Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

SaiyaGin

Quote from: Zsiga on 2009-06-30, 20:18:14
Meg úgy általában nevetségesen színvonaltalan szinte mindenhol a levelezős képzés. Nem mintha a BSc nem lenne az a régi egyetemiekhez képest...
(Pont most vizsgáztam BSc-s csoporttal mert az egyik tárgyamat nálunk csak őszi félévben indítják. A tanár megkérdezte hogy jó lesz-e a négyes; aztán a döbbent fejem láttán ránézett az indexre, leesett hogy egyetem nem BSc, és kérdezett még a kettesért...)

:he:
.
.
.
:lul:

.Attila

A tanár megkérdezte hogy jó lesz-e a négyes; aztán a döbbent fejem láttán ránézett az indexre, leesett hogy egyetem nem BSc, és kérdezett még a kettesért...

Bár ez inkább szomorú, mégis ahogy elképzelem a szituációt -> :lol:

Moha

Kérdés: Vajon az M3-as jobb oldalán az M3-M35 csomopontban van-e sebességkorlátozás...
130-al mentem, a zsaruk meg ott méricskéltek. A másik oldalon tudom, hogy van korlátozás, de ott egy élesebb kanyar van a híd miatt, itt viszont csak egy enyhe jobbos kanyar, és feloldó táblát sem láttam.
Azért valószínűleg rendben vagyok, hacsak nem volt valahol mégis egy 100-as korlátozó tábla, akkor viszont nagy szívás...
Nem szoktam száguldozni, de a zsaruknak szokása, hogy a sebességkorlátos helyeken mérjenek én meg nem tudom biztosan, hogy volt-e tábla... Bár feltételezem nem járt mostanában arrafelé senki közületek... :haha:

Zsiga

Quote from: Moha on 2009-06-30, 22:22:29
az M3-as jobb oldalán
Ööö... az autópályáknak csak jobb oldala van. :D

Makos

Ismét épphogy hazaértem mielőtt leszakadt az ég :D

Moha

Quote from: Zsiga on 2009-06-30, 22:29:38
az M3-as jobb oldalán
Ööö... az autópályáknak csak jobb oldala van. :D
Kötözködünk, kötözködünk? :haha:
Úgy értem, hogy a Budapestről Debrecen felé vezető oldalon.

.Attila

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-06-30, 22:43:09
:merci: ×4

Na, ezek szerint vége akkor az egésznek.
Grat! :jee:

Kuroi Tenshi

Ja, most már pár hónap múlva papírom is lesz, hogy
tényleg befejeztem az egyetemet ::) ennyi hűhó egy
bekötött papírfecniért...

Amúgy  :merci:

Lythis

Grat K_T!

Fazék: hajrá! Olyan nevetségesen egyszerű átmenni, vagy átcsalni magad egykét vizsgán manapság, hogy néha elgondolkozom, hogy egyáltalán miért kell bemennünk vizsgára? Simán alkalmazhatnák az alapjáraton kettes, ráírod a neved->3, 1 válasz->4, két válasz->5 rendszert. Megspórolnának maguknak rengeteg időt. A fizut úgyis megkapják, a többségük azért ül ott.

Oh well.. még édesdeden rohangálhatok be a köv 2-3 napban jegyeket beíratni. Hogy ez milyen egy rohadt irritáló dolog....

Kuroi Tenshi

Kösz!

+1 a BSc levelezős mellett.
Amilyen alacsonyra tették a mércét, csak az nem csinálja
meg, aki nem akarja.

Member

Nálunk amúgy a Bsc lett pont a nehezebb, kevesebb félév, és még pár plusz tárgy, ami nem is a mi szakterületünk, de már ezért nem is diplomát kapunk. :jee:

Grat, K_T! :appl:

Kuroi Tenshi

Kösz!

---

Vazz, hogy ez az Oldboy mekkora egy beteg film...
Az i-re a pont a végén, hogy nem a lányt hipnotizáltatja,
hanem magát... wááágh awrite, etc.

Draconire

motifator

Kérdés: Vajon az M3-as jobb oldalán az M3-M35 csomopontban van-e sebességkorlátozás...
130-al mentem, a zsaruk meg ott méricskéltek. A másik oldalon tudom, hogy van korlátozás, de ott egy élesebb kanyar van a híd miatt, itt viszont csak egy enyhe jobbos kanyar, és feloldó táblát sem láttam.
Azért valószínűleg rendben vagyok, hacsak nem volt valahol mégis egy 100-as korlátozó tábla, akkor viszont nagy szívás...
Nem szoktam száguldozni, de a zsaruknak szokása, hogy a sebességkorlátos helyeken mérjenek én meg nem tudom biztosan, hogy volt-e tábla... Bár feltételezem nem járt mostanában arrafelé senki közületek... :haha:

Ezt a jobb oldalán dolgot én se értem, hacsak nem úgy érted, hogy Debrecenbe menni sokkal jobb, mint Budapestre  :mittomen:
De nekem nagyon nem rémlik ott semmi sebességkorlátozás, és elég sűrűn járok az M3-ason. Szal szerintem ne aggódj, legalábbis addig semmiképp, amíg meg nem jön a csekk :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Jobb oldal -> külső sáv?

motifator

Na jó, de külső sávból is kettő van :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

.Attila

Quote from: motifator on 2009-07-01, 12:40:51

... A legszélső sáv. Jobbra tartás.

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-07-01, 12:42:26
Quote from: motifator on 2009-07-01, 12:40:51

... A legszélső sáv. Jobbra tartás.
:facepalm:
Van egy külső sáv kelet felé, meg egy nyugat felé. Nameg sebességmérési szempontból tökmindegy mert mindkét (külső/belső) sávban be tud mérni a yard.

.Attila

Mittudomén, még nem is postázták a jogsimat, csak találgattam :D

Ramiz

Meg úgy általában nevetségesen színvonaltalan szinte mindenhol a levelezős képzés. Nem mintha a BSc nem lenne az a régi egyetemiekhez képest...
(Pont most vizsgáztam BSc-s csoporttal mert az egyik tárgyamat nálunk csak őszi félévben indítják. A tanár megkérdezte hogy jó lesz-e a négyes; aztán a döbbent fejem láttán ránézett az indexre, leesett hogy egyetem nem BSc, és kérdezett még a kettesért...)

Azért ebből ne általánosíts! :ejnye: nálunk pont úgy szopatják a BSc-seket, mint az ötéves képzéseseket, ráadásul sűrítve is van a tananyag...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zsiga

Quote from: .Attila on 2009-07-01, 13:47:43
Mittudomén, még nem is postázták a jogsimat, csak találgattam :D
:D

Ramiz : Tudom hogy nem mindenhol gáz a BSc meg a levelező, de sajnos ez a jellemző.

Member

Anyum végzett valamit most levelezőn, minden tárgyra beadandót kellett szinte írni, aki megírta, 4esről indult. ::)

Próféta

Quote from: Zsiga on 2009-07-01, 14:11:52
Ramiz : Tudom hogy nem mindenhol gáz a BSc meg a levelező, de sajnos ez a jellemző.
BME-n is elég gáz (ld. Ramiz védése), csak emellett ráadásul szopatós. Best of two worlds :)

Ramiz

Quote from: Próféta on 2009-07-01, 14:27:59
Quote from: Zsiga on 2009-07-01, 14:11:52
BME-n is elég gáz (ld. Ramiz védése), csak emellett ráadásul szopatós. Best of two worlds :)

Pont a diplomavédés nem jó példa szerintem, mert a felvételi nehéz is volt (írásbeli záróvizsga), a szóbeli záróvizsgán meg nem sok embert húznak meg... bármely egyetemen. Szerintem.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Zen

Lolling hard over here.
Satan isn't the answer when one's in pain. It's god and candy.
In short, sex is great for the species, and it made me who I am today... as in, alive.
&fmt=1

.Attila