Animét abbahagyni

Started by Ramiz, 2004-05-05, 15:57:45

Previous topic - Next topic

Fazék

Fenébe. Az elõzõ post-omban "on" is akartam lenni, de közben kerestek telefonon és elfelejtettem... :rolleyes: :)

szóval:
Sakigake!! Cromartie High School
8 részt láttam belõle, elég pihent egy sorozat, de nekem tetszik. Amiért abbahagytam, az az hogy még mindig nem jött ki angol felirattal az utolsó 3 rész... talán ha végre kiadják amcsiban dvd-n, akkor majd már nekiállhatok úgy hogy be is tudom majd fejezni.

Slayers Try
Úgy néz ki túl sok Slayers-t néztem (tudom, ilyen nem létezik :)) és valahogy a Try 4. részénél megálltam. Nincs is igazán kedvem folytatni egyelõre, talán majd nyáron szánok rá idõt.

Relunx

QuoteOriginally Posted by Blimp
Slayers Try
Úgy néz ki túl sok Slayers-t néztem (tudom, ilyen nem létezik ) és valahogy a Try 4. részénél megálltam. Nincs is igazán kedvem folytatni egyelõre, talán majd nyáron szánok rá idõt.

Slayers-t abbahagyni?  :confused:, akkor inkább ne nézted volna meg azt a 4db részt. Addigra ugyis kimegy a fejedbõl (legalábbis a kevésbé poénos része <-- bár ilyen niincs benne csak nagyon poénos :D).

Slayers-t csak egyszerre jó megnézni, vagy kisebb bontásokban...:D olyan 20 részenként szünet...

Relunx

Fazék

Quote from: RelunxSlayers-t abbahagyni?  :confused:, akkor inkább ne nézted volna meg azt a 4db részt. Addigra ugyis kimegy a fejedbõl (legalábbis a kevésbé poénos része <-- bár ilyen niincs benne csak nagyon poénos :D).

Slayers-t csak egyszerre jó megnézni, vagy kisebb bontásokban...:D olyan 20 részenként szünet...

Relunx
Hát igen, ezért is nem akarom most folytatni, mert tudom, hogy csak napi 1-2-re lenne max idõm, inkább majd nyáron nézem meg. Remélhetõleg akkor lesz ennyi idõm egybe :)

Rhyagelle

Lain: 6. részig juttottam 1,5 éve azóta is folytatni akarom de vh sose jutok odáig.

Wolfs Rain: nagyon nagyon sokáig néztem, de végül nem fejeztem be, nem volt meg a vége utána meg nem keresgéltem.

Area 88.: ezt is folytatni kéne.... :)

+ egy ismerõsöm abbahagyta a Saikano -t a 10. résznél a figyelmeztetés után lehet neki volt igaza...
May the eternal fire of the Heaven burn your soul!

Ramiz

Én meg most abbahagytam a Samurai Champloo-t... vége lett. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Miura

Én általában úgy nézek meg egy animét,hogy kiválasztom a listából,rákerek az ismertetõjére,és ha tetszik megnézem..
eddig 3 anime volt,amit félbehaygtam:
az az Aoi Yori aoshi
El Hazard és az Inu Yasha
Mindegyikkel az volt a bajom,hogy nincs igazi nagy esemény a stroyt húzzák x ezer részen keresztül,és mindig ugyanazokat a poénokat lökik,ami egyszer-kétszer még vicces,de utána..hát...

Persze jó tapasztalat is van ám pl Gundam Seed..megnéztem az elsõ részt,aztán arra gondoltam,hogy ez nekem nem jön be,de aztán adtam neki még egy esélyt és most a kedvenc animém ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Fazék

Quote from: White SeeDNem tom, de ezek egyike sem igaz az Ai Yori Aoshira. Nem tom hány részt láttál, de jobb mint a LH.
Csak akkor, ha jobban odavagy a romantikus jelenetekért, mint a poénokért... Nekem egyértelmûen a Love Hina tetszett jobban... Ai Yori Aoshi-t azt hiszem anno, eléggé le is pontoztam... De nekem az Onegai-ok se jönnek be különösebben, bár csak a Teacher-t láttam, de nekem az is épp elég volt.

Fazék

Quote from: White SeeDAz Ai Yori Aoshiban is vannak poénok. Csak sokkal komolyabbak és hétköznapiabbak mint az LH-ban.
Ígérem majd megpróbálok felnõni az ilyen magas szintû poénok értékelésének szintjére... ezt ugye te sem gondoltad teljesen komolyan? Tipikus romantikus anime poénok voltak benne, szinte semmi új nem volt. Szerintem.
Quote from: White SeeDDe tény, hogy ott inkább a romantikán van a hangsúly. Nekem fõleg azért jött be jobban, mert reális élethelyzetekbõl tevõdik össze... (nagyrész:D)
Már nem emlékszem pontosan a sorozatra érzés ügyileg, mindjárt kikeresem az értékelésemet, hátha az felidézi, de én is ilyenre emlékszem, hogy egész jól sikerült kivitelezniük a romantikus részeket, érzelmi kötõdéseket, de pont emiatt volt még zavaróbb, amikor mégis vmi klisét használtak és ezzel kizökkentettek a hangulatból engem például.

edit: régebben írt értékelésem a sorozatról

Ramiz

Quote from: White SeeDJah igen, SC nek nálam végleg annyi. Ha eddig nem is volt ócska mûanyag napszemüveg akkor a 4/5 részben volt, egy amerikai fazonú emberkével. Úgy rtam magamnak a kritikát, hogy mi nem tetszett...
Úgy egy rész alatt öszegyült 10 "sz.r zene" beszólás és 3 "ócska amerikai stílus"...
Gyakorlatilag a lányon kívül az égvilágon senmi nem tetszett benne. Full olyan hangulata van mint egy amerikai akciófilmnek, és semmi nem emlékeztet rá, hogy anime-ot néznék... (rajzoláson kívül)

Ha ismersz ilyen színvonalú amcsi rajzfilmet, akkor szólj. ;)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: White SeeDJah igen, SC nek nálam végleg annyi. Ha eddig nem is volt ócska mûanyag napszemüveg akkor a 4/5 részben volt, egy amerikai fazonú emberkével. Úgy rtam magamnak a kritikát, hogy mi nem tetszett...
Úgy egy rész alatt öszegyült 10 "sz.r zene" beszólás és 3 "ócska amerikai stílus"...
Gyakorlatilag a lányon kívül az égvilágon senmi nem tetszett benne. Full olyan hangulata van mint egy amerikai akciófilmnek, és semmi nem emlékeztet rá, hogy anime-ot néznék... (rajzoláson kívül)
Én nekem most sikerült rendbe hozni a kodekjeimet és VÉGRE el tudtam kezdeni az SC-t, de nem tudom abbahagyni!! Furcsa, hogy ennyire is különbözhet egy sorozatról két anime rjongó véleménye. De végülis nem vagyunk egyformák! Én mindenesetre végignézem az biztos!  :jee:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Moha

Quote from: BlimpDe nekem az Onegai-ok se jönnek be különösebben, bár csak a Teacher-t láttam, de nekem az is épp elég volt.
Szerintem nézd meg a Twins-t, imho jobb, mint a teacher.
Quote from: White SeeDNekem fõleg azért jött be jobban, mert reális élethelyzetekbõl tevõdik össze...
Ööö, pont ez mondható el a Kimi-rõl is, és az meg - ha jól emlékszem - annyira nem jött be neked... :confused:

Fazék

Quote from: MohaSzerintem nézd meg a Twins-t, imho jobb, mint a teacher.
Hát majd ha sok idõm lesz talán megnézem. De Kimi ga nozomu eien biztosan elõtte fog sorra kerülni, mert még azt se láttam. Most a Haibane Renmei-be fogok pár napon belül belekezdeni.

Alkyra

Quote from: BlimpHát majd ha sok idõm lesz talán megnézem. De Kimi ga nozomu eien biztosan elõtte fog sorra kerülni, mert még azt se láttam. Most a Haibane Renmei-be fogok pár napon belül belekezdeni.

A Twins-t csak megerõsíteni tudom.Nekem személyes kedvencemmé vált.

Egyb. mit mondtok, mit nézzek meg elõbb?
Az Elfen Lied-et vagy a Kimi ga nozomu-t?

Ramiz

Quote from: AlkyraEgyb. mit mondtok, mit nézzek meg elõbb?

Az ilyen kérdésekkel vigyázni kell... :rolleyes:

Fazék

Quote from: RamizAz ilyen kérdésekkel vigyázni kell... :rolleyes:
Milyen kérdésekkel? Én nem is láttam itt kérdést... Sztem hogy egy lehetõségbõl melyiket válassza az ember, eléggé egyértelmû... :lazza: ;) :)

Assassin

Quote from: AlkyraA Twins-t csak megerõsíteni tudom.Nekem személyes kedvencemmé vált.

Egyb. mit mondtok, mit nézzek meg elõbb?

Hát nézzük mondjuk: az Elfen Lied -el kezd, és a Kimi ga Nozomu-val folytasd.
 A Kimi: túl melankolikus, "szappanopera" jelleg, a különbség ebben nincs egyáltalán gyilkolászás (stb), amiben egyeznek:egyik se vidám sztori.
" There is no sin to know their sins."

Alkyra

Tudom, hogy egyik sem egy vidám sztori.
Utána majd kell egy jó nagy adag poén szal már elõre gondolkozom, hogy majd mit nézzek meg.
Hmm...

Moha

Quote from: Assassin"szappanopera" jelleg
Ezt kikérem magamnak a Kimi nevében is!  :__devil:
Quote from: AlkyraUtána majd kell egy jó nagy adag poén szal már elõre gondolkozom, hogy majd mit nézzek meg.
A Golden Boy-t láttad már? Szerintem jó felüdülés egy szomorú történet után, totál lol sorozat. :D

Miura

Quote from: MohaA Golden Boy-t láttad már? Szerintem jó felüdülés egy szomorú történet után, totál lol sorozat. :D
Ezzel én is egyetértek..írtóra vicces..árnyoldala az,hogy nincsenek szépen megrajzolva a karakterek..(szeretem a szép látványt is ;) )
de amúgy egy rossz szavam sincs a sorozatra ;)
"A szeretet hiányát az ember soha nem pótolhatja; ám a szeretet minden mást pótol."
(P. Matteo)

Feldin

Quote from: BlimpHát majd ha sok idõm lesz talán megnézem. De Kimi ga nozomu eien biztosan elõtte fog sorra kerülni, mert még azt se láttam. Most a Haibane Renmei-be fogok pár napon belül belekezdeni.
Jól teszed! A HR az egyik legkedvencebbem!
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Alkyra

Quote from: MiuraEzzel én is egyetértek..írtóra vicces..árnyoldala az,hogy nincsenek szépen megrajzolva a karakterek..(szeretem a szép látványt is ;) )
de amúgy egy rossz szavam sincs a sorozatra ;)

Azt most nézi egy osztálytársam. :)
Oké.
Még érettségi elõtt megnézem a Kimi-t. (s meghalok mert leáll az agyam vagy
az óirási vízmennyiség vesztés miatt)

Moha

Quote from: Alkyra(s meghalok mert leáll az agyam vagy
az óirási vízmennyiség vesztés miatt)
Hát készítsd oda a defibrillátort meg vagy 20 liter vizet... :D:D

Alkyra

Quote from: MohaHát készítsd oda a defibrillátort meg vagy 20 liter vizet... :D:D

Meglesz fõnök! :)
Már tovább is néztem...
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍ de jóóóóóóóóóóóóó.  :jee:
Nekem nagyon tettszik.
Bár azt még mindig furcsálom, hogy Haruka KÉTSZER is örült Ayasanak... Remélem nem lesz valami nagy gond ebbõl...(bár fölébredt, de nem lesz többé egészséges vagy valami..brrr) Mondjuk ez egy dráma...Szal jobb lesz,ha felkészülök a legrosszabbra..  :bruhuhu:

BRR... a hideg futkos a hátamon...Ahogy itt mindenkitõl hallotam nagyon "emberi" lesz a vége...BRRRRRRR...rossz érzésem van ezzel kapcs. . :haha:

Assassin

Quote from: White SeeDAz Elfen Lied nem vidám? Nem tudom, én egy csomó helyen röhögtem.
De a kimi nél is. Igaz ott kevesebbet, és nem is néztem meg egyszerre mint az Elfen Lied-ot.
Nekem az utóbbi sokkal jobban tetszett.

Tudod jól melyik értelemben értettem :)  :lul:  :lul: ..
Moha: nem akartam megsérteni az érzéseidet a Kimivel kapcsolatban, csak nekem ez a véleményem róla, hogy olyan jellegû, de nem teljesen, azért írtam idézõjelben, bár legalább reálisan dolgozta fel az eseményeket, a befejezés meg megfelel a valóságnak, amit egy ilyen helyzet teremt.

.Attila

Quote from: AssassinMoha: nem akartam megsérteni az érzéseidet a Kimivel kapcsolatban, csak nekem ez a véleményem róla, hogy olyan jellegû, de nem teljesen, azért írtam idézõjelben, bár legalább reálisan dolgozta fel az eseményeket, a befejezés meg megfelel a valóságnak, amit egy ilyen helyzet teremt.
Szappanopera?!?!
Gyûlölöm a szappanoperákat, nincs semmi, amit jobban útálnék.
A Kimi Ga Nozomu Eien pedig az egyik kedvenc anime-m, ennél többet asszem nem kell mondanom ;)

Raggie

:__devil: Bocsi, hogy így tök másról közbeszólok:
Hát azt nagyon nemtom, hogy az SC-t hogy lehet abbahagyni!!!!?
(magyarázatért lásd a mit láttál legutoljára c. topicot)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Assassin

Quote from: BonciSzappanopera?!?!
Gyûlölöm a szappanoperákat, nincs semmi, amit jobban útálnék.
A Kimi Ga Nozomu Eien pedig az egyik kedvenc anime-m, ennél többet asszem nem kell mondanom ;)

Azokat én se szeretem. De most mert ez a véleményem, hogy ilyen a benyomása, nem kell mindenkinek megsértõdnie egybõl :ejj:
Bastard: szintén abbahagyni kategória...

Tyrael

Quote from: AssassinAzokat én se szeretem. De most mert ez a véleményem, hogy ilyen a benyomása, nem kell mindenkinek megsértõdnie egybõl :ejj:
Bastard: szintén abbahagyni kategória...
csak mert 5szor hal meg es tamad fel a foszereplo? Hellsingben is ugyanez van, azt megsem szidjak :)
najo, azert attol messze van, de sztem 1× nezheto :)

Tyrael

sirtomi

Az egyetlen anime amit eddig abbahagytam az a Darkstalkers. Illetve még itt van a gépemen, de nem hiszem hogy be fogom fejezni.
Szerintem nagyon gagyi.
Elnézést, ha valakinek tetszik.

Mattanja

Quote from: Tyraelcsak mert 5szor hal meg es tamad fel a foszereplo? Hellsingben is ugyanez van, azt megsem szidjak :)
Csak hogy legyen kire köpni: nekem igenis jobban tetszett a Bastard a Hellsing-nél. Az elõbbi egy kicsit, az utóbbi viszont szinte egyáltalán nem. És már látom a sok minusz rep-et erre a postomra... :rolleyes:
בטחו בו בכל עת עם שפכו לפניו לבבכם אלהים מחסה לנו סלה׃
8]]=((