Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Xipe

na, most mint latta Rounin, szepen megszaporodtunk igy hirtelenjeben.
meg 6 magyar emberke gyutt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Rounin

Bizony. Ez igy dícséretes. Jöjjenek csak.

Ramiz.. hát jól van na. Nyamvadt darkelf vagyok. De nagyobb az erőm (egy ponttal :D), mint az orknak ;> Azonos szinten, azonos fegyverekkel erősebbet támadok (ugye a dex is beszámít). Csak kisebb a hp, pedig direkt mithrill set van rajtam a +126 (vagymennyi) hp-ért.

Sebaj. Valójában kellene két harcos melle egy mystic is gyógyító spellel :|

Itachi

Quote from: RouninBizony. Ez igy dícséretes. Jöjjenek csak.

Ramiz.. hát jól van na. Nyamvadt darkelf vagyok. De nagyobb az erõm (egy ponttal :D), mint az orknak ;> Azonos szinten, azonos fegyverekkel erõsebbet támadok (ugye a dex is beszámít). Csak kisebb a hp, pedig direkt mithrill set van rajtam a +126 (vagymennyi) hp-ért.

Mi leszel ? Én is DE vok, Kagemusha néven.PR nek készülök.
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

Quote from: ItachiMi leszel ? Én is DE vok, Kagemusha néven.PR nek készülök.

Shillian knight és bladedancer közt vacillálok. Mindegy, van még 20 szintnyi idõm gondolkodni. SK felé talán egy kicsit jobban húz a szívem.

Jelenleg viszont egy nyamvadt brigandine sisakot hajkurászok, hogy hol lehetne venni :D "Gatya" "ing" megvan, de sisak nélkül nincs meg a set-bonus :| Az pedig kellene nekem nagyon (need hp!).

Ramiz

Quote from: RouninShillian knight és bladedancer közt vacillálok. Mindegy, van még 20 szintnyi idõm gondolkodni. SK felé talán egy kicsit jobban húz a szívem.

Jelenleg viszont egy nyamvadt brigandine sisakot hajkurászok, hogy hol lehetne venni :D "Gatya" "ing" megvan, de sisak nélkül nincs meg a set-bonus :| Az pedig kellene nekem nagyon (need hp!).
A Lilith az komoly szerver, nincs GM shop, a vadonban kell kiütni a szörnyekbõl gondolom. :)
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Hogyan lehet chatelni?? Csak beírom oda a bal alsó sarokba levõ cuccba? (szvsz engem nem "hallanak"! :confused: )
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonHogyan lehet chatelni?? Csak beírom oda a bal alsó sarokba levõ cuccba? (szvsz engem nem "hallanak"! :confused: )

Hehe.. nem elég azt.. ha valakinek írni akarod:

"Skrull szöveg

Az idézõjel ugye a priv chat.

Amúgy:

!szöveg

Ez a shout. Ezzel ne szemeteld teli az egészet.

Shout narancs, priv. lila. Fehér szöveget csak a közeledben lévõk hallják :D

És igazad van. Nem hallottunk, te öntelt mágus.. nem válaszol ;>

thrall

Quote from: RouninBizony. Ez igy dícséretes. Jöjjenek csak.

Ramiz.. hát jól van na. Nyamvadt darkelf vagyok. De nagyobb az erõm (egy ponttal :D), mint az orknak ;> Azonos szinten, azonos fegyverekkel erõsebbet támadok (ugye a dex is beszámít). Csak kisebb a hp, pedig direkt mithrill set van rajtam a +126 (vagymennyi) hp-ért.

Darkelf: legmagasabb STR, leghoszabb idézési idõ, magas crit(fõleg dual weaponnal :P), és alég agilis is, szóval darkelf forever (ja amúgy az elég vices ugyebár, hogy erõsebb, mint egy ork, az ork meg gyorsabban varázsol, mint egy elf)
amúgy szerintem legyél BD, mert az szép okos jó, erõs, gyors és van critical-ja :P(ja és jó buffer karakter :P)

Rounin

Quote from: thrallDarkelf: legmagasabb STR, leghoszabb idézési idő, magas crit(főleg dual weaponnal :P), és alég agilis is, szóval darkelf forever (ja amúgy az elég vices ugyebár, hogy erősebb, mint egy ork, az ork meg gyorsabban varázsol, mint egy elf)
amúgy szerintem legyél BD, mert az szép okos jó, erős, gyors és van critical-ja :P(ja és jó buffer karakter :P)

De alacsony con, könnyű stunolni, törékeny kis virágszál :p

Hajrá, gyerünk játszani ^^ És majd eldöntöm mi leszek.. lehet, átnyergelek human dark avengerre :p

Na vissza game. Boldogítom Ramizékat :D

Ramiz

Mi fent várunk rád, te meg itt fórumozgatsz? Megbízhatatlanok ezek a sápadtbõrû elfek... ^^
Játék tiszta :lul: , elf és darkelf kijátsszák a szerepet, szivatják egymást, de aztán gyanús módon eltûnnek... hmm, elf - hentaiiiii!!! ^^
Csapatos nyomulás király, csak sokat vacakol a játék, mindig kidob valakit (csak Raggie-t nem... :confused: ). Komoly csapathalálok raid bossok ismételt betámadását követõen... ^^ :lol:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizMi fent várunk rád, te meg itt fórumozgatsz? Megbízhatatlanok ezek a sápadtbõrû elfek... ^^
Játék tiszta :lul: , elf és darkelf kijátsszák a szerepet, szivatják egymást, de aztán gyanús módon eltûnnek... hmm, elf - hentaiiiii!!! ^^
Csapatos nyomulás király, csak sokat vacakol a játék, mindig kidob valakit (csak Raggie-t nem... :confused: ). Komoly csapathalálok raid bossok ismételt betámadását követõen... ^^ :lol:

Marhára megvártatok :D
Na igen, aztán az elf-darkelf páros együttes erõvel kergette a vérgõztõl megvadult orkot aki nekiesett nagy buzgalmában saját csapattársának :D (Raggie-t nem dobta ki, de õ meg lemaradt valahol folyton ^^)
Azokat a raid bossok. Hehe, simán két ütésbõl megfektette Ramiz, engem meg egybõl.

Aztán pull közben érdekes dolog történt.. majd jönnek képek a legvadabb erdei vonatozásról, amit valaha átéltem:) Komolyság nem maradt fikarcnyi sem bennünk ;>

Ramiz

Kész voltam, annyit röhögtem az éjjel, hogy hasizomlázat kaptam, és felébresztettem a fél családot éjjel 2-kor... de annyira :lol: volt...

Egyik kedvenc jelenetem: megyünk Heinébõl a vadonba négyen(lvl 18, lvl 24, lvl 26, lvl 27 körül, de nem tudom pontosan), és arcizom-rándulás nélkül betámadunk három lvl 40 feletti raid bosst. Mindenki védõvarázslatozik, harci üvölt, aztán megütöm az egyiket. Az megfordul, és kb 500-at üt, több mint a fele HP-m. "Ööö... ez nagyon menet gyors lesz...", fut át bátor orkom agyán, mielõtt szétzúzza fejét a következõ csapás. Pár pillanaton belül a töbiek is fekszenek, csak Raggie (Flammeo), aki a legalacsonyabb szintû, és varázsló, ezért hátul állt. Õ meg elkezdett futni sarkában három szörnnyel. Sikerül is leráznia, közben mi feléledünk Heinében, megyünk vissza, összeverõdünk, és mit látunk? A három szörny éppen a hídon unták meg a futást... Na ezek után inkább másmerre mentünk kalandozni. ^^

A másik, amikor "horgásztunk" a kék g.cik völgyében, azaz a nagy csapatokból csak párat ki akartunk csalni.
Rouninnak túl jól ment... mi meg csak fetrengtünk a röhögéstõl, és fényképeztünk... :D
No de aztán legyûrtem a röhögést, és megmentettem csapatom veszélyben levõ tagját: egy csapással kettévágtam az összes Tanort.

Raggie

Hol a f*szban van ez a hülye Lizardman??????(Wizard-á akarnék fejlõdni, de nemtudok, mivel nincsen ott egy Lizardman ahol a térkép jelöli azzal a pöcsnyi rajzszöggel!!!! :mad: :hogyaza: ).

Nincs valami egyszerûbb módja ennek???
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonHol a f*szban van ez a hülye Lizardman??????(Wizard-á akarnék fejlődni, de nemtudok, mivel nincsen ott egy Lizardman ahol a térkép jelöli azzal a pöcsnyi rajzszöggel!!!! :mad: :hogyaza: ).
Nincs valami egyszerűbb módja ennek???
Dehogynem. Mondtam, hogy a küldetések hülyeségek. :) Elmondom pm-ben a játékban, úgyis fent vagy éppen. ^^

Rounin

Ah igen. Vol par emlekezetes esemeny. Fõleg ez tetszett:

Ork: - Raid?
Elf: - Neeem!
Darkelf: - Nem!!
Ember: - Hol vagytok?

Ork rohamoz.
Elf, Darkelf csendben szemléli, közben azon társalognak, hogy vajon túléli-e.

:D

A vonat :

http://rounin.atw.hu/vonat.jpg

Amúgy nagy nehezen ledaráltuk õket. ^^ Utána kijelentettem, hogy én többet nem leszek csali. A zöld, csirkebélszagú rusnyaság úgyis imád bélben gázolni, vérben fürdeni :)

Xipe

Quote from: RouninAh igen. Vol par emlekezetes esemeny. Fõleg ez tetszett:

Ork: - Raid?
Elf: - Neeem!
Darkelf: - Nem!!
Ember: - Hol vagytok?

Ork rohamoz.
Elf, Darkelf csendben szemléli, közben azon társalognak, hogy vajon túléli-e.

:D

A vonat :

http://rounin.atw.hu/vonat.jpg

Amúgy nagy nehezen ledaráltuk õket. ^^ Utána kijelentettem, hogy én többet nem leszek csali. A zöld, csirkebélszagú rusnyaság úgyis imád bélben gázolni, vérben fürdeni :)

foleg miutan padlora kuldtem.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: RouninOrk rohamoz. (...) Amúgy nagy nehezen ledaráltuk õket. ^^ Utána kijelentettem, hogy én többet nem leszek csali. A zöld, csirkebélszagú rusnyaság úgyis imád bélben gázolni, vérben fürdeni :)
WAAARGH!!! GURAAAA!!! :whoah:

Quote from: Xipefoleg miutan padlora kuldtem.
Khm... no comment... aki ott volt, úgyis tudja, aki nem, azt meg nem fogom meggyõzni. :)

Rounin

Quote from: RamizKhm... no comment... aki ott volt, úgyis tudja, aki nem, azt meg nem fogom meggyõzni. :)

Arról, hogy igaza van? :D

Btw, végre elértem a negyvenedik szintet. Most alvás ezerrel xD

Cobra

Gyerekek, nem véletlenül jelölik pirossal a jóval magasabb szörnyeket :)
Ajánlom a sárga/világospiros nevű mobok vadászását partyban :) Raid Bossra meg kell legalább 1 full party megfelelő összetételben.
Ja és Raid Bossnál aki a legtöbb sebzést viszi be, annak +/- 3 szint különbsége lehet csak, különben nagyon kis eséllyel dob csak valamit a boss.
Hide and fear, Cobra Commander is here !

Feldin

Quote from: Xipeannyit tudok neked meg tenni hogy megkerlek regisztralj a Gmail-re.
add meg az a cimet es en regisztralok neked oda.

figyelmeztetes keppen, amikor regisztralsz/aktivalsz, lodd ki a tuzfalat arra a nehany pillanatra.
oki. feldinhun@gmail.com
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: RouninArról, hogy igaza van? :D
Btw, végre elértem a negyvenedik szintet. Most alvás ezerrel xD
Khmm, nem egészen.... ^^
És te vagy az, aki már nem akarja keményen nyomni, csak néha felnéz? :rolleyes: :D
Megint nincs kivel partyzni... :( megvárom Mazsit.
(Francba, hogy innen nem tudok L2-zni, itt rohadok az egyetemen, és még kaszabolni sem tudok... Mire jó ez a francos egyetem egyáltalán? :rolleyes: Ja és mobilon nem lehet játszani véletlenül? :) )

Rounin

Quote from: RamizKhmm, nem egészen.... ^^
És te vagy az, aki már nem akarja keményen nyomni, csak néha felnéz? :rolleyes: :D
Megint nincs kivel partyzni... :( megvárom Mazsit.
(Francba, hogy innen nem tudok L2-zni, itt rohadok az egyetemen, és még kaszabolni sem tudok... Mire jó ez a francos egyetem egyáltalán? :rolleyes: Ja és mobilon nem lehet játszani véletlenül? :) )

Bazz.. nekem dolgozni is kell :D

Mellesleg partizzon veled a rosseb te..teeee... TE ORK!!! :D Megint vadállat voltál :ejnye: Mondom NE a tömegbe menekülj, de csak azért is :D

Mellesleg piros ellenfeleket könnyen leölök, ha egyedül van :D

Ramiz

Quote from: RouninBazz.. nekem dolgozni is kell :D
Nem arra mondtam! Nem azért nincs kivel partyzni, mert nem vagytok fent, hanem mert elhúztatok szintben... te mondod, hogy dolgoznod kell, de 5ösével nyomod a szinteket... :)

Rounin

Quote from: RamizNem arra mondtam! Nem azért nincs kivel partyzni, mert nem vagytok fent, hanem mert elhúztatok szintben... te mondod, hogy dolgoznod kell, de 5ösével nyomod a szinteket... :)

Ja vagy ugy.. hat lehet attol partyzni. Blarke most fejlodik by me ;> Én ölök, õ nézi... asszem át vagyok verve csapatmunka terén o.O :D

Ramiz

Quote from: RouninJa vagy ugy.. hat lehet attol partyzni. Blarke most fejlodik by me ;> Én ölök, õ nézi... asszem át vagyok verve csapatmunka terén o.O :D
Én inkább anyagilag (receptileg-tárgyilag) támogatom. De végül õ lesz a leghasznosabb tagja a guidnek. :)

Rounin

Quote from: RamizÉn inkább anyagilag (receptileg-tárgyilag) támogatom. De végül õ lesz a leghasznosabb tagja a guidnek. :)

Jah.. kitõl kapott topD lándzsát? Meg Heine-ben kitõl kunyizott a szende tünde lány pénzt? :D:DArgh.. hogy miért is nem használtam ki ;>

Mellesleg egyetértek, szükség lesz rá. Bár most elvagyok a topC cuccaimmal :D

Fazék

Reszkessetek! Ma estére lejött nekem is a kliens, már csak telepítenem kell és regisztrálnom magam. Ha jól értettem mindez rettentõen egyszerû, jövõ héten vszleg már be is tudok lépni... :haha: szóval vszleg majd jövök ide segítségért könyörögni még az este folyamán :)

Rounin

Quote from: FazékReszkessetek! Ma estére lejött nekem is a kliens, már csak telepítenem kell és regisztrálnom magam. Ha jól értettem mindez rettentõen egyszerû, jövõ héten vszleg már be is tudok lépni... :haha: szóval vszleg majd jövök ide segítségért könyörögni még az este folyamán :)

Részletes leírást találsz a honlapon :D Volt már valaki, akinek nagyon nem ment. Két Gm magyarázta neki, ha jól emlékszem, két oldalon :D

Rounin

Quote from: FazékReszkessetek! Ma estére lejött nekem is a kliens, már csak telepítenem kell és regisztrálnom magam. Ha jól értettem mindez rettentõen egyszerû, jövõ héten vszleg már be is tudok lépni... :haha: szóval vszleg majd jövök ide segítségért könyörögni még az este folyamán :)

Részletes leírást találsz a honlapon :D Volt már valaki, akinek nagyon nem ment. Két Gm magyarázta neki, ha jól emlékszem, két oldalon :D

De ha kell, segítek ;>

Fazék

a játék saját honlapján? és tudom jókor kérdezem, de ti ugye ingyen játszotok? és ha igen, akkor hogyan lehet ingyér beüzemelni, ha pénzös lenne különben? és egyáltalán, miért ment át a csirke az úton?!?