Animét abbahagyni

Started by Ramiz, 2004-05-05, 15:57:45

Previous topic - Next topic

.Attila

Quote from: RamizTenyérviszketõs hozzászólás... "kicsit" erõs volt... :ejj:
Meghát elfelejtette, hogy a TV képének minõsége meg se közelíti a számítógépét, nekem ez igen fontos.

Ramiz

Quote from: BonciMeghát elfelejtette, hogy a TV képének minõsége meg se közelíti a számítógépét, nekem ez igen fontos.
Lehet kapni mindenféle tv-t ma már. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Aidan

na, nyugi már...szabad hozzászólás joga...
plusz miért fontos, hogy jobb a számitógépmonitoroknak a frissitése? mert az közelrõl nézed...tv-t nem...legalábbis remélem :)
én miben reménykedem? lesz 3d-s szemüveg egyszer használható siznten, és úgy nézni dolgokat...mmmmmmmm :D
NAGGYON offtopic...bocsánat
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

Necrid^

Lehet hogy 256 szin még hang ide meg oda..de eddig nem láttam sok különbségett sött jóbban élvezem nézni tv-en..
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Necrid^

Quote from: BonciHát én nem ezért nézem gépem.
Elõször is, nézz ogm meg mkv file-okat dvd lejátszón. Átnyomni avi-ba pedig nem fogok csak azért, hogy tv-n nézzem.
Másodszor: mennyi színt is tud megjeleníteni a tv? 256-ot? A számítógép meg 16,7 milliót. Enyhén szólva minõségbeli különbségek vannak.

edit: Én most a Fruit Basket fogom félbehagyni, mert idegesít a pocsék felirat. Majd ha lesz jó felirat, akkor újra nekiugrok. És most az EL-t fogom megnézni, hogy mitõl ez a nagy felhajtás.
Pls elöször ismerd meg az xbox modját és utána dumálj...xbox nem egy dvd lejátszó (persze az is) de feljlesztettek rá  egy progi mint a win media player..az le játsza az avi ,ogm ,mkv persze annyi külömbségel hogy tv-en...és nem mindig muszálj dvd lemezen irni mert xbox-on alapból van egy 160 Gigás vinyó...szal ftp-ézni könnyü rajta.

.Attila

Quote from: NecridLehet hogy 256 szin még hang ide meg oda..de eddig nem láttam sok különbségett sött jóbban élvezem nézni tv-en..
Rakd egymás mellé a tévét meg a monitort. Ordítani fog a különbség ;)
Quote from: Necridés utána dumálj
Most meg mitõl lettünk ilyen harciasak?
Nincs xbox-om, és ezért nem is fogok venni. Meggyõzni meg nem tudsz, mert én tudom, hogy minõségi különbség van tv és számítógép között. 5.1 hangrendszer gépre is van, sõt, 5.1 fejhallgató is.
Amíg nem nézted meg egymás mellett a 2 kép minõségét, addig te ne dumálj, már sry.

Necrid^

Quote from: BonciRakd egymás mellé a tévét meg a monitort. Ordítani fog a különbség ;)
Az tény de hát nem mind1 hogy milyen tv-t használsz könyörgöm..

.Attila

Quote from: NecridAz tény de hát nem mind1 hogy milyen tv-t használsz könyörgöm..
Ja hogy neked 72 centis LCD tévéd van, bocsi... nekem nincs annyi pénzem.

a fenti postot meg editeltem.

Necrid^

Quote from: BonciMost meg mitõl lettünk ilyen harciasak?
Nincs xbox-om, és ezért nem is fogok venni. Meggyõzni meg nem tudsz, mert én tudom, hogy minõségi különbség van tv és számítógép között. 5.1 hangrendszer gépre is van, sõt, 5.1 fejhallgató is.
Amíg nem nézted meg egymás mellett a 2 kép minõségét, addig te ne dumálj, már sry.
Nem lettunk harciasak egyatalán csak véleményt váltunk...de ha te ugy érzed akkor igy alakult..

Edit: Nincs LCD-em de vhogy nem érzek sok különbséget...lehet hogy vak vok és nem érzem de tuti neked van igazad..

Aidan

szörnyûek vagytok...OFFTOPIC...engem majd megöltek egy másik fórumon itt, mert beirtam egy pici olyasvalamit ami nem tetsett az olvasóknak...ti meg itt megölitek egymást ilyen HÜLYESÉGEKEN...isstenem...mindenki azon nézi amin akarja a dolgokat, vagy tessék neki külön helyet nyitni ha hosszas beszelgetés lesz belõle...
amúgy nekem a dragonballal z-vel voltak olyan emlékeim amik nema legjobbak...fõleg a végevele a boo saganál, amikor 20 rész azzal telik el, hogy állnak egymással szemben, és nem csinálnak semmit, vagy néha néha egymást megütik és 3 villámot látsz és kész :) ennek ellenére a boo sagát 3-szormegnéztem, mert mindig újra és újra adták a cartoon networkon, és annyira nem volt vészes hogy kihaggyam ha már egyszer megy :)
He, who hopes not to win, has already lost.

I believe in karma, do good things and good things happen.

.Attila

Quote from: NecridNem lettunk harciasak egyatalán csak véleményt váltunk...de ha te ugy érzed akkor igy alakult..
Idézlek téged:
QuotePls elöször ismerd meg az xbox modját és utána dumálj
Ez mi ha nem harcias? Minek ez a stílus, ha csak beszélgetünk?

Aidan: a téma normális, a stílus nem volt az. Btw. én nem a képfrissítésrõl beszéltem.

További ilyen postokra az Offtopicban fogok válaszolni.

Moha

Néztem, néztem, aztán még mindig elég gyengének tûnt. A nyolcadik rész után inkább nem folytattam. Egyelõre talonba tettem, majd lehet, hogy befejezem, de:
- Az intrója király, viszont nem illik az anime témájához.
- Eléggé agyatlan történet (és most nem annyira a jó értelemben)
- Kavarás van a karakterek életkorában: A történet szerint Shiina 12 éves (6.-os), akira pedig 2 évvel fiatalabb. Kinézetre viszont jóval idõsebbek...
- Valahogy nem jön be ez "sárkányok harcolnak egymással" dolog, túlságosan Pokemon-os. :ejj:
- A nyolc rész alatt kicsit unalmasnak tûnt, nem történt túl sok érdekes.
Edit: Ja igen, és eléggé nélkülözi a humort, ami viszont nálam fontos része egy animének.

Nem tudom, de egyelõre nincs kedvem folytatni, pedig már ki is írtam. :rolleyes: Inkább nekiálltam a Yumeria-nak, az viszont tetszik. :)

Kíváncsi vagyok nektek mi a véleményetek! Ki látta már a Narutaru-t?

Rin

Már elõre látom sorsomat (kövezés, elüldözés, stb... :) ), én ugyanis eddig csak két, mégpedig igen népszerû animét hagytam abba, ezek pedig a Love Hina és az NGE...

Az LHhoz sztem akkor éppen nem volt hangulatom, kb. az 5 rész után abbahagytam, de tervezem hogy újra megnézem, mert nem igazán tudom mi volt a gond

Az NGE, itt alapvetõen nem kötött le a történet, ráadásul utáltam Asukát meg Shinjit is, ezt se bírtam tizenvalahány résznél tovább :rolleyes:

Ezzel nem azt akarom mondani hogy ezek rossz animék (ha valaki esetleg félreértene), csak nekem nem igazán tetszettek.

HVp213

KÖVET NEKI!!! :__devil: (LH miatt! :p)
(mondjuk ujra megfogja probálni nézni de akkor is :lazza: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

HVp213

Quote from: RinMár elõre látom sorsomat (kövezés, elüldözés, stb... :) ), én ugyanis eddig csak két, mégpedig igen népszerû animét hagytam abba, ezek pedig a Love Hina és az NGE...

Az LHhoz sztem akkor éppen nem volt hangulatom, kb. az 5 rész után abbahagytam, de tervezem hogy újra megnézem, mert nem igazán tudom mi volt a gond
(...)
KÖVET NEKI!!! :__devil:
(mondjuk ujra megfogja probálni nézni de akkor is :lazza: )
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Moha

Quote from: HVp213 KÖVET NEKI!!! :__devil:
Úgy van! Követ nekiii! :D:D
Szerintem is mindenképpen adj a Love Hina-nak még egy esélyt, Rin, mert nagyon jó kis anime az!

lynx655

Volt itt, ami megérdemelte volna, hogy abbahagyjam, de elmondhatom, hogy ezt csak kettõ tudta kieröltetni.

1) Full Moon wo Sagashite - elsõ rész után.
2) Ultra Maniac - vagy 4et megnéztem azért...

Az elõbbit tisztán túlhypeolják, egyszerûen egy rekesz legyet nem érõ shoujo. Nem volt kedvem hozzáérni a mangához se, akármennyire mondták mások, hogy sokkal jobb, és közben húzták le a sorozatot.
Ultra Maniacot nem minõsítem. 20 perc fanservice közé befér valami eszement unalmas klisésorozat.

Moha

Quote from: lynx655Ultra Maniacot nem minõsítem. 20 perc fanservice közé befér valami eszement unalmas klisésorozat.
:morci:
Szerintem megy egy tök aranyos sorozat, imádni való karakterekkel. Volt ugyan benne pár hülyeség, de nekem tetszett és bejöttek a poénok is.

Fazék

Quote from: lynx6552) Ultra Maniac - vagy 4et megnéztem azért...

Az elõbbit tisztán túlhypeolják, egyszerûen egy rekesz legyet nem érõ shoujo. Nem volt kedvem hozzáérni a mangához se, akármennyire mondták mások, hogy sokkal jobb, és közben húzták le a sorozatot.
Ultra Maniacot nem minõsítem. 20 perc fanservice közé befér valami eszement unalmas klisésorozat.
Elsõ említettet még nem láttam, de az Ultra Maniac-et 2 megnézett + 2 belepörgetett rész után, ugyanezzel a véleménnyel én is abbahagytam :)
javaslom hagyd ki a Hanaukyo Maids-et is... :rolleyes:
Úgy néz ki egyszerûen nem nekünk való ez a stílus. :)

bozont_00

Az eddigi egyetlen anime amit nem tudtam védignézni az a Windaria volt, a felénél kikapcsoltam és inkább belekezdtem másba.És még volt egy amit csak elég nehezen tudtam végignézni,mégpedig az NGE.Mindenki isteníti,de nekem annyira nem jött be,láttam már sokkal de sokkal jobbakat is.

Ramiz

Quote from: bozont_00Az eddigi egyetlen anime amit nem tudtam védignézni az a Windaria volt, a felénél kikapcsoltam és inkább belekezdtem másba.És még volt egy amit csak elég nehezen tudtam végignézni,mégpedig az NGE. Mindenki isteníti,de nekem annyira nem jött be,láttam már sokkal de sokkal jobbakat is.
Nem mindenki istenítni. ;) :tezsvir:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Fazék

Quote from: RamizNem mindenki istenítni. ;) :tezsvir:
szintén jelen ;) :)

Keelhaul

NEM JELEN ;)

Viszont az ORTT-nek hála abbahagytam a Dragonballt, mielõtt leugrottam volna egy háztetõrõl szupercsillagharcosnak képzelve magam. Megmentették az életem. Hála nekik ezért :lul:
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)
És szeretem a belga sört.

Ramiz

:kiraly: = Dragon Ball >>> NGE = :lame:

Keelhaul

Quote from: Ramiz:kiraly: = Dragon Ball >>> NGE = :lame:
Tiltja a vallásom. ;)
Kedvenc film: A Hetedik Pecsét, Stalker, Nagyítás, Dr.Caligari, Brazil, Az Élet Értelme
Zene: Skinny Puppy, Laibach, Rammstein, Stan Getz, Al di Meola, SoaD, ilyesmik, jó sok minden :)
Játék: már nem játszom, de BG és Monkey Island fanatikus voltam korábban. A Heroes sorozat első 4 tagjával még most is játszom + King's Bounty :)

Darkstar

Quote from: Ramiz:kiraly: = Dragon Ball >>> NGE = :lame:
Én a helyedben kezdenék a hátad mögé figyelni, Ramíz. Tudod: Lythis meg én, + benzin + gyújtó. Veszélyes területre tévedtél!  :bsd:  :lazza:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Keelhaul

Szerintem ne alkalmazz erõszakot, az a gyengék fegyvere :)

Lazzaret

Ja valahogy a kettõt nem lehet így egy kalap alá venni. Igazából ezzel csak azt mutatod mindenki felé hogy kevés animet láttál. Ugyanis mindkettõ teljesen külön          mûfaj. Így csak mindenkit magadra haragitasz. Ugyhogy vigyáz mivel fenyegetõzõl  :haha:

www.arkangyalok.uw.hu

Fazék

Quote from: LazzaretJa valahogy a kettõt nem lehet így egy kalap alá venni. Igazából ezzel csak azt mutatod mindenki felé hogy kevés animet láttál. Ugyanis mindkettõ teljesen külön          mûfaj. Így csak mindenkit magadra haragitasz. Ugyhogy vigyáz mivel fenyegetõzõl  :haha:
Ramiz? Kevés anime-t? :haha:  :lul: tisztán provokált, ne vicceljetek már :D És tudom nehéz megérteni, de nem mindenkinek az NGE a kedvence :) Nekem pl a Trigun az egyik nagyon nagy kedvencem, amit szintén sokan nem szeretnek, sokaknak az Elfen Lied, amit én nagyon de nagyon nem szeretek. A Dragonball pedig egy igen poénos "kis" anime, sztem nem érdemli meg a közútálatot, amit kap szegény, csak azért mert sokan csak azt az anime-t ismerik ;)

ON: Ismét abbahagytam a Boogiepop Phantom-ot :) Kíváncsi vagyok hány hét múlva lesz erõm még egy részt megnézni belõle... Már csak 3 van hátra, de olyan nehéz követni, ilyen nagy kihagyással pláne... pedig tetszene :(

sirtomi

Quote from: FazékRamiz? Kevés anime-t? :haha:  :lul: tisztán provokált, ne vicceljetek már :D És tudom nehéz megérteni, de nem mindenkinek az NGE a kedvence :) Nekem pl a Trigun az egyik nagyon nagy kedvencem, amit szintén sokan nem szeretnek, sokaknak az Elfen Lied, amit én nagyon de nagyon nem szeretek. A Dragonball pedig egy igen poénos "kis" anime, sztem nem érdemli meg a közútálatot, amit kap szegény, csak azért mert sokan csak azt az anime-t ismerik ;)
Nekem is a Trigun az egyik kedvencem lett. Az NGE-t szeretem, de nekem sem az a kedvencem.