Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

thrall

Quote from: Xipeszerintem jo az az Indian Ork.
nemaz, hanem,hogy egy csomó(mindegyik?) városban csak kint álldogálnak az utcán (vagy az csak a rothadtparadicsomban van? :D)

Xipe

Quote from: thrallnemaz, hanem,hogy egy csomó(mindegyik?) városban csak kint álldogálnak az utcán (vagy az csak a rothadtparadicsomban van? :D)

ha jol emlekszem mindegyikben csoveznek.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Quote from: Xipeha jol emlekszem mindegyikben csoveznek.
Jaja, sajnos...És mindig vmi baromi eldugott helyen...
Kérdés;A Lilith en folyamatosan 225 ös ping em van...Ez normális, vagy csak átmeneti?
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Xipe

Quote from: ItachiJaja, sajnos...És mindig vmi baromi eldugott helyen...
Kérdés;A Lilith en folyamatosan 225 ös ping em van...Ez normális, vagy csak átmeneti?

hat, nekem max 150.
fugg attol hogy milyen a kapcsolatod peldaul, meg hogy milyen dolgok mennek nalad a hatterben.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: XipeMinden varosban van egy Guild-ed.
ott tudsz tanulni.
ha spellbook kell valamihez akkor majd ha egy skillt szeretnel tanulni akkor kiirja hogy: Required 1X Pecsenyesutes Book
:merci:

Quote from: thrallOrk Guidl rulez, olyan, mintha csövesek lennének XD
Nemiiis... :D Nekem tetszik. Olyan szabad szellemû. Könnyû tüzet rakni, nem gáz cigarettázni, lehet a földre köpni stb. :whoah:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Itachi

hmmm...Most ugyan csak 150 es a ping em ,de ez egy kicsit magas...pedig 2 megabit es a netkapcsolatom....Ha nem lesz jobb akkor asszem én léptem mert már 100 is sok, nemhogy 150...:eeek:  (nem nem vagyok finnyás, csak nagyon jóltudom mien lag miatt meghalni és XP t veszíteni)

Cobra

L2-nél a 150 nem annyira vészes, bár jobb, ha 100 alatt van a ping. Gondolom Amerikában van a szerver, oda meg nem nagyon lesz 100 alatti pinged.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Itachi

Quote from: CobraL2-nél a 150 nem annyira vészes, bár jobb, ha 100 alatt van a ping. Gondolom Amerikában van a szerver, oda meg nem nagyon lesz 100 alatti pinged.
Hát igen...Ezért nem jáccom az L2 extreme en...Pl. a MobL2 n 1 es a ping em:)

Xipe

Quote from: ItachiHát igen...Ezért nem jáccom az L2 extreme en...Pl. a MobL2 n 1 es a ping em:)

Itachi, ha nem jo a pinged, nem kenyszerit senki hogy itt jatsz.
en orulnek neki, de ha nem felel meg akkor nem kenyszerithetlek ra.
de elarulom hogy az a 150-es ping amit tolunk kapsz legalabb nem lagolja szet a jatekot mint az a 60-as ping a magyar szerverekrol.
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Quote from: XipeItachi, ha nem jo a pinged, nem kenyszerit senki hogy itt jatsz.
en orulnek neki, de ha nem felel meg akkor nem kenyszerithetlek ra.
de elarulom hogy az a 150-es ping amit tolunk kapsz legalabb nem lagolja szet a jatekot mint az a 60-as ping a magyar szerverekrol.
Tény.Maradok, no.:) Nem akartam én senkit megbántani.

Xipe

Quote from: ItachiTény.Maradok, no.:) Nem akartam én senkit megbántani.

ah, nem bantottal meg.
ha megbantanal akkor max lebenitom a karakteredet es beteleportallak Baium-hoz :P.
_(๏̯͡๏)_

roderick

Valaki nem akar papot csinálni?:)
Amúgy én spec most 25 szint környékén vergödök, de sajna kezd utolérni az egyetem meg az RL, de azért TV-zés meg ilyesmik közben próbálok majd kicsit grindelni, mert annyira nem igényel nagy koncentrálást:)
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Feldin

Quote from: Xipeha jol latom akkor a .hu-s email cimeket nem komalja valamiert.
ha van esetleg .com-os akkor azon probalkozzatok.
ha kell mindkettotoknek kuldok Gmail meghivot.
thx
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Feldin

Quote from: Xipea debug.out file az nekunk kell ha mondjuk problemad van a connectorral.

hova regeltel, az oldalra ES a jatekszerverrre, vagy csak az oldalra.
mertha nem kattintottal a Register 2 Play reszre akkor tedd meg mert az regisztral a szerverre.
ott majd figyelj oda mert egyenlore csak Longhorn szerverre tudsz regelni.

amint kitalatuk mi a gond Lilith regisztracios reszevel szolok.
hm. comos emilre nem kapok választ a lilythes serverre.
majd prob logjorn, DE a nevem foglalt. Gondolom az elõzõ kevésbé sikeres regelésnek köszönhetõen.
Mit tudok tenni?

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Feldin

Quote from: XipeMinden varosban van egy Guild-ed.
ott tudsz tanulni.
ha spellbook kell valamihez akkor majd ha egy skillt szeretnel tanulni akkor kiirja hogy: Required 1X Pecsenyesutes Book
ha lesz várunk(usteames) az mibõl áll?

topok:

Xipe

Quote from: Feldinhm. comos emilre nem kapok választ a lilythes serverre.
majd prob logjorn, DE a nevem foglalt. Gondolom az elõzõ kevésbé sikeres regelésnek köszönhetõen.
Mit tudok tenni?

annyit tudok neked meg tenni hogy megkerlek regisztralj a Gmail-re.
add meg az a cimet es en regisztralok neked oda.

figyelmeztetes keppen, amikor regisztralsz/aktivalsz, lodd ki a tuzfalat arra a nehany pillanatra.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Itachi(nem nem vagyok finnyás, csak nagyon jóltudom mien lag miatt meghalni és XP t veszíteni)
Tegnap óta én is. :D No mindegy, most tapasztaltam elõször, ráadásul nem is voltak sokan, tehát remélhetõleg bírni fogja a több játékost a szerver, és nem azért volt a lag.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizTegnap óta én is. :D No mindegy, most tapasztaltam elõször, ráadásul nem is voltak sokan, tehát remélhetõleg bírni fogja a több játékost a szerver, és nem azért volt a lag.

bocs a mai lagert.
kissebb nagyobb tornadok repesztenek a kornyeken.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

:( :( :bruhuhu: Mi van akor, ha az L2connector elindításakor azt írja ki, hogy Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135)??? :bruhuhu: :bruhuhu: (nem megy!)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie Gordon:( :( :bruhuhu: Mi van akor, ha az L2connector elindításakor azt írja ki, hogy Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135)??? :bruhuhu: :bruhuhu: (nem megy!)

Ctrl+Alt+Del>Processes es ott keresd ki az L2Connectord es kapcsold ki.
utana probald ujra.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Nincs bent. El sem indul!
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonNincs bent. El sem indul!

akkor a system mappaban levo L2.exe-t hasznald.
es kulld el az inquatitis@gmail.com-ra a debug filet.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipebocs a mai lagert.
kissebb nagyobb tornadok repesztenek a kornyeken.
No problem. :)

Kitartás, Raggie, megéri! :)

Raggie

Háháá! Elindult a L2connector! (le kellett még töltenem hozzá azt a másik cuccost is! :rolleyes:

Nna innen hogyan, mert elindítottam a connectort, bejelöltem a longhorn-t(oda regeltél ügye?), beírtam azt a nevet+jeészót, amit az L"Matrix-os oldalon(ott is bejelentkeztem), és a progi nem akarja elfogadni...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonHáháá! Elindult a L2connector! (le kellett még töltenem hozzá azt a másik cuccost is! :rolleyes:

Nna innen hogyan, mert elindítottam a connectort, bejelöltem a longhorn-t(oda regeltél ügye?), beírtam azt a nevet+jeészót, amit az L"Matrix-os oldalon(ott is bejelentkeztem), és a progi nem akarja elfogadni...

tuzfal ha van a gepen engedni kell neki hogy az L2.exe futhasson.
megfeledkeztem a .NET reszrol, bocs.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Raggie GordonNna innen hogyan, mert elindítottam a connectort, bejelöltem a longhorn-t(oda regeltél ügye?), beírtam azt a nevet+jeészót, amit az L"Matrix-os oldalon(ott is bejelentkeztem), és a progi nem akarja elfogadni...
A webes tûzfalbeállításokon kívül: biztos, hogy a "Register to play" menü alatt regeltél? Biztos, hogy a Longhornra (vagy a Lilithre, szóval ahol próbálkozol fellépni)? Biztos, hogy szavaztál ma már az L2Matrix-ra az oldalukon? :)

Raggie

Igen ezek megvannak! ;) De rákattintok a "log in"-re a játék indulásakor és nem megy. Ugyanaz marad és kiírja lenn, hogy ehez a névhez nem ez a jelszó(de szvsz ezt írja ki akkor is, a a név a rossz).

Tűzfalammal engedélyeztem, de most még megpróbálom teljesen kikapcsolva is...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonIgen ezek megvannak! ;) De rákattintok a "log in"-re a játék indulásakor és nem megy. Ugyanaz marad és kiírja lenn, hogy ehez a névhez nem ez a jelszó(de szvsz ezt írja ki akkor is, a a név a rossz).

Tűzfalammal engedélyeztem, de most még megpróbálom teljesen kikapcsolva is...

Raggie es raggie
_(๏̯͡๏)_

Itachi

Quote from: Raggie Gordon:( :( :bruhuhu: Mi van akor, ha az L2connector elindításakor azt írja ki, hogy Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc0000135)??? :bruhuhu: :bruhuhu: (nem megy!)
Vagy rakd fel a Dot.NET micsodát ami ugyancsak a downloadsnál van, ha még nem raktad fel...

Ramiz

Jó nap volt, sok mindent megtapasztalhattam. A Siege jópofa, csak kevés voltam hozzá. A többen kalandozás tetszik, ketten mentünk el éjfél felé lvl-ezni, plusz a kutyámat élesztgettem, mert folyton lecsapták, ha nem figyeltem rá, hogy én üssem meg elõbb az ellenfelet, de már így is sokkal jobb, mint egyedül. Raggie, siess már! :) lvl26 vagyok Longhornon, amíg azt behozod, addig asszem majd Lilithezek. De azért Perecet, az elf varázslót is igencsak hamar megkedveltem. :)