Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Zen

Táborban még nem megy (annyira) a vedeltetés, hanem utána.  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Quote from: Moha on 2009-05-09, 22:43:08
Az egyetem pedig teljesen más, mint a középsuli. Ha az egyetemen nem ismersz senkit, meghaltál. Kapcsolatok nélkül NEM lehet boldogulni.

Word!!!

Ezért is nehéz olyan egyetemre járni, ahova csupa faszfej jár (pl BME :D). Baromi nehéz bejárni, még nehezebb vizsgákra tanulni.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

.Attila

Quote from: Ramiz on 2009-05-09, 22:15:19
Én is megbántam, hogy nem mentem, pedig a BME-s gólyatáborokban még kurvák sincsenek...

Mármint a mérnöki szakos táborokban nincsenek.
GTK-s táborokban akad bőven.

A gólyabál

Gólyabál =/= gólyatábor.
Én nem voltam a táborban, a bált is hamar otthagytam, mégis top3ban végeztem az évfolyamon (hogy a top3ban hol, azt nem tudom).

Én

Quote from: Ramiz on 2009-05-09, 23:01:22
csupa faszfej jár (pl BME :D)
damn... Na ezért nem akarok gólytáborba menni. :D
Amúgy ezt én még nem értem, hogy miért ennyire nélkülözhetetlenek a kapcsolatok egyetemen. Annyira elképesztő dolog magunknak jegyzetelni? Vagy ezt csak pár kiválasztott műveli, mert annyira szájonbaszottul unalmas az egész?

Bicskei

Quote from: Én on 2009-05-09, 23:18:42
Amúgy ezt én még nem értem, hogy miért ennyire nélkülözhetetlenek a kapcsolatok egyetemen. Annyira elképesztő dolog magunknak jegyzetelni? Vagy ezt csak pár kiválasztott műveli, mert annyira szájonbaszottul unalmas az egész?

te nagyon el vagy tévedve egyetemet illetően......
majd jön Zsiga azt elmondja h ő mennyit jegyzetel :D
eleve az már elképesztő dolog szerintem ha bejutsz az óráid 80%-ára nem h még jegyzetelni...
Ultras liberi

Zen

Quote from: Bicskei on 2009-05-09, 23:21:17
Quote from: Én on 2009-05-09, 23:18:42

te nagyon el vagy tévedve egyetemet illetően......
majd jön Zsiga azt elmondja h ő mennyit jegyzetel :D
eleve az már elképesztő dolog szerintem ha bejutsz az óráid 80%-ára nem h még jegyzetelni...
+1
Egy idő után már annak is örülni fogsz ha csak 2 kurzusod ütközik, nem 3. ;)
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Én

Oh... Értem.
[spoiler] :zomg:[/spoiler]

Member

Nekem előadásokon születik a rajzaim 99%-a. Olyan békés, zavartalan környezet, pont ideális. Fenéket jegyzetelek. :D Gyakorlaton meg le kell tesztelni a tanárok problémamegoldási stratégiáit. :)

Bicskei

nekem anno volt olyan napon/hetem  h nem sikerült eljutni Gödöllőn/Dögöllőn az állomástól az egyetemig ami cirka 450 méter...volt közben egy barátságos kocsma ahol fogyasztás mellett ingyen van a csocsó
Ultras liberi

Darkstar

Tanács: ha van wlan, semmiképp ne vigyél laptopot, mert még annyira se fogsz figyelni, mintha csak a szokásos 40 perc alvás, 5 perc felriadás köröket futnád.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Kvikveg

O, azok a bekes orak az I2 (?) epulet tetejen algoritmusok eloadas helyett.  ::)
Ismeretseg meg azert kell, mert ha csak nem vagy Herr Einstein, akkor szukseged lesz segitsegre.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Én

Felőlem lehet wlan, mert laptop nincs :D

Próféta

Én (mármint Próféta, ez most nem megszólítás akart lenni) rendes stréberként az óráim nagy többségén bent ültem és jegyzeteltem. Ennek ellenére nem tudom, mit kezdtem volna barátok nélkül. A tanulás, házi feladat megalkotás, stb. ugyanis hatékonyabb úgy, ha 3-5 ember összedugja a fejét és megbeszéli. Mert együtt okosabbak. Illetve tapasztalat, hogy "húzzák" egymást a (nem teljesen link) emberek, összeálva nő a kitartás (GATTAI!).

És ami még fontosabb: van kivel eldumálni az órák között és alatt (és ha jó arcok, után). Nagyon nyomasztó lehet valahova úgy bejárni, hogy csak magad vagy, nuku ismerős fej; a nyomasztóságnak az elmaradozgatás lesz a következménye, annak meg az, hogy nem veszed észre, mennyire kimaradsz és lemaradsz, aminek ZH vagy HF leadás vagy vizsga előtti nulláról történő robbanásszerű tanulás, aminek színvonalasabb tárgyak esetén biztos bukás az egyenes folyománya, ami pedig jófajta visszacsatolásként a következő félévekben még távolabb tart majd az Intézménytől. És az nem jó, ha tényleg a szakmába készülsz, és tanulni is szeretnél valamit, és nem csak a diákmatrica meg szülők felé mutatható alibi miatt jelentkezel oda.

Mondjuk konkrétan a "bandámból" senkit se a gólyatáborban ismertem meg.

Moha

Quote from: Zen on 2009-05-09, 22:45:12
és ha szeretsz piálni, fényes egyetemista karrier áll előtted...  :ejnye:
Az se baj ha nem, 5ből 3 ember úgyis megpróbál majd leitatni. :D
Engem annyira nem akartak. :D
Quote from: .Attila on 2009-05-09, 23:10:14
Gólyabál =/= gólyatábor.
Kezdek szenilis lenni... Gólyatábort akartam írni természetesen, csak valamiért gólyabál lett belőle.  :falba:
Btw, gólyabálra sem mentem. Terv megvolt, csak mikor láttam, hogy csupa párocska ment, haverok meg nem akartak jönni, mert drága volt a jegy külsősöknek, akkor inkább én is hagytam a csudába. (I know, I fail)

Én

Hm, ilyen tapasztalatom (persze csak kicsiben) nekem is volt: kémia fakton osztályomból én voltam az egyetlen, mindig külön padba ültem, meg én voltam a nagy főtudor, ezért eléggé különkerültem a csoporttól. De érdekes módon nem zavart, sőt szerettem. Mondjuk utolsó félévre jóban lettem a társasággal (főleg mert kiderült, hogy szervesből hülye voltam addig :D )

Mindegy, annyira nem féltem magam, régen nem ment jól a beilleszkeds, de utóbbi 2 évbe sehol sem volt ilyen gondom, amikor új társaságba verődtem. Meg ahogy Nakedape mondta, lesz is miről beszélni.

.Attila

Ismeretség persze kell az egyetemen (is), de pusztán ezért nem muszáj gólyatáborba menni, bár nyilván ott könnyebb szert tenni rá rögtön az elején.

Fazék

progtervmat gólyatábor végülis nem volt rossz, de nem rémlik, hogy onnan bárkivel is akár csak haverság szintjén is megmaradt volna kapcsolat.
sokkal inkább meghatározó volt nekem a csoport, amibe beosztottak az első évben. onnan máig megmaradt jópár ember, pedig hát éppenséggel csak másfél évet jártam egy szakra velük, utána feladtam a progtervmatot
de ennek ellenére azt mondom, hogy tényleg nem érdemes kihagyni a gólyatábort.

Moha

Quote from: Próféta on 2009-05-09, 23:35:09
Nagyon nyomasztó lehet valahova úgy bejárni, hogy csak magad vagy, nuku ismerős fej; a nyomasztóságnak az elmaradozgatás lesz a következménye, annak meg az, hogy nem veszed észre, mennyire kimaradsz és lemaradsz
Ismerős, ismerős. Pont ez volt velem. Sosem voltam az az ember, aki szeret a figyelem középpontjában lenni. Általában meghúzódtam a háttérben. Ez középsuliban még ment, mert volt pár barátom, akivel összetartottam.

Egyetemen viszont, mivel folyton változik a társaság (nincs egy osztály, akivel mindig együtt mégy órára), mindenki tojik rád, hacsak nem akarsz "befurakodni" a társaságba. Nos ez nekem, introvertáltnak sajna nem ment...

Zen

Quote from: Moha on 2009-05-09, 23:52:27
Egyetemen viszont, mivel folyton változik a társaság (nincs egy osztály, akivel mindig együtt mégy órára), mindenki tojik rád, hacsak nem akarsz "befurakodni" a társaságba. Nos ez nekem, introvertáltnak sajna nem ment...
Nekem ment, csak a hajnali 2re hazasétálás, reggel 8kor óra, és a cigiszagú kabát miatt elment a kedvem. Note: nem dohányzom
&fmt=1

NLZ

A szivatástól meg ne félj, a mérnökök jó fejek és nem volt ott semmi ilyesmi, de gondolom a vegyészek sem rosszarcúak. :)
[reserved]

Bicskei

Quote from: NLZ on 2009-05-09, 23:56:22
A szivatástól meg ne félj, a mérnökök jó fejek és nem volt ott semmi ilyesmi, de gondolom a vegyészek sem rosszarcúak. :)
:lol: :lol:
Ultras liberi

Én

Egy osztálytársnőm azt mondta, hogy az összes VBK-s ismerőse alkoholista. Hiába, nomen est omen :D De legalább lesz valami becsatlakozási pontom :D

Darkstar

Quote from: Fazék on 2009-05-09, 23:51:37
sokkal inkább meghatározó volt nekem a csoport, amibe beosztottak az első évben.
Na igen, én elkövettem azt a hibát (így utólag tudom, hogy az volt), hogy átrendeztem az ajánlott órarendet, így mindíg más csoportban voltam.
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Moha

Quote from: Zen on 2009-05-09, 23:54:51
Nekem ment, csak a hajnali 2re hazasétálás, reggel 8kor óra, és a cigiszagú kabát miatt elment a kedvem. Note: nem dohányzom
Én sem vagyok dohányos és pont ezért nem is szeretem a kocsmákat, mert általában vágni lehet a füstöt.
Lehet, hogy túl érzékeny vagyok, de még azt is megérzem, ha a kollegák kint cigiznek az erkélyen és a nyitott ablakon bejön a füst...
[spoiler]Nem dohányzom, nem szoktam inni, nem vagyok bulis alkat... csoda, ha nem bírtam az egyetemet? :P [/spoiler]

Én

Csoda, hogy bírod az életet öreg :D

Zen

Quote from: Én on 2009-05-10, 00:04:23
Csoda, hogy bírod az életet öreg :D
Hát a moháknak nincsenek nagy ígényeik. :D
&fmt=1

Moha

Kevéssel is beérem. :D Ki lehet rám tenni az "environment-friendly" matricát. :hopp:

Az én éves alkoholmennyiségemet egy átlagos korombeli szerintem egy hét alatt betermeli. Egyesek talán egy nap alatt is... :rolleyes: Cigiből meg eddig életemben vagy 5-6 szálat szívtam max. Ha ez bűn, akkor most lehet csúnyán nézni és fújolni. :P

Én

Dehogy bűn, ha elvagy úgy is :) Ma én is hatalmas buliba lettem volna hivatalos, de marhára nem volt kedvem az egészhez, és egy ilyen telefonbeszélgetésben elintéztem:
Ő: Szia, akkor jösz?
Én: Nem.
Ő: Miért?
Én: Mert nem akarok.
Ő: Ok, te tudod, csá.
Én: Csá.
:D

Cobra

Quote from: Moha on 2009-05-10, 00:14:59
Cigiből meg eddig életemben vagy 5-6 szálat szívtam max. Ha ez bűn, akkor most lehet csúnyán nézni és fújolni. :P
:_piszka:
Jobb smiley-t nem találtam rá.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Member

A cigi engem nem nyugtat meg, mert szívás közben is előjön bennem a köcsög szkeptikus, hogy "ebben mi a jó?". :D Pia már nehezebb ügy, ott nehéz kérdezni magamtól, hogy "szétestem-e már", viszont félelmetes, hogy az aktuális hangulat mennyire bejátszik.