Main Menu

Lineage 2

Started by Xipe, 2005-11-02, 16:00:22

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: Fazéka játék saját honlapján? és tudom jókor kérdezem, de ti ugye ingyen játszotok? és ha igen, akkor hogyan lehet ingyér beüzemelni, ha pénzös lenne különben? és egyáltalán, miért ment át a csirke az úton?!?

Mert Skrull (Ramiz kergette :D ) Amúgy ld. Xipe aláírását. Ott pedig community és ott már megtalálod ;> És persze, hogy ingyér' játszunk :D

Ramiz

Quote from: RouninÉs persze, hogy ingyér' játszunk :D
Ti ingyen játszotok? Akkor nekem miért kell havonta 100,000 $-t átutalnom Xipének? :confused:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizTi ingyen játszotok? Akkor nekem miért kell havonta 100,000 $-t átutalnom Xipének? :confused:

Lame. Very lame. rotflol n00b plzdiekthx nagy szivességet tennél vele. Átverés skill maxolva van nála. You fail. Hogy mondjam még el? ;>

Rounin

Klán neve mi legyen.

Ramiz pár ötlete:

Zarg! (ellenzem. nem vagyunk orkok. Sniff :D)
Ani Maniac
Nippon Lover
Full Metal Alchemist
Bebop Crew
Bebop Cat
Addicted Crew [AC]
Sóhaj.. kicsit beszűkült a csirkebélszagtól.. ^^
Ezek nem övéi:

The Horde :D Jójóó.. sokat wowoztam.
Deviant Mob (imadom a deviáns csürhe hangzását :D) vagy Deviant Horde
Rape!Kill!Plunder! (Ramiz kedvéért)
Anime Drugsters [AD]

Egyelőre. Egyéb ötleteket várunk. De gyorsan ;>

Ramiz

Szerintem a Zarg! elegánsan és erõteljesen hangzik. Egy dark elf varázslat is lehet olyan "Zarg!"-os hangulatú!
Másodiknak az Ani Maniacsot jelölném, mert egyéni, ötletes és utal a közös nevezõre. ^^ :lazza:
Harmadiknak a Deviant Mobot. Tényleg jól hangzik. :cool:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

AD vagy FMP. én nem fogok "Zarg" klánnak kovácsolni ;D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Rounin

Quote from: blarkeAD vagy FMP. én nem fogok "Zarg" klánnak kovácsolni ;D

Zblobzang jobb lenne?

Mellesleg személyesen a Deviant Mob vagy az AD mellett szavazok.

Esetleg Teardrops of Gracia? (ha jól tudom, ez a kontinens neve.. olyan szép-szomorúan hangzik.. minden egyes hõs egy újabb könnycsepp, melyet a kontinens hullat az elesettekért, a múltra emlékezve, a szebb jövõ reményében :beken: )

Mellesleg Animaniacs nem egyedi :D

Itachi

Quote from: RouninKlán neve mi legyen.

Ramiz pár ötlete:

Ani Maniac
Nippon Lover
Full Metal Alchemist
Bebop Crew
Bebop Cat
Addicted Crew [AC]
Sóhaj.. kicsit beszûkült a csirkebélszagtól.. ^^
Ezek nem övéi:

Anime Drugsters [AD]

Egyelõre. Egyéb ötleteket várunk. De gyorsan ;>
hmm...a felsoroltakbol a Rape!Kill!Plunder! meg a Deviant Horde teccik.Az én ötleteim:
Vae victis(Woe to the conquered) bár a rövödítés gáz mert az ugye VV.....:3x3:
Otakus Unite
Silikon Knights
Virtual Addicts
Mindless Zombies
And then the Mighty Dragon said: "lol noob"

Rounin

Quote from: Itachihmm...a felsoroltakbol a Rape!Kill!Plunder! meg a Deviant Horde teccik.

:merci:

QuoteMindless Zombies

Errõl eszembe jutott az Alternative Mentality és az Inhuman Mentality :D

Fazék

naná hogy nálam is elõjön ez a vacak gameguard probléma... fél óra update után, újból szórakozhatok gameguard törlése majd update-tel... tartok tõle elõbb fogom megunni és törölni, mint elindulna a játék

Rounin

Quote from: Fazéknaná hogy nálam is elõjön ez a vacak gameguard probléma... fél óra update után, újból szórakozhatok gameguard törlése majd update-tel... tartok tõle elõbb fogom megunni és törölni, mint elindulna a játék

Hejj,... ne merészeld, vagy Skrull verseivel foglak halálra gyötörni (Neeem Skrull, nagyon jók azok a versek^^""" ).

Install, run lineage2.exe várni végig Update, gameguard delete és mûxik. Ennyi.

Fazék

most olvasom egy fórumon, hogy esetleg tűzfal probléma lehet. megmondaná valaki, hogy milyen port-on szeretne kommunikálni ez a program, mert csak emiatt nem fogom kikapcsolni a router tűzfalát...

szerk: megtaláltam, itt egész szépen le van írva, kár hogy most nagyon nincs kedvem a tűzfalbeállítással játszani...

Ramiz

Akkor legyen Rape!Kill!Plunder! vagy Deviant Horde.

Rounin

Quote from: RamizAkkor legyen Rape!Kill!Plunder! vagy Deviant Horde.

Deviant Horde

Ramiz

Quote from: RouninDeviant Horde
Lehet alapítani. :)

Rounin

Quote from: RamizLehet alapítani. :)

Szólj blarke-nak :p Majd õ intézi a dolgokat. Enyém az írnoki állás.D

Ramiz

Oké, én vagyok a zenész (dob) és költõ. :D

Elsõ versem:

Haiku
Zõd nyálkás mocsár
Körbe tocsog marha sok
Krokodil. Ölök.

Fazék

hát eddig nem vált be a játék. beléptem egy Argos nevû törppel, 5. szint vagyok és nekem valahogy túl sivár az egész, elsõ faluban leültem inkább. és hirtelen a chat se ment, nem láttátok amit beírtam, csak én amit ti és kedvem se volt kideríteni, hogy ez mitõl van.

Ramiz

Quote from: Fazékhát eddig nem vált be a játék. beléptem egy Argos nevû törppel, 5. szint vagyok és nekem valahogy túl sivár az egész, elsõ faluban leültem inkább. és hirtelen a chat se ment, nem láttátok amit beírtam, csak én amit ti és kedvem se volt kideríteni, hogy ez mitõl van.
Ne menjen el a kedved az elején! Az eleje kicsit monoton, de aztán jó. Egyébként is érdemes csapattal menni, mert az izgalmasabb. Chatelni úgy kell, hogy felkiáltójelet írsz a szöveged elé, és akkor mindenki hallja. (pl !hello) Ha meg " -öt írsz és egy nevet, akkor csak az hallja (pl "Skrull udv ramiz te baromallat).

roderick

felteszem rossz channelre írtál, mondjuk énis megszenvedtem mire rájöttem, mi hogy hol mi...

ha a klánnak Rape!Kill!Plunder! lenne a neve akkor viszont lehet belépnék és kicsit többet is játszanék...
All human relationships are built upon interests.
But relations built on interests have their own aesthetics.

Fazék

Quote from: RamizNe menjen el a kedved az elején! Az eleje kicsit monoton, de aztán jó. Egyébként is érdemes csapattal menni, mert az izgalmasabb. Chatelni úgy kell, hogy felkiáltójelet írsz a szöveged elé, és akkor mindenki hallja. (pl !hello) Ha meg " -öt írsz és egy nevet, akkor csak az hallja (pl "Skrull udv ramiz te baromallat).
Köszönöm majd kipróbálom. A Rape!Kill!Plunder! sztem is jól hangzik :D

Xipe

Quote from: RamizTi ingyen játszotok? Akkor nekem miért kell havonta 100,000 $-t átutalnom Xipének? :confused:

mert te onkent odaadod, a tobbiekbol meg kiverjuk a penzt.
in principio creavit Deus caelum et metal
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Szerintem már megalakult a DH, de még újjá lehet alakulni. Én úgysem tudok belépni vasárnapig.

Groven

Üdv! Pontosan melyik szerveren vagytok és az milyen? Én már 1 jó ideje (van az lassan 3/4 éve:)) a Nightfallon vagyok.:)

Ramiz

Quote from: GrovenÜdv! Pontosan melyik szerveren vagytok és az milyen? Én már 1 jó ideje (van az lassan 3/4 éve:)) a Nightfallon vagyok.:)
Topik elsõ postjában van a netcím. L2Matrix a neve a szervernek, nem magyar, de több a magyar játékos, mint a nem magyar. ^^ Azt hiszem a NF-ról átjöhetsz úgy, hogy megkapod a szintedet, de nem biztos.

Feldin

Quote from: RouninKlán neve mi legyen.

Ramiz pár ötlete:

Ani Maniac
Nippon Lover
Full Metal Alchemist
Bebop Crew
Bebop Cat
Addicted Crew [AC]
Sóhaj.. kicsit beszûkült a csirkebélszagtól.. ^^
Ezek nem övéi:

Anime Drugsters [AD]

Egyelõre. Egyéb ötleteket várunk. De gyorsan ;>

US team :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Xipe

Quote from: RamizTopik elsõ postjában van a netcím. L2Matrix a neve a szervernek, nem magyar, de több a magyar játékos, mint a nem magyar. ^^ Azt hiszem a NF-ról átjöhetsz úgy, hogy megkapod a szintedet, de nem biztos.

Pontosabban a Lilith-et atvette a magyar horda.
You know the first time you get laid and you turn around and say "daddy, are you sure this is alright?".
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: XipePontosabban a Lilith-et atvette a magyar horda.
Hmm... ha megkapják a NF-os szintjüket, nem csoda... ^^

Xipe

Quote from: RamizHmm... ha megkapják a NF-os szintjüket, nem csoda... ^^

valahogy csabitanom kell a nepet.
de nektek kikotes nelkul segitek majdnem mindenben.
_(๏̯͡๏)_

Ramiz

Quote from: Xipevalahogy csabitanom kell a nepet.
de nektek kikotes nelkul segitek majdnem mindenben.
Nem azért mondtam. :) Kezdõ vagyok, bele kell tanulnom.
Mi lesz egyébként pénteken? Csak hogy úgy készüljek. (siessek a lvl40ért, vagy ráérek Hatchlingot hajkurászni?)