Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Fazék

YOU MANIACS! - DAMN YOU! GOD DAMN YOU ALL TO HELL!

vagyis kijött az FMP 2nd Raid 11. rész Anime-Shrine-tól, de én csak holnap reggel fogom tudni megnézni, mert most esküvõre kell mennem  :bruhuhu:

Lers

Hmm asszem hivatalosan is kikiáltom magam Gundam fannak :haha: . Most hirtelenjében volt egy hét szabadidõm és végignyomtam a Winget és a Seedet és nagyooon zsír! :jee: Lehet hogy ezért a kommentemért holnap már a túlvilágon fogok ébredni de itt-ott az elmélkedései már jobban tetszettek az NGE-nél is. :) (jóvanna szerettem az NGE gondolatmenetét, de 2 hétig emésztettem az utolsó 2 részt :lul: )

Rounin

Quote from: sirtomiAz anime nekem nagyon tetszett, de a manga nem igazán ,ez a Puck nekem is az agyamra megy benne. Olvasom azért tovább, hátha jobban fog tetszeni.

:lehajtott fejû smiley, szemek árnyékban, csak az orr hegye és a száj látszik:

Nani? :rángó arcideg smiley: A példaképem nem tetszik? Hm? Hmm? HMM??? :morci:

Na jó.. hát eleinte én sem szerettem igazán a kis vakarcsot, de azóta belopta magát szívembe.. azt pedig hadd tegyem hozzá, hogy nélküle gácc már régen pszichopata lenne ^^ Õ a felelõs a manga humor-oldaláért (saját szavai szerint).
Eh.. húzzátok csak karóba, használjátok arcképét darts-táblának, de titokban :__devil:

Pirula, ne hagyd magad eltántorítani, ha ornitológus-klubot nem is, de Puck fanklubot még csinálhatunk! Szeresd!

Ramiz

Quote from: FazékYOU MANIACS! - DAMN YOU! GOD DAMN YOU ALL TO HELL!

vagyis kijött az FMP 2nd Raid 11. rész Anime-Shrine-tól, de én csak holnap reggel fogom tudni megnézni, mert most esküvõre kell mennem  :bruhuhu:
Enyhén függõnek nézel ki. ;)
Majd ha végig kijött a FMP, elkérem tõled, vempájörtárs. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Kuroi Tenshi

Quote from: LersLehet hogy ezért a kommentemért holnap már a túlvilágon fogok ébredni de itt-ott az elmélkedései már jobban tetszettek az NGE-nél is. :)
*lehajol követ keresni*
*már épp venne lendületet*
Quote from: Lers(jóvanna szerettem az NGE gondolatmenetét, de 2 hétig emésztettem az utolsó 2 részt :lul: )
Na így már jobb, most megúsztad :D
Két hétig emésztetted az utolsó kettõ részt? Az End of Evangeliont láttad már?  :3x3:  :haha: na azt fogod még egy ideig emészteni  :haha: degonoszvagyok  :beeee:

Necrid^

Végre megjelent az elsö rész.és ahogy vártam elég jól sikerült.igazság szerint kedvet kaptam hozza amikor megnéztem a film-t meeten. utána egyból rá kerestem a sorozatra és véguis ma adták ki az elsö rész. jónak igérkezik.
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Lythis

Bleach 1-28
Kegyetlenül tetszett, nagyon alázott, nemtudom hogy ragozzam még... (ezúton köszönet Death_Scythe-nek, h ideadta!! Arigato!) Az eddig általam látott animék közül ennek volt alegjobb openingje, és az endingek is bejöttek, az elsõ kivételével.

Edit: ezekszerint a Blood-ból készült sorozat is? Ugye pofoztak Saya kinézetén, mert azzal nem nagyon voltam kibékülve... (magával a movie-val sem, de az nem ide tartozik, és Ramiz meg akar majd kövezni emiatt:haha: )

Fazék

Quote from: NecridVégre megjelent az elsö rész.és ahogy vártam elég jól sikerült.igazság szerint kedvet kaptam hozza amikor megnéztem a film-t meeten. utána egyból rá kerestem a sorozatra és véguis ma adták ki az elsö rész. jónak igérkezik.
na akkor tessék szépen valami forrást adni hozzá, mert anidb szerint még egy darab rész sincs kint belõle, és ilyen dolgokat visszatartani az éhezõ néptõl, bûncselekmény!  :3x3:

Necrid^

Quote from: Fazékna akkor tessék szépen valami forrást adni hozzá, mert anidb szerint még egy darab rész sincs kint belõle, és ilyen dolgokat visszatartani az éhezõ néptõl, bûncselekmény!  :3x3:
Saiyaman-tõl töltöttem. ismeresz engem RAW rulez :D , de mondjuk 60% megértettem.

Lers

QuoteKét hétig emésztetted az utolsó kettõ részt? Az End of Evangeliont láttad már?  :3x3:  :haha: na azt fogod még egy ideig emészteni :haha:  
Láttam már, de még mindig nem fogtam fel egészen a logikáját... :haha:
(hozzáteszem NGE volt az elsõ igazi anime amit láttam, szal lassan már kb másfél-két éve próbálom felfogni  :lul: )

Ramiz

Várjuk meg, amíg kijön rendesen, de egyébként én is nagyon-nagyon várom!
Jön a Hellsing anime alázás! :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ready2

Quote from: LersLáttam már, de még mindig nem fogtam fel egészen a logikáját... :haha:
(hozzáteszem NGE volt az elsõ igazi anime amit láttam, szal lassan már kb másfél-két éve próbálom felfogni  :lul: )

jol beleugrottal a kozepebe :) elso animenek nge nemsemmi :)

Ramiz

Quote from: White SeeDFMP TSR 11:
Jó volt szép volt, de még van hátra 2 rész. Hogy milyen vége lesz még tippelni sem tok. De ha valami unhappy end lesz nekiállok dühöngeni:)
Elõre kérek mindenkit, hogy ne mondjátok el, hogy milyen a vége! Ne csak azt, hogy pontosan mi, de azt se, hogy milyen!

Lers

QuoteOriginally Posted by White SeeD
Gundam SeeD Destiny végignézve. Gyak nincs is befejezve  :(
Nem biztos, de asszem Destiny-nek terveztek egy jó 40 perces levezetõ epizódot a szokásos összefoglaló OVA mellé, aminek elég bizonytalan lett a jövõje, tekintve hogy leszedték a megjelenés dátumát a hivatalos oldalról... :eeek: (ezt fórumokról szedtem össze szal ne vedd készpénznek... :rolleyes: )

ReLax18

Samurai 7
Most fejeztem be, és bár nem lett olyan, mint amire számítottam, azért jó lett. A történet lényegében A 7 szamuráj történetére épül, ám (ahogy a Gankutsuou-nál is) kicsit átalakították. Egy "kis" sci-fi, egy-két új szereplõ, több cselekményszál stb.
A grafika jónak mondható, de voltak dolgok, amik nagyon hülyén néztek ki. A 3D-s robotok és effektek szépek voltak. A zene nagyon jó, a hanghatások is.
Ami nem tetszett: "a bazi nagy robotok vs. szamuráj" harcok... :wtf:
Összegzés: akció anime a jobb fajtából...de aki látta a 7 szamurájt, az ne várja, hogy minden úgy lesz, ahogy a filmben...mert az csalódni fog...
7/10
Miss Excel, my tears are flowing like waterfalls! :lul:

Fazék

Quote from: NecridSaiyaman-tõl töltöttem. ismeresz engem RAW rulez :D , de mondjuk 60% megértettem.
Abban 1000%-ig biztos voltam, hogy RAW-ban nézted, de meglepõ, hogy még ma sincs ott az AniDB oldalán én úgy tapasztaltam, hogy minden release föl szokott kerülni még aznap, hogy kijön... de hát ezek szerint nem :)

(amúgy most én se bírom kivárni a sub-os verziót, megtekintem nyersen :D)

Keelhaul

Nagyon tetszett, bár egy kicsit szokatlan volt a rajztechnikája az NGE után. Hangulatos és jó, így röviden, tömören :)
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Moloko

1/2
Régi, nincs nagyon szépen rajzolva (amolyan ranma-stile), de a karakterek, és a történetük fantasztikusan reális.(egy icipici természetfeletti erõ is kavarva van a sztoriba, de korántsem ez a lényeg.)
Az egyik fõhõs, Madoka egy olyan karakter, akit kicsit régebben simán nevezhettem volna példaképemnek. A jellemábrázolása tökéletesen átjön a sorozatból. Egyszerûen hihetetlenül jó. A másik fõhõs, Kyousuke is fenomenálisan jól meg van csinálva.
Ez eddig a létezõ legéletszerûbben elkészített anime amit valaha láttam. Nem lehet rá azt mondani, hogy "bájos kis szerelmi történet", egyáltalán nincs idealizálva. Simán játszódhatna a valós életben is, és épp ez benne a legjobb.
Kb a felénél tartok a sorozatnak, remélem a végében se fogok csalódni.

2/2 (spoiler)
A lényeg, hogy a zseniális elsõ 20 rész után megborult az egész, és a hangsúly a paranormális tulajdonságokra tevõdött át, sablonossá lett, és ááááh.
Mégcsak rendesen be se fejezték!
Micsoda dolog kihagyni hogy amikor egy szerelmi 3szög másik fele összejön, szakítani kell az elsõvel!! És nem hiszem el, hogy nem érezne bûntudatot Madoka, ha Hikaruvel szakíana Kyousuke. Ehhez képest úgy csináltak, mintha ez lenne a leg természetesebb, hogy K és M boldogan élnek amíg meg nem halnak a nagy egymásratalálás után. Wááááá!! Disznóság! Ez nem volt méltó befejezés!

Fazék

nem volt rossz, de nem is voltam különösebben elájulva tõle. megint jönnek a komolykodós részek... :rolleyes:  de sebaj, lesz ez még így se, hisz hamarosan végetér és egy ideig semmilyen se lesz :(
viszont a szajha tetszett :D Sousake egy idióta :rolleyes: :D

Relunx

VÉGRE LÁTHATTAM A VÉGÉT!
Iszonyatosan boldog vagyok! :D:D:D
Az Eremetar Gerad vége helyrerakta a lelki világomat! Valami félelemetesen mega-cool happy-endet csináltak neki! - s még most is a hatása alatt vagyok, s még napokig a hatása alatt leszek!
Többet nem áruluk el, mert Lythis és Alkyra a fejemet veszik... :rolleyes:

Relunx

Kuroi Tenshi

Quote from: RelunxTöbbet nem áruluk el, mert Lythis és Alkyra a fejemet veszik... :rolleyes:
Mér', ilyen óccsóér' adod?  :haha:
Örülj neki, hogy jól érzed magad. Nekem néha jó, haolyan a vége, viszont néha meg amolyan felszínesnek érzem, és kérdezgetem, hogy a valós életben meg nálam ez hol szokott maradni  :rolleyes:
nadeelegetoffoltammárígyis

Ramiz

Quote from: KeelhaulNagyon tetszett, bár egy kicsit szokatlan volt a rajztechnikája az NGE után.
Ja, realisztikusabb és aprólékosabb.

Necrid^

jók voltak a verekedõs jelenetek elég látványosak voltak. meghát hogy lehet ilyen gonosz a nagypapa :D.
jónak igérkezik az anime. várjuk a köv részt.

Fazék

Hát kicsit gondban voltam az értésével, nehezen ment az iskolás és családi dumán kívül, de azért így is élvezhetõ volt. Eddig azt nyújtja, amit vártam tõle, remélem tisztességesen hetente fog jönni az újabb rész és akkor 1 évre minden hétre lesz 25 percnyi Blood+ program biztosítva (már ha tényleg ötvenX részes lesz) :)

Necrid^

Quote from: FazékHát kicsit gondban voltam az értésével, nehezen ment az iskolás és családi dumán kívül, de azért így is élvezhetõ volt. Eddig azt nyújtja, amit vártam tõle, remélem tisztességesen hetente fog jönni az újabb rész és akkor 1 évre minden hétre lesz 25 percnyi Blood+ program biztosítva (már ha tényleg ötvenX részes lesz) :)
Biztos lesz vki aki biztosotja a subokat. csak idõ kérdése.

zolan43

Jó kis sorozat. Kicsit a Noirra emlékeztet.
A befejezés engem egy kicsit meglepett -A három rész egyesül, majd újra szétválik-.

Fazék

Kíváncsiságból megnéztem ennek az anime-nek az elsõ részét, de a szokásos tömegterméknek tûnik sajnos. Annak vszleg jó és szórakoztató lesz, de nekem ehhez nincs túl sok kedvem, inkább gyorsan abba is hagyom :)

Pirula

Eléggé idõhúzásnak tûnt nekem ez a rész, ideje lenne belecsapni a lecsóba.

SaiyaGin

Quote from: PirulaEléggé idõhúzásnak tûnt nekem ez a rész, ideje lenne belecsapni a lecsóba.

Szerintem ha egy kicsit megerõltetik magukat a készítõk, 1 részben meg lehetett volna csinálni a 10-11-et.  :rolleyes:
A piszkavas már készen áll a novemberi utazáshoz?

Pirula

Quote from: SaiyaGinA piszkavas már készen áll a novemberi utazáshoz?
:confused:
Ööö... ez most nekem szól?