hogy nekem bizony nincsen lyukas fogam. Nice.  ::)

Amikor a varratokat talán egy hétre rá kivették, kaptam újabb
érzéstelenítőt, és megint felvágták, mert a varrat beleragadt a
friss húsba...

Ismerős érzés, a talpammal volt ugyanez 2001-ben. Csak úgy tudták kiszedni a varratokat, hogy felszakították az eleven húst is, már annyira bele volt nőve (mondjuk ez valamelyest az én hibám is, a 4 hétnyi lábadozás alatt pár alkalommal megbotlottam a lakásban, és ráléptem a műtött talpamra -- na az fájt).

egy ideig még egy szép heg volt
ott, mintha szép széles mosolyom lenne.

[spoiler=oh hi][/spoiler]

Xzone

Kvikinek szerencséje volt, de nekem talán mégnagyobb: megvan mind a négy bölcsességfogam és csak az egyik ferde egy kicsit :)

Member

Nem vagyok fáradt... Első olvasásra sikerült úgy értelmeznem, hogy van kilenc bátyád,
Ezt az egyet nekem is... :lul:

De jó, hogy én nem járok fogorvoshoz. :D Ált. csak megszid, hogy nem ártana többet mosni és kész, régen viszont rendszeresen szívtam.