Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

SaiyaGin

Quote from: Cobra on 2009-04-27, 22:19:54
Én kb 4-5 éves lehettem, amikor kivették, így csak arra emlékszem, hogy kivették valamikor :)

+1

Ramiz

Nekem 1-2 hónapon belül fogják kivenni, de nem tudom rávenni magam, hogy azt mondtam, oké, akkor egy hétig nincs hideg sör az életemben :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

NLZ

Nekem csak az orromból vették ki. :(
[reserved]

SaiyaGin

Quote from: Ramiz on 2009-04-27, 23:22:21
Nekem 1-2 hónapon belül fogják kivenni, de nem tudom rávenni magam, hogy azt mondtam, oké, akkor egy hétig nincs hideg sör az életemben :zomg:

Akkor vetesd ki inkább télen!
[spoiler]Vagy a tél a forralt bor miatt nem jó időpont erre?[/spoiler]

Ramiz

Quote from: SaiyaGin on 2009-04-27, 23:35:56
Quote from: Ramiz on 2009-04-27, 23:22:21

Akkor vetesd ki inkább télen!

Télen kevesebbet sörözök, de most télen olyan hidegek voltak, hogy kristálykéken megállt vigyázzba az orromban a szőr, ha levegőt vettem odakint... :zomg: Gondolom az szar egy toroksebnek...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Cobra on 2009-04-27, 22:19:54
Én kb 4-5 éves lehettem, amikor kivették, így csak arra emlékszem, hogy kivették valamikor :)

+2

Próféta

A mandula asszem még megvan.

Quote from: .Attila on 2009-04-27, 23:21:16
Most komolyan, te mindig tudod mindenről, hogy volt már, mindig belinkeled az érintett postot, holott az már hónapokkal ezelőtt volt. Hogy csinálod?
Tökéletes emlékezőtehetségem van.  :lazza:

Na jó, nem. Tipikusan nem emlékszem ilyesmire. Ha meg valami mégis rémlik, hogy volt már, akkor általában az Advanced Search nevű közép-amerikai törzsi misztériumhoz fordulok, ami aztán többnyire nem találja meg, mert témánként csak az utolsó találatot szokta visszaadni. Nem tudom, hogy alakult ki benned ez a hízelgő kép, de szerintem kicsit túlmisztifikálsz :)

Speciel jelen esetben arról van szó, hogy emlékeztem, hogy annó pont én reklámoztam be az xkcd-t itt a fórumon, és volt egy olyan tippem, hogy nem hagytam volna ki az egyik régi kedvencemet. Meg arra is emlékeztem, hogy a webcomic topicban van, az eleje után valamennyivel. Ennyi.

EDIT: ja hogy erről van szó?
Már csak azt nem tudom, hogy magyarázom ki, hogy ezt megtaláltam.  :lul:

kikuchiyo

Engem mindig elszomorít, amikor egy ilyet belinkelsz, mert ilyenkor újraolvasom a régi hozzászólásaimat, és rájövök, hogy régen sokkal összeszedettebben, intelligensebben írtam. Az utóbbi pár hónapban már csak gyenge trollkodásra futotta. I should kill myself.
Failure is the default option

Damnatus

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-27, 23:52:10
I should kill myself.
No please not! Let us kill you!

Rounin

Quote from: kikuchiyo on 2009-04-27, 23:52:10
I should kill myself.

- But you have so much to live for!
- Like?
- ... Well, not THAT much!

Vagy hogy is van ez.

sirtomi

Mandulám még megvan. Haveromnak kivették tizen évesen, csak arra emlékszem, hogy nem volt neki olyan vészes, igaz egy-lát napig szinte csak joghurtot evett :)

Kvikveg

Amit olvastam aszerint gyerekkorban kevesbe veszes, a felnotteket jobban megviseli.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Nakedape

mandula 12 évesen, április elsején (tavaszi szünet in hospital), altatás és lekötözés nélkül, kivétel után megnéztem, kórházba sokat videóztam,  és kaptam mindennap jéghideg madártejet.
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Argh, most jutott eszembe, hogy beviszem a laptopot, de cegeset nem mernek ott egyedul hagyni.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

Moha

Ilyen gyakori a mandulakivétel???  :confused:
Nekem még megvan. Ritkán, de be szokott gyulladni, ez viszont még nem lehet ok a kivetetésre, hisz pont az a feladata, hogy felfogja a fertőzést és nem jusson mélyebbre.

.Attila

Nekem egy ciszta alakult ki rajta, ezért kellett kivenni.

Zen

Quote from: chilip on 2009-04-28, 14:31:23
hát egyszerű fórumozó nem erre számít a 18+-t olvasva :D
Most komolyan, a topicból kiindulva én sokkal roszabbra készültem.  :ejnye:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Ma sikeres A tűzvédelmi szakvizsgát tettem. Azért vicces, hogy azért kell vizsgáznunk, mert acetonos/alkoholos lőporral dolgozunk. A törvény szerint lőporra nem kell vizsgázni, mert az nem veszélyes. ::)

A tökéletesség unalmas.

Kvikveg

Quote from: chilip on 2009-04-28, 14:31:23
hát egyszerű fórumozó nem erre számít a 18+-t olvasva :D
Ewww.

sirtomi

Quote from: Selmo on 2009-04-28, 16:28:01
Ma sikeres A tűzvédelmi szakvizsgát tettem. Azért vicces, hogy azért kell vizsgáznunk, mert acetonos/alkoholos lőporral dolgozunk. A törvény szerint lőporra nem kell vizsgázni, mert az nem veszélyes. ::)
Tök jó.
Én is nemrég tettem sikeres alapfokú sugárvédelmi vizsgát. Igaz hogy sugárzó anyag közelébe nem megyek, de oda fejlesztett szoftvert tesztelek :)

Kuroi Tenshi

Ha már így mindenki vizsgázik, akkor én is:
én meg most cisnálok jogsit.
A (korlátlant), motorra :lazza:

Zen

Némely motoron van korlát? O.o
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila

Ez fájt.
Én autójogsit csinálok, 26 évesen már nem árt beszerezni, még akkor is, ha nem fogom használni belátható időn belül.

Kuroi Tenshi

Quote from: Zen on 2009-04-29, 00:08:37
Némely motoron van korlát? O.o

Kormány mindegyiken, korlátnak látszó tárgy lehet a kipufogó, csak azt
nem érdemes fogdosni; valamint a bukócső, de abba sem érdemes
kapaszkodni :hehe:

van M (moped / segédmotoros kerékpár 50cm3-ig), A1 (125cm3 és
x kW-ig), A korl (250cm3 és x kW és x kW/kg-ig) és A korlátlan.

Quote from: .Attila on 2009-04-29, 00:15:08
Én autójogsit csinálok, 26 évesen már nem árt beszerezni, még akkor is, ha nem fogom használni belátható időn belül.

B-t is elkezdem pár hét múlva; én is ugyanígy voltam vele: úgyse
fogom belátható időn belül használni; de most van időm, később
már egyre kevesebb lesz; valamint önéletrajzban pluszpont.

Kvikveg

Faj a nyakam, meghuztam, tudnam hogyan. Es mikor. Semmi kulonlegeset nem csinaltam.  :frown:

Life sorozat kezd jo lenni. Damian Lewis-sel megint ugy jartam, hogy nem szeretem a fejet, de akkor is jo mint foszereplo. Tudnam hogy csinalja.  :wtf:

Furcsa effektet produkal vagy a szemem, vagy az agyam. Neztem a takaromat, es mintha kicsit hullamzott volna. Ha nem vettem levegot akkor is. De csak akkor ha bambultam. A szoba meg nem hullamzik. (Nem, nem ettem fura izu sutit. XD )

Asszem megyek aludni. Joejt.

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-04-29, 00:51:04
Furcsa effektet produkal vagy a szemem, vagy az agyam. Neztem a takaromat, es mintha kicsit hullamzott volna. Ha nem vettem levegot akkor is. De csak akkor ha bambultam. A szoba meg nem hullamzik. (Nem, nem ettem fura izu sutit. XD )

Nem is arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit ettél, hanem hogy mit szívtál ;D :lazza:
Amúgy velem is elő szokott fordulni,
a) néhány sima optikai csalódás, ami bámulással jön elő
b) ha már nagyon fáradt vagyok

Nyakadnak jobbulást, próbáld masszírozni
(bár gondolom már késő; holnapra meg remélem elmúlik.)