Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Nem, mert ezt úgy adták oda, hogy otthon üljünk le elé egy számológéppel és egy függvénytáblával, és 4 órán keresztül ne is foglalkozzunk mással (szoktassuk magunkat ahhoz, hogy hosszú ideig tudjunk erre koncentrálni). Szóval még a fórumra irkálás is golyó általi kötél :D
Persze ha abszolút nem megy bele lehet nézni tankönyvbe, úgyhogy no problem. Meg egy rakás feladatnál az van, hogy tippem sincs, csak úgy elkezdem bújni a függvénytáblát és rálelek egy használható összefüggésre...

Dreamcleaver

Quote from: Próféta on 2009-01-02, 17:46:24
DC:
Ez az őseredeti, amit még asszem saját pénzből csinált. Utána a szponzorral készített híres videó, amellyel netszerte ismert lett; ez pedig a nagy sikerre való tekintettel elkészített folytatás. Az Outtakes az más, azok a kimaradt vágások :)

Igen azóta rájöttem. De ezeket is láttam már, kivétel a 2008-ast.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

kikuchiyo

Quote from: Próféta on 2009-01-02, 20:19:59
Quote from: Én on 2009-01-02, 20:12:58vizsgaismétlés pedig a tudás kurva anyja
Szerintem ez arra akart vonatkozni, amikor megbuksz egy vizsgán, és meg kell ismételned  :haha: Boldok középiskolás, etc.

Diszgráfia much?
Sebaj, néha nálam is előfordul...

Quote from: Én on 2009-01-02, 20:24:45
Persze ha abszolút nem megy bele lehet nézni tankönyvbe, úgyhogy no problem. Meg egy rakás feladatnál az van, hogy tippem sincs, csak úgy elkezdem bújni a függvénytáblát és rálelek egy használható összefüggésre...

Na igen, erről mesélte az egyetemen az egyik tanárom, aki régebben javított felvételi feladatokat, hogy az egyik felvételiző Énéhez hasonló felkészültséggel látott neki egy feladatnak, ahol valami golyónak az energiájából és a sebességéből kellett az indulási magasságát meghatározni, a jelölt egy ideig túrta a függvénytáblát, majd ráakadt az E=hν képletre, ahol a "nü" betűt v-nek nézte, és simán behelyettesített.
Failure is the default option

Próféta

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-02, 20:32:33
Quote from: Próféta on 2009-01-02, 20:19:59
Boldok
Diszgráfia much?
A bizonyítékokat elástam, a szemtanúkat lelőttem, ön bizonyára rosszul emlékszik. Miről is beszélünk? :angyali:
Amúgy valami bajom tuti van, 23 éves létemre még mindig nem vagyok teljesen tisztában az "5" és a "t" közötti különbséggel.

NLZ

Menj el gyógypedagógushoz. Igaz, kb 10-15 évet elkéstél ezzel. :D
[reserved]

Én

Quote from: Próféta on 2009-01-02, 20:38:02
Amúgy valami bajom tuti van, 23 éves létemre még mindig nem vagyok teljesen tisztában az "5" és a "t" közötti különbséggel.
Ilyen nekem is sokszor van, hogy egy számról automatikusan egy betű ugrik be, és sokszor azt is írom le. Általában a kezdőbetűk, de pl 5-nél t, 3-nál r (mp3-at szinte mindig mpr-nek írom először... :D )

Kuroi Tenshi

Quote from: Próféta on 2009-01-02, 20:38:02
Quote from: Én on 2009-01-02, 20:45:52
Ilyen nekem is sokszor van, hogy egy számról automatikusan egy betű ugrik be, és sokszor azt is írom le. Általában a kezdőbetűk, de pl 5-nél t, 3-nál r (mp3-at szinte mindig mpr-nek írom először... :D )

:eek:

pedig nem hasonlítanak egymásra túlzottan  :3x3:

Én

A titok a hangokban rejlik :hai:

Xzone

Quote from: Próféta on 2009-01-02, 17:46:24
:facepalm:

Figyeljetek, levontam a tanulságot, beírtam magamnak a 0/10-et. Matt természetesen körbejárta a világot, a 13:37 másodperces videója természetesen csak hülyítés volt. Persze a végén nem valódi közönség mászik fel hozzá ugrálni, azok is csak robotok!

Szerintem az volt a probléma, hogy a szarkasztikus trollkodást Prófétáról valahogy nem feltételeztem. Az utolsó mondat különösen félrevezető volt.

Kvikveg

Akkor en minimalisan lehetek csak diszgrafias, ha k hosszu szamokat kell leirni, akkor a 7 helyett neha 4et irok es forditva. Erdekes modon a 2-t nem keverem a fentiekkel. Kiejtes utani memoria hatranyai.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Heló mindenkinek! Kevésbé szar új évet, mint az előző volt!

Akkor most kamuk a Where the hell is matt videók vagy nem? Én is megnéztem anno.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Én az 'a' helyett szoktam 6-ot írni. :)

Btw. végre sikerült - két hónap szenvedés után - notebookot vennem, szóval most örömbódottá' meg ilyesmi. :)

Ramiz : Újévi sörözés valamikor?

Ramiz

Súr, men. De egyelőre jó lenne nekiállnom tanulni a vizsgákra, mert eddig egy hete nem sikerült. Viszont befejeztem az MGS3-at és valami elképesztően BASZOTT jó, de tényleg. :D Leesett állal ültem a tévé előtt, és a meghatódástól még a szemüvegem is bepárásodott volna, ha lenne.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Zsiga on 2009-01-02, 21:37:42
Btw. végre sikerült - két hónap szenvedés után - notebookot vennem, szóval most örömbódottá' meg ilyesmi. :)

Mit?
Láttam múltkor, hogy D430-al szemezel, az lett?

Zsiga

Ramiz : Ja, nekem is tanulnom kéne igazából... ^^"

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-01-02, 23:34:36
Mit?
Láttam múltkor, hogy D430-al szemezel, az lett?
Az, bár egy másik eladótól. :) Fél éves (még 2,5 év next-day gari), tökéletes állapot (karcmentes meg minden, mintha most jött volna a gyárból), az erősebbik Core2Duo ULV proci (U7700) meg két giga ram, gyárilag Vista Business de van hozzá egy legál XP Pro is, gyári hatcellás akku (meg majd ha lesz pénzem veszek hozzá 9cellásat is), meg MediaBase dokkoló DVD-íróval, mindez 130k-ért, az eladónak sürgősen be kellett fizetni valami gyorshajtásos büntit... Szerintem megérte. :)
Dokkolóval 1,9kg, nélküle 1,4, feleannyi mint az előző gépem.  :hopp:

Solid Snake

Quote from: Ramiz on 2009-01-02, 23:23:18
Viszont befejeztem az MGS3-at és valami elképesztően BASZOTT jó, de tényleg. :D

Aw, fuck. Ilyenkor kesergek, hogy a tervezett PC-s átiratból végül semmi sem lett.  ::)

Makos

Quote from: Zsiga on 2009-01-02, 23:49:01
Ramiz : Ja, nekem is tanulnom kéne igazából... ^^"
+1

kikuchiyo

Itt is kezdődik a :zomg::zomg::zomg: időszak...

(Egyetemisták, best time of your lives, etc.)
Failure is the default option

Moha

Nos, Zsiga? Hogy sikerült az újévi rövid távú terved a cseh kislánnyal? :haha:
Remélem nem úgy, mint Jimnek a Pitében az ő cseh tündérével... :D

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-01-03, 02:47:47
Nos, Zsiga? Hogy sikerült az újévi rövid távú terved a cseh kislánnyal? :haha:
Remélem nem úgy, mint Jimnek a Pitében az ő cseh tündérével... :D
Egész jól. :) Már csak azt sajnálom hogy nem kértem el az emailcimét... Ráadásul azt se tudom mi a neve, tegnap már nem volt pofám megkérdezni. :D Viszont örülök hogy végül a C nyert és nem a DFC, ruha nélkül határozottan jobban mutat az előbbi. :angyali:

Btw. meg a faszom kivan hogy megint +1, és megint nem sikerült megdönteni a 4 hetes "rekordot". Lassan tényleg találnom kéne egy minden szempontból normális lányt.

minuszmiki

Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 03:12:01
Btw. meg a faszom kivan hogy megint +1, és megint nem sikerült megdönteni a 4 hetes "rekordot".
Viszont legalább a csajt sikerült. :D

Zsiga

Quote from: minuszmiki on 2009-01-03, 03:23:48
Viszont legalább a csajt sikerült. :D
Ez mondjuk igaz :D, de sajnos nem vigasztal. Igazából ilyen ős-romantikus balfasz vagyok, és most egy hétig azon fogok emózni itthon hogy 99,999% hogy soha többet nem látom, etc. Még szerencse hogy itt a szép kis notim, igy van épp kibe szerelmesnek lennem. :D Btw. ki tud jó nevet egy notinak? (A győztes jutalma egy sör.)

Lehet ez most ilyen szar PUA-dumának hangzik, de igazából ilyen szituációkban igyekszem levakarni magamról a csajokat, nagyon válogatós vagyok, csak sajnos részegen egy helyes lánynak nem egyszerű ellenállni, bármennyire is esélytelen hogy hosszútávú kapcsolat legyen a dologból... :)

NLZ

[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-01-03, 03:37:54
Linda? :D
Ez egy szolid, elegáns üzletasszony, he! :D

NLZ

[reserved]

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-01-03, 03:48:51
Melinda? :D
Egyszer volt egy Melinda nevű "ismerősöm", elég is volt egy életre belőlük...  ^^"
Egyébként inkább valami külföldiben gondolkodom, mer az a trendy. :D

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 03:12:01
Egész jól. :) Már csak azt sajnálom hogy nem kértem el az emailcimét... Ráadásul azt se tudom mi a neve, tegnap már nem volt pofám megkérdezni. :D Viszont örülök hogy végül a C nyert és nem a DFC, ruha nélkül határozottan jobban mutat az előbbi. :angyali:
Azért vicces dolog úgy megdönteni a csajt, hogy a nevét sem tudod. :haha:
Amúgy lehet én vagyok n00b, de mi az a C és DFC?
QuoteBtw. meg a faszom kivan hogy megint +1, és megint nem sikerült megdönteni a 4 hetes "rekordot".
Eee...?  :confused: Ugye nem azt akarod mondani, hogy eddig 4 hetes volt a leghosszabb kapcsolatod?
Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 03:33:05
ki tud jó nevet egy notinak?
Én az enyémet egyszerűen "Otaku"-nak neveztem el. :D
csak sajnos részegen egy helyes lánynak nem egyszerű ellenállni, bármennyire is esélytelen hogy hosszútávú kapcsolat legyen a dologból... :)
De legalább volt egy jó élményed. Én ilyeneket nem tudok kifogni, ahhoz nem vagyok elég rámenős, meg nincs olyan ismeretségi köröm, hogy ilyen lányokkal fussak össze.

Draconire

Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 03:33:05
Btw. ki tud jó nevet egy notinak?

Angelwing, Daedalus, Norad, Warthog.

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-01-03, 03:51:42
Egyszer volt egy Melinda nevű "ismerősöm", elég is volt egy életre belőlük...  ^^"
Én az Adrienn-el vagyok így. Legalább 4 Adrienn nevű leányzónál próbálkoztam eddig, egyikből sem lett semmi, sőt az egyik kimondottan szánalmas eset volt, mint utólag rájöttem.
Szóval megfogadtam, hogy én többet Adriennekkel nem kezdek. :haha:

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-01-03, 03:54:35
Azért vicces dolog úgy megdönteni a csajt, hogy a nevét sem tudod. :haha:
Amúgy lehet én vagyok n00b, de mi az a C és DFC?
Ugye? :D Pedig mondta, csak épp nem figyeltem, vagy nemtom.
C, DFC

QuoteEee...?  :confused: Ugye nem azt akarod mondani, hogy eddig 4 hetes volt a leghosszabb kapcsolatod?
De, kb. Talán kicsit kevesebb, nem vagyok én lány hogy pontosan számoljam az ilyesmiket. :)

Én az enyémet egyszerűen "Otaku"-nak neveztem el. :D
Kár hogy nem vagyok otaku. :)

QuoteDe legalább volt egy jó élményed. Én ilyeneket nem tudok kifogni, ahhoz nem vagyok elég rámenős, meg nincs olyan ismeretségi köröm, hogy ilyen lányokkal fussak össze.
A legkevésbé sem voltam rámenős, sőt... Tulajdonképpen szóba se álltam vele amíg úgy nem döntött hogy mostantól ő veszi a kezébe az irányítást. Én meg túl részeg voltam hogy tiltakozzam ellene. :) És nem ismeretségi kör kérdése, két volt gimis haverommal mentünk le egy random kiskocsmába...

Quote from: Draconire on 2009-01-03, 04:03:31
Angelwing
Dat soundz ghey. ^^"