Romantikus témájú animék.

Started by Exo, 2004-03-13, 14:05:18

Previous topic - Next topic

Lazzaret

Mina-san, Ohayo Gozaimasu!

Arigato a sok film ötletért habár valamit már láttam belõlük (Ahh,Megami-sama, Love Hina, Chobits, Ai Yori Aoshi, Love Lesson).. Épp az Onegai Teachert nézem azis nagyon jó, nekem tetszik :).

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Na megvolt ez is :haha: Nem volt rossz. Nekem tetszet. Olyan film ami csak Romantikával van tele  :rolleyes: , bá nekem is lenne ilyenben részem :o . Na akkor most jöhet az Onegai Twins.

www.arkangyalok.uw.hu

Sidney

Quote from: RelunxAh! My Goddess OVA! (eseteg Tv, de a kettõ ugyanaz, csak az ova-nak jobb a grafikája és tömörebb)
Másik ajánlat:
Eremetar Gerad! :D :jee:

Relunx
Az Oh!My Goddes Tv nekem nem jött be annyira, mert elég lassan történtek az események, fõleg a mangához képest. (A 10. rész után kiborultam, hogy még mindig nem képes K1 +csókolni Bell-t  :bruhuhu: )
Az OVA viszont tényleg   :cool:

Lazzaret

Na most végeztem az Onegai filmekkel. Jó volt de a Twins nekem jobban bejött. Látni hogy szenvednek a bizonytalanság + a féltékenység miatt nagyon tetszet  :haha: . De már a sorozat vége felé lehetet tudni ki a testvér!

Az Ohh! My goddnes! TV pont azért tetszet mert lassan történt minden. Nem kapsz egybõl meg szinte mindent hanem ki kell várni az egész beteljesülést a végéig. Pontosan Keitaro vivódása adja meg az ízét az egésznek, szegénykém egy kicsit nyámnyila, de pont ezért jó.

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Tudom még ajánlani az Ultra Maniac c. sorozatot, aranyos romantikus magic-girl anime. Nekem tetszett (lásd: az avatarom :))

Vagy, ha szereted az ecchi sorozatokat, akkor Midori no Hibi: ez egy király (csak sajna rövid) sorozat, amiben remekül ötvözõdik a humor és a romantika.

Alkyra

Keblemre testvéreim!:tezsvir:
Mi hárman leszünk a VirágTriumvirátus!
 :)  :)  :lul:

moha neked nagyon ajánlom a Erementar Gerad-ot! Most kértem zsozsotól engedélyt, hogy feltöltsem az ftpre.
Piszok jó egy anime(nálam egyenlõre 9.5 kap...de még nem néztem végig...s egyenlõre még nincs is befejezve..)

SaiyaGin

Quote from: LazzaretAz Ohh! My goddnes! TV pont azért tetszet mert lassan történt minden. Nem kapsz egybõl meg szinte mindent hanem ki kell várni az egész beteljesülést a végéig. Pontosan Keitaro vivódása adja meg az ízét az egésznek, szegénykém egy kicsit nyámnyila, de pont ezért jó.

Izé, Keitaro a Love Hinában van... ;)

Lazzaret

:oops:  Ezt elirtam rendesen, de égõ  :lame: .

Morisato Keiichi az õ becses neve sry az elírásért.

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: Alkyramoha neked nagyon ajánlom a Erementar Gerad-ot!
Rendben, felírtam a wish-listre. :)

Lazzaret

Volna egy kérdésem. Ai Yori Aoshi-hoz csak annyi felirat van kész ami animeaddictson van fenn??? Vagy megvan valahol az egész sorozathoz???

www.arkangyalok.uw.hu

Alkyra

Quote from: MohaVagy, ha szereted az ecchi sorozatokat, akkor Midori no Hibi: ez egy király (csak sajna rövid) sorozat, amiben remekül ötvözõdik a humor és a romantika.

Moha olvastad a mangát?Az soookkkalll hosszabb s egy csomó minden van benne ami az animebõl kihagytak.Én nemsokára el is kezdem olvasni(csak töltse már le végre...) :)  :jee:

Lazzaret

Nekem olyan film kéne amihez van magyar felirat, mert azért teljesen más hogy az egészet értem mint hogy csak egy részét angolul. Fõleg ezeknél a filmeknél.
Megbirkozok az angol felirattal is de mégis jobb ha meg van magyarul.

A másik pontosan mit is takar az "ecchi"???

www.arkangyalok.uw.hu

Fazék

Quote from: LazzaretA másik pontosan mit is takar az "ecchi"???
Szex nélküli szexuális tartalom :D
Szóval itt-ott fölvillantanak egy-egy mellet, akár homályosan egy meztelen testet, stb :)
Legalábbis tudtommal kb ezt jelenti

Lazzaret

Arigato most  már értem.

A feliratoknál meg az angolban is vannak ilyen túlkapások. Pl.: a legduvább ez volt hogy arigatora azt irták hogy nagyon sajnálom "I'm sorry". Igazábol azért lenne jó magyarul hogy amivel nem tudok angolbol megbirkozni az magyarul azért talán érthetõb.

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Na végig néztem a Midori no Hibit.

Hááát õõõõõ hogy is mondjam... Az elsõ rész után a véleményem a kövi volt: EEEEEZZZZZ MEEEEEGGGG MIIIIIII!!!!!!!!!, de a végén már tetszet a dolog.

Na mindegy. Nem volt rossz összességében mert azért voltak benne jó poénok. Meg ez volt az elsõ olyan romantikus film azok közül amiket eddig láttam, ahol megtudta magát védeni a fõhösünk. + az is jó volt ahogy végül is kiteljesedik a szerelmük sok nehézség árán.

www.arkangyalok.uw.hu

Moha

Quote from: LazzaretHááát õõõõõ hogy is mondjam... Az elsõ rész után a véleményem a kövi volt: EEEEEZZZZZ MEEEEEGGGG MIIIIIII!!!!!!!!!
Hát nem tudom, én az elsõ rész után nem bírtam abbahagyni és 2 nap alatt végignéztem az egészet (ami nálam ritka). Az elsõ néhány részen fetrengtem a röhögéstõl. :lul:

L.Mole

Quote from: MohaHát nem tudom, én az elsõ rész után nem bírtam abbahagyni és 2 nap alatt végignéztem az egészet (ami nálam ritka). Az elsõ néhány részen fetrengtem a röhögéstõl. :lul:

:jee:  :jee:  :jee:  :jee:  :jee:

Lazzaret

Nekem is tetszet nem arról van szó csak kicsit érdekes volt a csaj a kéz helyet.
De egyébként én is jókat öhögtem rajta. Fõleg azon a részen amikor a manga kiálitásra mentek az tuti volt :jee:

www.arkangyalok.uw.hu

Lazzaret

Mondjuk vidulni a legjobb :jee: . De valami mélyeb romantikus szálu film kéne. Szóval legyen vicces is de ne ennyire (mert ezt a filmet végig röhögöd  :lul: )- Mondjuk olyan mint az Onegai sorozatok vagy az Ai Yori Aoshi :rolleyes: .

www.arkangyalok.uw.hu

Djinn

Quote from: MohaHát nem tudom, én az elsõ rész után nem bírtam abbahagyni és 2 nap alatt végignéztem az egészet (ami nálam ritka). Az elsõ néhány részen fetrengtem a röhögéstõl. :lul:
Midorit én is imádom. A romantikus vígjáték kategóriában a kedvencem!!  :jee:  :haha:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

sirtomi

Ti ismeritek a romantikus anime-kat. A Saikano mennyire lesz romantikus? Nekem úgy tûnik az lesz.

Necrid^

Quote from: DjinnMidorit én is imádom. A romantikus vígjáték kategóriában a kedvencem!!  :jee:  :haha:
Teljesen egyetértés. én h jól emléxem 1 nap allat néztem meg.csak aljánlani tudom. :jee:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Darkstar

Quote from: DjinnMidorit én is imádom. A romantikus vígjáték kategóriában a kedvencem!!  :jee:  :haha:
Egyetértek! Elõször fura, de aztán nagyon jóóó! :)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: sirtomiTi ismeritek a romantikus anime-kat. A Saikano mennyire lesz romantikus? Nekem úgy tûnik az lesz.
Az hon-é van? torrenten nem akar le jónni. ftpn sincs fen :bruhuhu: . sok jót hallotam már róla.

sirtomi

Quote from: NecridAz hon-é van? torrenten nem akar le jónni. ftpn sincs fen :bruhuhu: . sok jót hallotam már róla.
Saishu-heiki Kanojo címen van az ftp-n.

Darkstar

Quote from: NecridAz hon-é van? torrenten nem akar le jónni. ftpn sincs fen :bruhuhu: . sok jót hallotam már róla.
De, bizony hogy ott van az ftpn. A teljes címe Saishuu Heiki Kanojo, így keresd ;)
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Necrid^

Quote from: sirtomiSaishu-heiki Kanojo címen van az ftp-n.
:wtf: nem is tudtam. :merci: " Download ON!"

Ready2

de fennt van Saishu-heiki Kanojo neven mert ez az eredeti cime.
amugy romantikusnak mondhato de inkabb a drama-tragedia dominal benne mintsem a romantika. plusz vegere szerintem kisse nyomaszto. persze ettol meg nem rossz  :rolleyes:

edit: hopsz megeloztek :)

sirtomi

Quote from: Ready2amugy romantikusnak mondhato de inkabb a drama-tragedia dominal benne mintsem a romantika. plusz vegere szerintem kisse nyomaszto. persze ettol meg nem rossz  :rolleyes:
Ez jól hangzik. Akkor megpróbálom megnézni, nem elhanyagolni.

Ready2

Quote from: DarkstarEgyetértek! Elõször fura, de aztán nagyon jóóó! :)

gondolom avatarombol latszik hogy midori nagy kedvencem :)