Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Azt hiszem erre a kepre jol illene egy 4chanos szoveg.
booby
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

minuszmiki

Quote from: Én on 2008-12-16, 11:00:15
Quote from: minuszmiki on 2008-12-14, 17:33:11
Quote from: Én on 2008-12-14, 16:31:19
Welcome to /off/ - Random.
ED: Hogy a fenébe lehet egy szalagavatót afterpartyval VASÁRNAPRA rakni?
Majd kérsz igazolást hétfőre.
Tegnap végülis bementem...
Akkor az nem is volt igazi szalagavató. ;)

Én

Nem az enyém volt. :D A "helyiek" maradtak még, de mivel már akkor se voltam csúcsformában, fél háromkor hazautaztam (már kezdtem elfelejteni, milyen érzés ittasan éjszakai buszozni).
Hétfőn van olyan órám amiről nem vicces lemaradni úgyhogy bevonszoltam magam, bár így is aludtam rajta. :P

kikuchiyo

A mai napot egyetlen szóval tudnám leginkább összefoglalni:

FFFFFFFFFFFUUUUUUUUCCCCCCCCKKKKKKKKKK
Failure is the default option

Én

Details, man

Kvikveg

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-16, 19:58:00

Ugysmint fuuuuck!  :whoah: vagy Fuck!  :grrr:
:P
Quote from: Én on 2008-12-16, 20:02:14
Details, man
Seconded.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2008-12-16, 20:04:20

Kikuról van szó, szerinted? :haha:

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2008-12-16, 20:05:38
Quote from: Kvikveg on 2008-12-16, 20:04:20

Kikuról van szó, szerinted? :haha:
Ja bocs, nem neztem.
(Gonosz vagy.  :haha:)

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Istenem, add, hogy a lepcsohazban dohanyzo szomszed hirtelen hunyjon el tudorakban, gegerakban, vagy akarmilyen legzoszerveket erinto rakban, mielott megint beszivarog ide a fust. Amen.
Persze lehet, hogy most mar csak hallucinalok, vegulis tegnap vegre elkaptam, es szoltam neki, es szamomra teljesen meglepo modon normalisan viselkedett. En mar arrol vizionaltam, hogy en megkerem, hogy ne tegye, o bunko, en belerugok egy Chuck Norris-rugassal, esetleg jol lehordom - de nem, egyik sem kivitelezheto megoldas, micsinaljak, micsinaljak.

Makos

Quote from: Kvikveg on 2008-12-16, 21:39:59
Istenem, add, hogy a lepcsohazban dohanyzo szomszed hirtelen hunyjon el tudorakban, gegerakban, vagy akarmilyen legzoszerveket erinto rakban, mielott megint beszivarog ide a fust. Amen.
Persze lehet, hogy most mar csak hallucinalok, vegulis tegnap vegre elkaptam, es szoltam neki, es szamomra teljesen meglepo modon normalisan viselkedett. En mar arrol vizionaltam, hogy en megkerem, hogy ne tegye, o bunko, en belerugok egy Chuck Norris-rugassal, esetleg jol lehordom - de nem, egyik sem kivitelezheto megoldas, micsinaljak, micsinaljak.

Nálunk is állandóan cigizik valaki a lépcsőházban....csak egyszer kapjam el :morci:

Solid Snake

Nekem meg öcsém úgy jön haza heti 2-3 alkalommal a haverjaival lebonyolított pókerezésről, hogy cigifüst-aurával van átitatva (bár ő nem cigizik, de a cimborái bagói is megteszik a kellő hatást).

Kvikveg

Quote from: Makos on 2008-12-16, 21:42:33
Nálunk is állandóan cigizik valaki a lépcsőházban....csak egyszer kapjam el :morci:
Az a vicc, hogy lehet, hogy egyszer kell normalisan beszelni vele, es kesz. Mert nem azert csinalja, hogy idegesitsen, hanem vagy nem gondol ra, vagy ugy gondolja, hogy ha zavar, akkor szolsz.
Ha meg bunko, akkor pech.

.Attila

Nekem meg a lakásban cigizik 3 ember és szólnak le, hogy ne hisztizzek már, amikor szólok, hogy engem ez zavar.

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2008-12-16, 22:04:40
Nekem meg a lakásban cigizik 3 ember és szólnak le, hogy ne hisztizzek már, amikor szólok, hogy engem ez zavar.
Oszinte reszvetem.

Ramiz

Nekem meg csupa nemdohányos lakik itt és mindegyik az összes szobában állandóan nemdohányzik! Szólok, hogy gyújtsanak rá, de juszt sem. :ejj:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Én

Én meg ma várok a liftre, erre egy cigiző nő száll ki belőle. Liftben. Cigizik. És nem ő az egyetlen aki szokott... Habár én is dohányzom azért azon a kis helyen felgyűlt füst nekem is bassza a csőröm.

Moha

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-16, 19:58:00

Neked se volt jó napod, Kiku?
Nekem sem...
[spoiler=Rant]Szóltak egy helyről, hogy vállalnék-e kábelezést, mert elvágták az UTP kábelt és ki kéne cserélni. Mondom, végül is igen (bár elég ritkán szoktam) Oké. Veszek 25m kábelt, dukókat (persze csak 100-assával árulják), krimpelő... na az nincs. 5000-ért venni sem fogok. Kölcsönkérek egyet, autózok érte oda-vissza 25 km-t. Kimegyek a helyszínre. Digi kábel, bejön az ajtón, falidoboz le van vágva róla, a kábel 3 helyen szálanként összekötve... Faca, nincs beszúró szerszámom, anélkül nem tudom bekötni a fali dobozt. Nincs UTP toldóm sem (azt nem vettem, mert már így is elég sokba voltak az anyagok és ezt is ötössével árulták). Mindegy, kábelt kicseréltem, az ajtó mellett meg szakbarbár módra össze lettek sodorva az erek és szigszalaggal leragasztva. A géphez tettem egy normális dugót. Eredmény: hálókártyánál elvileg megvan a link, PPPOE viszont nem megy. Innentől kértem, hogy szóljanak a diginek...  :oops:

Másik hely, korábbi probléma. Még mindig nem tudok windowst telepíteni arra a nyamvadt gépre. Most már vittem sata drivert, átraktam a hdd-t SATA2-ről SATA1-re, semmi. Ugyanúgy kékhalál. Közben az új memória is hibázik, lehet a slot rossz. Tulaj már ideges, marad még a BIOS update, az új SATA kábel és a végső megoldás: SATA helyett IDE HDD. Majd szombaton.   :ejj:

Röviden:  :Eztneked:  :falba:  :zomg:  :aaa: [/spoiler]

Istenem, add, hogy a lepcsohazban dohanyzo szomszed hirtelen hunyjon el....
Quote from: Makos on 2008-12-16, 21:42:33
Quote from: .Attila on 2008-12-16, 22:04:40
Úgy látom, vannak itt nemdohányzók akiket zavar a füst. :)
Munkatársaim közül nagyon sokan dohányosak és hiába mennek ki a dohányzóhelyre, a nyitva hagyott ablakon/ajtón át simán bejön a füst. Nagyon utálom!

Zsiga

[spoiler=rant]Én meg a nemdohányzókat utálom. Beülünk egy sörözőbe csapatostul, mindig van egy-két fasz aki fintorog meg rinyál a füst miatt. Vonaton dohányzó kocsiba beül gyerekkel a nemdohányos parasztja, és amikor megemlítem neki hogy ez itt dohányzó és szeretnénk cigizni, viszont a gyerek egészségét nem kívánjuk károsítani, akkor még mi vagyunk elküldve a picsába. A legszebb az amikor kívül-belül dohányzónak jelölt kocsiban bent valami faszfej piros alkoholos filccel áthúzza a dohányzó jelet, effektíve a tahók számára kijelölt nemdohányzóvá változtatva a kocsit. És persze még nekik áll feljebb ha telibeszarom és csakazértis rágyújtok.
És még sorolhatnám.
Szóval a kurva anyátokat kedves intoleráns rinyáló nemdohányzók.[/spoiler]

kikuchiyo

[spoiler=rant, mer Zsigával flémelni jó]A te kurva anyádat.
Magadat nyugodtan mérgezheted azzal a szarral, de nem ott, ahol másokat zavarsz vele.
Ha egyszer lenyomják a torkodon, úgy kell neked.[/spoiler]
Failure is the default option

Én

Azért abban igaza van, hogy aki egy bárban vagy dohányzó vagonban nyávog, az bekaphassa. Habár azt nem tudom, ez hogy kapcsolódott ide, gondolom csak Zsiga be akart szólni jól. :P

.Attila

Quote from: Zsiga on 2008-12-16, 23:02:13
[spoiler=rant]Én meg a nemdohányzókat utálom. Beülünk egy sörözőbe csapatostul, mindig van egy-két fasz aki fintorog meg rinyál a füst miatt. Vonaton dohányzó kocsiba beül gyerekkel a nemdohányos parasztja, és amikor megemlítem neki hogy ez itt dohányzó és szeretnénk cigizni, viszont a gyerek egészségét nem kívánjuk károsítani, akkor még mi vagyunk elküldve a picsába. A legszebb az amikor kívül-belül dohányzónak jelölt kocsiban bent valami faszfej piros alkoholos filccel áthúzza a dohányzó jelet, effektíve a tahók számára kijelölt nemdohányzóvá változtatva a kocsit. És persze még nekik áll feljebb ha telibeszarom és csakazértis rágyújtok.
És még sorolhatnám.
Szóval a kurva anyátokat kedves intoleráns rinyáló nemdohányzók.[/spoiler]

[spoiler]Szívhatod te magadnak, te engem ne zavarj vele.
Persze az más, ha kijelölt dohányzó helyen vagy. Velem is volt olyan, hogy nemdohányzó kocsiba szálltam be, aztán kiderült, hogy van benne hamutartó, a jelzés ellenére. Amikor bejöttek a kabinba és szóltak, hogy nem hiába van a hamutartó, akkor azt mondtam, hogy oké, igazuk van, gyújtsanak rá. De ez megint más, mint az, amikor nem kijelölt helyen kapom a pofámba füstöt. Pl. utcán, megállóban.[/spoiler]

Zsiga

[spoiler=Because kiku's a fag, and trolling fags on teh tubes is good.]
Másokat zavarok? Leszarom. Amíg olyan helyen csinálom ahol engedélyezett addig hogy jön ahhoz akárki hogy beszóljon érte? Márpedig soha nem cigiztem olyan helyen ahol tilos, és nem is fogok. De ahol szabad, ott az isten bassza meg én ha úgy esik jól akkoris rá fogok gyújtani ha egy egész óvodányi kisgyerek kap tőlem lendületből tüdőrákot.
Szerk.: Régebben még odafigyeltem ilyen apróságokra, hogy pl. utcán véletlenül se fújom a füstöt emberek felé, megállótól méterekre állok meg, meg ilyenek, csak a sok paraszt kezdi kiölni belőlem a minimális toleranciát is.[/spoiler]

Makos

Hmm nekem az a kedvencem amikor a buszmegállóba már sokadszor rászólok egyesekre és még utána is a pofámbafújják a füstöt.

.Attila

Quote from: Zsiga on 2008-12-16, 23:15:17
[spoiler=Because kiku's a fag, and trolling fags on teh tubes is good.]
Másokat zavarok? Leszarom. Amíg olyan helyen csinálom ahol engedélyezett addig hogy jön ahhoz akárki hogy beszóljon érte? Márpedig soha nem cigiztem olyan helyen ahol tilos, és nem is fogok. De ahol szabad, ott az isten bassza meg én ha úgy esik jól akkoris rá fogok gyújtani ha egy egész óvodányi kisgyerek kap tőlem lendületből tüdőrákot.
Szerk.: Régebben még odafigyeltem ilyen apróságokra, hogy pl. utcán véletlenül se fújom a füstöt emberek felé, megállótól méterekre állok meg, meg ilyenek, csak a sok paraszt kezdi kiölni belőlem a minimális toleranciát is.[/spoiler]

[spoiler]Majd én is jól az orrod alá fingok, többször, hosszan.
És hogy jó legyen a zamata, előtte káposztát fogok enni. Babbal.[/spoiler]

Moha

Juj, gyerekek!  :eek: Lavinát indítottam volna el?
Leszögezem: nem a dohányosokat utálom, hanem a füstöt. Aki dohányzik, tegye. De tartsák tiszteletben a nemdohányzókat.
Én speciel ezért (sem) szeretek szórakozóhelyekre járni, mert mindenhol vágni lehet a füstöt.

Ha egy nemdohányzó a dohányzó kocsiba ül be és még neki áll feljebb, az viszont tényleg bunkó.

Én

Quote from: Makos on 2008-12-16, 23:24:02
Hmm nekem az a kedvencem amikor a buszmegállóba már sokadszor rászólok egyesekre és még utána is a pofámbafújják a füstöt.
Én nem tudom hogy csinálom, de mindig úgy fúj a szél, hogy mindenképp a haver képébe megy. :D