Melyik animét láttad legutóbb? Hogy tetszett?

Started by Feldin, 2006-03-09, 09:10:16

Previous topic - Next topic

Solid Snake


Darkstar

小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Én



Member


Én

Így van a 7/10 egy jó eredmény, de a sok istenítés után jobbat vártam. Persze így is tetszett, de kibírtam volna ha nem nézem meg.

Chronus

#4026
Quote from: Én on 2007-11-16, 21:18:17
7/10
11/10

QuoteEretnek.
Burn the Heretic!


Amúgy olyan szinten megértem, hogy ennyit adtál, ha olvastad a mangát. Felét kihagyták, bár szerintem így is messze az egyik legminőségibb shoujo. Már ha be lehet skatulyázni abba a genre-be teljesen, én mondjuk kétlem.

Én

Nem olvastam a mangát, egyszerűen csak nem jött be annyira mint nektek, ez a szörnyű igazság. (*Prepare for napalm*)

Chronus

Quote from: Én on 2007-11-17, 09:36:52
(*Prepare for napalm*)

Semmi bajom a véleményeddel. Nekem attól még ugyanúgy bejön. :hehe: Napalmot a többiektől várj.

SaiyaGin

G Gundam 13.

A kezdeti lelkesedésem egy kicsit alábbhagyott, de azért még tetszik, főleg, mert úgy tűnik, kezd beindulni a dolog.
Elég sok  :wtf: cucc volt eddig, pozitív és negatív értelemben is.
Pozitívumok: már korábba olvastam, hogy a sorozat tkp. az óriásrobots animék paródiája, ezt érzem is. Az országok Gundamjei kinézetükkel(és nevükkel) igyekszenek utalni a képviselt országukra. Eddig a Tequila Gundam(Mexikó) és a Favágó Gundam(Kanada) a kedvenceim. A harcokban is voltak "wiccesen wtf" jelenetek, mint például, amikor a harcművész főhős a mestere Gundamját Kamehameha-mődra lőtte ki a Gonosz Zombimechák ellen, vagy amikor a Mester(a hihetelen, szupererős Master Asia) a gépe nélkül, emberi erejével győzte le a robotokat, egy sállal harcolva, miközben a felé lőtt lövedékeken ugrált(amik engem zöld színükkel leginkább orrváladékra emlékeztettek. Bocs.)
Negatív  :wtf:-ként magát a főszereplőt, Domont hozom fel:az első részben többé-kevésbé normálisan viselkedett, a gyerekekkel rendes volt, megmentette őket, stb. A 2. résztől viszont ebből nem sok maradt: folyton beleüti az orrát (illetve a Fénylő Ujjait) mások harcába, harcolni akar mindekivel, akit 1 perce ismert meg... A legfurább azonban a Gyerekori Barátnőjével való kapcsolata. A nő a Gundam szerelőjeként elvileg a segítője, de Domon úgy viselkedik vele, mint aki már azzal is kegyet gyakorolna, hogy engedi azt, hogy Rain kövesse, és beszéljen hozzá, ezzel szemben amikor a csaj bajba kerül, akkor Domon teljesen pánikba esik, még az ellenfélnek is könyörög, hogy segítsen.
Értékelném, ha valaki, aki látta a sorozatot, megosztaná velem a véleményét erről, és ha lehet, spoilermentesen azt is hogy ez a szerelmi szál-szerűség később is ilyen erőltetett lesz-e.

Chronus

Quote from: SaiyaGin on 2007-11-17, 10:50:47
a gépe nélkül, emberi erejével győzte le a robotokat, egy sállal harcolva, miközben a felé lőtt lövedékeken ugrált(amik engem zöld színükkel leginkább orrváladékra emlékeztettek. Bocs.)
Ez mikori agymenés? Friss?

SaiyaGin

Quote from: Chronus on 2007-11-17, 11:30:29
Quote from: SaiyaGin on 2007-11-17, 10:50:47
a gépe nélkül, emberi erejével győzte le a robotokat, egy sállal harcolva, miközben a felé lőtt lövedékeken ugrált(amik engem zöld színükkel leginkább orrváladékra emlékeztettek. Bocs.)
Ez mikori agymenés? Friss?

Nem, 1994-es.

Member

Jigoku Shoujo Futakomori 14 + 20-26

Manitu tanácsára nem szenvedtem eddig a többivel, majd talán januárban (bár akkor már befejezem a CCS-t és a Bleach-et is végignézem 1x, nehogy elmenjen a semmire 40 és 114 rész), addigis elmondom a tapasztalataimat.
Az említett részek többsége jó volt, a Takuma-s vezérszál kicsit elcsépelt és erőltetett, de jobb, mint a folyamatos fillerezés. Az, hogy a 3 csatlós kicsit többet szól bele az ügyekbe, engem nem zavart, elvégre ők is emberek voltak, vagy mi a szösz, Kikuri viszont egy idegesítő gyökér, végül meg nem okozott meglepetés, hogy ki is ő valójában,
[spoiler]Kezdtem furcsállani egy idő után, hogy hová is lett a Pók[/spoiler], a végkifejlet felé kezdett érdekessé válni, bár
[spoiler]nem hiszem, hogy a népek ennyire könnyen eldobnák a lelküket, hogy valakit megöljenek[/spoiler], és annak sem örültem, hogy
[spoiler]OK, Enma visszafordul a csónakkal, mert Takuma szerepe hasonlított az övére, bár azért nem teljesen, de hogy végül az életét is adja érte, az kicsit sok, főleg mert Takuma bénázta el a végén.[/spoiler]
Az utolsó másodpercre meg persze kellett a misztikum, hogy "talán mégsem?". :rolleyes:
Rajzolásilag Enma nekem túl baba volt, sehol sem tapasztaltam a vérfagyasztó tekintetét, Kikuri meg egyszerűen egy rusnya dög, ráadásul néha félmeztelenül szaladgált, miközben Tsugumi-t anno kicenzúrázták, szóval kapják be.
Túl sok újat sajnos nem tudott adni, bár annyira nem rókabőr, mint amit most a Death Note-tal tesznek. 7.5/10 eddig.

smash++

#4033
Hungry Heart - Wild Striker
AnidbAnimeAddicts
Na erről nem csak  egy-két mondatot fogok írni :)
Azt hiszem kicsit elfogult leszek,mert  az első nézett animeim között vannak a régi focis (sport) animek.Ugyebár tudjuk,hogy szinte egyiknek sincs nagy köze a valósághoz - sokáig futnak,hihetetlen lövések,ect..
De szerintem ez az anime az egyedüli kivétel és az eddig általam látott legjobb focis anime.Természetesen itt is megtalálhatjuk a klisé hibákat,de közel sem akkora mennyiségben.

Ez nem olyan ahol van egy sztár játékos és egy sztár csapat akik mindekit megvernek meg hasonlók.Ebben az animeben minden van győzelem,vereség,kemény edzés,hajtás,"dráma"<-jó értelemben és ami a legfontosabb ez áll talán legközelebb a valósághoz.
A grafika jó a zene pedig állati jó :D,de komolyan.Nagyon jókor indítják az akció közben a zenét és bekerült a kedvenceim közé.A történet egy srác foci karierjéről szól,de mellé csapódik pár másik kiváló játékos is akiknek nagy szerepe van a sorozatban.Kevés iskolai élet,edzések és mérkőzések,bajnokságok erről szól.Én sehol nem éreztem unalmasnak és végig lekötött. A karakterek fejlődnek...

Azoknak ajánlom akik szeretik a sport animeket és a focit.Szerintem senki nem fog benne csalódni.Az egyedüli gond,hogy 52. rész a final és még 1-2 részt elbírt volna azzal,hogy belepillanthatunk Kyoske jövőébe (mert csak pár sec-et kaptunk)
A zenéjét pedig kimondottan :) Hungry Heart Wild Striker - Second Stage
Összeségében 8/10 ,de a kategórián belül 9/10

1-12
13-24
25-36
37-42
43-52+extra

Draconire

Terra e...

Egy nagyszabású sorozat az emberi gyengeségekről és azok leküzdéséről, a jövőbe vetett hitről.
Ahogy halad előre a történet, úgy válik egyre monumentálisabbá. Először csak a főszereplő vívódásaira koncentrál, később viszont az egész emberiség sorsát befolyásoló döntéseket és azok meghozóit mutatja be. Mindezt úgy teszi, hogy mindig tud meglepetéseket okozni, nincs meg az az érzés, hogy "biztos vagyok a végében". Izgalmas harcok, változatos szereplők, remek animáció jellemzi ezt a meglepő módon nem sok figyelmet kapó animét. Itt a fórumon eleddig csak Rage-et láttam, hogy emlegeti (tévedés joga fenntartva ), remélem majd többen is megnézik. Ha az én szavamra nem adtok esetleg, akkor itt az ő írását is megnézhetitek amit anno a befejező részről írt: íme.
Nem is igazán tudok most hosszabb elemzést vagy bemutatást írni róla, de nincs is rá szükség szerintem, az anidb-s értékelése magáért beszél. Én nyugodt szívvel adtam rá 10/10-et, minden percét élveztem. :smile:

Member


Solid Snake

#4036
Quote from: Gmer on 2007-11-18, 22:48:23
Terra e...

Ha már te istenítesz egy animét, akkor az már jelent valamit.  :lazza:
Az ED-jét azóta is gyakorta hallgatom. Áhh, leszedem. Csak legyen időm megnézni.  :D

Lazzaret

#4037
Pumpkin Scissors

Hát hogy is kezdjem. Az az igazság hogy ilyet még nem láttam (habár felépítése baromi áttlagos).Maga a történet ami lejátszódik szól Nagy lelküségről, gazdagok és szegények közötti különbségről, becsületről és egy kis érzelemről. Maga a story egy háború utáni időt mutat be ahol a címben is említett nevű katonai egység próbál segíteni a háború utóhatásának szenvedőin. De sajna túl meseszerü az egész. Igaz ez azoknak jó akik most fognának bele a TV-ben is leadott anime után valami komolyabba. Szóval nagyon belépőszintű. A két főhösről anyit hogy az nőről szinte mindent megtudunk a 24.-ik rész végére mig a fickóról alig-alig. Grafikailag ma már átlaosnak számít, a zene viszont egy két helyen nagyon hasonlított pl a FMP-ra egyébb iránt álltalában jó volt. Az Op az baromi átlagos ha nem azon aluli az END viszont érdekes volt igaz csak 1x :)
Ezeken kívűl néha sikerült nagyon magával ragadnia a történetnek és csak faltam a részeket. Sajna sok szál a storyban elvarattlan maradt igy fenttartva egy következő sorozat lehetőségét. Hát ha lesz is belőle második sorozat az nem lesz enyire klisés és remélhetőleg több lesz benne a dráma és a szerelem a két főszereplő között.

Értékelés: Átlagon felüli!


www.arkangyalok.uw.hu

Fazék

Ninja Nonsense ep 1-3

hülyeség, de sajnos nem az általam kedvelt fajtából. nem rossz, látom miért tetszik annyi embernek, de engem eddig nem tudott megragadni. amúgy is rengeteg sorozat vár még megtekintésre, szóval ha megerősítitek hogy a további részekben is marad ugyanez a stílus, mint az első 3-ban, akkor kihagynám a sorozat hátralévő részét.

minuszmiki


Manitu

Quote from: Lazzaret on 2007-11-19, 22:35:33Pumpkinn Scissors
...
Erre mondtam én anno, hogy a sorozat szépen pofáraesett :redface: Volt benne potenciál, jó történet és hozzá nagyon jó karakterek, csak sajnos megölték a fillerekkel.
Animációban ugyan nem a kedvencem a Gonzo, de ez a minimalista stílus nagyon illett a sorozathoz. Az opening egyébként szerintem zseniális, szeretem az ilyen elborult zenéket, Takahashi Yoko számait meg különösen (Shana ed1, does it ring a bell? :appl: )
A fő probléma, hogy nem egész hat kötetnyi mangából akartak kihozni egy 26 részes sorozatot, ami vallljuk be, elég nehéz, különösen egy olyanból, amiben az akció a főszereplő. Mert romantikus szál, meg jól felépített háttér ide vagy oda, a főhős mégiscsak egy szál pisztollyal gyepálja a tankhadosztályokat :eek: :muhahah: Egy mangában el lehet húzni a bunyót 40-50 oldalon keresztül, egy animében ugyanez 40-50 perccel már unalmas. Kár volt azért az utolso 4-5 részért, amit Alice végigbohóckodott.
A folytatást meg elég valószínűnek tartom, lévén az utolsó rész endingje után be is jelentették, hogy lesz, gondolom odáig már nem nézted. Remélem nem akarják elsietni, jó lesz az két év múlva is, csak várják meg, amíg lesz hozzá anyag, hiszen ez eddig csak a felvezetés volt, az igazi történet csak most kezdődik. De még egy ilyen fillerdömpingre nem vagyok kíváncsi.


minuszmiki

Monster: Hűde hosszú volt. Egyszer már nekiálltam, akkor nem tetszett, úgyhogy le is töröltem ~tizenöt rész után. Valamiért most (most... másfél hete) mégis nekiálltam újra. Az elején ez alkalommal is sok idegesítő dolog volt, de most a pozitívumokat is fel tudtam benne fedezni. Az alaphelyzet egyedinek éppenséggel nem mondható, de azt azért nem mondanám a történetre, hogy szokványos. Mivel nem ismertetőt akarok írni, eltekintek a történet bemutatásától. A 74 rész lehetőséget biztosított a készítőknek ara, hogy mindent részletekbe menően ki tudjanak bontani, elég idő jut a mellékszereplőkre is.
A sorozat legerősebb pontjának egyébként éppen a karaktereket érzem, mindegyikük esetében találhatunk pozitív és negatív vonásokat is, és bár alapvetően sablonokra épülnek, azért elég szépen kidolgozottak. Emberségük miatt legtöbbjüket szerettem, de igazán kedvencet nem tudok mondani. Mondjuk Anna Noto Mamikonak köszönhetően plusz eggyel indult, de ha nagyon muszáj lenne, Evát nevezném meg. Igaz, hogy sokszor egészen visszataszító, viszont vannak szimpatikus pillanatai is, a vége felé egyre több. Valamint rajta éreztem az egyediséget leginkább, és nem nagyon láttam ennyire komplex figurát animében korábban. Nehezen tudom elképzelni, hogy színész el tudná hitelesen játszani. De említhetném Rungét is, aki szépen alakul át gépből emberré, és természetesen a három főszereplőt, Annát, Tenmát és Johant is, vagy a mellékszereplők közül Gillent, Grimmert, Martint, Beckert, és így tovább.
Másik eredeti vonás az életszerűség és -hűség, a történet simán leforgatható lenne filmen komolyabb változtatások nélkül, ami azért nagyon kevés animéről mondható el. A történet pedig akár meg is történhetne a rendszerváltás utáni Közép-Európában. A helyszínek is úgy néznek ki, mint a valóságban, Düsseldorf, Frankfurt, München, Prága mind felismerhetőek (meg gondolom a többi is, csak azokat nem ismerem).
Az art teljesen rendben van, nem kiemelkedő, de nem is igénytelen, bár néhány QUALITY jelenet benne maradt, főleg a közepe felé. A zene szintén okés, bár nem túl változatos, de megfelel a jeleneteknek. Az OP-t meghallgattam hetvennégyszer, szóval nem volt rossz, az ED-k közül az első jobban tetszett, de a második is tűrhető.
A történethez van egy-két hozzáfűznivalóm, azokat spoilerbe.[spoiler= vigyázat, főleg a végéről van benne szó]Szóval a Hamlet ehhez képest kutyafasza. Igaz, a főbb szereplők nagy része életben marad, de azért nagyon nagy százalékban hullanak el a megismert karakterek. Végülis ez nem baj. És a legvége sem zavar annyira, így, miután átgondoltam, mint elsőre. Azt akartam írni, hogy ahhoz képest, mennyire megcsúszik mindenki a végére, Ruhenheimben már szinte csak emberi roncs Tenma, Anna és Runge is (Eva, Johan meg már jóval korábban eljutottak ebbe az állapotba), a végkicsengés túl pozitív. Aztán rájöttem, hogy nem túl, mindenki épen csak elindult vissza a társadalomba. Szóval ez jól van így. Ami nincs jó, az az üres ágy. Ha már 74 részük volt a történetre, és be is fejezték, lezárták rendesen, ne hagyják nyitva mégiscsak a végét.[/spoiler]
Ettől eltekitve viszont nagyon jó volt, kisebb hibái miatt 8/10-et kap.

Próféta

Quote from: minuszmiki on 2007-11-20, 05:31:37[spoiler= vigyázat, főleg a végéről van benne szó]Szóval ez jól van így. Ami nincs jó, az az üres ágy. Ha már 74 részük volt a történetre, és be is fejezték, lezárták rendesen, ne hagyják nyitva mégiscsak a végét.[/spoiler]
Ezzel maradéktalanul  :tezsvir:
Nyitottunk anno saját topikot neki  ^^

pet

GTO
Biztos sokan látták már, nagyon jó anime, ez a második hogy végignéztem, és szerintem nem az utolsó :) Számomra ez az egyik kedvenc :D

minuszmiki

Quote from: Próféta on 2007-11-20, 10:56:58
Quote from: minuszmiki on 2007-11-20, 05:31:37[spoiler= vigyázat, főleg a végéről van benne szó]Szóval ez jól van így. Ami nincs jó, az az üres ágy. Ha már 74 részük volt a történetre, és be is fejezték, lezárták rendesen, ne hagyják nyitva mégiscsak a végét.[/spoiler]
Ezzel maradéktalanul  :tezsvir:
Nyitottunk anno saját topikot neki  ^^
Átolvasgattam, miután végeztem vele.[spoiler]
Quote from: Próféta on 2006-03-08, 23:28:52
Viszont pár dolog még mindig zavar, egyrészt a túlstilizált elemek (Anna memóriájának egy része visszatér => elájul), de legfõképpen a kicsi a világ effektus. Hogy Tenma tanárának páciensének alkalmazójának szerelmének gyermekkori barátnõjének lánya éppen az, aki... Sok hasonló átívelõ összefüggés volt, de nagy részükrõl késõbb kiderült, hogy volt valami mögöttes okuk; sajnos nem mindegyikrõl, és csak gyûlnek a véletlenek...
illetve
QuoteVan ugye a két iker, akik ugyanabban a kísérletben vettek részt, ahol meséket olvastak nekik, elbeszélgettek az emberi lélek sötétségéről, stb. Valószínűleg sok rémséget láttak, de ettől még nem lettek szörnyetegek. Aztán egy nap megtudták, hogy csak az egyikük kell a másnapi kísérlethez (Poppének nyilván legalább egy gyereket prezentálnia kellett az illusztris társaság előtt, de ha nem muszáj, nem kell mindkettejüknek végignézni a Nagy Vörösboros Jelenet-et), így egyforma ruhába öltöztek, hogy ne lehessen megkülönböztetni őket, mert nem akartak elválni.
Ennek ellenére Capek szólt, hogy csak az egyik gyerek kell, és az anya végül odadobta a lányt (az egyszerűség kedvéért legyen Nina a neve). A lány végignézte az utolsó, gyomorforgató jelenetet a mészárlással, Poppe óvó karjával, tövisen keresztülrohanással, stb. Mindez nem tette szörnnyé. Johann viszont otthon maradt, és volt ideje azon filózni, hogy vajon anyja találomra választott, hogy lerázza a bácsikat, vagy őt szerette jobban, netán Ninát szerette jobban, és csak összekeverte őket? És valahogy akkor pattant el benne valami: rájött, hogy Ninával nem bízhatnak többet az anyjukban sem, nincs otthon, ahova visszatérhetnek.

Hátborzongató, hogy amire a sok rémmese, kísérlet, stb. képtelen volt, azt végül egy ilyen apróság végezte be; hogy a külvilág ezernyi szörnyűsége is elviselhető, ha van akit szeretsz / akiben bízol / ahova hazatérhetsz; míg ha ezt elveszted, akkor összeomlik minden. Ijesztő, hogy végső soron ez a töréspont Johann és Nina közt.

És itt jönnek a sokkal merészebb gondolati ugrások: Johann attól kezdve félt bárkiben is megbízni, kivéve a testvérét. Inkább elpusztított mindenkit, aki kedves volt vele, hogy nem kelljen kinek hálásnak lenni. Olyanná akart válni, mint a mesebeli Nevenincs, akit ugyan Johannak hívnak, de senki sincs, aki ismerné őt. És a végén, amikor a csehszlovák-német határon, a kietlen pusztaságban, szélviharok által tépázva összeestek, akkor érezte a legjobban magát, valahogy így akart meghalni (?!).
Jól érzem, hogy pszichózisa hatására a későbbiekben is valami ilyesmit akart reprodukálni, tehát valami nagy szabású öngyilkosság, ahol ugyanúgy rémületet és pusztulást lát (a vég díszlete = csehszlovák határ) maga körül, ahol már senki se ismeri, és akik mégis ismerik és jók voltak hozzá (Nina/Tenma), azok árulják el és ölik meg???
Most tőlem jön a maradéktalanul,  :tezsvir: Ezek kimaradtak a kis írásomból, gyakorlatilag leírtad, amit gondolok. :)[/spoiler]

Lazzaret

Quote from: Manitu on 2007-11-20, 00:34:36
Quote from: Lazzaret on 2007-11-19, 22:35:33Pumpkinn Scissors
...
Erre mondtam én anno, hogy a sorozat szépen pofáraesett :redface: Volt benne potenciál, jó történet és hozzá nagyon jó karakterek, csak sajnos megölték a fillerekkel.
Kár volt azért az utolso 4-5 részért, amit Alice végigbohóckodott.
A folytatást meg elég valószínűnek tartom, lévén az utolsó rész endingje után be is jelentették, hogy lesz, gondolom odáig már nem nézted. Remélem nem akarják elsietni, jó lesz az két év múlva is, csak várják meg, amíg lesz hozzá anyag, hiszen ez eddig csak a felvezetés volt, az igazi történet csak most kezdődik. De még egy ilyen fillerdömpingre nem vagyok kíváncsi.

Igen totális pofára esés volt mert meg volt minden benne főleg az első részekben de a végére totálisan meghalt az egész.
Az uccsó részt végignéztem és ott mondja is Alice hogy hamarosan újra találkozunk tán de ha ilyen lesz mint ez volt akkor tuti bukás lesz az egész.


www.arkangyalok.uw.hu

Lokids

Nodame Cantabile

Valamiért a cantabile-t mindíg cantible-nek olvastam, dehogy miért azt nem tudom.
Egy munkatársam ajánlására néztem meg, és hát... Zongorázhatnékom van. :D Amúgy is kedvelem a komolyzenét, ezért ez igazán megfogott. Meg ugye a poénok. Nodame személye adja magát, hogy mindenki röhögni fog rajta, az a sok Myuke meg hasonlók. :)
Kicit sajnáltam, hogy sokszor állóképet nézünk, máskor meg úy animálják, ahogy a valóságban is le kell játszani az adott dalt. Kár a diavetítésért. A Graf a nagy kedvenc Honey and Clovet juttatta eszembe. Ez plusz pontokat jelntett. :)
És legalább közelebb kerültem anak megértéséhez, miért kell egy hadonászó pali a zenészek el, mikor azok nélküle is képesek eljátszani a darabot.

Pontszámok alapján: 9/10.

smash++

#4047
Seirei no Moribito
Anidb

Talán azzal kéne kezdenem,hogy WOW!.Szerény véleményem szerint a grafika gyönyörű,azokhoz képest meg amiket mostanság nézek egyenesen lehengerlően gyönyörű :).Az itthoni hangfalakkal pedig a hang effektek is nagyon jók.
Műfajilag fantasy és mikor elkezdtem nézni megis lepett a dolog,mert én valami action+swordplay többségre számítottam.A történetetről inkább nem írok.A karakterek szerintem nagyon jók mind Balsa és Chagumu,sőt a többi kari is tökéletesen passzolt,szóval mind más és egy szép egészet alkottak.A grafika mint már mondtam nagyon szép ami a harcokra is igaz - habár túl sokat nem kell várni,de azért van benne.
A történetről talán annyit,hogy minden van benne.Kis dráma,fantasy,hétköznapi élet,harcok,pici de nagyon-nagyon pici romantika,hűség...

Szóval egy remek anime amit nem csak a fantasy kedvelőknek ajánlok.Tényleg nagyon jó!!De ezt az Anidb-s értékelésből is lehet látni.
Személyes problémák miatt mint [spoiler]nem bírom amikor két fél nyílvánvalóan szereti egymást és 26 részen keresztül szinte semmire nem jut plusz a 12 éves kölyöknek kell mondania,hogy "feküdjetek le".Természetesen a végén se kapjuk meg Balsa válaszát inkább azt mutatják amit.A császár vagy ki meg rohadt idegesítő alak és nagyon sajnáltam Chagumu-t én tuti nem maradtam volna ott :) [/spoiler] nálam összeségében 9/10

Manitu

Simoun rewatch:

Teh best animu evar. Egyebet nem tudok elmondani :angyali:


Rage

Quote from: Manitu on 2007-11-20, 23:57:35
Teh best animu evar.
o rly
Jó, amint időm engedi, megnézek mondjuk 5 részt belőle, érdekel, mi az, ami ennyi istenítést érdemel. ;)
痛みを感じる方向に、出口がある!