Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

Quote from: Rounin on 2009-05-18, 10:04:24
Quote from: Zen on 2009-05-18, 09:36:18
ctrl-t nem nyomtál egérgörgetés közben? Csak mer azzal lehet betűméretet állítani.

And a winner!
Kösz :C

ez volt??? be se írtam, azt hittem ez az első amit kipróbálsz..
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Rounin

Quote from: Nakedape on 2009-05-18, 10:20:19
ez volt??? be se írtam, azt hittem ez az első amit kipróbálsz..

Mivel a büdös életben nem használtam és nem is volt rá szükségem, fogalmam sem volt róla, hogy van ilyen is. :angyali:

Zen

Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Ramiz

Megvan a felsőfokú angolom, szóbeli 76%, írásbeli 96%. :hopp:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: Ramiz on 2009-05-18, 19:41:02
:appl:

Fazék

fogadja kongratulációimat  :whoah:

Kvikveg

Kiraly!  :appl: :appl: :appl:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lythis

Zsiga

in b4 ünneprontó köcsög

Volt valami értelme megcsinálni, azon kívül hogy kidobtál rá x ezer Ft-ot ( = sok sör) és kaptál egy újabb falra kirakható, önéletrajzba beírható vackot? Vagy te vagy olyan szerencsés hogy a fizetéseden is meglátszik egy felsőfokú nyelvvizsga?

in after ünneprontó köcsög

Erre inni kell! :kocc: Óbester, 21:00?

.Attila

Quote from: Zsiga on 2009-05-18, 20:42:21
in b4 ünneprontó köcsög

in during...

Van értelme a munkaerőpiacon. Kisebb eséllyel dobják félre reflexből az önéletrajzát.

Más: Angliába, Írországba, Ausztriába magyar állampolgárnak kell munkavállalási engedély?

Megint más: szauromaták.
You must post ITT if you read szarautomaták.

Fazék

nem lehet hogy kell neki diplomához? + nem biztos, hogy rigó/műszakis vagy tudomisénhogyhívják csak Magyarországon használhatót tette le, lehet hogy vmi nemzetközi nyelvvizsgáról van szó...

Bicskei

in b4 ünneprontó köcsög

Volt valami értelme megcsinálni, azon kívül hogy kidobtál rá x ezer Ft-ot ( = sok sör) és kaptál egy újabb falra kirakható, önéletrajzba beírható vackot? Vagy te vagy olyan szerencsés hogy a fizetéseden is meglátszik egy felsőfokú nyelvvizsga?

Erre inni kell! :kocc: Óbester, 21:00?

én csak simán gratulálok.....Zsiga csak irigykedik...  :D

más Zsiga!
beszéltém nekem arról h szervezel egy piázós forumos összeröffenést..
Ultras liberi

Kvikveg

Quote from: .Attila on 2009-05-18, 20:44:46
in b4 ünneprontó köcsög

in during...

Van értelme a munkaerőpiacon. Kisebb eséllyel dobják félre reflexből az önéletrajzát.

Más: Angliába, Írországba, Ausztriába magyar állampolgárnak kell munkavállalási engedély?

Megint más: szauromaták.
You must post ITT if you read szarautomaták.
Angliaba (http://www.iranylondon.hu/ munkavallalas menupont) Irorszagba tudtommal nem kell, Ausztriat nem tudom.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Moha

Quote from: .Attila on 2009-05-18, 20:44:46
Ne vedd készpénznek, de én úgy olvastam, hogy ha kint akarsz dolgozni, akkor csak annyit kell tenni, hogy bejelented a hivatalnak (már meg nem mondom a nevét), hogy melyik cégnél akarsz dolgozni, mikortól és x időnként újra jelezni, ha még mindig dolgozol.

Ed: Ja igen, ezt Angliára írtam, többit nem tudom.

Zsiga

Quote from: Fazék on 2009-05-18, 20:45:37
nem lehet hogy kell neki diplomához? + nem biztos, hogy rigó/műszakis vagy tudomisénhogyhívják csak Magyarországon használhatót tette le, lehet hogy vmi nemzetközi nyelvvizsgáról van szó...
Erre nem is gondoltam, bár nem hiszem hogy mérnök BSc-hez felsőfok kéne, akkor már inkább szakmai közép.

Bicskei : Nem irígykedek, évek óta próbálom magam rábeszélni hogy kidobjak egy rakás pénzt a felsőfokra, de valahogy sose tudom magam rászánni. :) Tényleg csak az érdekel hogy van-e valami gyakorlati haszna, .Attila postja alapján van, bár engem az átlagnál kevésbé érint amiről ír.
Igen, szervezni kéne már lassan fórumsörözést, nem is emlékszem mikor volt utoljára.

Próféta

1.  :appl: Ramiznak
2. Esetleg MSc felvételihez jól jöhet?

Cobra

Grat Ramiz (ez mehetne a Gratulációk topicba).
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Damnatus

Ma szóltak, hogy legkésőbb szerdán be kell mennem elintézni a papírmunkát, mert hétfőn államvizsgázom. :zomg:
LOL. 1 héttel előtte tudom meg úgy, hogy sem a szakdogám eredményét, sem a bírálatot nem tudom, és a vizsga menetével sem vagyok képben! Ráadásul pénteken van még 1 vizsgám, és az államvizsga utáni  történelem módszertani záróvizsgára még a tételjegyzék sincs meg, nemhogy kidolgozott, esetleg megtanult tételek! Ez megind durvára izgalmas lesz!

Én

Kvikveg

Quote from: Damnatus on 2009-05-18, 23:03:23
Ma szóltak, hogy legkésőbb szerdán be kell mennem elintézni a papírmunkát, mert hétfőn államvizsgázom. :zomg:
LOL. 1 héttel előtte tudom meg úgy, hogy sem a szakdogám eredményét, sem a bírálatot nem tudom, és a vizsga menetével sem vagyok képben! Ráadásul pénteken van még 1 vizsgám, és az államvizsga utáni  történelem módszertani záróvizsgára még a tételjegyzék sincs meg, nemhogy kidolgozott, esetleg megtanult tételek! Ez megind durvára izgalmas lesz!
Na ez szep.  :zomg:
Hajra! Neked szurkolunk!

kikuchiyo

Elképzelhető, hogy olyan elbaszott munkahelyre kerül, mint az enyém (bár ha van esze, akkor nem), ahol bizony nem elhanyagolható mennyiségú puha magyar forintban mérhető a felsőfokú nyelvvizsga megléte.
Failure is the default option

Fazék

örülhetnél, hogy figyelmeztettek, nehogy megfeledkezz róla, erre te itt nekiállsz hálátlankodni... szép, mondhatom... ezek a mai fiatalok... semmi sem jó nekik...

szerk: remélem a vízóra cserére olyan dél-f1 körül ér csak ide a jóember, és lesz egy délelőttöm lustálkodásra :)

Én

Az ilyen pillanatokért érdemes élni. Kimentem megnézni, hogy van-e a hűtőben ásványvíz, és belémcsapott a felismerés, hogy még nem ittam meg a sörömet :borul:
Ráadásul még TLJ-zhetek egész éjszaka :D

Member

Quote from: Én on 2009-05-19, 02:40:26
Az ilyen pillanatokért érdemes élni. Kimentem megnézni, hogy van-e a hűtőben ásványvíz, és belémcsapott a felismerés, hogy még nem ittam meg a sörömet :borul:
:tezsvir: :tezsvir: :tezsvir:

SaiyaGin

Nakedape

grats Ramiz!!
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Draconire

Member

Mintha a bimbóit készülne izgatni... :p

Dreamcleaver

Nekem ma szóltak, hogy hétfőn megyek.  :D Mellesleg tételsorért már felkutattam az egész BTK-t, de még a Történeti Intézetben sem tudtak mondani semmit. Szal megtanulom a korszakhoz vonatkozó szigorlati tételeimet, meg átnézem a szakdogához írt jegyzeteimet és ennyi. Államvizsgán BTK-n nem szoktak buktatni tudtommal.

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS