Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Raggie

De neeeem meeegy!!! :(  Nem hiszem el! Már mindent letöltöttem, meg felraktam meg beregeltem meg elindítottam és nem.

Az baj lehet, ha a connctornál, mikor kiválaszom, hogy a longhornra jelentkezzen be, akkor utána kiírja, hogy "nem találtam meg a játékot ugyhogy neked kell elindítanod manuálisan"?
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonDe neeeem meeegy!!! :(  Nem hiszem el! Már mindent letöltöttem, meg felraktam meg beregeltem meg elindítottam és nem.

Az baj lehet, ha a connctornál, mikor kiválaszom, hogy a longhornra jelentkezzen be, akkor utána kiírja, hogy "nem találtam meg a játékot ugyhogy neked kell elindítanod manuálisan"?

gratulalok Raggie, nem olvastad hova kell installani.
elso ablakban megkerdi toled az a franya installalo hogy hova szeretned telepiteni a programot, masodik ablak viszont azt keri toled hogy legyel szives megadni a Lineage2 system mappaja elerhetesi utvonalat.

tehat he C-re raktad akkor C:\Program Files\Lineage2\system

uninstall es reinstall ujra, de remelem mostmar elolvasod mit ker toled.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

roderick

attól függetlenül még mennie kéne, énse oda installáltam és gond nélkül megy, csak komoly munkával 2x rá kell kattintani a Lineage II shortcutra
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Xipe

Quote from: roderickattól függetlenül még mennie kéne, énse oda installáltam és gond nélkül megy, csak komoly munkával 2x rá kell kattintani a Lineage II shortcutra

ja, a lineage2.exe-re ami elinditja ay autoupdater-t es elronthatja a jatekot.

ha muszaj ikonrol inditanod akkor hasznaljatok az L2.exe-t system mappabol.

sot legegyszerubb ha rendesen installaljatok a connector-t.
IMHO
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Ne ilyen gúnyosan, Xipe mester, ki az, aki mindig elolvassa a telepitéskor a szövegeket? Klikk, klikk, klikk, klikk, rutinból csinálja az ember... :)
Egyébként én külön mondtam Raggie-nek, hogy vigyázzon a system könyvtárral, úgyhogy szerintem nem az a baj. Mindenesetre holnap megnézem, hátha eszembe jut valami, amivel én is vacakoltam...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizNe ilyen gúnyosan, Xipe mester, ki az, aki mindig elolvassa a telepitéskor a szövegeket? Klikk, klikk, klikk, klikk, rutinból csinálja az ember... :)
Egyébként én külön mondtam Raggie-nek, hogy vigyázzon a system könyvtárral, úgyhogy szerintem nem az a baj. Mindenesetre holnap megnézem, hátha eszembe jut valami, amivel én is vacakoltam...

nem gunyos, csak jol tudjatok nem hasznalok smilekat.

csak azert javaslom a connector hasznalatat mertha peldaul a Retail serveren csinalnak egy updateolast es ti aztan leszeditek akkor 100% hogy nem tudtok kapcsolodni a szerverre met azt mi meg nem kodoltuk bele vagy nem modositottuk ugy hogy megfeleljen nekunk.
spec en elolvasom a telepitesnel a dolgokat,az ilyen helyzetek elkerulese erdekeben.

jelenleg peldaul az osszes GM a C4 frissitesekkel jatszik, de nalunk nem menne hanem kodoltuk volna bele azokat a valtozasokat.
peldaul a kardom a GM karakteren, ti izzo vorosnek latjatok en viszont igy:
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipenem gunyos, csak jol tudjatok nem hasznalok smilekat.
Akkor ironikus...a gratuláció ne mondd, hogy komoly... :D :D :D :D :D (<= én használok smileyt helyetted is ezentúl :D )

Quote from: Xipepeldaul a kardom a GM karakteren, ti izzo vorosnek latjatok en viszont igy:
Vörösen jobb. :D Attól függetlenül használom a connectort.
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Xipe

Quote from: RamizAkkor ironikus...a gratuláció ne mondd, hogy komoly... :D :D :D :D :D (<= én használok smileyt helyetted is ezentúl :D )

Vörösen jobb. :D Attól függetlenül használom a connectort.

ah, gondoltam hogy majdnem 2 ev utan mar ismertek annyira hogy felismerjetek az ironiamat es a szrkazmusomat.

lehet hogy vorosen jobb, de mostmar peldaul tobb szinben izzhat a fegyvered nemcsak kek-ben es vorosben.
en azt varom hogy valami demoni fekete legyen a kardom korul.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: Xipegratulalok Raggie, nem olvastad hova kell installani.
elso ablakban megkerdi toled az a franya installalo hogy hova szeretned telepiteni a programot, masodik ablak viszont azt keri toled hogy legyel szives megadni a Lineage2 system mappaja elerhetesi utvonalat.

tehat he C-re raktad akkor C:\Program Files\Lineage2\system

uninstall es reinstall ujra, de remelem mostmar elolvasod mit ker toled.
Teljesen jól installáltam fel(megadtam neki az L2 system mappáját is!), lévén én vagyok az, aki el szokta olvasni a kiírásokat(legalábbis elsõ találkozáskor) telepítés közben. Deegyébként már vagy négy helyre felraktam(L2 alapmappa, L2/system mappa, L2/system/L2connector...) És mindegyiket kipróbáltam és nem yo.(a connector fut, csak utána a játék nem jó helyre akar csatlakozni).
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonTeljesen jól installáltam fel(megadtam neki az L2 system mappáját is!), lévén én vagyok az, aki el szokta olvasni a kiírásokat(legalábbis elsõ találkozáskor) telepítés közben. Deegyébként már vagy négy helyre felraktam(L2 alapmappa, L2/system mappa, L2/system/L2connector...) És mindegyiket kipróbáltam és nem yo.(a connector fut, csak utána a játék nem jó helyre akar csatlakozni).

akkor nem ertem.
ha azt a hibauzenetet irja ki akkor install hiba.
meg annyit tehetsz meg az ugy erdekeben hogy,
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts file notepadban megnyitod es a 127.0.0.1 localhost sor alol mindent kitorolsz.

ha igyse megy, akkor manualisan ird be a host mappaba a szerver IP-t ami a kovetkezo.

Ez Lilith:
67.164.143.74 l2authd.kineage2.com    

Ez Longhorn:
67.164.143.145 l2authd.lineage2.com
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Juhhéé! Nemtommér, de most beengedett a Lilith-re!!!! :jee: :cool: :D
(egyébként egy régebben csinált regemmel, nem avval, amit rendesen megcsináltál nekem! :eeek: nemtom, hogy miért megy de mind1!)

Longhornnal még próbálkozom.

Ja és a karakterem: Flammeo(lvl 8 human mystic, és majd sorcerer lesz belőle!)
Edit: hogyan lehet jobban fejlődni?(mármint elegánsabban a farkasok és orkok halomra ölésénél?)

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonJuhhéé! Nemtommér, de most beengedett a Lilith-re!!!! :jee: :cool: :D
(egyébként egy régebben csinált regemmel, nem avval, amit rendesen megcsináltál nekem! :eeek: nemtom, hogy miért megy de mind1!)

Longhornnal még próbálkozom.

Ja és a karakterem: Flammeo(lvl 8 human mystic, és majd sorcerer lesz belőle!)
Edit: hogyan lehet jobban fejlődni?(mármint elegánsabban a farkasok és orkok halomra ölésénél?)

Csapatban.
NPC-tol kapott QUestekkel.
Raid Boss gyilkolassal.
_(๏̯͡๏)_

Raggie

Quote from: XipeCsapatban.
NPC-tol kapott QUestekkel.
Raid Boss gyilkolassal.
Már kaptam NPC-tõl Questet, de az csak ilyen levélátadás, meg menyelidemegoda dolog volt és asszem csak pénzt kaptam érte! :(

A legtöbbhöz oda van írva, hogy x-edik szinttõl(és ez mindíg több mint 8 :( ).

Ramiz: akor mikor leszünk fönn egyszerre?

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Xipeah, gondoltam hogy majdnem 2 ev utan mar ismertek annyira hogy felismerjetek az ironiamat es a szrkazmusomat.
pontosan ertettuk csak hirtelenjeben nem tettem kulonbseget guny, ironia es szarkazmus kozott.

Quote from: Raggie GordonMár kaptam NPC-tõl Questet, de az csak ilyen levélátadás, meg menyelidemegoda dolog volt és asszem csak pénzt kaptam érte! :(
A küldetéseket nem nagyon érdemes megcsinálni, unalmasak, hosszúak és nem adnak sok mindent általában. Csak grindeljél a vadonban. Igaz, hogy a játék eleje kicsit vontatott, de lvl 15 körül már kijöhetsz Adenbe a térkapun át, és onnantól kezdve nem fogsz unatkozni. :) Együtt kalandozni meg nagy móka, én most lvl 22 vagyok, de hogyha most te is Lilithen vagy, akkor nem grindelek tovább, hogy utolérj, inkább Longhornon szórakozok addig. Grind, grind, grind, mindig olyan szörnyeket ölj, amiket nem könnyû megölnöd, de azért nem is kell órákig menekülni-gyógyulni elõlük. Tegyél be a gyorsindító menübe soulshotokat és spiritshotokat (fegyvertõl függõen no grade-et vagy D grade-et), és jobb klikkel állítsd automatára az adagolást, akkor nagyobbat sebzel ütéssel is (soulshot) és varázslattal is (spiritshot). Nagyjából ennyi bölcsesség jutott eszembe. :D

Quote from: Raggie GordonRamiz: akkor mikor leszünk fenn egyszerre?
Egyszerû, mindig, amikor feljössz a szerverre, nézd meg elõtte a //www.l2matrix.net / Server Info-ban, hogy fent vagyok-e valahol (Lilith: Skrull néven, Longhorn: Perec néven), ha igen, akkor az adott szerveren tudsz üzenni nekem így: "[név] [üzenet], tehát pl "Skrull gyere mán ide az xy faluba!

Raggie

oksa (én csak lilithen vagyok)

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie Gordonoksa (én csak lilithen vagyok)
Én későn szoktam lenni, amikor te már nem tudsz, de talán majd holnap. Addig is tápolj. :)

edit: azért közben a Longhornos regelést is oldd meg, ott már 78 regisztrált user van, Lilithen 35, az lassabban indul be. (gondolom hosszútávra csak akkor kezdenek az emberek karakterrel, ha biztosak a szerverben)

Itachi

Quote from: Raggie Gordonoksa (én csak lilithen vagyok)
Ha mér nem csináltad meg, a világítótornyos fickó ade egy quest et ami rengeeg xp t ad.Bár ha 15 ös vagy az már kevés...mivel azt olyan 3 as 4 es szinten jó.Akkor kapásból 4 esrõl felnyom vagy 7 esre :) Én Tatsumaki néven vagyok, human fighter jelenleg 17 és feles.Még nem tudom mi leszek...A Gladiátor, a Treasure Hunter és a Hawkeye között vacillálok.
:eeek: :eeek: :eeek:  Nem viccelek, elég sokat lineage 2 eztem már, de nem tudtam ,csak, most hogy lehet a ss t auto ra állítani. :eeek:
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Ramiz

Quote from: ItachiHa mér nem csináltad meg, a világítótornyos fickó ade egy quest et ami rengeeg xp t ad.Bár ha 15 ös vagy az már kevés...mivel azt olyan 3 as 4 es szinten jó.Akkor kapásból 4 esrõl felnyom vagy 7 esre :) Én Tatsumaki néven vagyok, human fighter jelenleg 17 és feles.Még nem tudom mi leszek...A Gladiátor, a Treasure Hunter és a Hawkeye között vacillálok.
:eeek: :eeek: :eeek:  Nem viccelek, elég sokat lineage 2 eztem már, de nem tudtam ,csak, most hogy lehet a ss t auto ra állítani. :eeek:
Tanulni sosem késõ. :)
Értem már, mire gondoltál, amikor azt mondtad, hogy gyorsan fel tudsz fejlõdni... :)

Itachi

Quote from: RamizTanulni sosem késõ. :)
Értem már, mire gondoltál, amikor azt mondtad, hogy gyorsan fel tudsz fejlõdni... :)
Mikor mondtam ilyet?Fórumon? Vannak nálam sokkal durvább emberek...Amúgy ez a harmadik karim, mivel kettõt elõtte már felnyomtam vagy 12 es re de töröltem mert nem teccettek..

Rounin

Na jól van.. jövök én is :rolleyes:

Rounin

Na jól van.. jövök én is :rolleyes:

Közérdekû: ha láttok valakit Draggia néven, azonnal öljétek meg. Nem akarom részletezni. Egykori darkelf rabszolgám -_- Remélem nem talál ide ^^

Rounin

Voltam. Érdekes. Remélem megszaporodnak a játékosok^^ (minõségileg tartva egy szintet ^^)

Ramiz

Quote from: RouninNa jól van.. jövök én is :rolleyes:
:cool: :hopp:
Milyen néven nyomod?
Egyébként én 23 szint körül vagyok Lilithen, ami kevés, de várok, mert együtt jobb lvl-zni is, úgyhogy ha akörül vagytok, akkor értesítsetek!

Quote from: ItachiMikor mondtam ilyet? Fórumon?
Játék közben írta valaki magyarul, aszittem te voltál. :)

Quote from: RouninVoltam. Érdekes. Remélem megszaporodnak a játékosok^^ (minõségileg tartva egy szintet ^^)
Hát hozni, csábítgatni kell embereket. :) Meg persze minden nap 1x szavazni a "Vote for us!" gombbal a www.l2matrix.net-en.!!!!

Itachi

Quote from: Ramiz:cool: :hopp:
Milyen néven nyomod?
Egyébként én 23 szint körül vagyok Lilithen, ami kevés, de várok, mert együtt jobb lvl-zni is, úgyhogy ha akörül vagytok, akkor értesítsetek!

Játék közben írta valaki magyarul, aszittem te voltál. :)

Hát hozni, csábítgatni kell embereket. :) Meg persze minden nap 1x szavazni a "Vote for us!" gombbal a www.l2matrix.net-en.!!!!
Igen??Lehet.:)

Rounin

Quote from: Ramiz:cool: :hopp:
Milyen néven nyomod?

Ramien, dark elf fighter, level 13 ^^

Találkoztam a gm bácsival (muah) aki miután elszórakozott pár n00b-al, rám is szakított kevéske idõt. Megérte végigülni :D

Raggie

Háhá! Láttalak Rounin! Épp le kellett jönnöm, de majd este megint jövök!

Ramiz: ma este szvsz fenn tudok lenni jó késõig! ;)

Állás: lvl11 human mystic: Flammeo

Nem kap ez valami spelleket valamilyen szinteken??? :confused:

Well, do ya, punk?"

Xipe

Quote from: Raggie GordonHáhá! Láttalak Rounin! Épp le kellett jönnöm, de majd este megint jövök!

dehogynem, komolyabbakat 20-as szintol.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Raggie GordonHáhá! Láttalak Rounin! Épp le kellett jönnöm, de majd este megint jövök!
OK, igyekszek ma este én is feljönni.
Spelleket tanulni kell! ^^ Menj a faludban, keresd azt, akinél van "Learn Skills" vagy "Skills" választás, ha megszólítod. Jól gondold meg, mit tanulsz. SP-bõl megy. Más városokban majd a Magic Guild vagy valami ilyesmi helyen tanulhatsz, és ott még jobb varázslatok is vannak, tehát érdemes SP-t tartalékolni, ha már nincs olyan, ami nagyon tetszik. Mindenképpen vegyél Contrentrationt minél magasabb szinten, illetve a Battle Heal is hasznos meg a Shield.

Rounin

Menekülsz elõlem? :confused: Nekem így is jó... sessaryen ;>

Ramiz

Quote from: RouninMenekülsz elõlem? :confused: Nekem így is jó... sessaryen ;>
Mi viszont jót kalandoztunk, csak hát a "low HP-vel ne rohangálj olyan ellenfelek közt se, akik amúgy piskóták" szabály be kellett volna tartani. :D