Filmek (minden, ami nem japán)

Started by Flaser, 2004-09-15, 11:18:12

Previous topic - Next topic

Beren

Quote from: sirtomiA Resident Evil filmek nekem tetszettek :)
Sima kis akció film volt, semmi komoly, kikapcsolódásnak jó volt.

nekünk is:)))))))))))
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

nite

A fülke nem olyan rossz sztem se, bár tényleg nem az a kategória amikor egybõl másnap mész a moziba megnézni még1x, vagy utána napokig gondolkozol rajta...
uez sztem a resident evil is, a (jó)multkor vmelyik csatornán ment a tvben, és szokásos esti agypihentetõ "garfield-ozás" (click-click-click a program váltó gombon) közben megállt a kezemben a távirányító, kikapcsolódásnak nem volt rossz.
dvd-n valószinüleg nem veszem meg egyiket se :)
--
God's in his heaven, all's right with the world

Beren

Quote from: niteA fülke nem olyan rossz sztem se, bár tényleg nem az a kategória amikor egybõl másnap mész a moziba megnézni még1x, vagy utána napokig gondolkozol rajta...
uez sztem a resident evil is, a (jó)multkor vmelyik csatornán ment a tvben, és szokásos esti agypihentetõ "garfield-ozás" (click-click-click a program váltó gombon) közben megállt a kezemben a távirányító, kikapcsolódásnak nem volt rossz.
dvd-n valószinüleg nem veszem meg egyiket se :)

Jó, ami a szellemi színvonalamat mutatja, az utóbbi idõben csak egy film volt, amit kétszer egymás után néztem meg moziban: a Galaxis utikalauz stopposoknak. Nekem tetszik (bár tudom, nem autentikus, meg a többi...)
(a slusszpoén fõleg vicces a végén, amikor a két idegen civilizáció teljes hadseregét megeszi a kutya:))) )

Részemrõl a Világok Harca is jó volt, elvégre més szemszögbõl mutatta be az idegenek attakját, mint a Függetlenség napja (bár, abban jobbak voltak a poénok:) ). És emellé még szépen is volt filmezve. Itt végül is nem az idegenek voltak a lénygesek (sztem elég gyíkan néztek ki, miért lesz minden idegen olyan nyamvadt a filmekben, hogy egy fogpiszkálóba is belehalna?!), hanem a szereplõk közti konflikus. Kb, mint a Jelekben. Csak itt láthattunk több amcsi katonát (elvégre szükségállapot van), meg vizihullát ("fekszek a vizen és süt rám a nap"), egy szép pánzélos-légi támadást... (viszont nincsen benne leszakadós orrú Michael Jackson - federítõ:))

Ha már film: látta valaki a National Geographic-on az Is it real?-címû mûsort? Rendkívül jóóó! Fõleg a gabonakör-készítõs:) Igen, a parasztok se szeretik, ha letapossák a gabonát...
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

nite

a galaxis utikalauz yóóóóóóóó! csak olyan mint az asterix&obelix film volt, ahogy öcsém mondta "best of a könyvbõl", de ahhoz kedvet csinált hogy megint elolvassam.
1ik munkatársamtól kaptam kölcsön egy rakat filmet mostanában, de amit el se hoztam tõle az a "buzi-e vagy" nagy sándor és a mennyei kingdom, miután a tróján szét aludtam magam ezekre nem vagyok nagyon kiváncsi. szerintetek érdemes megnézni?
A világok harca mint amerikai akciófilm tényleg nagyon jó volt, kár hogy a jelekben meg a függetlenség napjában szétrágott témákhoz nem tudott sok újat hozzátenni. Azért párszor majdnem szívrohamot kaptam amig néztem :)
--
God's in his heaven, all's right with the world

sirtomi

Quote from: nitea galaxis utikalauz yóóóóóóóó! csak olyan mint az asterix&obelix film volt, ahogy öcsém mondta "best of a könyvbõl", de ahhoz kedvet csinált hogy megint elolvassam.
1ik munkatársamtól kaptam kölcsön egy rakat filmet mostanában, de amit el se hoztam tõle az a "buzi-e vagy" nagy sándor és a mennyei kingdom, miután a tróján szét aludtam magam ezekre nem vagyok nagyon kiváncsi. szerintetek érdemes megnézni?
A világok harca mint amerikai akciófilm tényleg nagyon jó volt, kár hogy a jelekben meg a függetlenség napjában szétrágott témákhoz nem tudott sok újat hozzátenni. Azért párszor majdnem szívrohamot kaptam amig néztem :)
A Nagy Sándor szerintem egész jó, igaz néha vannal benne hosszabb párbeszédek, monológok, amik unalmasak, de egyébként nem rossz film.

Ramiz

Quote from: BerenErrõl a hasonlóan "egyhelyszínes" Fülke jut az eszembe. Jó, biztos valaki arra is rá fogja modani, hogy kommersz (pocsék izlésem van, de általában pont azért megyek moziba, hogy ne gondolkozzak ... valakinek meg csak ott sikerül... :jee:
Szerintem az pont egy aránylag szellemes film.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Szvsz a Fülke egész jó kis film, a Fûrész pedig egyszer nézhetõ, met ha már tod a végét, akkor nem izgalmas.
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Kvikveg

A fulke egesz jo. Legalabbis sokkal jobb, mint amire szamitottam. Colin Farrelt viszont tovabbra sem birom...
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Ramiz

Quote from: KvikvegA fulke egesz jo. Legalabbis sokkal jobb, mint amire szamitottam. Colin Farrelt viszont tovabbra sem birom...
Ja. CF elég idegesítõ (én a mesterlövésznek drukkoltam :__devil: ). De akit tényleg egyszerûen csak utááálok a nyálas képe/filmjei és a béna szerepei és a nulla színészi képességei miatt: B*n Affl*ck.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

kikuchiyo

Vagy ahogy a Team America betétdalában éneklik:
"I need you more than Ben Affleck needs acting school"
:D
Failure is the default option

Beren

Quote from: RamizSzerintem az pont egy aránylag szellemes film.

Hm... statisztikai számítások alapján nem éppen ezt a választ vártam:)
(amúgy, igen, az!!!! naggyon!)

QuoteJa. CF elég idegesítõ (én a mesterlövésznek drukkoltam  ). De akit tényleg egyszerûen csak utááálok a nyálas képe/filmjei és a béna szerepei és a nulla színészi képességei miatt: B*n Affl*ck.

A Ben gyerek nem volt a Dogmában?? Meg a Jay és Némabob visszavágban (ismét az amerikai szubkultúra pöcegödrében turkálok, tudom, de olllyan jóóóó:)))?? A Mat Damon volt az egyik (azóta bírom a csókát, jó volt az Ocean's-ben!! Ez ugyebár alapmû...)

Quotea galaxis utikalauz yóóóóóóóó! csak olyan mint az asterix&obelix film volt, ahogy öcsém mondta "best of a könyvbõl", de ahhoz kedvet csinált hogy megint elolvassam.
Quoteííííígennnn! és az miért baj, hogy best of? Ha már az egész könyvet úgyse lehet, legalább adja vissza a fílinget!!! Ez alapján már tényleg kedvem volna elolvasni a Galaxis Utikalauzt:)
Quotenagy sándor és a mennyei kingdom, miután a tróján szét aludtam magam ezekre nem vagyok nagyon kiváncsi. szerintetek érdemes megnézni?
A világok harca mint amerikai akciófilm tényleg nagyon jó volt, kár hogy a jelekben meg a függetlenség napjában szétrágott témákhoz nem tudott sok újat hozzátenni. Azért párszor majdnem szívrohamot kaptam amig néztem
QuoteA Nagy Sanyi tényleg jó volt, töri órára kiváló, bár nem hinném, hogy valaha még egyszer megnézném, de remekül visszaadta a kor szellemét!
Igen, és is Dolbyval néztem multiplexben, ahol már az üvöltõ 1000 decibell miatt már alapból megijedsz, itt még fokozódik is. Fõleg, mert Tinuviel idõnként a nyakmba ugrott ijedtében, és így én már nem tudtam hová ugrani...:)
Éljen a nehézlovasság!

Ramiz

Quote from: BerenA Ben gyerek nem volt a Dogmában?? Meg a Jay és Némabob visszavágban (ismét az amerikai szubkultúra pöcegödrében turkálok, tudom, de olllyan jóóóó:)))?? A Mat Damon volt az egyik (azóta bírom a csókát, jó volt az Ocean's-ben!! Ez ugyebár alapmû...)
Ezekben szerepelt. Nem tudom, mit eszik rajta annyira Kevin Smith. Bár õbenne is csalódtam (igaz, hogy a Clerkset láttam elõször, ami a legjobb filmje talán).
Az Ocean's Eleven nekem olyan ízetlen-semmilyen film volt. Clooney mintha unatkozna, lusta volt játszani. Julia Roberts szintén, bár neki amúgy sem sok helyet hagytak, és még a szerepe is béna. Egyedül Brad Pitt miatt nem unatkoztam. :) A cselekmény sem elég komplex egy rablós-betöréses filmhez.

sirtomi

Quote from: RamizEzekben szerepelt. Nem tudom, mit eszik rajta annyira Kevin Smith. Bár õbenne is csalódtam (igaz, hogy a Clerkset láttam elõször, ami a legjobb filmje talán).
Az Ocean's Eleven nekem olyan ízetlen-semmilyen film volt. Clooney mintha unatkozna, lusta volt játszani. Julia Roberts szintén, bár neki amúgy sem sok helyet hagytak, és még a szerepe is béna. Egyedül Brad Pitt miatt nem unatkoztam. :) A cselekmény sem elég komplex egy rablós-betöréses filmhez.
Nekem nagyon tetszett az Ocean's Eleven. Bár most hogy mondod tényleg mintha unatkozott volna Cloony  :haha:

Kvikveg

Ma este 3sat-on Ocean's Eleven eredetije.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Manu

Ma este tíz után két film

Szigorúan piszkos ügyek 1. rész - Duna TV
Fahrenheit 911 - RTL Klub

kikuchiyo

Miután a testvérem leverte a parabolaantennát, marad a Fahrenheit. :/

Már ha lesz kedvem egyátalán tv-t nézni.

Beren

Quote from: RamizEzekben szerepelt. Nem tudom, mit eszik rajta annyira Kevin Smith. Bár õbenne is csalódtam (igaz, hogy a Clerkset láttam elõször, ami a legjobb filmje talán)..
Kevin Smithnek van "jó" filmje?!?! :eeek:
Mármint a Dogma számomra ott van a csúcson, mivel roppant közel áll a világnézetemhez (ilyesmim is szokott lenni, még nem mentem orvoshoz, kéne??). Amúgy, K S is elismeri, hogy a szülei is csak úgy ismerik, hogy pocsék filmeket rendez. Bár nekem a Jay és Néma Bob is tetszett... jó, elég zsibbadtan néztem:)  

Quote from: RamizAz Ocean's Eleven nekem olyan ízetlen-semmilyen film volt. Clooney mintha unatkozna, lusta volt játszani. Julia Roberts szintén, bár neki amúgy sem sok helyet hagytak, és még a szerepe is béna. Egyedül Brad Pitt miatt nem unatkoztam. :) A cselekmény sem elég komplex egy rablós-betöréses filmhez.
Nekem nagyon tetszett, fõleg, mert számvitel szigorlat elõtt néztem - mit tegyünk, ha kirúgnak az egyetemrõl, avagy az élehosszig tanulás és a több lábon állás sajátos értelmezése: ma megtanuljuk, hogyan lehet elegánsan kirabolni egy kaszinót... A szinészek is jól lettek összeállítva [éljen a szenvedõ-mód:)], Matt Damon téglaarca remekül érvényesül (a srácnak nem kéne álcafesték, ahhoz, hogy beolvadjon a környezetbe; ilyen fejjel vagy pszichopata lesz az ember, vagy színész - a Mr Rippleyben összejött:)), Brad Pitt is remekül lazult, Clooneynak is jól bejött a hamiskártyás feje. Szerintem remekül eltalált film lett.
Éljen a nehézlovasság!

Beren

Nem az elõzõhöz tartott, tehát külön írom:

A múltkor nem volt teljes a "Minden idõk legnevetségesebb filmjei" listám...
kimaradt az a mozi, aminek kiérdemelt helye van a mélyben...
Az Átok!
Csak azért nem sajnáltam rá a mozijegyet, mert így legalább megtudhattam, hogy nem csak mi röhögtük végig. Isteni vígjáték!! Csak nem annak készült.
Azt hiszem, a következõ Horrorra Akadvában méltó helye lesz:)
Már megint a hajas izével jönnek - a Körben még jó ötlet volt, de most már a fürdõkád-pucolást juttatja az ember eszébe, vagy, amikor tiszta szõr lesz az ember kutyázás után...
Aztán meg jön a hülye kiscsávó (aki úgy néz ki, mint az Ambi Puros kiscsóka, csak emez nem a klotyót illatosítja be, hanem elkísér liftezni, vagy kiporszívózik a takaród alatt...) a tetves macskájával, és nyávog. A Jokónak meg leesik az álla (talán az egyedüli jó poén az egészben...), és a debil felügyelõ még tisztességesen pirózni (szakszerû leírást mellékelnek majd a 9/11-ben!!) se tud. Pedig nincs is szebb, mint bevágni egy Molotov-koktélt az ablakon, vagy fogni a lángszórót és bepörkölni az ajtón, netán ott van még pár gyújtótöltet is... ehelyett meg jön a szánalmas kis benzinjével, és még azzel se képes dologzni - meg akarja javítani a lefolyót a fürdõkádban, ahelyett, hogy végezné azt a remek munkát ("Burn! Burn! Mutterf***ing Burn Burn!" - aki már látta a 9/11-et, tudja, mirõl beszélek:) ). Ha már ennyire maximalista, akkor a füvet is lenyírhatta volna a ház elõtt...
Éljen a nehézlovasság!

Kvikveg

Quote from: RamizJa. CF elég idegesítõ (én a mesterlövésznek drukkoltam :__devil: ). De akit tényleg egyszerûen csak utááálok a nyálas képe/filmjei és a béna szerepei és a nulla színészi képességei miatt: B*n Affl*ck.
Erdekes, Dogmaban tetszett, de minel tobb filmjet lattam, annal rosszabb volt a helyzet. Matt Damon enyhen forditva.
Dogma nagyon jol jott nekem. Amikor lattam, akkor mar evek ota nem rohogtem olyan jot egy filmen. Porolto, csak annyit mondok. :D:D:D

Minden idok legszarabb filmjei listamon a Falu szerepel egy elegge elokelo helyen. A Pokember elso feloraja utan is jokat rohogtunk. Mit tesz a vizsgaidoszak... Szinten jo helyezese van a Hegylako 4nek. (Anyam ne sirass...) Na mi van meg... Sok van, de szerencsere gyorsan felejtek. :haha:

ReLax18

Miért mondja mindenki, hogy a Világok harca jó film volt? Annyira béna az egész. Spielberg ezt a filmet elcseszte... :ejj:

A Dogmát régen láttam, nem sokra emlékszem belõle, de arra biztosan, hogy megtudtam, hogy Alanis Morisette az Isten :haha:
Tehát ez jó film. A Jay és Néma Bob visszavág pedig nagyon eszement. A legjobban az tetszett benne, amikor Mark Hamill mondja: Ne gecizz a Jedi mesterrel! vagy vmi ilyesmit :jee:

Az Átok: koliban néztem meg úgy, hogy pár csaj is ott volt (nameg a haveri kör), és azok meg úgy fostak hogy csak na! Ott baromkodtunk velük. Magára a filmre már nem is emlékszek...

Quote from: BerenNa, ha már a jóizlésnél tartunk, akkor elõadom, mely filmek vezetik nálam a "minden idõk legnevetségesebb filmjeinek" listáját:
1.: Utolsó állomás
2.: Fûrész
Az Végsõ állomás!!!! :ejj: De amúgy tényleg vicces. És mellesleg jó film :jee:
A Fûrész meg miért nevetséges? Sztem nagyon is komoly volt(máramennyire egy horrorfilmet komlyan lehet venni :rolleyes: ). Ahogy a muksó levágja a lábát a végén az valami mesés :jee:
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

kikuchiyo

<ZOMG Polotics!!!!11one>
Szánalmas fércmû, kár volt fennmaradnom miatta.

Megállapíthatatlan arányban kever tényeket és csúsztatásokat a legprimitívebb manipulációs és lejárató technikákkal, ezért teljesen hiteltelen.

Igazából nem is értem, mit akart ezzel elérni Moore:
ha egy hiteles dokumentumfilmnek akarja beállítani, akkor hazudik, mert ez nem az. Egy logikára, érvekkel meggyõzésre építõ filmben nem lehet olyan eszközöket alkalmazni, hogy belassítva mutatjuk Busht amint pl. vakarja az orrát, alányomunk egy idióta számot, és közben -mintegy képaláírásként- a narrátor bemondja, hogy szerinte mire gondolhat most. Ez a Hócipõ és a 168 óra szintje, nem más, mint ordenáré gúnyolódás.
Ha viszont elvállalja, hogy ez egy propagandafilm, akkor az egésznek nincs több értéke egy "én útálom busht mer bush egy köcsög idióta dögöljön meg!" falfirkánál.

Lehet G. W. Bush ellen kifogásokat emelni, pl. én sem tartom sokra, de nem így.
</ZOMG Polotics!!!!11one>

Ramiz

Quote from: BerenKevin Smithnek van "jó" filmje?!?! :eeek:
Mármint a Dogma számomra ott van a csúcson, mivel roppant közel áll a világnézetemhez (ilyesmim is szokott lenni, még nem mentem orvoshoz, kéne??). Amúgy, K S is elismeri, hogy a szülei is csak úgy ismerik, hogy pocsék filmeket rendez. Bár nekem a Jay és Néma Bob is tetszett... jó, elég zsibbadtan néztem :)
Mi van, ember??!?! Kiakadsz azon, hogy KS-nek van "jó" (sõt, "legjobb" filmje), aztán kettõt felsorolsz, ami tetszett neked? :3x3:

Quote from: KvikvegDogma nagyon jol jott nekem. Amikor lattam, akkor mar evek ota nem rohogtem olyan jot egy filmen. Porolto, csak annyit mondok. :D:D:D
Nem néztél elég Monty Python-t. :cool:
Dogmában a baromkodás része stimmel, de a vége komoly akar lenni, ahol is besül, valamint hiányoltam a (poénkodás ellenére) valamiféle egységes világnézet és vallásos hozzáállás kialakulását (lehetett volna a filmbõl KS hitvallása). Asszem egyedül a szargólem maradt meg nekem mint debil királyság. :rolleyes:

Quote from: ReLax18Miért mondja mindenki, hogy a Világok harca jó film volt? Annyira béna az egész. Spielberg ezt a filmet elcseszte... :ejj:
Ezt a filmet is. Sok más mellett (leginkább az A.I.-t sajnálom).

kikuchiyo

Quote from: RAmizleginkább az A.I.-t sajnálom

Szerintem az A.I.-t mindenkinek legalább egyszer kötelezõ megnézni - a film ugyanis mintapéldája annak, hogy egy ígéretes, jelentõs és fontos projektbõl hogyan lesz a filmtörténet legnagyobb buktája (legalábbis esztétikai szempontból).

Mint tudjuk, eredetileg Kubrick akarta megcsinálni, azt mondogatta, hogy meg akarja alkotni A sci-fi filmet. Ez a 2001: Ûrodüsszeia rendezõjétõl azért nem kis szó. Sajnos húzta-halasztotta a dolgot, így végül nem lett belõle semmi.
A halála után Spielberg vette át a rendezést, az eredményt ismerjük.
A film indulásakor a giccsszint még éppen az elviselhetõség határán van, aztán gyorsan fejest ugrik a mélybe, az a robot-aprítós jelenet már borzalmasan rossz, de még nincs vége, Spielberg egyszerûen nem bírja abbahagyni: 5-tel többször hal meg a kisgyerek, mint kéne, és az utolsó fél háromnegyed óra már annyira elviselhetetlen, hogy kis adagokban is heves öklendezést vált ki.
Rémes. Katasztrofális. Rettenetes.

Nem tudom, hogy ebben a bukásban a forgatókönyvírónak, Ian Watsonnak is része van-e: volt alkalmam látni személyesen egy pár évvel ezelõtti Átjáró-napon, és amellett, hogy egy középszerû sci-fi író, még teljesen hülye is.

Ramiz

Korrekt krónika. Egy Galaktikában volt egy cikk, hogy Kubrick mit csinált volna másképp. Emlékszek, hogy úgy éreztem, nekem minden jobban tetszett volna Kubrick-módra. (Pl a hímringyó nem jótündérként viselkedett volna, hanem önzõen, a maga érdekeit nézõen = (adott helyzetben) logikusan.)

roderick

Quote from: KvikvegMinden idok legszarabb filmjei listamon a Falu szerepel egy elegge elokelo helyen.

grrrr... grrrr...
(habár éppen most megy a TV-ben magyar szinkronnal és valami nagyon rossz, kb. az alámondás szintjén van)

Amúgy serényen töltögetem a Lost-ot, kb. a felét láttam már és eddig nagyon tetszett. (habár a most pénteki volt a legjobb rész eddig sztem)
Mostmár kezd valami körvonalazódni is a történetböl, habár attól félek hogy a "végtelenségig folytathatóság" kedvéért esni fog a szinvonal a késöbbiekben.

(edit: kikuchiyo az avatarod a Rigetböl van? vagy én kezdek nagyon szenilissé válni?)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

sirtomi

Quote from: roderickgrrrr... grrrr...
(habár éppen most megy a TV-ben magyar szinkronnal és valami nagyon rossz, kb. az alámondás szintjén van)

Amúgy serényen töltögetem a Lost-ot, kb. a felét láttam már és eddig nagyon tetszett. (habár a most pénteki volt a legjobb rész eddig sztem)
Mostmár kezd valami körvonalazódni is a történetböl, habár attól félek hogy a "végtelenségig folytathatóság" kedvéért esni fog a szinvonal a késöbbiekben.
Egyik haverom végignézte már és szerinte végig marad a színvonal, most tölti a második évad elsõ részét, amit csak most kezdtek játszani USA-ban.

roderick

Quote from: sirtomiEgyik haverom végignézte már és szerinte végig marad a színvonal, most tölti a második évad elsõ részét, amit csak most kezdtek játszani USA-ban.
Nemis ettöl félek, hanem ugye ha egy üzlet beindul... Twin Peaksnek is ez tett be, hogy ott folytatták ahol nem kellett volna és aztán csak közölték, hogy ésmost vége lesz :( (legalábbis szvsz. és zanzásítva)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

sirtomi

Quote from: roderickNemis ettöl félek, hanem ugye ha egy üzlet beindul... Twin Peaksnek is ez tett be, hogy ott folytatták ahol nem kellett volna és aztán csak közölték, hogy ésmost vége lesz :( (legalábbis szvsz. és zanzásítva)
Ha minden igaz, akkor jövõ héten megkapom a teljes sorozatot, legfeljebb majd beszámolok, hogy milyen, ha lesz idõm megnézni. Van most pár anime is a gépemen.

Beren

Quote from: RamizMi van, ember??!?! Kiakadsz azon, hogy KS-nek van "jó" (sõt, "legjobb" filmje), aztán kettõt felsorolsz, ami tetszett neked? :3x3:).
Hát, pont azért tettem ""-be. Csak a legjobbat nem ismerem. Jó, ez úttal nem jött össze a fent említett duma... :G

Quote from: RamizNem néztél elég Monty Python-t. :cool:
Dogmában a baromkodás része stimmel, de a vége komoly akar lenni, ahol is besül, valamint hiányoltam a (poénkodás ellenére) valamiféle egységes világnézet és vallásos hozzáállás kialakulását (lehetett volna a filmbõl KS hitvallása). Asszem egyedül a szargólem maradt meg nekem mint debil királyság. :rolleyes:
:):):) :lul: a Monty Pythonék iskolát teremtettek! Bár a Gyaloggalopp adagolásával vigyázni kell... egy maratoni MP-partyt nem mernék bevállalni (na jó, mégis!). Szerintem KS nem is akart semmiféle egységes világnézetet kialakítani. A srác roppant egyszerûen megoldotta a problémát annyival, hogy:
"Isten utálja, ha úgy beszélnek róla,|mint egy "mítoszról"."
"Olvasd csak el a könyvet! A nõk rosszabbak, mint az egyiptomiak|és a rómaiak együttvéve.":)
"Mindenkivel gondom van, aki tehernek,|s nem áldásnak tartja Istent,...mint egyes katolikusok. Ti nem ünneplitek a hitet,|hanem gyászoljátok. -Ha mi rosszul csináljuk, ki csinálja jól?|- Nem ez a kérdés a fontos. mert önigazolások közben nem veszik észre,|hogy nem az a fontos,...miben hisznek, hanem|maga a hit.A szívetekkel semmi baj,|csak gondolkodni kéne már!" Most kell még ennél több?
Éljen a nehézlovasság!

noriko

Quote from: KvikvegMinden idok legszarabb filmjei listamon a Falu szerepel egy elegge elokelo helyen.
:) az az enyémen is rajta van!
És csatlakozok Ramiz által Bénaflekkrõl mondottakhoz is. brrr

Ma láttam az Éjszakai járat/ Red Eye c. filmet. Szerintem gyenge thrillernek. A történet eléggé sablonos és túlságosan kiszámítható. Ez is inkábba vicces film kategória volt nálam. De megérte elmenni moziba, mert megtekinthettem következõ kiszemelt filmem bemutatóját! A szereposztás kecsegtetõ! Láthatjuk a.) a Falu eszelõs sztárját, b.)a Mulholland Drive kettõs személyiségét, c.)a Jurrasic Park rémjét és a fõszerepben d.)King Kong!

a.) Adrian Brody b.) Naomi Watts c.)Tyrannosaurus Rex d.)ez egyértelmû volt
"I wish I could, but I don't want to."