~*Káros szenvedélyek*~

Started by Eberinu, 2007-01-26, 15:19:01

Previous topic - Next topic

Tycho

Quote from: noriko on 2007-01-27, 00:52:16
ja és a játékszenvedély: ezzel még nem találkoztam, nem tudom, milyenek az ilyen szenvedélyű emberek, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.

én láttam egy egy nőt kocsmázás közben 4db 20.000-es bankót (!!!!!!!!) elveszteni, majd elkezdeni tarhálni tőlünk, hogy játtszhasson továb.... egy Barátomék most másznak ki az adósságok tengeréből amit évekkel ezelőtt varrt a nyakukba az azóta őket elhagyó 'édes'anyjuk, mert az apehtől sikkasztott be baromi nagyokat, amíg ki nem rúgták ezért... szörnyen pusztító.  van olyan rossz mint a masszív alkeszek, az agresszív otthon késsel családot kergető fajta. -> atyai dédatyám... :rolleyes: bár nála balta volt á la Ragyogás... ( és bortermelő volt a család amíg nem rekvirálták el a szőlősünket az államositásokkor -> saját termést itta el legalább, bár eladva többet ért volna...)

kisvirag

a játékszenvedélyt azért tartom az egyik legveszélyesebb és durvább szenvedélybetegségnek, mert itt szinte biztos, hogy ha a környezet nem lép időben, rántja az egész családot. mivel az ilyen embereknek nincs elég pénz és érték...
az alkoholistáknál legalább van egy limit, ami után mindenképp képtelen többet inni akkor épp, a dohányzás meg ilyen szempontból elég olcsó mulatság. drogok nem tudom, mert fogalmam sincs, milyen áraik lehetnek
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

noriko

Quote from: Tycho on 2007-01-27, 01:04:08
( és bortermelő volt a család amíg nem rekvirálták el a szőlősünket az államositásokkor -> saját termést itta el legalább, bár eladva többet ért volna...)
atyai ágon enyém is bortermelő volt :D Itták ők is rendesen.
"I wish I could, but I don't want to."

gyulababa

#63
csont ropogtatás nekem is (+ nekem külön para hegedű miatt :D)
Ramiz: nem vagyok reklámszakember, bár jó buli lenne, és buta sem (legfeljebb infantilis :P), és ÉN nem mondtam hogy az alkohol öl (habár a mondóka szerint igen, meg butít is ugye meg nyomorba is dönt) + soha senkit nem veszek rá szívásra, mindenki a maga cseresznyéjének a pogácsa.
Személyiség torzulásban pedig valamennyire igazad lehet, nekem a füves ismerőseim kb 5% nál (ez jelent 2 embert) télleg  kemény leépülés ment végbe, ugyanakkor ők próbáltak "kemény" drogokat, szóval ezt nem állítanám 100% ra, de nem akarom megcáfolni se.
Magammal viszont tudok példálozni, elmondtam ithon szüleimnek hogy szívok 4 éve, amire egy kis beszélgetés után azt a választ kaptam hogy ha mindez idő alatt értelmes tudtam maradni akkor nem is annyira nagy para ez az egész (végülis abba maradtunk anyámmal h csináljam mértékkel, de én addig is azt tettem, és nem is akarok ezen változtatni :D)
Agresszív füvest meg még soha nem láttam, nem úgy alkoholistát, és ez nem offenz, csak írtad hogy egy sörösüveg nem késel meg senkit, én ebben a kérdésben kiváncsi lennék egy statisztikára hogy mennyi baleset/gyilkosság/stb történt alkohol hatása alatt, és mennyi cannabis alatt. Amúgy meg bírom az alkeszokat, nagy sok mindent tanultam meg kocsmákban bőbeszédű emberektől:D
És akkor káros szenvedélyek kibírása. Alapvetően minden irányban toleráns vagyok, nagyából addig, amíg nem lesz belőle sérülés, de azért vannak kivételek.
*szerk
hoppá azt elfelejtettem megjegyezni (mielött elásnám magam mindenkinél) hogy nem szívok el naponta 10 méter cigit, sőt hetente sem, és valóban lehetséges mértékkel is űzni az ipart

"Az élet egy tál cseresznye" - Futurama

Kvikveg

A melltartos temat en betudtam poennak, nem tudom miert kell rajta kiakadni.

Ramiz nem alkoholizal... itt dolok a rohogestol!  :lol: :lul: :muhahah:

Quote from: noriko on 2007-01-26, 23:40:22
Quote from: Kvikveg on 2007-01-26, 17:20:39
A munka karos szenvedely, napi 8+ oraval roviditi meg az eletedet. :hehe:
mióta lett szenvedélyed a munka? :D


ui: ja, amúgy érdemben nem tudok hozzászólni, mert nekem nincs káros szenvedélyem  :angyali:
esetleg a néha rámtörő netfüggőség... de azt nem tekintem károsnak  :haha:
Öööö... tenyleg... De vegulis kozvetett fuggoseget okoz. Nincs munka -> nincs penz. Vegulis a kabszert sem onmagaert, hanem a kivaltott hatas miatt hasznaljak, nem?  :haha:

Zavar: cigifust ha beivodik a ruhamba. Obester es hasonlo helyeken szamitok ra, ez van, de hat budos. :/ Alkesz es kabszeres ismerosom tudtommal nincs, ott nem tudok nyilatkozni mi zavarna, a szokasos sztereotipiakon kivul. Koromragas: zavaro, de ilyen sincsen gyk a kozelemben szerencsere. Ujjropogtatas: ááááá!
Amitol kiakadok: BKV-n nenikek-bacsikak cuppogasa a protkojukkal.  20 perces menetido alatt atlag 10 masodpercenkent gusztustalan cuppanas. Szerencsere regen talalkoztam ilyennel.
Illetve ugyanilyen elosztasban kohecseles, torokoszorules, orrszivogatas, mas nem jut eszembe.
Ja, lehet, hogy perverz allat vagyok, de ha egy par csokolozik hasonlo cuppano hangokkal, az is idegesit. Cupp... ... cupp.... err.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

#65
Quote from: noriko on 2007-01-27, 00:52:16
cigi: próbáltam, de nem jött be.
Wow, ezt nem is tudtam. :) Mármint lehet, hogy mondtad, de nem emlékszem. De szerintem nem.

Quote from: noriko on 2007-01-27, 00:52:16Nem tetszik az sem, hogy a dohányosok jobb helyzetben vannak bulikban/koncerteken/bárokban, mint az antik, mert simán cigizve élvezik a hangulatot, én meg fulladok meg. (najó nem mindenütt, a nagyobb helyeken ez nem zavaró annyira, de szűk koncerttermekben nagyon rossz! Már mentem el jó koncertről emiatt.)
Ez sok dohányosnak (köztük nekem) sem tetszik! A cigifüst ugyanis leszívva finom, levegőben általában büdös, és húszféle cigi keveredett füstje egy zsúfolt szobában meg pláne az. De mivel dohányozva jobban ki lehet bírni a füstöt, mint nem dohányozva, ezért mindenki rágyújt. Öngerjesztő folyamat, nem tudom, van-e egyszerű megoldás, de kéne. Nekem a szemem is kikészül egy-két óra után a füsttől... Nem vagyok "jó" dohányos. :D

Az alkoholutálat pedig úgy látszik, mindenkinél családi okokra nyúlik vissza, akinek van...
Sajnos nálunk nem volt ilyen problémájú családtag, így nem utálom eléggé. :o Igaz mondjuk, hogy nem is szoktam nagyon másképp viselkedni szeszes állapotban sem. Ez még gimnáziumban alakult ki, ahol naaaagyon sok ideig minden buli arról szólt, hogy mindenki ivott két sört, aztán arról beszélt órákig, hogy milyen érzés tajtrészegnek lenni, és mindenki bizonytalanabbul járt, mint tudott. Ez engem nagyon zavart mindig is, és ezért kifejezetten neveltem magam arra, hogy ne viselkedjek másképp, illetve hogy tudatosan le tudjam nyomni magamban az alkohol hatását majdnem nullára, ha valamiért nagyon fontos és szükséges, hogy józanul tudjak nemcsak viselkedni, de mérlegelni, gondolkodni is (és erre többször is volt már szükségem). Talán csak ami változik, hogy nagyobbakat nevetek (még szép, végre lazítás, pihenés :) nem iszok rosszkedvemben, csak cimborákkal ha szórakozni akarunk) és rámenősebb vagyok egy kicsit (=meg merek szólítani lányokat). De ez utóbbit meg általában mindig elfojtom magamban, így nem csoda, hogy alkohol, lazítás hatására előjön. :)

Quote from: Kvikveg on 2007-01-27, 02:26:22Ja, lehet, hogy perverz allat vagyok, de ha egy par csokolozik hasonlo cuppano hangokkal, az is idegesit. Cupp... ... cupp.... err.
Ez engem is zavar, de a csókolózás talán annyira nem káros szenvedély... :) :__devil:

edit: basszus, Kvikveg, te is kezded? Komolyan mondom, ti nem ismertek nagy piást, ha szerintetek én az vagyok. Angolban van olyan kif., hogy heavy drinker, namost én meg social vagyok.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Én kész angyal vagyok szerintem károsszenvedély-témakörben:
Sosem dohányoztam, sosem ittam le magam még igazán (ahol az igazán alatt a hányást-magamról nemtudást-másnap "wtf did i do" érzéssel ébredést értem) és sohasem drogoztam. Számítógépfüggő - az sem vagyok, de mondják. :)

A cigarettafüstöt utálom, azt is, hogy beleivódik a ruhámba meg a hajamba. Szerencsére a családból senki sem dohányzik.
Az alkoholizálással kapcsolatban is óvatos vagyok - a közvetlen családból nincs senki érintett, megintcsak szerencsére, de a vidéki rokonság körében van egy-két masszívan alkoholista arc. Még ők sem azok a "negyven éve rúgott be, azóta csak rátölt" típusok, és nem is agresszívak, ha berúgnak, de rossz volt nézni, ahogy a folyamatosan és derekasan fogyasztott pálinka hatására eltompult a tudatuk. Valahogy az emberségéből veszít az a szememben, aki hagyja magát az alkoholtól szétzülleszteni. Az meg, aki a családját is bántja az ital hatására, nos, az megvetendő és büntetést érdemel.
A drogot is veszélyesnek tartom. Elképzelhető, hogy lehet mértékkel megtartóztató módon fogyasztani, de a többség nem így teszi. Nem állnak meg a könnyű drogoknál, mert nem tudnak megállni. És ez a függőség anyagilag, testileg és szellemileg is tönkreteszi hosszútávon az alanyt.
Failure is the default option

noriko

Quote from: Ramiz on 2007-01-27, 02:37:23
Wow, ezt nem is tudtam. :) Mármint lehet, hogy mondtad, de nem emlékszem. De szerintem nem.
Nem merült fel, akkor meg minek mondjam. Annyira nem izgi. :P Meg a kipróbálás nem azt jelenti, hogy dohányos voltam, csak hogy elszívtam kb. 6 szálat életemben. (és ebből 4 mentolos volt és light :D )

QuoteSajnos nálunk nem volt ilyen problémájú családtag, így nem utálom eléggé. :o
inkább ne sajnáld! viccként se. ;)

Quote from: Ramiz
Quote from: Kvikveg on 2007-01-27, 02:26:22Ja, lehet, hogy perverz allat vagyok, de ha egy par csokolozik hasonlo cuppano hangokkal, az is idegesit. Cupp... ... cupp.... err.
Ez engem is zavar, de a csókolózás talán annyira nem káros szenvedély... :) :__devil:
hehe, én is valami ilyesmit akartam reagálni :D (amúgy párszor nagyon vissza kellett fognom magam, hogy nehogy rászóljak egy egy párocskára, á la öregnéni sztájl... :redface: )

Quote
edit: basszus, Kvikveg, te is kezded? Komolyan mondom, ti nem ismertek nagy piást, ha szerintetek én az vagyok. Angolban van olyan kif., hogy heavy drinker, namost én meg social vagyok.
szerintem azért te is eléggé építetted ezen imidzsedet, szóval ne hőbörögj!  :hehe:

kikuchiyo:  :tezsvir:
"I wish I could, but I don't want to."

Pirula

Na, akkor én is összefoglalom:
Dohány: Cigit próbáltam, nemszeretem. Helyette ünnepi jelleggel becsúszik néha egy-egy szivar, még ritkábban pipa, annál is ritkábban vízipipa. Ebben különösen finnyás is vagyok, a nagyon édeskés arab cuccoktól néha megfájdul a fejem. Egyébként szivarban sem szeretem az ízesített cuccokat, tiszta dohány legyen, nekem annyi elég.

Alkohol: Szintén social drinker. Ma már egyre ritkábban, és az évek során finnyás is lettem. Már nem vagyok hajlandó meginni a pancsolt pálinkákat, kannásbort, és a száz-százötven forintnál olcsóbb söröket. Rájöttem hogy mértékletes minőségi italfogyasztással elkerülhető a másnaposság, igaz kellett hozzá jópár év.  :haha: Egyébként jól tudnék kampányolni az alkoholizmus ellen ha meg tudnám osztani azt a rosszullétet másokkal amit egy 3 liter koccintós elfogyasztása utáni napon gyötri az embert. Hideg verejtékezés, szédülés, gyomor telítettségérzés, iszonyatos vérnyomásingadozások, fulladás, látászavarok, enyhe pánikrohamok, fokozott érzékenység fényekre, zajokra... borzalmas, na.

Fű: Nem az én világom. Volt vele ugyan néhány kellemes élményem, de nekem kicsit idegen. Nagyon szét tudok esni tőle, a legrosszabb az hogy a valóság érzékelése felett veszítem el a kontrollt. Ha ezt tudom élvezni akkor oké, de ha nem akkor jön a para, és az borzalmas. Szóval nem tervezek vele közös jövőt, nem szokott felmerülni bennem hogy "de jó lenne most tépni egyet". Ha van valakinél és olyan passzban vagyok akkor elfogadok egy-egy slukkot, de ennyi. Füsttől különböző formában még nem volt hozzá szerencsém.

Szerencsejáték: Szintén nem, bár kétforintos alapon Blackjackezni poén, de még csak egyszer szálltam be egy partiba.

Gyorsítók: Határozottan nem. Szintetikus szerek irányában mindig is bizalmatlan voltam. De a természetes eredetűek sem vonzanak. Mellesleg drágák. A bekokszolt vagy speedezett emberek ráadásul baromi idegesítőek, sokat pofáznak és királykodnak hogy reggel kilencig bírták a bulit.

Pszichedelikusok: Na ezeken sokat törtem a fejem régebben, de letettem róla, pont amiatt ahogy a fűre reagálok, mert ennek meg pont a valóságvesztés - vagy alternatív valóságlátás, ki hogy éli meg - a célja. A szerecsendiót egyszer akartam kipróbálni, joghurtba keverten akartam megenni, de annyira borzalmas íze volt hogy az első falat után úgy határoztam hogy az istennel/világlélekkel/stb. való találkozást meghagyom az erős gyomrúaknak.

Koffein: Vérnyomásgondok miatt csak korlátozottan, pedig a kávé ízét imádom. Tuttifruttis energiaitaloknak szerencsére már a szagával is ki lehet kergetni a világból úgyhogy nincs kísértés. Teákból is ráálltam a gyengébbekre.

Internet: Nem vagyok függő, de sokat használom mert nincs hét napom egyhuzamban amit egy településen töltenék, a kapcsolatokat meg ápolni kell, vállalt melókat pedig teljesíteni. Továbbá lehet a segítségével okosodni. Fórumozni meg jó dolog. Slussz.

Selmo

Nos a cigifüstöt rühellem, olyan helyre be sem megyek, ahol vágni lehet a füstöt. Nem is élek vele, büdös. Alkoholt ritkán iszok, akkor is édeset. (1 üveg cherry brandy majd 1 év alatt fogyott el az asztalomról. :) ) A drog minden formáját elutasítom, nem kellenek tudatmódosító szerek. Akik ezzel élnek gyengék és így menekülnek el a bajaik elől. A kávé illatát bírom, de az íze förtelem, tehát soha többé. A szenvedélyes szerencsejátékosokkal nem tudok mit kezdeni, még nem láttam egyet sem, de engem semmiféle ilyen nem tud lekötni hosszú távon. Internet a másik világ ahol névtelenül akárki lehetsz, ha elég okos vagy sok szerepet eljátszhatsz. Furcsán kettős világ, mert a névtelenség miatt kiöntheted a legtitkosabb dolgaidat is, ugyanakkor sosem lehetsz teljesen biztos benne, hogy kivel is "beszélsz". De ez egy másik téma: :D Nem vagyok függő, bár manapság mindenkire ezt mondják, azok akik nem tudják elképzelni, hogy 10 órát simán el lehet tölteni előtte, fórumozva, dolgozva, keresve, vagy éppen beszélgetve. Ez van, ha valami minden téren kiszolgálja az embert. :)

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Quote from: noriko on 2007-01-27, 03:17:23szerintem azért te is eléggé építetted ezen imidzsedet, szóval ne hőbörögj!  :hehe:
De az csak poén volt, most meg már mindenki komolyan leírt... :( És csak most jöttem rá.
Jól van, ennyi, mostantól juszt' se szervezek Óbesterbe talit. Tessék ezentúl mindenkinek teázni! :hehe: Meg noriko-t is el kell csalogatni mindenképp, szóval már 2 érv is van... :)

Quote from: Pirula on 2007-01-27, 13:58:10
Pszichedelikusok: Na ezeken sokat törtem a fejem régebben, de letettem róla, pont amiatt ahogy a fűre reagálok, mert ennek meg pont a valóságvesztés - vagy alternatív valóságlátás, ki hogy éli meg - a célja. A szerecsendiót egyszer akartam kipróbálni, joghurtba keverten akartam megenni, de annyira borzalmas íze volt hogy az első falat után úgy határoztam hogy az istennel/világlélekkel/stb. való találkozást meghagyom az erős gyomrúaknak.
Szintén. Érdekelt a valóság szétnyílásának érzete. Eddig még sosem mertem kipróbálni, és remélem, eztán sem fogom, mert attól félek, hogy totál elidegenednék az életemtől (már eddig is épp elég sok dolog van, amit merőben másképp szemlélek, mint mások és mint "kéne", és így nehezebb a lelki egyensúlyt fenntartani). Úgy értem, már így is épp elég valószerűtlen a valóság, ha még valamit bevennék, nem tudom, mi lenne... sosem voltam stabil lelki alkat egyébként sem (gyerekkoromtól fogva). Nagyrészt a nevelésemnek tudom be, bár fene tudja, biztos genetika meg szerencsekomponens is bejátszott. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kvikveg

Quote from: Ramiz on 2007-01-27, 02:37:23
...
edit: basszus, Kvikveg, te is kezded? Komolyan mondom, ti nem ismertek nagy piást, ha szerintetek én az vagyok. Angolban van olyan kif., hogy heavy drinker, namost én meg social vagyok.
Nyugi, tudjuk, hogy nem vagy sulyos idult alkoholista, csak szeretsz sorozni meg pipazni, meg dumalni stb.
Persze ha suttogva kiejtem a monitor elott, hogy SÖR...
*hatrafordul gyanus zajt hallva*
*Ramiz, hogy jottel ide ilyen gyorsan?!*
*Nem, itthon nincs sör... nem, de tenyleg... áááá*
:lol: :hehe:

Selmo: kavet probald ki sok tejjel. Tomenyen en is utalom, de higitva teljesen jo. Cukorral. Egy ido utan anelkul is.
Ja: en csokifuggo vagyok, meg kakaofuggo. De masszivan.  :haha:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Én kipróbáltam a kávét soksoksoksok cukorral (Duffy Duck mód szinte...) és tejszínnel.

Talán nem a saját méregerős főzetemmel kellett volna próbálkozni... ritka szarul esett az íze =). (még így is - kevéssel hiába próbálkoztam)

Kvikveg

Aranyok: 1 cm kave, 9 cm tej, egy-ket kanal cukor. Es a kave valami normalis legyen, kulonben annyi az egesznek.
Mivel csinaltad a kavet?
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Rounin

Quote from: Kvikveg on 2007-01-27, 17:52:07
Aranyok: 1 cm kave, 9 cm tej, egy-ket kanal cukor. Es a kave valami normalis legyen, kulonben annyi az egesznek.
Mivel csinaltad a kavet?

Kotyogós kávéfőzővel, ahogy több, mint egy évtizede csinálom szüleimnek és a papinak, míg élt. Nekik jó, sokaknak jó, többeknek méreg.

Másrészt 1 cm kávé volt, 3-4 cm tejszín, 6-7 kanál cukor. (a 2-3 kanál kevés volt... ez is még..)

Kvikveg

Asszem egy ilyentol cukortuladagolas miatt feldobnam a talpam.  :haha:
Na off vege.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Dreamcleaver

Nekem a netfüggőségen kívül egy nagy káros szenvedélyem van, az pedig a nassolás. Ha valamihez nagyon nincs kedvem, ha levert vagyok vagy ha csak éppen unatkozom, folyton rájárok a hűtőre. Ez még eddig nem is lenne baj, de sajna ez a "szenvedély" párosul két igen rossz tulajdonságommal. 1. Nincs kitartásom, nincs az az isten, amiért kibírnék egy 2 hetes intenzív fogyókúrát. 2. Nem szeretek sportolni. Vonjátok le a következtetést.  :D

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-28, 03:19:36
Nekem a netfüggőségen kívül egy nagy káros szenvedélyem van, az pedig a nassolás. Ha valamihez nagyon nincs kedvem, ha levert vagyok vagy ha csak éppen unatkozom, folyton rájárok a hűtőre. Ez még eddig nem is lenne baj, de sajna ez a "szenvedély" párosul két igen rossz tulajdonságommal. 1. Nincs kitartásom, nincs az az isten, amiért kibírnék egy 2 hetes intenzív fogyókúrát. 2. Nem szeretek sportolni. Vonjátok le a következtetést.  :D

Nem férsz ki az ajtón, ezért a neten tudsz csak élni? O_o

Dreamcleaver

Quote from: Rounin on 2007-01-28, 03:29:45
Quote from: Dreamcleaver on 2007-01-28, 03:19:36
Nekem a netfüggőségen kívül egy nagy káros szenvedélyem van, az pedig a nassolás. Ha valamihez nagyon nincs kedvem, ha levert vagyok vagy ha csak éppen unatkozom, folyton rájárok a hűtőre. Ez még eddig nem is lenne baj, de sajna ez a "szenvedély" párosul két igen rossz tulajdonságommal. 1. Nincs kitartásom, nincs az az isten, amiért kibírnék egy 2 hetes intenzív fogyókúrát. 2. Nem szeretek sportolni. Vonjátok le a következtetést.  :D

Nem férsz ki az ajtón, ezért a neten tudsz csak élni? O_o

Az ajtón még kiférek, de azért kösz.  :smile:

"But there's no sense crying
over every mistake
You just keep on trying
till you run out of cake"
- GLaDOS

Rounin

Héhé, csak kérdeztem! Nem kéne ránk bízni a következtetést -_-'.

Kvikveg

A 2hetesek sz*rt se ernek. Nalam az valt be, amikor mast ettem. Ami szinten finom volt. Es kozben nem volt itthon smarnifozes pl. Mert mindennek ellen tudok allni, de a csabitasnak nem. :smile:
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

gyulababa

Quote from: Kvikveg on 2007-01-28, 13:30:52
Mert mindennek ellen tudok allni, de a csabitasnak nem. :smile:
:lol:
" I forgot you can tempt me with things i want" -Bender

"Az élet egy tál cseresznye" - Futurama

Eberinu

Nálam a  DB kártya gyűjtése volt függőség...majd ráhagyom a fiamra :D

Ramiz

Your Personality Is Like Marijuana



You're laid back and easy going, so much so that taking a shower is often too much trouble for you!
Nevertheless, you're quite popular, and many people enjoy your company. You're rarely turned down.
You're prone to giggle fits, paranoia, and forgetting where you are exactly.

What Drug Is Your Personality Like?

http://www.blogthings.com/whatdrugisyourpersonalitylikequiz/
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Na, szép...
Your Personality Is Like Acid



A bit wacky, you're very difficult to predict.
One moment you're in your own little happy universe...
And the next, you're on a bad trip to your own personal hell!

What Drug Is Your Personality Like?

kisvirag

Your Personality Is Like Heroin



You're capable of the highest highs and the lowest lows.
Addicted to feeling good, you'll do almost anything to avoid pain.
People seek you out, even though you can be quite moody. They're hooked on you!

What Drug Is Your Personality Like?

http://www.blogthings.com/whatdrugisyourpersonalitylikequiz/
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Zsiga

Ez jó. :)
Én is fű lettem.  :D

Fate



Váá..miért pont Acid? :confused:
"nekem mindegy csak a színe legyen vörös
mint a hajnal alja vörös
legyen minden legyen vörös"

Selmo

Your Personality Is Like Cocaine :lul:



You're dynamic, brilliant, and alluring to those who don't know you.
Hyper and full of energy, you're usually the last one to leave a party.
Sometimes your sharp mind gets the better of you... you're a bit paranoid!

What Drug Is Your Personality Like?

http://www.blogthings.com/whatdrugisyourpersonalitylikequiz/

A tökéletesség unalmas.

Ramiz

Quote from: Zsiga on 2007-01-30, 12:38:49
Ez jó. :) Én is fű lettem. :D
Még szép! Lustaság powa!!! :whoah: :D

Selmo: hát a meeteket nem szoktál annyira pörögni... legközelebb ne felejtsd el felszippantani a kokó-adagodat. :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!