Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Nakedape

Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

kikuchiyo

Hazajöttem Erdélyből. Néhány megjegyzés véletlenszerű sorrendben:

- Az Orangeways buszjárat meglepően színvonalas. Mindössze 9500 Ft volt Kolozsvárra oda-vissza a buszjegy, és ennyiért pontosan és gyorsan odavitt egy tiszta és modern buszon, odafelé csinos volt az utaskísérő, továbbá osztottak forró csokit és eldobható fülhallgatót a filmhez.

- Az erdélyi tömegközlekedés olyan, mint a mesében: hol volt, hol nem volt. Általában nem volt. Többször is úgy jártunk, hogy egy bizonyos (fél kettes, 10 órás stb.) buszra szerveztük az aznapi túrát, aztán amikor a busz nem jött, hosszas kérdezősködés után kiderült, hogy aznap nem is jár.

- Ebből következően sokat stoppoltunk, számos emlékezetes sztorit begyűjtve. (Egyszer egy marék egylejessel fizettem két rosszarcú srácnak, másszor egy tábla csokival egy BMW-snek)

- Torockó és környéke nagyon szép, érdemes elmenni.
Failure is the default option

motifator

I'm back from azfeszt. Úgy megfáztam péntek este, mint a szar. Mondjuk a hipochondria nálam is befigyel, már vagy egy órája a h1n1 tüneteiről olvasgatok, de legalább megnyugodhatok, ez nem influenza, csak sima nátha, phew.
Amúgy a fesztivál zseniális volt, csak kezd egyre nagyobb lenni, már kb. akkora, mint az első hegyalja volt, de azért még mindig elég kicsi szerencsére. A legérdekesebb az egészben az volt, hogy a fesztivál minden estéjét egy lánnyal töltöttem, akit a végére nagyon, nagyon megkedveltem. Csak az a baj, hogy soha többé nem fogom látni, mert Kárpátaljai és nem szokott Magyarországon járni, és ezt tudtuk mindketten elejétől a végéig. Furcsa volt, még sose csináltam semmi ilyesmit, de talán erről majd valamikor máskor, a ronery losers topikban.
A koncert furcsa volt, szerintem nem sűrűn látsz szabadtéri fesztiválon rockzenekart dobos nélküli unpluggedot játszani, valahogy annyira nem illett oda az egész. Legalábbis én végig ezen paráztam a koncert alatt (na meg azon, hogy el fogom baszni a számokat, de szerencsére nem volt semmi vészes), és a nagy para alatt észre se vettem, hogy a 30y végig ott áll, és nézi a koncertünket. Amikor a bőgősünk elment begyűjteni a gázsit, találkozott is Beck Zolival, aki személyesen gratulált, és köszönte szépen az élményt. Ezek szerint csak nem lehettünk annyira szarok :)
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

kikuchiyo

Ettől a H1N1-től tényleg ennyire kell félni? Mert az öcsém azt mondja, hogy ő is azt kapta el az igazoltan fertőzött barátatól...  :zomg: :oops:

motifator

Én arra jöttem rá a mai olvasgatás és a dobosunk tapasztalatai alapján, hogy nem annyira vészes, mint amekkora a hype körülötte.
Bele lehet halni, de ma olvastam, hogy sima, hagyományos ifluenzától is évente kb. 36 000 ember hal meg csak az Egyesült Államokban. Így már mindjárt nem tűnnek annyira vészesnek a h1n1 halálozási rátái.
A fontos az, hogy akkor influenza, és nem megfázás, ha magas lázad van, nem csak kis hőemelkedés, megvan az izomfájdalom, és nem 1-2 nap alatt alakul ki, hanem pár óra alatt lever a lábadról. Nekem ezek alapján egyértelműen sima nátha. De ha tényleg elkaptad, akkor is elég, ha ágyban maradsz, és csak bizonyos esetekben kell kórházba menni: ha napokig tart a magas láz, vagy már kezdődő javulás után újra belázasodsz, mellkasi fájdalom, szédülés és zavart tudat, ilyesmi. Ja meg ha veszélyeztetett csoportban vagy, mint terhes nő, szív/érrendszeri beteg, 5 év alatti, 65 év feletti, etc.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

kikuchiyo

Akkor jó, én is így véltem, de olyan könnyű belehelyezkedni a köz-rettegésbe.

Nézegetem a testvéremet, de nem néz ki jobban sertésnek, mint szokásosan.

Rounin

Quote from: kikuchiyo on 2009-08-23, 17:48:04
Nézegetem a testvéremet, de nem néz ki jobban sertésnek, mint szokásosan.

[spoiler=Mennyire voltál alapos tesztkérdés]Kunkorodik a farka?[/spoiler]

Én

Quote from: Bicskei on 2009-08-23, 12:59:47
atyafid produkált valamit....??
pm ment

Nakedape

Próféta

Üdv néktek újra itt és gyógyulást mindenkinek.

Én meg lassan lépek le, egy hónapig Franciaországban fogom húzni az igát. Ha működni fog a proxy, akkor majd benézegetek ide is.

Én

Sok szerencsét! :)

Kvikveg

Quote from: Próféta on 2009-08-23, 18:37:32
Üdv néktek újra itt és gyógyulást mindenkinek.

Én meg lassan lépek le, egy hónapig Franciaországban fogom húzni az igát. Ha működni fog a proxy, akkor majd benézegetek ide is.
WTF? Mt csinalsz te ott?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Próféta

Quote from: Kvikveg on 2009-08-23, 18:44:27
WTF? Mt csinalsz te ott?
Melózom.
[spoiler]Ülök egy szobában a franciáknál (akik amúgy algírok, magyarok, libanoniak, stb.), és az általuk kitalált szenzorhálózati kommunikációs protokollt vizsgálom egy félig újszerű módszerrel, amelyből esetleg semmi értelmes eredmény nem jön ki. Vagy ennek az ürügyén mindenféle egyebet teszek, pl. megtanulni rendesen gózni.[/spoiler]

Nakedape

Quote from: Próféta on 2009-08-23, 18:57:37
Quote from: Kvikveg on 2009-08-23, 18:44:27
WTF? Mt csinalsz te ott?
Melózom.
[spoiler]Ülök egy szobában a franciáknál (akik amúgy algírok, magyarok, libanoniak, stb.), és az általuk kitalált szenzorhálózati kommunikációs protokollt vizsgálom egy félig újszerű módszerrel, amelyből esetleg semmi értelmes eredmény nem jön ki. Vagy ennek az ürügyén mindenféle egyebet teszek, pl. megtanulni rendesen gózni.[/spoiler]
merre?

szept vége felé én is ott leszek pár napot, én Nancy

Próféta

Quote from: Nakedape on 2009-08-23, 19:07:52
szept vége felé én is ott leszek pár napot, én Nancy
Rennes. Az ország ellenkező végében van, szóval nem valószínű, hogy összefutunk :)

Zsiga

Quote from: Nakedape on 2009-08-23, 18:30:47
Quote from: Én on 2009-08-23, 18:24:15
pm ment

nem fair!  :angyali:
Söröztünk, boroztunk, pipáztunk, csajoztunk, röhögtünk a lúzereken, megtaláltuk Lythis biszex ikertestvérét, meg ilyesmi. :D

SaiyaGin

Annak örömére, hogy a hőmérséklet ma nem volt 9000°C felett, bicikliztem egyet. Egész úton valami nyüszító hangot adott ki a jármű, ami ugyan nem befolyásolta huszáros vágtának kevéssé nevezhető tempómat, de azért elég nyugtalanító volt.  :confused:

Lythis

Quote from: Zsiga on 2009-08-23, 19:45:03
Quote from: Nakedape on 2009-08-23, 18:30:47
Quote from: Én on 2009-08-23, 18:24:15
pm ment

nem fair!  :angyali:
Söröztünk, boroztunk, pipáztunk, csajoztunk, röhögtünk a lúzereken, megtaláltuk Lythis biszex ikertestvérét, meg ilyesmi. :D
tell me more :D

Kvikveg

Quote from: Lythis on 2009-08-23, 20:59:46
+1
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Twincest? :zomg: (vagy hogy derült ki, hogy az? :angyali:)

Én

Quote from: Kvikveg on 2009-08-23, 21:33:10
+1
Mi köll még? Tényleg kb ennyi volt, 12 órán keresztül. :D Vagy részletes krónika kell? :D
Lythis biszex ikertesója egy 170 centis, anorexiás, masszívan alváshiányos, cicafüles srác volt, akinek a feje (is) egy az egyben Lythisé. :angyali:

Zsiga

Sör-bor-pipa gondolom nem igényel bővebb kifejtést, lúzereken röhögést se nehéz elképzelni, szóval akkor a másik kettő.
Valahogy odakeveredett hozzánk (vagy mi hozzájuk? fene tudja...) egy srác, aki egy az egyben úgy nézett ki mint Lythis, meg még a hang is stimmelt, csak jópár évvel fiatalabb volt, meg kevésbé trú ellenben sokkal emóbb és langyibb (cicafület hordott, cicafiúnak hívatta magát, és gombostűvel volt átszúrva a szája...). :D Elő is tört belőlem a fajgyűlölet, de aztán menet közben kiderült hogy közel nem akkora seggfej mint első ránézésre gondoltam volna...
Neki volt egyébként háreme ilyen tizenéves kis ribancokból, na azokból az egyiket kértem kölcsön estére magamnak hogy ne unatkozzak, Gyula bajtárs meg már nem is tudom honnan újított magának egyet, de ő is elég elfoglalt volt... :D

Én

Quote from: Zsiga on 2009-08-23, 21:46:12
Elő is tört belőlem a fajgyűlölet, de aztán menet közben kiderült hogy közel nem akkora seggfej mint első ránézésre gondoltam volna...
Mondjuk voltak érdekes dolgai, de legalább haverkodós volt és nem zavarta hogy végig oltottam :D Kicsit azért elgondolkodtam rajta, hogy megéri e a 18. születésnapját... 3 napja nem aludt és nem evett (nem anyagi okokból kifolyólag), és szerintem még mindig ott van a pecsa körül. Mindig aggaszt amikor emberek akiket kedvelek ilyen szinten basszák szét magukat...

Lényeg a lényeg, ez a con soksörös epic win volt, pedig még jegyet se vettünk rá :D

Lythis

Quote from: Rounin on 2009-08-23, 21:34:52

Twincest? :zomg: (vagy hogy derült ki, hogy az? :angyali:)
1. mert ottvoltam, mi? :D

Sör-bor-pipa gondolom nem igényel bővebb kifejtést, lúzereken röhögést se nehéz elképzelni, szóval akkor a másik kettő.
Valahogy odakeveredett hozzánk (vagy mi hozzájuk? fene tudja...) egy srác, aki egy az egyben úgy nézett ki mint Lythis, meg még a hang is stimmelt, csak jópár évvel fiatalabb volt, meg kevésbé trú ellenben sokkal emóbb és langyibb (cicafület hordott, cicafiúnak hívatta magát, és gombostűvel volt átszúrva a szája...). :D Elő is tört belőlem a fajgyűlölet, de aztán menet közben kiderült hogy közel nem akkora seggfej mint első ránézésre gondoltam volna...
Neki volt egyébként háreme ilyen tizenéves kis ribancokból, na azokból az egyiket kértem kölcsön estére magamnak hogy ne unatkozzak, Gyula bajtárs meg már nem is tudom honnan újított magának egyet, de ő is elég elfoglalt volt... :D
2. az ikertesóm nem lehetne egy emo langyi pózer, aki nem trú (kössz, hogy megfogalmaztad Zsiga :D)

Bár... most, hogy belegondolok, engem is hívtak úgy... csak én nem hívattam magam annak... és van, hogy napokig nem alszom, és.... shit, that poser is soooo dead!! how dare he fag up my act? :morci:  :lul:

Nakedape

nyavajás, nyavajás, nyavajás bug vagy minimum nem vistakompatibilis.. probléma halasztva holnapra fcuk

Lythis

I just came to tell you that those of you who don't have pancakez should feel miserable

Kuroi Tenshi

Neki volt egyébként háreme ilyen tizenéves kis ribancokból, na azokból az egyiket kértem kölcsön estére magamnak hogy ne unatkozzak

...
nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek...

Lythis

Quote from: Kuroi Tenshi on 2009-08-24, 00:26:51
Neki volt egyébként háreme ilyen tizenéves kis ribancokból, na azokból az egyiket kértem kölcsön estére magamnak hogy ne unatkozzak

...
nem tudom eldönteni, hogy sírjak, vagy nevessek...
áh, ma már a nevüket sem kütelező tudni (szeretném azt mondani, hogy ez csak vicc.....)

Zsiga

Dehogy emlékszem, akkor se tudtam, meg nem is kérdeztem. ^^"

Én

Slooooooooooow. :D
Eredeti kérdés: egyik csaj neve