Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zsiga

Quote from: Makos on 2009-01-29, 00:51:39
Filozófia vizsgán normális dolog olyanokkal teleirkálni a lapot, hogy Kant szereti a sört, meg "ellopták az oroszok a tankot", stb? :D
Egyik haver teleírt ilyenekkel vagy 5 oldalt :D
A tanár meg küldött neptunon neki egy levelet hogy még nem kapott jegyet a vizsgájára és menjen be személyesen ::)
A filó egy ilyen tárgy, én vizsgaZH közben először elaludtam (szó szerint), majd félúton felébredtem és kimentem hányni mert egyrészt elrontottam előző nap a gyomrom valamivel, másrészt előtte jól besöröztünk, persze úgy hogy nem ettem aznap még semmit. :angyali:

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Solid Snake

Quote from: Nakedape on 2009-01-29, 10:29:56
good morning img

HOLY SH-

Quote from: Makos on 2009-01-29, 00:51:39
Filozófia vizsgán normális dolog olyanokkal teleirkálni a lapot, hogy Kant szereti a sört, meg "ellopták az oroszok a tankot", stb? :D

A mi évfolyamunkon még Szalacsi & Polgár Jenő kombó volt a sztár. Mi történt itt 1 év alatt?  :D

motifator

Valaki csinálja ez az egyszerűsített adóbevallás dolgot? Vagy csinálta tavaly, ha egyáltalán volt ilyen lehetőség múlt évben?
Önadózó kell, hogy legyek, mert kaptam az év során vagy 60K ösztöndíjat az egyetemtől, és ez kizáró ok. Ezen kívül csak a rendes jövedelmem volt, amiből a cég tisztességesen fizette az adóelőleget illetve minden járulékot, meg kaptam összesen vagy 20-40K jogdíjat az artisjustól, amiből szintén levonták az adóelőleget.
Ha ezt az egyszerűsített adóbevallás dolgot választom, akkor bukhatok vele valamit? Vagy mivel tényleg minden jövedelmem vagy nem adóköteles (ösztöndíj), vagy befizették róla az adóelőleget, ezért simán kérhetem az apehtől, hogy csinálják meg helyettem az adóbevallásomat, és nem kell paráznom, hogy esetleg átvernek/szarabbul járok?

Edit: lol, nem is vettem észre, hogy 210 GET :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Nakedape

apeh tippre nem ver át, én nekem mondjuk nagynéném szokta programmal kitölteni, amúgy az ösztöndíjak ha jól tudom adómentesek, de adóalapot növelhetnek, tehát itt ha átlépsz vmi határt akkor lehet h lehet vmennyi bukó,de nem hiszem h ekkora összeg bekavar

Én is kíváncsi vagyok mi jön ki majd nekem:) sztem én kapok vissza talán.. hátha ..  :angyali:

.Attila

Quote from: kikuchiyo on 2009-01-28, 23:48:13
a 8. kerületről írtam ("Vajon képes lenne túlélni ebben a rablófészekben, ebben a betondzsungelben? Ha Ön férfinek tartja magát, még ma jelentkezik! stb.")

Én itt élek :ejnye:

Nakedape

Quote from: .Attila on 2009-01-29, 12:25:24
Quote from: kikuchiyo on 2009-01-28, 23:48:13
a 8. kerületről írtam ("Vajon képes lenne túlélni ebben a rablófészekben, ebben a betondzsungelben? Ha Ön férfinek tartja magát, még ma jelentkezik! stb.")

Én itt élek :ejnye:
but you've got leather jacket

Draconire

Nakedape

azért próbáltalak helyettesíteni, ahogy megjött  :angyali:

Draconire

Quote from: Nakedape on 2009-01-29, 14:22:25
azért próbáltalak helyettesíteni, ahogy megjött  :angyali:
:merci:

chilip

na vége a vizsgaidőszaknak, elég szarul sikerült. 3kor kapom ki az eredményét az uccsónak... hát ha megvan 2es akkor az csodaszámba megy majd... :( és mindez amiatt mert én basztam el a tanulást, év közbe is kellett volna, de elbíztam magam és ez lett a vége. na kiöntöttem a lelkem :D fél évig nem biztos hogy írok majd valami komolyat is a fórumra :D

NLZ

Gyere, vezesd le a bánatodat egy dotázással. :D
[reserved]

Member

Nem tudom, milyen szakon vagy, nálunk fölös év közben tanulni, hacsak nincsen megajánlott jegy.

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-01-29, 12:26:09
but you've got leather jacket

Nekem nincs, de a nyóckerben lakom.
What does that make me? :3x3:

Solid Snake

Quote from: Rounin on 2009-01-29, 18:23:10
What does that make me? :3x3:

possible buttsecks victim?

Rounin

Hahaha, dreams aside.

Makos

A mi évfolyamunkon még Szalacsi & Polgár Jenő kombó volt a sztár. Mi történt itt 1 év alatt?  :D
[/quote]

Változnak az idők :D
Amúgy nekem meglett (2es :angyali:)

Jah és a mai nap legnagyobb meglepetése: 3as lett az analízis vizsgám :eek:

Cloud

Reagálás  WTF topic uccsó képére.  :zomg: :confused: :eek: :jee:

Makos

Quote from: Cloud on 2009-01-29, 18:46:19
+1

Xzone

Quote from: Cloud on 2009-01-29, 18:46:19

Szerintem realdoll.

Rounin

Shopp'd ya gits!

motifator

Quote from: White SeeD on 2009-01-29, 19:38:21
OMG, mit tettem! :D

Jajajajajjjj, most ötletet adtál. A junior kártyámat úgy is kinövöm lassan, meg kéne dombornyomott kártya is, szal ideje váltani. És ahogy nézem, az OTP-nél is olyan képet raknak rá, amilyet csak kérek.

Háhá, nekem is lesz weeaboo bankkártyám!  :hopp: Ennél geekebb menőbb dolgot most el se tudok képzelni.
Már csak azon kell agyalni, hogy kit rakjak rá. Arisu-chan vagy Akari? Esetleg mindkettő? Vagy akkor már Aika-chan se maradjon le? Vagy Eureka? Á, Harukot kéne rátenni. Hmm, esetleg Haruhit?

Lehet, hogy inkább 2 kártya kell, vagy 3 :D
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.

Xzone

Én goatse-s kártyát szeretnék.

(Ha már a chip úgyis goatse-re emlékeztet.)

Darkstar

Quote from: motifator on 2009-01-29, 21:12:03
Már csak azon kell agyalni, hogy kit rakjak rá.
Anno nekem is ez volt a legnehezebb döntés. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

motifator

Quote from: Darkstar on 2009-01-29, 21:15:01
Quote from: motifator on 2009-01-29, 21:12:03
Már csak azon kell agyalni, hogy kit rakjak rá.
Anno nekem is ez volt a legnehezebb döntés. :D
Szabad kérdezni, hogy ki nyert végül? :)

Darkstar

Igazából nálam nem konkrét "ki" volt a kérdés, de több kép közül kellett döntenem. :D

Végül ilyen lett (jó régi kép -asszem már volt is valamikor a fórumon-, nem is tudom mivel csináltam anno, ennél sokkal élénkebb a kártyán a kép)
[spoiler][/spoiler]

Ilyen eredetiben
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Member

Akkor már inkább
[spoiler=őt][/spoiler]
tenném rá, hátha szerencsét hoz. :)

Nakedape

nna member ez tetszett  :cool:

pet

áááhj most mifenét csináljak? holnap KamiKaze, kecskeméti japán buli, és voltak terveim, de... FELBORULTAK úgynézki... nem tudtam hogy haverom is jön, akit neten ismerek már kb 2 éve, és most látom először a pofáját, és nekem nemis szólt -.- hát jelenleg begyújtanám a haját, de no problem, vagyis nemis lenne baj, ha ez nem jelentené azt hogy akkor jön majd a híresneves lű is, aki mellesleg az, akibe bele voltam esve és csúfos véget ért, sok sírással depresszióval, és ott kell lennem a 3 méteres körzetében? a másik meg hogy remélem bnőm ott nem kavar majd be, elég rossz lábakon áll a kapcsolat, egyszerűen nincs időm semmire, és így annyira nem is kell nekem barátnő, mellesleg ő se itt lakik :\ a harmadik, pénzprobléma, négy meg hogy valami, de marhára rettegek a holnapi naptól, és a legrosszabb hogy ezt az egészet én kavartam magamnak.

Makos

Aki keveri a sz*rt az előbb utóbb bele is esik :D
[spoiler]bocsi :angyali:[/spoiler]