Éppen milyen zenét hallgatsz?

Started by Necrid^, 2005-06-14, 14:30:39

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: PirulaValamint a sumér pantheon fõistene. ;)

Az túl egyértelmû. Gondoltam én, nagy naívan o.o :P

Lythis

Smashing Pumpkins - Machina /the machines of God/
kegyetlenül jó egy album - legalábbis szerintem - csak nekem néha elég hangulatfüggõ...
Olyan büntetõs számok vannak rajta, mint az Everlasting Gaze, és a Stand Inside Your Love, The mploding Voice...
 egszerûen eltalált... csak kell hozzá egy hangulat...

Ramiz

Quote from: LythisSmashing Pumpkins - Machina /the machines of God/
kegyetlenül jó egy album - legalábbis szerintem - csak nekem néha elég hangulatfüggõ...
Olyan büntetõs számok vannak rajta, mint az Everlasting Gaze, és a Stand Inside Your Love, The mploding Voice...
 egszerûen eltalált... csak kell hozzá egy hangulat...
Nekem túl olyan "üvöltözõs fiatal" hangulatú, nem tudom,miért.
Akkor már inkább Rage Against The Machine. :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Lord - Szemedben a csillagok
Lord - Az utca kövén
Lord - Csenddel üzenek
Lord - Kisfiú
Lord - ......összes ^^

Egy kis nosztalgia. Imádtam õket és a koncertjeiket. Az a hangulat megismételhetetlen... :rolleyes:
"If you want the rainbow, you gotta put up with the rain"

Lythis

Quote from: RamizNekem túl olyan "üvöltözõs fiatal" hangulatú, nem tudom,miért.
Akkor már inkább Rage Against The Machine. :whoah:
Szal te vagy az elsõ ember, akitõl azt hallom, hogy a Smashing Pumpkins "üvöltözõs fiatal hangulatú"... a RAtM sokkal olyanabb sztem.

Egyébként most felváltva hallgatom a Bleach OSt-t, meg az AFI - Sing the Sorrow c albumát. Utóbbi az :whoah: :jee:

Rounin

Quote from: DjinnLord - Szemedben a csillagok
Lord - Az utca kövén
Lord - Csenddel üzenek
Lord - Kisfiú
Lord - ......összes ^^

Egy kis nosztalgia. Imádtam õket és a koncertjeiket. Az a hangulat megismételhetetlen... :rolleyes:

Én csak a Vándort ismerem tõlük, de azt elég gyakran hallgatom^^

Djinn

Quote from: RouninÉn csak a Vándort ismerem tõlük, de azt elég gyakran hallgatom^^
Igen, az a legismertebb számuk. De nem feltétlenül a legjobb. :rolleyes:
Szerintem érdemes megpróbálkozni a többivel is.:)

Rounin

Quote from: DjinnIgen, az a legismertebb számuk. De nem feltétlenül a legjobb. :rolleyes:
Szerintem érdemes megpróbálkozni a többivel is.:)

Fogok is. Mellesleg tudod Te is, hogy nincs legjobb :hehe: Egyéni ízlésficam kérdése mindig, na meg nomen est omen alapon mi mást is hallgatnék ;)

Ramiz

Quote from: LythisSzal te vagy az elsõ ember, akitõl azt hallom, hogy a Smashing Pumpkins "üvöltözõs fiatal hangulatú"... a RAtM sokkal olyanabb sztem.
Az is olyan. :) De mégis kicsit "komolyabbnak" érzem a zene hangulatát. A SP nagy csalódás volt, miután vki ajánlotta. Hát... ízlések, ugyebár :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Djinn

Quote from: RouninFogok is. Mellesleg tudod Te is, hogy nincs legjobb :hehe: Egyéni ízlésficam kérdése mindig, na meg nomen est omen alapon mi mást is hallgatnék ;)
Az igaz, hogy nincs "legjobb", nekem is mindig hangulattól függ. Bár a nevem ezt  nem szokta befolyásolni... :hehe:

És hogy ne csak off legyek:
Lord - Egyedül
Lord - Tépett álmok
Lord - Virágdal

Lythis

Quote from: RamizAz is olyan. :) De mégis kicsit "komolyabbnak" érzem a zene hangulatát. A SP nagy csalódás volt, miután vki ajánlotta. Hát... ízlések, ugyebár :)
Nemtom, nem vágom a teljes munkásságukat, nekem csak ez az egy albumok van meg. Lehet h a többi nem ennyire ilyen, vagy mittomén.
 Hallgass AFI-t... persze csak ha érted a szövegét is, mert úgy üt igazán.. szerintem kifejezetten szép...

Ramiz

Quote from: LythisHallgass AFI-t... persze csak ha érted a szövegét is, mert úgy üt igazán.. szerintem kifejezetten szép...
Ammegmi.

Rounin

Quote from: DjinnAz igaz, hogy nincs "legjobb", nekem is mindig hangulattól függ. Bár a nevem ezt  nem szokta befolyásolni... :hehe:

:hehe: Én befolyásolom a nevem, nem õ. :megnemértettsmiley: ^^

Iron Maiden - The Number of The Beast (1982)

Aranyos album, a címadó dal önmagában elviszi az egészet a hátán.

Djinn

Quote from: Rounin:hehe: Én befolyásolom a nevem, nem õ. :megnemértettsmiley: ^^
Ok, OK. Hát pestsze, senki sem gondolta máshogy... :D
"Mutato nomine de te fabula narratur"
Quote from: RouninIron Maiden - The Number of The Beast (1982)
Fúú most kedvet csináltál hozzá!! :) Elõ is varázsoltam a gyûjtemányem, bár elsõre én a  Fear of the dark-ot raktam be. :)

Rounin

Quote from: DjinnOk, OK. Hát pestsze, senki sem gondolta máshogy... :D
"Mutato nomine de te fabula narratur"
Fúú most kedvet csináltál hozzá!! :) Elõ is varázsoltam a gyûjtemányem, bár elsõre én a  Fear of the dark-ot raktam be. :)

Azt a latint csak sejtegetem szegényes latintudásommal (hahh :rolleyes:) Lennél oly' kedves...?

Oh, a Fear of the dark... annak mekkora hangulata van ^^' Fõleg klippel együtt (ahol gyûlnek a koncertre az emberek). A Tears of The Dragon-nak van klipje? Az kell mindenképpen! :3x3:

Djinn

Quote from: RouninAzt a latint csak sejtegetem szegényes latintudásommal (hahh :rolleyes:) Lennél oly' kedves...?
"Mutato nomine de te fabula narratur" --> "Kicserélt névvel ugyan, de rólad szól a mese" (Horatius)

Én sem vagyok jó latinból, de az idézeteket/mondásokat imádom  :haha:
Quote from: RouninA Tears of The Dragon-nak van klipje? Az kell mindenképpen! :3x3:
Klipje? Nem tom klippekben nem vagyok túl jó...:o

ON:
Iron Maiden - Afraid To Shoot Strangers

Lythis

NIN - With Teeth (album)
Meg elõtte Sleepy Hollow OST ment

Beren

"Ambrus Tibi barátomnak --- Iszííík!!!"

Akinek nem volna elég nyilvánvaló (remélem, minél kevesebbnek az, elvégre ide kultúrált és jólszituált törvénytisztelõ állampolgárok járnak:):):)) Blues Company: Kisprics Visszax@sz, Magyarország-Motország van terítéken...
Mégpedig:
BC: Ödön, Hazamennék hozzád, Artista, Kispirics, Batot ettem, János Bácsi..
emellé még elszórva az alábbiak:
Monthy Python - Always look on the bright side of life; Brave Sir Robin
Szájberegyerek
Sugarloaf - Ragga II.
Korda György - Beatriche
Különben dühbe jövünk (lala)
Happy Tree Firends - Theme musik
...
gondolom nem meglepõ, hogy a fenti playlist "Elmebeteg" néven csücsül a winyómon...
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Kuroi Tenshi

Quote from: Berengondolom nem meglepõ, hogy a fenti playlist "Elmebeteg" néven csücsül a winyómon...
Primus mintha hiányozna a felsorolásból :p :D

Beren

Quote from: Kuro_TenshiPrimus mintha hiányozna a felsorolásból :p :D

Az mi?! (jesszus, van még valami olyan elmebtegség, amit nem én hallgatok??)

Amúgy, csak hogy látjátok, hogy azért olykor én is a társadalom produktív tagja vagyok, jelzem, hogy azóta már Hofira váltottam (Akácos út, Elsõ menet, Hofélia, Hofisszeusz...)
Az Életben nincs csak Fekete vagy csak Fehér - a Világ színes
Éljen a nehézlovasság!

Amióta megjelentek az elsõ hópelyhek, ismét erõs késztetést érzek arra, hogy a szobám padlóján fellelt gyanúsan makk-alakú szelídgesztenyét ilyen-olyan résekbe gyömöszöljem-tartalékoljam...

Kuroi Tenshi

Quote from: BerenAz mi?!
http://www.primusville.com/ :D

Nézz bele a klipekbe pl My name is Mud, Mr Krinkle, Jerry was a race car driver, DMV, Tommy the cat, stb  :3x3: :D

Rounin

Quote from: Kuro_TenshiPrimus mintha hiányozna a felsorolásból :p :D

Ha már elmebetegség, akkor egy Alvin és a Mókusok - Bizalom c. nótácskát igazán be lehetne illeszteni. Meg is hallgatom, hogy emlékeztessen a hûség egészséges mivoltára :haha:

Lythis

Jee, Alvin... meg a többiek, pl Burzsoá Nyugdíjasok, Hátsó Szándék, Aljas Kúszóbab....

Soy

-----------------
~ACT 12.0~

" Neither Happiness          
            Nor Sadness             
            is Ever               
                 Permanent "  
-----------------

Lythis

KoRn - Take a Look in the Mirror
 Nekem ez jobban tetszik, mint a régiek, pedig mindenki aztmondja, hogy azok jobbak voltak...

Lythis

Guano Apes - Don't Give Me Names

Ramiz

Amon Tobin - Supermodified
Elektro-d'n'b vagy mi. Nagyon tetszik. Xploding Plastixhoz nagyon hasonló (ld. Jazz topikban az ajánlót). Eláraszt, körülfolyik a zene sûrû szövete...

Lythis

Fazék

Quote from: LythisNekem ez jobban tetszik, mint a régiek, pedig mindenki aztmondja, hogy azok jobbak voltak...
Én az elsõ két albumot szerettem megjelenésükkor, az Issues-ig még meghallgattam az albumokat, azóta pedig gõzöm sincs mi van a bandával,  de úgy éreztem, hogy már az általam hallgatott utolsó 2 albumnál is elveszett belõlük a Korn érzés, a spontán elmebetegség :)

Jem - They

Lythis

Quote from: FazékÉn az elsõ két albumot szerettem megjelenésükkor, az Issues-ig még meghallgattam az albumokat, azóta pedig gõzöm sincs mi van a bandával,  de úgy éreztem, hogy már az általam hallgatott utolsó 2 albumnál is elveszett belõlük a Korn érzés, a spontán elmebetegség :)
Ebben valahol igazad van. Szóval ez a KoRn már nem az a KoRn, akik voltak, vagyis akiknek indultak. Az elsõ albumaik nincsenek is meg, azokat csak hallgattam havernál, de nem jöttek be annyira. Csak az Issues van meg, meg a Take a Look in the Mirror. Mondjuk olyan 3 hallgatás után az Issues sem tetszett már annyira. A Take a Look... zeneileg nagyon el van találva, szal hozza a KoRn-os szaggatott gitárokat, de semmi extra. Itt már valahogy hiányzik a szenvedéj, ami a korábbiakban megvan, de ott a zene nem passzolt ennyire hozzá. Viszont a Play Me címû szám valami eszméletlen eltalált egy darab rajta, szal elgondolkoztam h talán több ilyet kéne gyártaniuk...

Jah, amúgy most éppen Placebo - Sleeping with Ghosts