Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Én

Szerintetek erre érdemes menni?
[spoiler=whoa nigga]
Kedves Samu Gyula!

Kedves Leendő Egyetemista!

Engedd meg, hogy köszöntselek abból az alkalomból, hogy a felsőoktatás kapujában állsz. Alább egy vissza nem térő lehetőségre szeretném felhívni a figyelmedet. Előbb egyetemi előkészítő táborunk felhívását olvashatod, majd egy rövid bemutatkozó levelet találsz. Mint, azt a megszólításból is láthatod ez egyben a szüleidnek is szól, ezért kérlek nekik is mutasd meg. Végül nagyon sok sikert kívánok az érettségi vizsgákhoz (ha még előtte állsz), a felvételihez és az egyetemi évekhez is.

A BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kara nevében:

Dr. Hornyánszky Gábor

Hivatalvezető

BME-VBK Dékáni Hivatal

NYÁRI FEB-TÁBOR   2009

A TEHETSÉGÉRT Mozgalom BME Vegyészmérnöki Csoportja a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar támogatásával az idei nyári szünetben is megrendezi oktatótáborát a BME Vegyészmérnöki Karára jelentkezett diákok részére. A tábor célja az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése. A táborban matematika és kémia tárgyakból tartunk intenzív felkészítést, különös hangsúlyt fektetve a számítási gyakorlatokra, valamint lehetőség nyílik fakultatív tárgyként fizika és biológia tanulására is. A tanuláson kívül sportolásra, kulturális programokra és egyéb kikapcsolódásra is lesz lehetőség.

Ugyan a felvételi eredménye a jelentkezés időpontjában még nem ismert, a táborban oktatott tananyag bármelyik szakirányú felsőoktatási intézmény számára megfelelő. A táborban való részvétel még abban az esetben is komoly segítséget jelenthet számodra, ha úgy érzed, hogy az érettségi anyagot nagyon jól tudod, mivel az egyetemre jelentkezők emelt szintű, az egyetemi tanulást megkönnyítő képzésben részesülnek. Az sem elhanyagolható szempont, hogy már előre megismerkedhetsz leendő sorstársaiddal és néhány tanároddal.

Időpont: 2009. július  20 - 29.

Helyszín: Lengyel József Gimnázium, 2840 Oroszlány Kossuth L. u. 2.

A kollégium címe: Középfokú Kollégium, 2840 Oroszlány Asztalos János u. 4.

(kb. 200 méterre az oktatás helyszínétől)

Jelentkezési határidő: 2009. május 29.

Részvételi költség:   39.500 Ft teljes ellátással (két részletben fizetendő).

(14.000 Ft szállás és ellátás nélkül)

(A részvételi költségek csökkentésére a Györffy István Alapítványhoz lehet pályázatot benyújtani. A pályázati űrlap iránti igényt a jelentkezéskor kérjük feltüntetni. Az odaítélhető ösztöndíj összegei: 6-8-10 EFt.)

Jelentkezni lehet a név, lakcím, telefonszám és az érettségi évének megadásával. A jelentkezést elektronikusan a bmefeb@gmail.com címre vagy levélben Molnár László (Martos Flóra Kollégium 1111. Budapest, Stoczek u. 5-7. 132 szoba) részére lehet elküldeni. (Aki már más forrásból értesült a táborunkról, és jelentkezett rá, annak természetesen nem szükséges újra jelentkezni.)

A jelentkezést követően személyre szóló meghívót küldünk júniusban.

Kedves Középiskolás Diák/Kedves Szülő!

Engedd meg/Engedje meg, hogy bemutassuk az országban egyedülálló, több évtizedes FEB-es hagyományokon alapuló nyári oktatótáborunkat!

Táborunk célja a kétszintű érettségire és az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése, valamint a természettudományos műveltség és a gondolkodóképesség fejlesztése. Elsősorban a mérnöki, természettudományi és egészségügyi pályát választók számára tudunk hathatós segítséget nyújtani.

A tábor 8 napja alatt a diákok 50 óra oktatásban részesülnek matematika, kémia, fizika és biológia tárgyakból. Az oktatás óradíja kb. 800 Ft/óra. A tábor non-profit jellegének következtében azonban a befolyt összeget teljes egészében a diák szállására és ellátására fordítjuk. Az oktatást a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar oktatói, illetve az ő vezetésükkel egyetemisták és már diplomát szerzett mérnökök, mérnöktanárok végzik.

Középiskolás diákok esetében célunk a tárgyi tudás felfrissítése, elmélyítése, és a kétszintű érettségire való felkészítés. Érettségizett diákok számára az egyetem első félévének anyagából tartunk felkészítést, hogy megkönnyítsük az kezdeti megpróbáltatásokat. A FEB-táborban résztvevő diákok teljesítménye az egyetemen kimutathatóan magasabb az átlagnál.

Ugyan a felvételi eredménye a jelentkezés időpontjában még nem ismert, a táborban oktatott tananyag bármelyik szakirányú felsőoktatási intézmény számára megfelelő. A táborban való részvétel még abban az esetben is komoly segítséget jelenthet a diákok számára, ha az érettségi anyagával teljesen tisztában vannak, mivel az egyetemre jelentkezők emelt szintű, az egyetemi tanulást megkönnyítő képzésben részesülnek.

A FEB-tábor oktatótábor. A diákok napközben 5 db 75 perces órán vesznek részt, majd az esti órákban változatos programok (vetélkedők, sportversenyek, kulturális programok) keretében ismerkedhet meg leendő egyetemi társaikkal. Az első napon egy szintfelmérő teszt segítségével biztosítjuk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb csoportba kerüljön. Az éjszakai órákban a diákok nem hagyhatják el a tábor területét, és a tábor ideje alatt alkoholtilalom van érvényben.

A résztvevők nem csak oktatásban részesülnek, de egy olyan csapat tagjává válnak az egyetem megkezdése előtt, amely évek múltán is összetart, segíti egymást. Ezen kívül rengeteg hasznos információval is szolgálhatunk az egyetemi életről is.

A FEB-tábor fővédnöke Dr. Pokol György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának dékánja.

További részletekről érdeklődni lehet napközben Dr. Hornyánszky Gábornál (1/463-3509), Dr. Pécs Miklósnál (1/463-4031), Dr. Tőkés Gábornál (1/309-1073), a bmefeb@gmail.com e-mail címen, vagy honlapunkon: www.feb-bme.uw.hu.

Budapest, 2009. 05. 05.

Tisztelettel:

Dr. Hornyánszky Gábor

egyetemi oktató[/spoiler]
Nem akartam gólyatáborba menni, de az oktatási része jól hangzik.

NLZ

Bullshit, egyedül a gólyatáborba menj el, az jó. :D
[reserved]

Kvikveg

tl,dr Szerintem barmilyen golyataborba jo menni, ismerkedni, ismerkedni, ismerkedni. Jol jon az meg.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Kvikveg on 2009-05-09, 18:30:20
tl,dr Szerintem barmilyen golyataborba jo menni, ismerkedni, ismerkedni, ismerkedni. Jol jon az meg.
+1
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Én

:frown:
I really don't feel like it.

Member

A mienk szerintem sz*r volt, de vannak, akik élvezték persze, személyfüggő.

NLZ

Quote from: Én on 2009-05-09, 18:33:36
:frown:
I really don't feel like it.
Az előadóterem szélén akarsz ülni majd, magányosan, mint a lúzerek?  :ejnye:
Az ilyen felkészítőtáborok meg hülyeségek, úgysem fogsz ott normális embereket megismerni. :D
[reserved]

Member

Bocsánat, de ezt nem akartam H/S-be írni. XPn hogyan érhető el a lapozófájl beállítása? Mert nekem nem az van és asszem vkinek az kéne. :D

Én

Quote from: NLZ on 2009-05-09, 18:39:43
Az előadóterem szélén akarsz ülni majd, magányosan, mint a lúzerek?  :ejnye:
A világban inkább a kinézet számít, ha nem nézek ki lúzernek, nem fognak annak tartani ;) Amúgy meg szerintem nem halnék bele ha nem spanolnék mindenkivel kötelezőből. Legalábbis, úgy hiszem az egyetem más mint a középsuli, ez nem olyan szintű szociális közösség, bemész az órákra, hazamész, néha elkérsz valakitől jegyzetet, azt ennyi, nem? Bulizni megvannak az emberek meg a klubok, amik kellenek. :D

Nakedape

hát így is fel lehet fogni, meg úgyis, h középiskolával szemben itt találkozhatsz egy halom emberrel aki hasonló érdeklődési körű, nem lakóhely alapján válogatott emberek, szociálisan nekem egyetem épp oly aktív, ha nem épp aktívabb

Zen

Nálunk úgy néz ki h Seniorok megbeszélték h hova menjünk az este, aztán akiket gólyatábor alatt jobban megismertek, annak szóltak h mikor mi hogyan, aztán aki olyan volt az jött amikor ráért, akinek meg nem az a típus volt, az meg nem.
Partnert sportoláshoz találni viszont nehéz.  :zomg:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Quote from: Nakedape on 2009-05-09, 18:51:37
itt találkozhatsz egy halom emberrel aki hasonló érdeklődési körű
Azért a közös tárgyak ezt nem bíztosítják szerintem, meg akkor így méginkább átlagos leszek, mint eddig. :D
Mindegy, majd lesz valahogy. Azt már tudom, hogy egy viperát fogok hordani magamnál beavatási szertartások esetére. :Kiraly: Meg nyáron folytatom a Krav Magát, úgyhogy be leszek védve bicsez :__devil:

Nakedape

nálunk nem voltak beavatások, vetélkedőn voltak dolgok de ott se volt kötelező semmi.
hát  most nem csak a tárgyak miatt, de pl mondjuk akik pénzre hajtanak és közgázosok,  jobban megtalálják egymást a közgázon, mint mondjuka  kiránduló környezettanosok :)
és persze millió millió kivétel van, de azért nekem jó volt összefutni emberekkel , akik szerették a  biológiát :D

Én

Mondjuk az igaz, hogy akinek eddig mondtam, hogy kémiából fogok emelt szinten érettségizni, az mind így reagált:
[spoiler][/spoiler]
:D
Nózi: felkészítőtáborba tanulás miatt mennék

Kuroi Tenshi

Quote from: Én on 2009-05-09, 18:19:38
Nem akartam gólyatáborba menni,

Hülye vagy? Az az egyik legjobb része az egyetemnek :haha:
Quote from: Nakedape on 2009-05-09, 18:32:24
+1
+2.
1.) Gólyatábor poénos (még a "szivatós" része is)
2.) El nem tudod képzelni, hogy milyen hasznosak lesznek az
ott szerzett ismerettségek az első pár évben. Jegyzetek,
infók, tippek, amiket máshogyan nem kapsz meg. + haverok.

Bicskei

[spoiler=whoa nigga]
Kedves Samu Gyula!

Engedd meg, hogy köszöntselek abból az alkalomból, hogy a felsőoktatás kapujában állsz. Alább egy vissza nem térő lehetőségre szeretném felhívni a figyelmedet. Előbb egyetemi előkészítő táborunk felhívását olvashatod, majd egy rövid bemutatkozó levelet találsz. Mint, azt a megszólításból is láthatod ez egyben a szüleidnek is szól, ezért kérlek nekik is mutasd meg. Végül nagyon sok sikert kívánok az érettségi vizsgákhoz (ha még előtte állsz), a felvételihez és az egyetemi évekhez is.

Dr. Hornyánszky Gábor

Hivatalvezető

BME-VBK Dékáni Hivatal

NYÁRI FEB-TÁBOR   2009

A TEHETSÉGÉRT Mozgalom BME Vegyészmérnöki Csoportja a Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar támogatásával az idei nyári szünetben is megrendezi oktatótáborát a BME Vegyészmérnöki Karára jelentkezett diákok részére. A tábor célja az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése. A táborban matematika és kémia tárgyakból tartunk intenzív felkészítést, különös hangsúlyt fektetve a számítási gyakorlatokra, valamint lehetőség nyílik fakultatív tárgyként fizika és biológia tanulására is. A tanuláson kívül sportolásra, kulturális programokra és egyéb kikapcsolódásra is lesz lehetőség.

Ugyan a felvételi eredménye a jelentkezés időpontjában még nem ismert, a táborban oktatott tananyag bármelyik szakirányú felsőoktatási intézmény számára megfelelő. A táborban való részvétel még abban az esetben is komoly segítséget jelenthet számodra, ha úgy érzed, hogy az érettségi anyagot nagyon jól tudod, mivel az egyetemre jelentkezők emelt szintű, az egyetemi tanulást megkönnyítő képzésben részesülnek. Az sem elhanyagolható szempont, hogy már előre megismerkedhetsz leendő sorstársaiddal és néhány tanároddal.

(A részvételi költségek csökkentésére a Györffy István Alapítványhoz lehet pályázatot benyújtani. A pályázati űrlap iránti igényt a jelentkezéskor kérjük feltüntetni. Az odaítélhető ösztöndíj összegei: 6-8-10 EFt.)

Jelentkezni lehet a név, lakcím, telefonszám és az érettségi évének megadásával. A jelentkezést elektronikusan a bmefeb@gmail.com címre vagy levélben Molnár László (Martos Flóra Kollégium 1111. Budapest, Stoczek u. 5-7. 132 szoba) részére lehet elküldeni. (Aki már más forrásból értesült a táborunkról, és jelentkezett rá, annak természetesen nem szükséges újra jelentkezni.)

Engedd meg/Engedje meg, hogy bemutassuk az országban egyedülálló, több évtizedes FEB-es hagyományokon alapuló nyári oktatótáborunkat!

Táborunk célja a kétszintű érettségire és az egyetemi tanulmányokra való felkészülés megkönnyítése, valamint a természettudományos műveltség és a gondolkodóképesség fejlesztése. Elsősorban a mérnöki, természettudományi és egészségügyi pályát választók számára tudunk hathatós segítséget nyújtani.

A tábor 8 napja alatt a diákok 50 óra oktatásban részesülnek matematika, kémia, fizika és biológia tárgyakból. Az oktatás óradíja kb. 800 Ft/óra. A tábor non-profit jellegének következtében azonban a befolyt összeget teljes egészében a diák szállására és ellátására fordítjuk. Az oktatást a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Kar oktatói, illetve az ő vezetésükkel egyetemisták és már diplomát szerzett mérnökök, mérnöktanárok végzik.

Középiskolás diákok esetében célunk a tárgyi tudás felfrissítése, elmélyítése, és a kétszintű érettségire való felkészítés. Érettségizett diákok számára az egyetem első félévének anyagából tartunk felkészítést, hogy megkönnyítsük az kezdeti megpróbáltatásokat. A FEB-táborban résztvevő diákok teljesítménye az egyetemen kimutathatóan magasabb az átlagnál.

Ugyan a felvételi eredménye a jelentkezés időpontjában még nem ismert, a táborban oktatott tananyag bármelyik szakirányú felsőoktatási intézmény számára megfelelő. A táborban való részvétel még abban az esetben is komoly segítséget jelenthet a diákok számára, ha az érettségi anyagával teljesen tisztában vannak, mivel az egyetemre jelentkezők emelt szintű, az egyetemi tanulást megkönnyítő képzésben részesülnek.

A FEB-tábor oktatótábor. A diákok napközben 5 db 75 perces órán vesznek részt, majd az esti órákban változatos programok (vetélkedők, sportversenyek, kulturális programok) keretében ismerkedhet meg leendő egyetemi társaikkal. Az első napon egy szintfelmérő teszt segítségével biztosítjuk, hogy mindenki a számára legmegfelelőbb csoportba kerüljön. Az éjszakai órákban a diákok nem hagyhatják el a tábor területét, és a tábor ideje alatt alkoholtilalom van érvényben.

A résztvevők nem csak oktatásban részesülnek, de egy olyan csapat tagjává válnak az egyetem megkezdése előtt, amely évek múltán is összetart, segíti egymást. Ezen kívül rengeteg hasznos információval is szolgálhatunk az egyetemi életről is.

A FEB-tábor fővédnöke Dr. Pokol György, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karának dékánja.

További részletekről érdeklődni lehet napközben Dr. Hornyánszky Gábornál (1/463-3509), Dr. Pécs Miklósnál (1/463-4031), Dr. Tőkés Gábornál (1/309-1073), a bmefeb@gmail.com e-mail címen, vagy honlapunkon: www.feb-bme.uw.hu.

Budapest, 2009. 05. 05.

Tisztelettel:

Dr. Hornyánszky Gábor

ezt a baromságot hagyd ki semmi értelme az ilyeneknek sztem.
a gólyatábort viszont ki ne merd hagyni ált. olyan jó h még az unokáidnak is arról fogsz beszélni..
Ultras liberi

Selmo

Quote from: Member on 2009-05-09, 18:41:30
Bocsánat, de ezt nem akartam H/S-be írni. XPn hogyan érhető el a lapozófájl beállítása? Mert nekem nem az van és asszem vkinek az kéne. :D
vezérlőpult->rendszer->speciális fül->teljesítmény beállítás gomb->speciális fül->módosítás gomb

A tökéletesség unalmas.

.Attila

Quote from: Bicskei on 2009-05-09, 19:14:37
[spoiler=whoa nigga]
Kedves Samu Gyula!

Dr. Hornyánszky Gábor

Hivatalvezető

BME-VBK Dékáni Hivatal

NYÁRI FEB-TÁBOR   2009

Budapest, 2009. 05. 05.

Tisztelettel:

Dr. Hornyánszky Gábor

ezt a baromságot hagyd ki semmi értelme az ilyeneknek sztem.
a gólyatábort viszont ki ne merd hagyni ált. olyan jó h még az unokáidnak is arról fogsz beszélni..

Erre azért ne vegyél mérget.
Anno szerettem volna menni, családi nyaralás miatt sajnos kimaradt. Aztán 2,5 évvel később láttam videókon, milyen volt. A "sajnos"-t akkor lecseréltem a "szerencsére" szóra. Agyatlan programok, melyek többnyire a seniorok szórakozását és szadista hajlamait szolgálták és sajnos még csak humorosak sem voltak. Annyi előnye viszont tényleg van, hogy már akkor megismerhetsz embereket, ill. sok lányról ott rögtön kiderül, mekkora kurva, így azokra később már nem kell időt pazarolni.

Én

Quote from: .Attila on 2009-05-09, 20:56:33
sok lányról ott rögtön kiderül, mekkora kurva, így azokra később már nem kell időt pazarolni.
Ezt a részt nem tudom elolvasni! Valaki lefordítaná?
:D Hát, még meggondolom. Ha tényleg annyira hasznos, akkor már csak azért is elmegyek, Xzone meggyőzött msn-en :F

Zsiga

Quote from: Én on 2009-05-09, 21:03:04
sok lányról ott rögtön kiderül, mekkora kurva, így azokra később már nem kell időt pazarolni.
:D
Quote from: .Attila on 2009-05-06, 16:21:05
According to this I am a flaming homo.

Bicskei

Quote from: Én on 2009-05-09, 21:03:04
:D Hát, még meggondolom. Ha tényleg annyira hasznos, akkor már csak azért is elmegyek, Xzone meggyőzött msn-en :F

mondjuk rájöttem h egyszerübben is meglehetett volna téged győzni...
kevés pénzért sok és ingyen pia...
Ultras liberi

.Attila

Ez van, engem a kurvák nem érdekelnek, őket nyugodtan vihetitek.

Én

Zen

Metal Beer Én
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-05-09, 19:08:19
Nem akartam gólyatáborba menni,

Hülye vagy? Az az egyik legjobb része az egyetemnek :haha:
Quote from: Nakedape on 2009-05-09, 18:32:24
+1
+2.
1.) Gólyatábor poénos (még a "szivatós" része is)
2.) El nem tudod képzelni, hogy milyen hasznosak lesznek az
ott szerzett ismerettségek az első pár évben. Jegyzetek,
infók, tippek, amiket máshogyan nem kapsz meg. + haverok.

+3

Én is megbántam, hogy nem mentem, pedig a BME-s gólyatáborokban még kurvák sincsenek...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Nakedape

biztos vannak ott is, csak nem az eseteid :D

Moha

Ha én is beleugathatok: A gólyabált kihagyni szerintem is hülyeség. Én anno megtettem. Hiba volt.

A gólyabál lényege az ismerkedés. Az egyetem pedig teljesen más, mint a középsuli. Ha az egyetemen nem ismersz senkit, meghaltál. Kapcsolatok nélkül NEM lehet boldogulni.
Én nem voltam gólyabálon, csoporttársak közül alig ismertem valakit, és mivel nem vagyok olyan alkat, piálni sem mentem a társasággal (mondjuk nem is nagyon hívtak). Meg is lett az eredménye: semmiről nem tudtam időben, jegyzetekre vadászni kellett, végül ott is hagytam az egyetemet és inkább elmentem dolgozni.
Ha több kapcsolatom lett volna, biztos máshogy alakul.  :mittomen:

Szóval menj el gólyabálba, ismerkedj össze a megfelelő emberekkel, és ha szeretsz piálni, fényes egyetemista karrier áll előtted...  :ejnye:

Zen

Quote from: Moha on 2009-05-09, 22:43:08
és ha szeretsz piálni, fényes egyetemista karrier áll előtted...  :ejnye:
Az se baj ha nem, 5ből 3 ember úgyis megpróbál majd leitatni. :D
&fmt=1

Rin

Na én épp ezért akarom szintén kihagyni a gólyatábort  ^^

Nakedape

én 7 szer voltam a gólyatáborban, oszt mégse ittam :)