Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

kikuchiyo

Banned teh wrong user :D

szerk: Kíváncsi vagyok, egy Bobby Tables típusú hax-ra mit reagálna a motor :)
Failure is the default option

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

zsozso

Annyit kernek, hogy aki megtalalta a bugot, amivel meglehet fektetni a motort az legyen olyan kedves egy txtben vagy valami hasonloban juttassa el nekem. En megprobalok valami valaszt talalni az smf foruman.
Death is the only redemption

Draconire

kikuchiyo

I broek forum lolz!

Úgy látom, eltűnt az Általános help topik.  :zomg:
Failure is the default option

Darkstar

Quote from: Draconire on 2009-03-24, 07:39:11

Pont aktuális, épp tegnap láttam a movie pv-t. Ty :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

motifator

Most, hogy újra gyors az OT, van még értelme ennek a szavazósdinak? Én pl. igennel szavaztam, de csak azért, hogy ne legyen lassú a topik. Most, hogy újra gyors, nem látom igazán okát az archiválásnak.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Kvikveg

Marhajo, 2 problemam maradt a projektben, es keptelenseg az egyiket megoldani. A masik meg szerintem meg rosszabb lesz.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-03-24, 19:37:29
Marhajo, 2 problemam maradt a projektben, es keptelenseg az egyiket megoldani. A masik meg szerintem meg rosszabb lesz.

Rosszabb a képtelennél? Szaporítja magát? o.o

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2009-03-24, 19:40:54
Quote from: Kvikveg on 2009-03-24, 19:37:29

Rosszabb a képtelennél? Szaporítja magát? o.o
Persze, az egyiken ugy ragodom mar ket napja, hogy megvannak a kodok.
Kettorol kiderult, hogy most benne van a rendszerben, de ha kiszedem, nem lehet forditani. Legalabb a harmadikat tudom modositani. Mar latom, hogy az lesz, hogy ezt a kettot is nekem kell kijavitanom.
A masikrol meg gozom nincs hol allitja a valtozokat. Tudok csinalni valamit, es kene, hogy valami kovetkezmenye legyen, de hogy azt hogy/hova fogom beilleszteni... :comp: :comp: :comp:

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-03-24, 20:08:24

Try IDKFA.

Amúgy részvétem.
Nekem csak kézikönyveket kell írni 30 éves nyomtatókhoz. :D

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2009-03-24, 20:11:21

Try IDKFA.

Amúgy részvétem.
Jah, GOD MODE ON, KILL ALL.  :uzi:
Olyan FUBAR erzesem van.
Csak meg kell csinalni, vagy ha nem, akkor me kell mutatni, hogy nesztek bmeg, ti szurtatok el.

Fazék

Quote from: Kvikveg on 2009-03-24, 20:50:16

Try IDKFA.

Amúgy részvétem.
Olyan FUBAR erzesem van.
Csak meg kell csinalni, vagy ha nem, akkor me kell mutatni, hogy nesztek bmeg, ti szurtatok el.
a god mode az iddqd emlékezetem szerint, az idkfa csak a max páncél és fegyver  :D

SaiyaGin

[spoiler=dühöngés]Na, mire visszavergődtem a koliba, megint olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm belekezdeni abba a 2 db 600-600 oldalas angol nyelvű könyvbe, amiről jövő kedden referátumot kéne tartanom. Elkezdem volna olvasni azt a pdf-ben lévő kötelezőt, ami holnapra van feladva, erre ez a számítógépnek nevezett ócska vasdarab azonnal úgy lefagyott, hogy az újraindítás se segített rajta, csak kikapcsolás. Animézni/kikapcsolódni persze úgy tűnik, ma se lesz időm...
Most sajnáljatok. [/spoiler]

Ramiz

Quote from: Fazék on 2009-03-24, 20:57:02
Quote from: Kvikveg on 2009-03-24, 20:50:16

Try IDKFA.

Amúgy részvétem.
Olyan FUBAR erzesem van.
a god mode az iddqd emlékezetem szerint, az idkfa csak a max páncél és fegyver  :D

Piros pont! :D kviki fails at GEEK MODE.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Solid Snake

Quote from: SaiyaGin on 2009-03-24, 21:17:46
[spoiler=dühöngés]Na, mire visszavergődtem a koliba, megint olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm belekezdeni abba a 2 db 600-600 oldalas angol nyelvű könyvbe, amiről jövő kedden referátumot kéne tartanom. Elkezdem volna olvasni azt a pdf-ben lévő kötelezőt, ami holnapra van feladva, erre ez a számítógépnek nevezett ócska vasdarab azonnal úgy lefagyott, hogy az újraindítás se segített rajta, csak kikapcsolás. Animézni/kikapcsolódni persze úgy tűnik, ma se lesz időm...
Most sajnáljatok. [/spoiler]

*buksisimi

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2009-03-24, 21:17:58
Piros pont! :D kviki fails at GEEK MODE.
Wiki also fails at GEEK MODE.
En meg nem jatszottam es csaltam annyit, hogy ilyesmire emlekezzek. :D
Doomot szerintem csak az egyetemi gepteremben jatszottam csak... (Je, lehet, hogy megiscsak tudok vakon gepelni...)
Urban Dictionary mar jo.

SaiyaGin: oszinte reszvetem, neked is jo heted van latom...

Az a jo amugy az en gondomban, hogy raadasul meg ugye a munkaorakat szamoljak, tehat nem tudok mar sokat dolgozni ezen, idon belul kene megcsinalni. Kedves kollegam miatt jo sok plusz ora lett, szoval en meg most szivok. :/

Ramiz

Quote from: Kvikveg on 2009-03-24, 22:25:19
En meg nem csaltam annyit, hogy ilyesmire emlekezzek. :D

Ha csak ennyit mondasz, megnyered a vitát, elegánsan. De így sajnos túl sok érvet hoztál fel... :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Moha

Hmmm.... szerintetek ki merjem tenni eladni a Kodomo no Jikan figurámat a Vaterára, vagy kapnék érte egy ilyet?

Ramiz

Utálom, hogy nincs egy normálisan összeszedett és karbantartott kórház- és rendelő adatbázis a kibaszott magyar interneten!!!  :Eztneked: :Eztneked: :Eztneked: 2 hét alatt össze tudná dobni egy informatikus meg kórházanként egy asszisztens néni, aki bediktálja az osztályokat meg a telefonszámokat...

Zsiga

Mi kellene konkrétan?
(Szerk.: Egyébként van adatbázis csak nem egészen publikus, ezért nincs kint a neten.)

Draconire

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2009-03-25, 01:04:40
Mi kellene konkrétan?
(Szerk.: Egyébként van adatbázis csak nem egészen publikus, ezért nincs kint a neten.)

Most speciel azoknak az állami (SZTK? ez ugyanaz?) bőrgyógyászatoknak a listáját kerestem, ahol csinálnak szövettani vizsgálatot szabálytalan kinézetű anyajegyekre. De még a Google sem igazán dobott ki semmi hasznosat (és egy ilyesmit 3 kattintással meg kéne lehessen találni bármilyen kormányzati portálról, pl budapest.hu vagy magyarorszag.hu...), csak magánklinikákat. Ugyanis kaptam időpontot valahova, de a beutalót elvesztettem, és most nem tudom, hová menjek. 9. kerület rémlik, ott van a Szt István kórház (mondja a net), de megnyugtatott volna, ha találok erről valami listát. Végül is a 16. kerületből utaltak be ide, szóval nem csinálhatják olyan nagyon sok helyen a városban ezt a vizsgálatot...

Nakedape

menetrendeb , hoyg mondanátok angolul, h tanítási szünetben?

on holidays?  during holdays, esetleg at?

amúgy most akkor az általános help  topic visszajön, vagy nyissunk újta? vagy csak én nem látom?
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

Én "on"-t mondanék menetrendre, amúgy during is jó de at tuti nem

Darkstar

Sum random chars
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Fazék

köszi. összekoszoltad a képernyőmet.

Én

Fakk, a 2. sort valahogy sikerült eltűntetnem, de visszajött.
Also, wat

.Attila

Na, valaki csak áthozta 4chanról.

Darkstar

Csak ki akartam próbálni, hogy működik-e itt is. ^^

Ki is szedem mielőtt valaki itt is elkezdi spammelni.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん