Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-29, 00:30:56
B-t is elkezdem pár hét múlva; én is ugyanígy voltam vele: úgyse
fogom belátható időn belül használni; de most van időm, később
már egyre kevesebb lesz; valamint önéletrajzban pluszpont.

Pont a munkavállalás miatt kezdtem el én is.
Sok helyen elvárás, hogy legyen jogsi, most van idő, meg kell csinálni.
13-án lesz a forgalmi vizsga, elsőn meghúztak, mert hátrafelé parkolást kértek, ami meg nem ment még.
Viszont van új autónk, végre valahára, így lehet, hogy azt már lesz lehetőségem vezetni.

Ramiz

Kész a tetkóm, 4 órát színezték soktűs tetoválótűvel, éget kissé, de nagyon szépek lettek a színek. Még ha fakulni is fog, látványos. Nem a színektől kell félni, csak meg kell keresni (és fizetni) a profi tetkós művészt (tetoválómester? van erre szó egyáltalán?). Következőn gondolkozok, nem mintha lenne pénzem ilyesmire egy darabig. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Draconire

chilip

Quote from: Kvikveg on 2009-04-29, 00:51:04
Furcsa effektet produkal vagy a szemem, vagy az agyam. Neztem a takaromat, es mintha kicsit hullamzott volna. Ha nem vettem levegot akkor is. De csak akkor ha bambultam. A szoba meg nem hullamzik. (Nem, nem ettem fura izu sutit. XD )

lehet simán a nyakad miatt is (bár lehet későn írok :D ), nekem néha beáll a nyakam és a megmerevedett izom elnyom egy eret ami a fejembe megy. olyankor szoktam "érdekesen" látni, mert nem kap elég vért a szemem, és ha gyorsan nem masszírozom/masszíroztatom szét akkor a fejem is elkezd fájni egy idő után...

Ramiz

Quote from: chilip on 2009-04-29, 10:50:42
Furcsa effektet produkal vagy a szemem, vagy az agyam. Neztem a takaromat, es mintha kicsit hullamzott volna. Ha nem vettem levegot akkor is. De csak akkor ha bambultam. A szoba meg nem hullamzik. (Nem, nem ettem fura izu sutit. XD )

lehet simán a nyakad miatt is (bár lehet későn írok :D ), nekem néha beáll a nyakam és a megmerevedett izom elnyom egy eret ami a fejembe megy. olyankor szoktam "érdekesen" látni, mert nem kap elég vért a szemem, és ha gyorsan nem masszírozom/masszíroztatom szét akkor a fejem is elkezd fájni egy idő után...

És érzed is az izomgörcsöd, vagy csak a masszírozás miatt elmúló fejfájás/szédülés miatt gondolod?
Mert nekem pont ugyanez van, egyre gyakrabban, kb fél éve... :zomg:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

chilip

izomgörcsöt nem érzem, csak azt hogy ha meg akarom fogni a vállamban lévő izmot a kezemmel, mintha egy vasdarabot markolnék meg annyira kemény, masszírozás után meg elmúlik. sajna az asztal kicsit magasabb a kelleténél a szobámban a géphez és ha nem figyelek szarul tartom magam. ha egész nap gép előtt ülök esélyes estére egy ilyen. ezért kezdtem el kung fu-zni és pont ezt a stílust. nagyon szépen rendbe rakta a tartásom  ^^ már emiatt megéri járni rá.

ed.: amúgy mostanában fedeztem fel az izomlazító tableta szépségeit :D furcsa "anyag" :D beveszed elernyednek az izmaid egy idő után és nem tudod hosszan tartani bennük az erőt, meg izomlazító krémet is szoktam használni a vállamra. meg akkor már a mentás tengeri só forró vízbe a fürdőben :D

Ramiz

Quote from: chilip on 2009-04-29, 11:20:33ezért kezdtem el kung fu-zni és pont ezt a stílust. nagyon szépen rendbe rakta a tartásom  ^^ már emiatt megéri járni rá.

Lehet, hogy nekem is ezt kéne...

De "pont ezt a stílust"? Számítógép előtt ülő kung-fu? :D

edit: ez vajon igaz? asszem írok nekik és megkérdem...

PIN KÓD FORDÍTVA (jó tudni)

Ha egy rabló arra kényszerítene, hogy ATM-ből pénzt vegyél ki,

értesítheted a rendőrséget, ha a PIN kódodat fordítva adod meg.

Pl. ha a PIN kódod 1234, írd azt, hogy 4321.

Az ATM felismeri, hogy a PIN kódot fordítva adtad meg,

mint ahogyan az a kártyádon van.

A gép ugyan kiadja a kért összeget, de anélkül, hogy a

rabló tudná, a rendőrség azonnal a segítségedre jön.

Sajnos, ezt ritkán használják az emberek, mert nem tudnak róla.

Ne legyen rá szükség, de jó, ha tudjuk!!!

Györki Ildikó
Titkársági asszisztens

OTP Bank Nyrt.

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-29, 01:06:04

Nem is arra vagyunk kíváncsiak, hogy mit ettél, hanem hogy mit szívtál ;D :lazza:
Amúgy velem is elő szokott fordulni,
a) néhány sima optikai csalódás, ami bámulással jön elő
b) ha már nagyon fáradt vagyok

Nyakadnak jobbulást, próbáld masszírozni
(bár gondolom már késő; holnapra meg remélem elmúlik.)
Ok, legalabb tudom, hogy nem golyoztam be/nem megy meg tonkre a szemem.
Koszi a jokivansagokat, tenyleg javult kicsit. Reggel borzalmas volt, de most nagyjabol OK. :)

chilip: nem hiszem, hogy a nyakam miatt van, inkabb faradtsagra tippelek. Par napja este ui egy szorolap kezdett el odebbuszni az ebedloasztalon, hasonlo bambulas kozben. Akkor semmi baj nem volt a nyakammal.

Ramiz: KEPET KEREK!!!  :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Kuroi Tenshi

Quote from: Kvikveg on 2009-04-29, 14:26:13
Ok, legalabb tudom, hogy nem golyoztam be/nem megy meg tonkre a szemem.

Par napja este ui egy szorolap kezdett el odebbuszni az ebedloasztalon, hasonlo bambulas kozben.

Ezt nem garantálom -- saját normalitásommal kapcsolatban is vannak
kételyek, valamint a szemem is sokat romlott az utóbbi évben: kb gimi
eleje óta 4, 5 dioptriám volt, ezt tavaly 5, 5.5-re romlott, és most is
megint egy kicsit rosszabb lett :(

Ez szerintem simán az, hogy fáradtan nem veszed észre, hogy valami
közelebbi tárgyra kicsit bandzsítva bámulsz, és emiatt a távolabbi
dolgok képe elkezd mozogni. No para. Majd ha nem csak mozognak,
hanem már beszélnek is, na akkor kezdj el aggódni ;D

Draco: a mai jóreggelihez van szósz? :zen:

chilip

chilip: nem hiszem, hogy a nyakam miatt van, inkabb faradtsagra tippelek. Par napja este ui egy szorolap kezdett el odebbuszni az ebedloasztalon, hasonlo bambulas kozben. Akkor semmi baj nem volt a nyakammal.

sztem meg írtsd ki a hangyákat  :__devil:

Kvikveg

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-04-29, 14:47:25
...
Ez szerintem simán az, hogy fáradtan nem veszed észre, hogy valami
közelebbi tárgyra kicsit bandzsítva bámulsz, és emiatt a távolabbi
dolgok képe elkezd mozogni. No para. Majd ha nem csak mozognak,
hanem már beszélnek is, na akkor kezdj el aggódni ;D
...
Hat, most hogy mondod, a kis plussbirkam szepen beget... XD

chilip:  :lol:

Ugh, errol jut eszembe, tegnap este lefekudtem, bekesen neztem a mennyezes fele, amikor az agy melletti falon egy 2-3 cm atmeroju, szoros vastaglabu pokot pillantottam meg.  :zomg: Kicsivel kesobb szoros, vastaglabu, lapos dolgott pokka alakult at es transzportaltam a szemetesbe.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

NLZ

Quote from: Kvikveg on 2009-04-29, 17:01:11
Ugh, errol jut eszembe, tegnap este lefekudtem, bekesen neztem a mennyezes fele, amikor az agy melletti falon egy 2-3 cm atmeroju, szoros vastaglabu pokot pillantottam meg.  :zomg: Kicsivel kesobb szoros, vastaglabu, lapos dolgott pokka alakult at es transzportaltam a szemetesbe.
Gyilkos! >_<
[reserved]

Kvikveg

Ja, peche volt. A kaszaspokokat kibirom, a kisebb meretueket elviselem, de ez mar atlepte a meretkorlatot.  :zomg:

motifator

+1

Persze gondolom most még be van gyulladva egy kicsit, de feltétlen postolj képet, ha már jól néz ki!
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Zsiga

Note to self: We don't go to Ravenholm, főleg nem késő este, fáradtan, másnaposan, sötét lakásban, úgy hogy van itthon headcrab-sized kutya.  :zomg:

Zen

Quote from: Zsiga on 2009-04-30, 01:53:16
Note to self: We don't go to Ravenholm, főleg nem késő este, fáradtan, másnaposan, sötét lakásban, úgy hogy van itthon headcrab-sized kutya.  :zomg:
:lol:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Quote from: Ramiz on 2009-04-29, 14:34:27
Quote from: .Attila on 2009-04-29, 12:35:50
http://index.hu/tech/hoax/2009/04/28/titkos_panikkod_1234_helyett_4321/

Mindegy, azért írtam az OTP-nek... :lol:

Válasz, ha érdekel valakit:

[spoiler]Tisztelt <RAMIZ>!   Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.  A közölt levél tartalma nem fedi a valóságot. A bankjegykiadó automata csak abban az esetben adja ki a kért összeget, amennyiben helyes PIN kódot ad meg, téves kód esetében elutasítja a tranzakciót.  Az OTP Bank Nyrt. ATM berendezései nem tárolják a PIN kódokat, ezért a levélben említett logikai ellenőrzésre nincs lehetőség. Más bankok PIN kód tárolási és ellenőrzési beállításáról nem állnak rendelkezésünkre információk.  Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.   Tisztelettel:<Iksz Ipszilon>[/spoiler]
Quote from: motifator on 2009-04-29, 17:23:49

+1

Persze gondolom most még be van gyulladva egy kicsit, de feltétlen postolj képet, ha már jól néz ki!

1-2 nap és posztolhatom a képet. Már a barátnőm is nagyon kíváncsi. :)

Zen

Quote from: Ramiz on 2009-04-30, 02:43:07
Válasz, ha érdekel valakit:

[spoiler]Tisztelt <RAMIZ>!   Köszönettel vettük bankunkhoz küldött levelét.  A közölt levél tartalma nem fedi a valóságot. A bankjegykiadó automata csak abban az esetben adja ki a kért összeget, amennyiben helyes PIN kódot ad meg, téves kód esetében elutasítja a tranzakciót.  Az OTP Bank Nyrt. ATM berendezései nem tárolják a PIN kódokat, ezért a levélben említett logikai ellenőrzésre nincs lehetőség. Más bankok PIN kód tárolási és ellenőrzési beállításáról nem állnak rendelkezésünkre információk.  Az OTP Bank Nyrt. szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön szíves rendelkezésére.   Tisztelettel:<Iksz Ipszilon>[/spoiler]
Most jut eszembe h nővéremet megkérdezhettem volna erről. ... :D

On a different note: http://www.yugiohcardmaker.net/
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Darkstar

Quote from: Zsiga on 2009-04-30, 01:53:16
Wot? Feszítővassal lecsaptad / fűrészkoronggal felszeletelted a kutyát?
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Draconire

Zen

Csörög a telefonom, ismeretlen szám:

-Halló, tessék?
-..... (női hang)Hello?
-Halló?
-Ni hao.
-.......
-You speak chinese?
-No.
A csaj bontja a vonalat.

... :eek:
&fmt=1

Moha

Quote from: Zen on 2009-04-30, 21:34:11

-Halló, tessék?
-..... (női hang)Hello?
-Halló?
-Ni hao.
-.......
-You speak chinese?
-No.
A csaj bontja a vonalat.

Lehet már mobilon is spamelnek.   :__devil:

Nakedape

Quote from: Zen on 2009-04-30, 21:34:11

-Halló, tessék?
-..... (női hang)Hello?
-Halló?
-Ni hao.
-.......
-You speak chinese?
-No.
A csaj bontja a vonalat.

nemrossz:)
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Zsiga

Quote from: NLZ on 2009-04-30, 23:11:43
Zsigánál valami szabály, hogy minden nap legalább egyszer valakibe belekössön, ha másba nem, Pr3d4k1ngbe mindenképp?
[spoiler]:angyali:[/spoiler]
Igen.[spoiler] :angyali:[/spoiler]

.Attila

Lesz ma valahol szabadtéri program, ahova érdekes lehet elmenni?

Lythis

Mindenhol majális vagy mifene. Más kérdés, hogy ez mennyire érdekes persze

SaiyaGin