Általános anime terefere/vita topik

Started by SaiyaGin, 2006-12-30, 09:42:55

Previous topic - Next topic

chilip

Quote from: Member on 2008-03-08, 11:52:10
Hmmm, miért van az, ha egy animuban vki beteg, az vagy köhög (és jó esélyjel kiderül, hogy rákos) vagy vért hány? :confused: Volt már vhol másféle kórkép?

sok láz van :) csak fekszenek az ágyon és egy rongy a fején borogatásnak

Member

Azt is ismerem, még jobb. :3
Mert ha már ennyire a rákot érzik meghatónak, lehetne mondjuk combcsontban, esetleg kaphatnának májzsugorodást (:D), vagy kiderülhetne vkiről, hogy HIV+, de semmi. :/

Én

Jahm ez szokott lenni a felállás:
krónikus - vérköhögés vagy sima köhögés
alkalmi  - láz

Quote from: Member on 2008-03-08, 12:58:45
vagy kiderülhetne vkiről, hogy HIV+, de semmi.
AIDS? In my animu? Afro Samurai, maybe :D
In b4 HIV != AIDS

Solid Snake

Quote from: Member on 2008-03-08, 11:52:10
Hmmm, miért van az, ha egy animuban vki beteg, az vagy köhög (és jó esélyjel kiderül, hogy rákos) vagy vért hány? :confused: Volt már vhol másféle kórkép?

Grave of the Fireflies ugrik be így hirtelen a kiütéses/alultáplált kislánnyal.
Plusz ugye ott a Monster is (bár ott inkább traumatológiai betegségek vannak).

Zsiga

Quote from: Solid Snake on 2008-03-08, 15:59:24
A traumatológia a sérülések tudománya, nincsenek traumatológiai betegségek. :)

Solid Snake

Quote from: Zsiga on 2008-03-08, 16:12:48
Quote from: Solid Snake on 2008-03-08, 15:59:24
A traumatológia a sérülések tudománya, nincsenek traumatológiai betegségek. :)

Oké.  :D
De tudod, hogy mire akartam kilyukadni.  :smile:

Zsiga

Quote from: Solid Snake on 2008-03-08, 16:15:54
De tudod, hogy mire akartam kilyukadni.  :smile:
Te meg tudod hogy troll vagyok.  :smile:
:D

Én

[spoiler]UNDERAGE S&[/spoiler]
Egyébként már postoltam a Naruto topicba :P De igaz, itt többen nézik.
Sajnálom a srácot, de az /a/-s lulztömeg miatt már megérte beásnia magát a témába... Egyébként 10 évesen már nem kéne átgondolni az ilyen dolgokat jobban?

Member

Ált. 7-8 évesen már kéne, hogy legyen félelme, haláltudata és a valóságot is fel tudja térképezni. Az a baj, hogy ezt akár a tininidzsák alapján is megtehette volna, de most, hogy kihangsúlyozzák, anime volt...

Solid Snake

Quote from: Prof. William on 2008-03-13, 23:05:06
Ajaj...
Az anime újra ölt...
http://index.hu/kultur/media/anime1868/

"A Naruto című anime-sorozatot másolták le azok a gyerekek, akik fejjel lefelé elásták a homokozóba társukat Seattle-ben."

Bázz... :eek:

chilip

már nemazért, de hol ásták el a narutoban a másikat fejjel lefele?  :eek:

Baggio

mindegy, mert a lényeg az hogy a japán animációs sorozatok gonoszak, erőszakra nevelnek és azzonal be kéne tiltani őket még japánban is!! ne hagyjuk hogy ez a szenny megfertőzze gyermekeinket!!
[spoiler]  :muhahah:[/spoiler]

Soldier

Ajaj...

Az anime újra ölt...

kezd ez unalmas lenni, mindenki csak sir mert a gyerek IQja nem haladja meg a 0-t, ugynezz ki jodivat "ezt" okként felhozni amiben személyszerint semmi igazság nem látok.

Chronus

Lényegtelen. A célpont nem az anime maga volt, csupán rákenték az első dologra amire rá tudták. A szülök megúszták a felelősségrevonást, és mindenki boldog. Ugyanazt megtszik videójátékokkal és filmekkel, vagy képregényekkel is, tökmindegy mire kenik, a lényeg mindig az, hogy az írmagja se merüljön fel annak, hogy a hiba emberi volt. Amerikai mentalitás, szeretik az emberekkel elhitetni hogy tökéletesek és hibátlanok, és minden ami rossz a csak a környezetből eredhet. A hülyéknél csak az ömbizalomtúltengéses hülyéket lehet jobban irányítani.

Ez pusztán az emberi primitivitás győzelme. Mindig is így volt és így is marad.
Szvsz az orvoslat egy kiadós kipuszulás lenne az egész faj részére. Az értelmi evolúciós görbénk elért a szinuszgörbe csökkenő szakaszához

Soul

:eek:

Nem is tudom mi hiányzott jobban így ijen hajnali 2 tájt az Index vagy a "Az anime miatt hallt" meg szöveg látványa.

Az indexről már van vélemény, jóideje linkeltek nekem 1 riportot amit 1 Conon forgattak le.A video kb idiótának tüntette fel az animeconosokat és a végén oda bigygesztették hogy már csak azért is megéri animésnak lenni mert több a lányok aránya mint a fiúké(a sok lány az jó dolog, csak nekem ez valahogy rosszul hangzott).Ez a  mostani cikk is bemutatja a véleményem az indexről télleg felse merült az íróba hogy netán aza fogyatékos gyerek hibája mert hülye mint a s*gg.Ha normális ésszel Nauto Vs Gaarat akarna játszani nem homokba ásatja magát hanem homokkal dobáltatja magát na mind1, ezen nem tudom röhögjek vagy mi  :rotfl:.

Prof. William

Quote from: Chronus on 2008-03-14, 01:32:34
Lényegtelen. A célpont nem az anime maga volt, csupán rákenték az első dologra amire rá tudták. A szülök megúszták a felelősségrevonást, és mindenki boldog. Ugyanazt megtszik videójátékokkal és filmekkel, vagy képregényekkel is, tökmindegy mire kenik, a lényeg mindig az, hogy az írmagja se merüljön fel annak, hogy a hiba emberi volt. Amerikai mentalitás, szeretik az emberekkel elhitetni hogy tökéletesek és hibátlanok, és minden ami rossz a csak a környezetből eredhet. A hülyéknél csak az ömbizalomtúltengéses hülyéket lehet jobban irányítani.

Szvsz az orvoslat egy kiadós kipuszulás lenne az egész faj részére. Az értelmi evolúciós görbénk elért a szinuszgörbe csökkenő szakaszához

Nagyon jól leírtad a lényeget. :)

Soldier

Quote from: Prof. William on 2008-03-14, 03:00:07
Quote from: Chronus on 2008-03-14, 01:32:34

Nagyon jól leírtad a lényeget. :)

igen igen,

Én

Quote from: Soul on 2008-03-14, 02:45:37
:eek:

Nem is tudom mi hiányzott jobban így ijen hajnali 2 tájt az Index vagy a "Az anime miatt hallt" meg szöveg látványa.

Az indexről már van vélemény, jóideje linkeltek nekem 1 riportot amit 1 Conon forgattak le.A video kb idiótának tüntette fel az animeconosokat és a végén oda bigygesztették hogy már csak azért is megéri animésnak lenni mert több a lányok aránya mint a fiúké(a sok lány az jó dolog, csak nekem ez valahogy rosszul hangzott).Ez a  mostani cikk is bemutatja a véleményem az indexről télleg felse merült az íróba hogy netán aza fogyatékos gyerek hibája mert hülye mint a s*gg.Ha normális ésszel Nauto Vs Gaarat akarna játszani nem homokba ásatja magát hanem homokkal dobáltatja magát na mind1, ezen nem tudom röhögjek vagy mi  :rotfl:.
Az is jellemzi az indexet, hogy amennyire én tudom, nem is a srác ötlete volt, hanem a haveroké.
necrologist: Hát lövésem sincs, erről én még nem is hallottam, de még aniDB-n se találtam meg :D

Liquid Snake

Hali! Nemtom jó helyre írok-e... A FMP Fumoffu 11ik részéhez nincs meg valakinenk a magyar szinkron? Tudom a japán jobb én is így vagyok vele de nagyon kell a magyar is és már csak ehhez a részhez nincs :S

motifator

Annakidején fenn voltak az animehq ftp-n az A+os szinkronos TVRipek a request könyvtárban. De nekem már egy jó ideje nem akar menni a szerver, ha van kedved utánajárni, ez egy kiindulópont lehet esetleg.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

Soul

Quote from: Liquid Snake on 2008-03-16, 21:54:40
A FMP Fumoffu 11ik részéhez nincs meg valakinenk a magyar szinkron?

A szinkronokat törölték[spoiler]Az Animax töröltette jogi dolgok miatt[/spoiler]

motifator

Az animeaddicts oldaláról tényleg emiatt törölték, ami nem is csoda, azt nem hagyhatják, hogy egy ekkora látogatottságú lap ennyire nyíltan terjessze az ő jogkezelésük alatt álló tartalmakat. Liquid Snake nyilván valami kéz alatti megoldásra gondolt("nincs meg valakinek?").
Én is kerestem már egyszer itt, aztán találtam meg őket az ahq request könyvtárában, de sajnos megnézés után én is töröltem őket.
Nothing amazing happens here, and you get used to that: used to a world where everything is ordinary.
Every day we spend here is like a whole lifetime of dying slowly.

bimanc

Quote from: Liquid Snake on 2008-03-16, 21:54:40
Hali! Nemtom jó helyre írok-e... A FMP Fumoffu 11ik részéhez nincs meg valakinenk a magyar szinkron? Tudom a japán jobb én is így vagyok vele de nagyon kell a magyar is és már csak ehhez a részhez nincs :S

Hali. Állítólag azon a nemrég reklámozott dc hubon megvan, bár én még nem néztem fel oda. Ha nagyon nincs meg ott se, és tudsz várni egy napot, akkor "megoldhatjuk" máshogy is.

Liquid Snake

Már megvan, torrent-piratebay... Meg sem gondoltam volna h a magyar verzsön is szedhető :)

Liquid Snake

Ajaj...

Az anime újra ölt...

LOL a gyerek tiszta Gaara xD

Lehet nem vicces h meghalt de ha ilyen hülye megérdemli... Én sem mászkáltam 4-5éves koromban pucin az utcán mert olvastam A Király Új Ruhája című népmesét -.-

Xzone

Quote from: Liquid Snake on 2008-03-17, 15:24:28
Ajaj...

Az anime újra ölt...

Lehet nem vicces h meghalt de ha ilyen hülye megérdemli... Én sem mászkáltam 4-5éves koromban pucin az utcán mert olvastam A Király Új Ruhája című népmesét -.-

Az "A császár új ruhája" és Andersen írta. No offense :)

Liquid Snake

Quote from: Xzone on 2008-03-17, 17:23:19
Quote from: Liquid Snake on 2008-03-17, 15:24:28
Ajaj...

Az anime újra ölt...

Az "A császár új ruhája" és Andersen írta. No offense :)

És? Nem látom a problémát :P

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Liquid Snake on 2008-03-17, 17:31:33És? Nem látom a problémát :P
1. királyt írtál, 2. népmese. nem király, hanem császár, és nem népmese. mint az anyám tyúkja című népdal.  :teccik: :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Zsiga

Quotehttp://usteam.hu/forum/index.php?topic=753.msg327002#msg327002
Hogy lehet a mechákat nem szeretni? :confused: A mecha a legnagyobb kúlság evör. Nem szeretni olyan mint mondjuk a tankokat nem szeretni. Vagy az autókat. Vagy a sört. Vagy a p**át. Vagy... Szóval értitek, na. :angyali:

Szerk.: De értem már mért nem jön be nektek. Nem elég kawaii. Nem elég cuki. Nem elég langyi. :D De tessék, csak nektek csak most: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51msn1htBpL.jpg :D