Offtopic

Started by Lt. Simoan Blarke, 2006-10-23, 21:38:47

Previous topic - Next topic

Kvikveg

Pff, azert a semminel jobb talan.

Mas: elegge kialvatlan lehetek mostanaban, az egy dolog, hogy tegnap sokaig fennmaradtam es ezert kb 10kor tertem magamhoz, de delutan megint bealudtam, es este 11kor ebredtem fel.  ^^"
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

grat Member!
Nothing About Culture Makes Sense Except in the Light of Evolution

.Attila

Quote from: szpeter on 2010-06-13, 17:37:04
http://hircsarda.hu/1-politika/8318-jan-slota-durva-provokacionak-tekinti-a-valasztasokat/ Szinte nem is paródia már.

Azt ugye tudod, hogy ezen a fórumon tilos a politika?
(Eddigi hozzászólásaid alapján nem úgy tűnik...)

szpeter

Quote from: .Attila on 2010-06-13, 17:41:58
Quote from: szpeter on 2010-06-13, 17:37:04
[/]/[/url] Szinte nem is paródia már.

Azt ugye tudod, hogy ezen a fórumon tilos a politika?
(Eddigi hozzászólásaid alapján nem úgy tűnik...)
Hírcsárda = fake hír ontó cucc. Jó,akkor paródia sem,vettem.

fema

:Eztneked:

Segítsééééég!!   :falba:

A fél napom ráment, hogy csináljak magamnak egyedi anidb-s signature-t, de sehogy sem sikerül a listát (!!!) összehoznom rendesen, mert nem bírok rájönni, hogy kellene rendesen hozzáadni animét úgy, hogy a watching státusz rendesen "rajt legyen", mert pl mondom neki a One Piece oldalán, hogy i've seen through episode x, hozzáadja a listán, de semmi semmi státusz v vmi, hanem azt külön epizódonként tudtam hozzáadni, hogy láttam. Ekkor ez felkerült a signature-re. Gondoltam, most akkor frissítem a többit is, amit mostanában nézek (mivel nem anidb-t, hanem myanimelist-et használtam eddig, csak átszabták a listát és szar most sztem), hozzáadtam az Angel Beats-et. Szokásos módon epizódokat bejelöltem, hogy watched. Ez volt már kb 1-2 órája. Azóta semmi nyoma.
Na, gondoltam, dögöljön meg, biztos lassan frissül, hozzáadom a ma nézett részeket a One Piecehez. És itt untam meg. Ugyanis megint mindent külön csinálhattam volna, mintha most adtam volna hozzá először.
És valahogy nem hiszem el, hogy pont az anidb lenne ennyire elcseszve, szóval marad az, hogy valamit nem veszek észre...

Valaki tudna segíteni, pls? :(

Edit: most frissítette épp, amiket eddig hozzáadtam, de még mindig túl macerás ahhoz, hogy elhigyjem, hogy tényleg így kell. :o

Én

fema

Zsiga

Az már erősen elavult, meg félkész, meg ilyesmi. :) De hátha találsz benne valami hasznosat.

Member

Úgy látom, mindenhol kötelező feltétel a B kategóriás jogsi és 3 év tapasztalat, kivétel... ÉK Magyarország. Eddig csak viccelődtem vele, hogy majd a zsákfalvakban dolgozom az infrastruktúrában elavult vidéken, de lehet, hogy valóssággá lesz?

Próféta

Quote from: Member on 2010-06-13, 19:05:47
Eddig csak viccelődtem vele
Komolyan? Szerintem fel se merészeltük tételezni, hogy ez eddig nem volt nyilvánvaló számodra. :)

Zsiga

Kiürítettem a lomtárat és lett +42GB szabad helyem. lol

Selmo

Quote from: fema on 2010-06-13, 18:08:48
...
A szerver elég lassan frissíti a mit néztél dolgokat, de egyvalamit csak egyszer kell hozzáadni. Oo

Quote from: Zsiga on 2010-06-13, 21:05:13
Én is pár napja játszottam meg ezt, csak 68 gigával. Túl sok animét néznék? :haha:

A tökéletesség unalmas.

kikuchiyo

Quote from: Selmo on 2010-06-13, 21:24:19
Én is pár napja játszottam meg ezt, csak 68 gigával. Túl sok animét néznék? :haha:

Az igazi férfiak nem használnak lomtárat, hanem azonnal törölnek.

Továbbá: ezenahétvégénsemcsináltamsemmit.jpg.exe
Failure is the default option

Kuroi Tenshi

Quote from: Selmo on 2010-06-13, 21:24:19

Nálam alig hozna valamit -- shift-del powa

sz: á, meg lettem előzve...

Quote from: kikuchiyo on 2010-06-13, 21:32:17
ezenahétvégénsemcsináltamsemmit.jpg.exe

i c wut u did thar

Darkstar

Itt is shift del, de párszor már megszívtam, mert utána reflexből nyomom az entert is. :D
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Selmo

Ami garantáltan nem kell, pl. heti sorozatrészek, azok úgy végzik itt is.

A tökéletesség unalmas.

Nakedape

én egy cipősdobozba rakhatom csak a nem kellő filmeket.

Rounin

A hétvége:
[spoiler][/spoiler]

Makos

Quote from: kikuchiyo on 2010-06-13, 21:32:17
Az igazi férfiak nem használnak lomtárat, hanem azonnal törölnek.

Továbbá: ezenahétvégénsemcsináltamsemmit.jpg.exe
Double +1.

Létezik olyan, hogy lomtár? :he:

Member

Nekem sokszor írja ki, hogy "túl nagy a fájl a lomtárhoz, véglegesen törli?". :D

Moha

Quote from: Member on 2010-06-13, 23:08:34
Nekem sokszor írja ki, hogy "túl nagy a fájl a lomtárhoz, véglegesen törli?". :D
Tegyél már fel valami normális oprendszert végre! :haha:

Fazék

Quote from: Darkstar on 2010-06-13, 21:43:11
Itt is shift del, de párszor már megszívtam, mert utána reflexből nyomom az entert is. :D
+1

SaiyaGin

Kvikveg

Quote from: Rounin on 2010-06-13, 22:44:09
A hétvége:
[spoiler][/spoiler]
:lol: :lul:
Nekem kb ugyanez volt, csak a "megnezem, hatha ez mukodik azzal a ^#$%#$%@# class-sal, hatha vegre elerem a fuggvenyeit" etc.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Nakedape

Quote from: Rounin on 2010-06-13, 22:44:09
A hétvége:
[spoiler][/spoiler]
[spoiler][/spoiler]

Fazék

Én

A hétvége:
[spoiler][/spoiler]
Also, amit Nakedape írt. Bár a ma esti fasza volt :D

Kvikveg

Member

Quote from: Kvikveg on 2010-06-14, 13:41:44
http://www.origo.hu/itthon/20100614-hetero-buszkeseg-napi-felvonulast-is-tartananak-iden.html
:D Mar vartam. XD
Nem értem, mit f*szkodnak ("és egyben tiltakoznának az ellen, hogy Magyarországon a homoszexuális eszméket nyíltan gyakorolni és népszerűsíteni lehet"), a melegfelvonulás régebben más tartalommal bírt, mint esetleg ma, a legtöbben el sem mennek a normálisabbak közül.