Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Próféta

Quote from: Próféta on 2009-05-18, 02:03:43
Quote from: Ramiz on 2009-05-14, 00:43:28
http://rapidshare.de/files/47149475/indiai_tancos_film.avi.html
A legelején, az első megállítás előtt hallható zene mi? Biztos valami híres dolog, az eredetit nem ismerem... De rémlik, hogy valamelyik Geszti Péter számnak ez volt a dallama, csak magyar szöveggel.
Megvan:
Rapülők - Holiday Rap
Basszus, ez tényleg ugyanaz... habár a nagy Riszájkling felirat talán pont ezt jelenti :)

kikuchiyo

Egy hétig nem leszek itthon, addig mindenkinek jó szórakozást.
Failure is the default option

Próféta

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-14, 00:37:34
GLHF!
+1

Majd kérünk élménybeszámolókat, különösen ha ez az a bizonyos szomszéd ország.

.Attila

Fostalicska iwiw. Megírok egy üzenetet és mire kész vagyok, lehal a levelezés. Még szerencse, hogy kimásoltam a levél szövegét notepad-ba.

Quote from: Próféta on 2009-06-14, 00:50:23
GLHF!
+1

Szintén.

Moha

Szintén zenész!

.Attila

Sajnos nem a magyar gyerek, hanem a thai Jack Thammarat nyert. Második és harmadik helyezés, ill. Steve Vai választottját egyelőre nem tudni.

chilip

annak nem örülök hogy a magyar srác nem lett első, de legalább az nyert akit 2. helyre szavaztam be :) szóval kis örömöm azért van ebből

SaiyaGin

Quote from: Próféta on 2009-06-14, 00:50:23
GLHF!
+1

Majd kérünk élménybeszámolókat, különösen ha ez az a bizonyos szomszéd ország.

+2

Quote from: .Attila on 2009-06-14, 00:52:48
Fostalicska iwiw. Megírok egy üzenetet és mire kész vagyok, lehal a levelezés. Még szerencse, hogy kimásoltam a levél szövegét notepad-ba.

Nekem tegnap egész nap nem jött be az iwiw.

Member

Az gáz, ha álmodban juttatás jogosultságokról magyarázol valakinek és nem mondasz hülyeséget? :zomg:

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-06-14, 09:44:34
Az gáz, ha álmodban juttatás jogosultságokról magyarázol valakinek és nem mondasz hülyeséget? :zomg:
Az gaz, hogyha almodban
[spoiler=hosszu...]egy k nagy oroszlanfoka-szerusegrol almodsz aminek emberarca van, es arrol gyozkodi a gondozojat, hogy o mennyimindent tud ami emberi, ezert tulkepp ki lehet engedni? De azt, hogy Dean nem tudja lebetuzni? Es az allatkert speci uszodajaban ket embernek uszastanulasban segit az oktatojaval, egy egysavos kulon medenceben amiben hosszaban szeles centimeterszalagok vannak kihuzva mindket oldalt?
Ja es kozvetlenul ezutan valtottam valami allitolagos filmjelenetre, ami a vietnami haboru elott jatszodott, eppen a fegyvereket kellett folvenni. Kozben az ember elment a bejarati ajto elott, tehat milyen tokos csavo voltal ha nem huztad el a csikot, LOL.
Es meg kozben is volt valami, csak mar nem emlekszem ra.
Ja a "foka" az elso jelenetben valami kamasz oroszlanhimet tepett, a nyakat elkapta a fogaival, az meg hiaba probalta kihuzni magat a harapasbol. Valami deszkakerites lecei kozott atfert menekules kozben, de a foka meg mindig tartotta, sot felemelte, es akkor mar eleg ramaty allapotban volt az oroszlan. Snitt es valami kifutofeleben volt a foka, magas deszkakerites-falakkal, es hiddal keresztbe. Jott a gondozo, valami neger csavo a hidon, es talan vagy etette vagy dumalt vele?
Ennyi baromsagot is regen almodtam. Most allnak bosszut a mozimagazinok es regi plussallatok amiket tegnap kidobtam.  :eek:[/spoiler]
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Zen

Quote from: Kvikveg on 2009-06-14, 10:30:12
Az gaz, hogyha almodban
[spoiler=hosszu...]egy k nagy oroszlanfoka-szerusegrol almodsz aminek emberarca van, es arrol gyozkodi a gondozojat, hogy o mennyimindent tud ami emberi, ezert tulkepp ki lehet engedni? De azt, hogy Dean nem tudja lebetuzni? Es az allatkert speci uszodajaban ket embernek uszastanulasban segit az oktatojaval, egy egysavos kulon medenceben amiben hosszaban szeles centimeterszalagok vannak kihuzva mindket oldalt?
Ja es kozvetlenul ezutan valtottam valami allitolagos filmjelenetre, ami a vietnami haboru elott jatszodott, eppen a fegyvereket kellett folvenni. Kozben az ember elment a bejarati ajto elott, tehat milyen tokos csavo voltal ha nem huztad el a csikot, LOL.
Ja a "foka" az elso jelenetben valami kamasz oroszlanhimet tepett, a nyakat elkapta a fogaival, az meg hiaba probalta kihuzni magat a harapasbol. Valami deszkakerites lecei kozott atfert menekules kozben, de a foka meg mindig tartotta, sot felemelte, es akkor mar eleg ramaty allapotban volt az oroszlan. Snitt es valami kifutofeleben volt a foka, magas deszkakerites-falakkal, es hiddal keresztbe. Jott a gondozo, valami neger csavo a hidon, es talan vagy etette vagy dumalt vele?
Ennyi baromsagot is regen almodtam. Most allnak bosszut a mozimagazinok es regi plussallatok amiket tegnap kidobtam.  :eek:[/spoiler]
Az fóka mintha Douglas Adams agyából szökött volna. :lul:
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Member

Az ilyen álmokért érdemes nem ugrani.

Kvikveg

Quote from: Member on 2009-06-14, 10:39:52
Az ilyen álmokért érdemes nem ugrani.
?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Member

Nem ugrani => Amikor éppen készülnék kinyírni magam, eszembe jut, hogy de betegeket álmodhatok és inkább a lépcsőt választom a "bungee kötél nélkül" helyett. Talán elsőre nyakatekert. :)

Draconire

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2009-06-14, 10:30:12
Az gaz, hogyha almodban

:appl: A legjobb féle álmok az ilyenek. :D

Na szunya.

Zen

Have a good one CalhounRounin!  :D
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

Fatal

Ma én is kuszát álmodtam. Volt benne aktuálpolitika, Lost Planet, Code Geass, Kertész Imre akit Shakespearnek hívtam, etc. Sajnos összefüggően nem emlékszem, de élveztem (sniper voltam :D ).
Some people like to kiss
Some people like to hug
Some lesbians like eating each others shit out of a cup
Some people say I love you
Some even shout it out
Some people puke semi-digested shit into each others mouths

Member

Quote from: Machinae Supremacy.orgJune 8th 2009 Congratulations...
...to the Swedish Pirate Party and the Environmental Party for their success in the EU election last night. We hope that this is the first step towards a better tomorrow and the destruction of the oppressive IPRED law.
:lul: Tudják, mitől döglik a légy... :haha:

Kuroi Tenshi

Én meg ma sem álmodtam (vagy nem emlékszem rá) :(
Lefeküdtem kettőkor, keltem kilenckor, közte semmi.

Viszont ma végre újra mehettem motorozni  :hopp:
Egy kategóriával nagyobb vasat kaptam, amivel az
1. pálya ugyan szivatósabb lett (kisgáznál rángat),
de a 2. és 3. pálya élvezetesebb  :jee:
Rám is szóltak, hogy kisebb gázzal és ne döntögessem
még annyira, azt majd később :haha:

De hogy újra egyensúlyban legyen a napom: ma
jönnek vissza az ősök, tehát addig rámolgathatok,
mosogathatok  :__devil: tegnap meg alig haladtam a
munkámmal, úgyhogy ma abból is extra van... meh.

Kvikveg

Palacsintaaaaaa...

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

Kvikveg

Próféta

:whoah:
Ellenben. Most mondjam azt, hogy volt már? :D
De biztos vagyok benne, hogy Nakedape csak az én ugratásomra ismételte meg. :P

/NICK Robot9000
*** Próféta is now known as Robot9000

Fazék

Quote from: Próféta on 2009-06-14, 19:00:50
:whoah:
Ellenben. Most mondjam azt, hogy volt már? :D
De biztos vagyok benne, hogy Nakedape csak az én ugratásomra ismételte meg. :P

/NICK Robot2000
*** Próféta is now known as Robot2000
úgy érted, hogy volt már az elmúlt pár hónapban 1x?

csak mert előtte garantáltan volt legalább még 1x ugyanabban a topic-ban, de sztem lol-ban is volt régebben 2x, meg még pár egyéb helyen :)
évente 1x sztem előkerül