Main Menu

Rozen Maiden

Started by Lythis, 2006-11-13, 01:17:11

Previous topic - Next topic

frozenstein

#90
1
2
3
4
Nem tudtok véletlenül ugyanolyan képet, mint a fenti négy Shinku-ról vagy Kanaria-ról? Jöhet Kirakishou-ról is, bár róla nem hiszem hogy van.
És itt van mégegy kép, de ez csak azért, mert jó.
Suiseiseki

Prof. William

A 2.Season végét elspoilereznél valaki. Full spoilert ha lehet... :)

frozenstein

Mennyire a végét? Meddig láttad? És miért nem nézed tovább? :3x3:

Prof. William

Np. Közben láttam végig.

Pont Sugintouról derül ki hogy azért nem annyira rossz arc. :)

Manitu

Nincs ötlete valakinek, honnan tudnám leszedni a legelső Rozen Maiden Drama CD-t? Erre gondolok. Noto Mamiko mint Suigintou pure awesomeness :jee:


Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん


Edina-chan

Hmm..valaki megtudná mondani, hogy Kirakishou kb. mikor szerepel a mangában? ^^' Azt hallottam hogy ott több szerepet kapott. *-*

Moha

Hmm... ide is rég írtam.  :hopp:

Nos, most néztem végig a Traumend-et és tetszett. Az első sorozatot már elégé rég láttam, az is bejött, most valahogy kedvet kaptam a folytatásra, és még időm is akadt, így pár nap alatt végignéztem.
Hát, a legvégén csodálkoztam, mert nem pont ezt a végkifejletet vártam, de pont ezért volt jó.
Abban biztos voltam, hogy Shinku marad utoljára, de azt hittem, a végső harc Suigin Tou-val lesz...

Most már csak az Overture van hátra. Azt is megnézem asszem a napokban.

Többet nem tudok mondani... kéremkapcsoljaki. :P

Soldier

Quote from: Moha on 2007-11-23, 00:51:23
Nos, most néztem végig a Traumend-et és tetszett.
Most már csak az Overture van hátra. Azt is megnézem asszem a napokban.

-helyes  :smile:
-éredmes megnézni, a szinvonal talán nem teljesen ugyanaz de sztem mindenkép megéri rászánni azt a nem tul sok idöt amiert cserébe rengetek apro pluszt kapunk a szereplök kapcsolatárol, szvl "kövesd el mihamarabb" ;)

Pr3d4k1ng

OVertune az nagyon jó, főleg mert fav Rozen Maidenem múltját mutatja be.
[spoiler] durva, hogy fél kész és ilyen erős, amugy meg lehet érteni, hogy miért ilyen sötét személy.[/spoiler]

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

-OJ-

#101
Rozen Maiden 3.évad előzetes

Kár, hogy a DEEN csinálja :falba:

Pr3d4k1ng

Quote from: -OJ- on 2013-04-26, 11:28:19
Rozen Maiden 3.évad előzetes

Kár, hogy a DEEN csinálja :falba:
DEEN?

Mit kell tudni róla, amiért félve kell várni az új évadot?

,,Egy férfi sok jó ügyért harcolhat: az országáért, az elveiért, a barátaiért, egy bájos gyermek orcáján megcsillanó könnycseppért. Ami engem illet, egy rakás pénzért, egy gyönyörű óráért, és némi szaftos francia pornóért a saját anyámat is eladnám."

-OJ-

Quote from: Pr3d4k1ng on 2013-04-29, 01:43:42
DEEN?

Mit kell tudni róla, amiért félve kell várni az új évadot?

Higurashi, Fate/stay night, Vampire Knight, stb?

Nulla animáció (legtöbbször csak húzzák a mozdulatlan karaktert a háttér előtt), unalmas összecsapások, változó karakterrajzok és derp arcok, vontatottság és rengeteg filler :he:

-OJ-

3x01

Uramatyám, ez valami borzasztóan rossz kezdés volt :morci:

Először még úgy tűnt, hogy egy vizuálisan alaposan lebutított remake lesz (ne várjunk nagy dolgokat a DEENtől, de ez a rajzolás még tőlük is csak közepes)), helyette azonban egy ízléstelenül összecsapott recap epizóddal indítottak.
És hiába láttam az előző évadokat, jóformán alig értettem belőle valamit. Junról és a többi emberről semmit nem közöltek, helyette már az első részbe bevágták mind a hét babát, név szerinti bemutatkozással de semmi jelentőséggel, és közülük Souseiseki valamint Hinaichigo máris ki lett nyiffantva. Hogy a végén mi történt, arról pedig a leghalványabb fogalmam nincs, de úgy néz ki, a következő résztől új főszereplő lesz? :he:

-OJ-

3x02

Ha nem olvasom előzetesen, hogy a felnőtt srác is Jun, nekem a nyitójelenet alapján ez le nem esett volna, annyira bénán volt tálalva az egész. Az alternatív univerzum egyértelmű volt a visszatekeréssel, de a két srác inkább két külön karakternek hatott.
Junból pont olyan zárkózott és magányos felnőtt lett, mint amilyen a gyerekkori viselkedése alapján várható volt.
De ezek a Rozenék aztán kitartóak. Egyszer már visszautasította a felkérést, erre újra 'küldenek neki', ezúttal egy egész könyvsorozatot, és míg korábban megkaphatta volna egészben, most magának kellett összeraknia Shinkut a magazin mellé csomagolt darabkákból :zomg: Úgy érzem, ezzel nagyon ráhajtottak a modellező és dollfie-tulaj otaku célközönségre, de ez a csináld magad Rozen Maiden egy kicsit ... 'olcsó hamisítvány' szagú  ^^" Bár ennyi marhaság után már az sem lepne meg, ha kiderülne, Jun maga Rozen is egy másik alternatív idősíkból :whoah:
Csak tudnám, minek rakta össze olyan megszállottan és gyorsan, mikor apróbb részletekben bőven lett volna ideje befejezi akár hetek/hónapok alatt is.

Ó-ó, a váratlan fordulat
[spoiler][/spoiler]
Aztán még totál feleslegesen felsorolja a babákat és a szabályokat is, majd lazán odavágja azt, hogy 'Kirakisho a gonosz', nehogy már túlbonyolítsuk a sztorit :falba:
És ezt az egész beszélgetést tényleg SMS-ekben bonyolították le? :lame: