Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Moha

Quote from: .Attila on 2008-12-16, 23:24:24
[spoiler]Majd én is jól az orrod alá fingok, többször, hosszan.
És hogy jó legyen a zamata, előtte káposztát fogok enni. Babbal.[/spoiler]
:lol:
Igyál hozzá sört is, hogy kerek legyen! :P

Zsiga

[spoiler]Szóval te voltál a Ponyo közben!
Btw. én meg berúgok éhgyomorra vörösborból és telibehánylak, hogy szép vörös legyen a ruhád és még a gyomorsav is lyukasra marja. Meg különbenis az én apukám erősebb.[/spoiler]

Moha : Kis esti anyázás jót tesz néha, levezeti a napi feszültségeket. Másrészt annyira beindult az ellenoldali fika, hogy a legaljább troll hozzáállásomat kellett előtúrnom hogy kiegyensúlyozzam a dolgot.
(in b4 nem érti valaki, nem azért anyázok mert annyira nagyon komolyan gondolnám, hanem mert így talán leesik páraknak ott a szemellenző mögött hogy az igazság félúton szokott lenni.)

.Attila

Quote from: Zsiga on 2008-12-16, 23:40:04
(in b4 nem érti valaki, nem azért anyázok mert annyira nagyon komolyan gondolnám, hanem mert így talán leesik páraknak ott a szemellenző mögött hogy az igazság félúton szokott lenni.)

Hogy értsed, amit mondok: én sem fingok senki orra alá, senki ne fújjon füstöt a pofámba a kijelölt dohányzó helyeket kivéve.
Mielőtt megint azzal jössz, hogy de itt-ott-amott nem tiltja törvény a dohányzást, szólok, hogy a fingást sehol semmi sem tiltja.

Makos

Fazék

Quote from: Zsiga on 2008-12-16, 23:40:04(in b4 nem érti valaki, nem azért anyázok mert annyira nagyon komolyan gondolnám, hanem mert így talán leesik páraknak ott a szemellenző mögött hogy az igazság félúton szokott lenni.)
ezzel kellene a vitának lezárulnia. Zsiga jól kiemelte a lényeget. (mondom ezt úgy, hogy sztem kevés ember van, aki nálam jobban útálja a dohányfüstöt...)

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2008-12-16, 22:37:44
Nekem meg csupa nemdohányos lakik itt és mindegyik az összes szobában állandóan nemdohányzik! Szólok, hogy gyújtsanak rá, de juszt sem. :ejj:
:ejnye: :lul:

Quote from: Zsiga on 2008-12-16, 23:15:17
[spoiler=Because kiku's a fag, and trolling fags on teh tubes is good.]
Másokat zavarok? Leszarom. Amíg olyan helyen csinálom ahol engedélyezett addig hogy jön ahhoz akárki hogy beszóljon érte? Márpedig soha nem cigiztem olyan helyen ahol tilos, és nem is fogok. De ahol szabad, ott az isten bassza meg én ha úgy esik jól akkoris rá fogok gyújtani ha egy egész óvodányi kisgyerek kap tőlem lendületből tüdőrákot.
Szerk.: Régebben még odafigyeltem ilyen apróságokra, hogy pl. utcán véletlenül se fújom a füstöt emberek felé, megállótól méterekre állok meg, meg ilyenek, csak a sok paraszt kezdi kiölni belőlem a minimális toleranciát is.[/spoiler]

:lol: :lul:

Nyugi Moha, en voltam a trigger. XD

Az igazsag nem feluton van, hanem ahol ki van jelolve, OK, megszivtuk, de ahol nem ott  :morci:.
(De pl a kollegamat, aki pipas, elviselem, pedig budos a pipatol. Szo szerint. Najo neha nehez, mert jobban budos. De jofej, ugyhogy nem rinyalok neki.)
Mentem babot enni. Viva la fingas-revans!  :muhahah:
Sot... valami tejeset kene enni... az a babkonzerv-kaposzta kombonal is utosebb...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Csilis bab romlott tejjel?
[reserved]

Én

Szerintem a nyilvános gatyacserélés nincs benne a tervben :ejnye:

Kvikveg

Quote from: NLZ on 2008-12-17, 00:30:40
Csilis bab romlott tejjel?
A csilit es a romlott tejet nem szeretem.
Nanem, ha f*sni akarok akkor kaposztara tejivas. Extrem esetben kaposztara nem laktozmentes tej ivasa. Szerintem utana korhaz-pozitiv lennek, es egyenkent tekerhetnek ki azt a 250 belcsavarodast amit ettol szereznek. Es ujra kene vakolni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Tycho

Zsiga:  :merci: Nekem már hozzá se kellett tennem :jee:

Nakedape

próféta:  ez egy istenkirálysirálycsászár kép (wtf)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

minuszmiki

Quote from: Ramiz on 2008-12-16, 22:37:44
Nekem meg csupa nemdohányos lakik itt és mindegyik az összes szobában állandóan nemdohányzik! Szólok, hogy gyújtsanak rá, de juszt sem. :ejj:
Ennél is van bosszantóbb: Az egész család dohányzik, velem együtt, de a házban tilos rágyújtani, mert rínak, hogy büdös, lehet kimenni az abszolút zéróba/9000+°C-ba, évszaktól függően. Do I win? :facepalm:

Egyébként meg általában odafigyelek, hogy ne hamuzzak a szebejövő babakocsi utasának a fejére, ne köhögjek TBC-s füstöt a mellettem ülő képébe, ne nyomjam el a csikket a buszmegállóban várakozó öregasszony homlokán, stb. I'm a nice guy. :angyali:

Draconire

Ramiz

Francba, lemaradtam a trollkodásról, no mindey lealább havingelek egy nájsz déjt.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

sose szerettem azt amikor a feladatok száma indokolttá teszi a prioritás fogalmának bevezetését.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

sose szerettem azt amikor a feladatok száma indokolttá teszi a KURVAÉLETBE EZT NEM LEHET ENNYI IDŐ ALATT BEFEJEZNI BASSZAMEG EZT ELKÚRTUK fogalmának bevezetését.
Failure is the default option

Én

Quote from: kikuchiyo on 2008-12-17, 18:52:54
sose szerettem azt amikor a feladatok száma indokolttá teszi a KURVAÉLETBE EZT NEM LEHET ENNYI IDŐ ALATT BEFEJEZNI BASSZAMEG EZT ELKÚRTUK fogalmának bevezetését.
Előzmények:
sose szeretem azt amikor a feladatok száma indokolttá teszi az "ugyan már ez alig valami még azt csinálok előtte amit akarok" fogalmának bevezetését.

Kuroi Tenshi

sose szerettem azt amikor a feladatok WÁÁÁÁGHKHÖR

A szabadság-hídi melósok meg dögöljenek meg a súlypróbájukkal.
Próbálnák ki azt, hogy a dagadt seggük súlyát elbírja-e a nyakuk
köré teker kötél, amivel a hídról lógnak.
Előzmények: a kurva híd megint teljesen lezárva az egész hétre.
Két év, mire felújítják? Egy vicc! Ennél sztem gyorsabban építették
anno fel...

NLZ

De akkor biztos nem dübörgött a gazdaság. ^^"
[reserved]

Cloud

Tudja vki hogy meddig van/volt MÁV sztrájk?
Kedden mennék haza vidékre és nem akarok szívni :merci:

Én

Mi szombaton mennénk osztálykirándulni. Elméletileg aznap kezdődik... ^^"

Zsiga

Quote from: Én on 2008-12-17, 20:58:10
Mi szombaton mennénk osztálykirándulni. Elméletileg aznap kezdődik... ^^"
Elméletileg szombat óta van. ^^
És senki nem tudja meddig, de valószínűleg még egy jó darabig. Evvan, kezdjetek el busz után érdeklődni.

Cloud

Bus is sux. No wc, no mászkálás, no levegő. Pf. Veszek inkább egy repülőt.  :lul:

Kvikveg

Mai nap jo hire: doki kiirt ket napra, harmadikon mar szabin vagyok.
Mai nap rossz hire: valoszinuleg bekrepalt a hutom. Legalabbis a normal huto resze, ha lehetseges ilyen fel-bekrepalas.  :comp:

sirtomi

Én meg szabin vagyok és lebetegedtem, fekhetek itthon :)
Enni se tudok, mert valami vírust szedtem össze és még a víz is kijön belőlem, csak nem ott ahol kellene :D

Fazék

Quote from: sirtomi on 2008-12-17, 21:35:56
Én meg szabin vagyok és lebetegedtem, fekhetek itthon :)
Enni se tudok, mert valami vírust szedtem össze és még a víz is kijön belőlem, csak nem ott ahol kellene :D
rohadt mázlista...
és még van pofája kérkedni is vele...

Én

Quote from: Kvikveg on 2008-12-17, 21:29:38
Mai nap rossz hire: valoszinuleg bekrepalt a hutom.
Ezt úgy olvastam, hogy valószínűleg bekrepált a húgom :eek:
Nekem meg gyak. semmi bajom és mégis ki vagyok írva a hétre. :P Holnap lehet bemegyek, dolgom van a városban és úgyis csak 2 órám lenne, menzát meg kár kihagyni.

Rounin

Quote from: Én on 2008-12-17, 21:53:33
menzát meg kár kihagyni.

Volt idő, mikor még másként látta az ifjúság ezt... hová fajulunk? :zomg:

Én

A kaja szar, de ehető, ingyen van és lehet közbe hülyülni. :P A menzás dumálások a napom kedvenc részei :)