Melyik animet láttad legutóbb? Hogy tetszett? - Archive #1 - 2004-05 - 2006-03

Started by Moloko, 2004-05-15, 22:21:16

Previous topic - Next topic

Manitu

Quote from: blarkeMitakarsz, csak 4 giga kb :D:D:D:D
:eeek: Az 51 rész? Legfeljebb rm-ben, de akkor az amúgyis nézhetetlen :D

Lt. Simoan Blarke

akkor számoljunk. 170 * 50 = ah... akkoris, ez csak kb 8 giga. úgyis sokalltam a helyet a vinyón :D:D:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Slayer_Ace

Burst Angel 1-3
A története jónak ígérkezik, és a grafika is bejön (mellesleg szeretem a mechás animeokat :) )
Az opening song-ja viszont nagyon nem tetszik...(talán már túlságosan megszoktam, hogy nõk éneklik?:3x3: )

Bandita ^^

Elfogyott a válium... Szal nemtudtok valami agyzsibbasztó :haha: , vagy esetleg némileg szeduktív tipusú animét ajánlani? (f.ex: Tenchiiii-type)

Most végeztem a teljes Saiyuki-series-el.(Genso Maden+Reload+Gunlock)
Bleach-pótlót kerestem, és félig-meddig meg is találtam... Picit lassabb a történet de legalább olyan izgalmas... ....néha.... ...néha meg nem....:haha:
Hakkai RULZ!!
Szal:10/7.5 :jee:

De mostmár vmi vidámabb kellene...
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Bandita ^^nemtudtok valami agyzsibbasztó :haha: , vagy esetleg némileg szeduktív tipusú animét ajánlani?
(Agyzsibbasztás: Yu-gi-oh :haha:) Ha valami poénos agyzsibbasztásra gondolsz, akkor az Excel Saga nagyon be fog jönni... annyira beteg, hogy az már... már-már képes még jobban kitágítani a japánok által kialakított "idióta kényelmesek vagyunk" nézõpontot "NAGYON idióta kényelmesek vagyunk" nézõpontra ;D remélem követhetõ volt:D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

SaiyaGin

Erementar Gerad 08

Ez nem volt túl vidám. Szegény Selena-chan! :bruhuhu:

Bandita ^^

Ez a Mai-otome nem is rossz... Kár hogy csak 7 rész van az ftp-n. :bruhuhu:
Vagy vki tud másról is ??? :rolleyes: /Kérdõ jellegû célzás/ :rolleyes:
"Van nagyobb sötétség annál, mint ami ellen harcolunk. Ez az eltévelyedett lélek sötétsége. Mi ezt a háborút nem hatalmak és elvek ellen vívjuk, hanem a káosz és a reménytelenség ellen. A test halálánál rosszabb a remény, az álmok halála. Ezért sohasem adhatjuk meg magunkat. A jövő itt van körülöttünk az átalakulás pillanataira vár, hogy újjászülethessen a megvilágosodásban. Senki nem ismeri a jövőt, vagy hogy hová vezet majd, csak annyit tudunk, hogy mindig fájdalommal születik meg."

Bandita ^^

Quote from: blarke(Agyzsibbasztás: Yu-gi-oh :haha:) Ha valami poénos agyzsibbasztásra gondolsz, akkor az Excel Saga nagyon be fog jönni... annyira beteg, hogy az már... már-már képes még jobban kitágítani a japánok által kialakított "idióta kényelmesek vagyunk" nézõpontot "NAGYON idióta kényelmesek vagyunk" nézõpontra ;D remélem követhetõ volt:D

3. olvasásra felfogtam... thx:haha:

Necrid^

Quote from: Bandita ^^3. olvasásra felfogtam... thx:haha:
De ténleg naon készülj rá mert naon beteg, én 6 részt birtam. :haha:
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Kvikveg

Bleach

Ismertetot itt nem irok hozza, van 100 kb.
Nos. Meg nincs vege. Grrr.
Elony: jo karakterek (Zaraki Kenpachi :kiraly: ), jo tortenet, bar talan "kisse" elhuzzak. Remelem nem lesz belole retesteszta. A sok harcijelenettol a vegen mar agyzsibbadast kaptam, bar meg kell adni, valtozatos. Ami nem, az Ichigo menetelese az egyre erosebb statusz fele, kotelezoen megszakitva majdnem meghalok jelenetekkel... Illetve az en csokott nevmemoriamnak tul sok nev van, szerencsere ezen egy-egy jolfejlett Bleach oldal segit.
Szoval, szeretnem, ha vegre a harcokon kivul tortenne is valami, es a tortenet nem csak a szukseges atvezeto lenne ket megabunyo kozott. Szeretnem, ha lenne egy jo befejezese, es nem laposodna el...:rolleyes:
Most pedig megyek narancssarga hajat csinaltatni es fekete szamurajszerkoban rohangaszni feher kopennyel. :hehe:

edit: Az OSTja nagyon jo, a zeneket nagyon eltalaltak.
WARNING: module "coffee.exe" did not run correctly. Brain running in limited mode.
Do not meddle in the affairs of dragons for you are crunchy and taste good with ketchup.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: KvikvegBleach

edit: Az OSTja nagyon jo, a zeneket nagyon eltalaltak.
Es nem nehez megtalalni, szinten egy szempont!! :D:D Csak biztos van, aki ugy van vele, mint en: amit leszed, az legyen kesz, hogy csak vegig kelljen nezni. Na most nekik a Bleach fullra nem fog tetszeni :D:D

Necrid: akkor a legjobb reszeket nem lattad :(:( meg persze nem egyszerre kell letolni, mert ugy az KO, inkabb 3-4 resz egyszerre, aztan emeszteni 1 napig :D:D

Necrid^

Quote from: blarkeNecrid: akkor a legjobb reszeket nem lattad :(:( meg persze nem egyszerre kell letolni, mert ugy az KO, inkabb 3-4 resz egyszerre, aztan emeszteni 1 napig :D:D
hm.. jó ötlet meg probáljuk :)
Sry For my Bad Hungarian. I'm Not Magyar!

Maron

Quote from: Bandita ^^Most végeztem a teljes Saiyuki-series-el.(Genso Maden+Reload+Gunlock)
Bleach-pótlót kerestem, és félig-meddig meg is találtam... Picit lassabb a történet de legalább olyan izgalmas... ....néha.... ...néha meg nem....:haha:
Hakkai RULZ!!
Szal:10/7.5 :jee:

Hakkai tényleg rulez! :jee: De nálam Goku is ütött! :D Movie-t nem láttad véletlenül? Érdekelne egy vélemény, mielõtt leszedem azért.
*most tûnik fel neki*
A Gunlock már végig kijött subbal? :eeek:  Én csak 7 vagy 8 részrõl tudok..

Ramiz

12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Bandita ^^

Quote from: MaronHakkai tényleg rulez! :jee: De nálam Goku is ütött! :D Movie-t nem láttad véletlenül? Érdekelne egy vélemény, mielõtt leszedem azért.
*most tûnik fel neki*
A Gunlock már végig kijött subbal? :eeek:  Én csak 7 vagy 8 részrõl tudok..

A Gunlock-ból én is csak 7 részt láttam, a moviet pedig én sem.... :(

SaiyaGin

Az Arcaire tagjai mégsem olyan jók, mint amilyennek beállítják magukat?

Btw. eljutottam az EP által feliratozott részekhez, de a Section-9 munkája jobban tetszett.:rolleyes:

Szerk.: most látom, hogy a Section-9 a 10. rész után abbahagyta. :bruhuhu:

Lazzaret

Most láttam a Karin 5-dik részét. Vicces volt. Fõleg [COLOR="White"]amikor Usui kunt meghivták a Mansionba[/COLOR] :D

www.arkangyalok.uw.hu

Maron

Quote from: Bandita ^^A Gunlock-ból én is csak 7 részt láttam, a moviet pedig én sem.... :(

Akkor figyelni kell az Ani-Kraze oldalát, mert akkor folyamatosan fordítják ;)

Slayer_Ace

Oh! My Goddess OVA
Ugyan csak öt részes volt, de nekem nagyon tetszett:jee: , remélem még a filmre is sor kerül ma este
Viszont olvastam, hogy kiadtak egy 48 részes sorozatot is "Ah! My Goddess: Being Small is Convenient" címmel, ez milyen? Érdemes egyáltalán keresgetni??

Danhibiki

Quote from: Slayer_AceOh! My Goddess OVA
Ugyan csak öt részes volt, de nekem nagyon tetszett:jee: , remélem még a filmre is sor kerül ma este
Viszont olvastam, hogy kiadtak egy 48 részes sorozatot is "Ah! My Goddess: Being Small is Convenient" címmel, ez milyen? Érdemes egyáltalán keresgetni??
szerintem ez az Adventure of the Mini Goddess...én még nem láttam, de van a TV ami 26 részes asszem, na ezt mindenféleképpen nézd meg;)
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Bandita ^^

Ömmmm... Most a Mai-Otome a Mai-HIME folytatása??? Vagy csak én néztem be... :wtf:

Slayer_Ace

Quote from: Danhibikiszerintem ez az Adventure of the Mini Goddess...én még nem láttam, de van a TV ami 26 részes asszem, na ezt mindenféleképpen nézd meg
Idõközben utána néztem egy kicsit, most ez arról szól amikor még kicsik voltak vagy mi?? mindegy, de a TV-t nem fogom kihagyni, utána pedig jöhet a manga...

Darkstar

Quote from: Danhibiki...de van a TV ami 26 részes asszem, na ezt mindenféleképpen nézd meg;)
:tezsvir:
小野寺梓のラブリーすきぴちゃん

Lazzaret

Bandita: Ha jól tudom akkor ez egy teljesen külön történet. Csak benne vannak a régi szereplök is. Ha nézed a sorozatot hamar észrefogod venni a különbségeket.

www.arkangyalok.uw.hu

Danhibiki

Quote from: Slayer_AceIdõközben utána néztem egy kicsit, most ez arról szól amikor még kicsik voltak vagy mi?? mindegy, de a TV-t nem fogom kihagyni, utána pedig jöhet a manga...
Igen valami olyasmi, sajnos még én sem láttam:beken:
[COLOR="DarkOrchid"]Ah! My Goddess! Powa...[/COLOR];)

Slayer_Ace

Burst Angel 5-6
Egyre jobb lesz :jee:
Joe lefejelt egy kitines fejû szörnyet úgy, hogy a szörny szédült meg :lol: :lazza:

Slayer_Ace

Oh! My Goddess movie
Jó volt, bár mûfajilag eltér az OVA-tól
Tetszett, hogy igazából Celestine-t sem lehetett elítélni a célja miatt, csak a módszerei voltak drasztikusak...
Érdekes, hogy a Mennyország olyan, mint egy hivatal, nekem sokkal inkább valami szuper-fejlett idegen fajnak tûnnek akik vigyáznak az univerzumra

Alkyra

Hát ez kezd NAGYON durva lenni... Ahogy haladunk elõre a történetben, egyre inkább derülnek ki a karakterekrõl a durvább dolgok.Én elõször azt hittem,
hogy ez egy tipikus sok lány egy pasira klisés anime..hát tévedtem...
A történet kezd nagyon erõsen, kemény drámává alakulni...
[COLOR="White"]Nerine-nek két lelke van, Sia meg skizofrén, Kaede meg õrült, Asa-sempainak meg szívbetegsége van, Rim-nek meg túl sok mágia van elzárva a testében s nem képes tartani magát...[/COLOR]
Ez a 19. rész nagyon felfordította az animét.Én Kaedet mindig is egy békés karakternek hittem...
Mostmár nagyon kétlem, hogy ebbõl valaha is happy end lesz.

Vlk tudja, hogy a Shuffle hány részes lesz összesen? 24 vagy 26?
Vagy több??

Kuroi Tenshi

Quote from: AlkyraShuffle
Kezd jól hangzani :) :__devil:
majd vizsgák helyett megint animéket nézek :D

Alkyra

Nagyon durva dolgok vannak benne!ULTRA SPOILER!!!!:-ha meg akarod nézni az animot akkor ne olvasd el!!!-
[COLOR="White"]Ugye Rin Asa-sempaial fog összejönni. Már az anime elején is Kaede állandóan azt hajtogatja, hogy "gondoznia" kell rin-t, bármi történik. Ez abból adódik, hogy Kaede kiskorában elvesztette az anyját, s egyszerûen az elméje nem bírta ki. Rin azt hazudta neki, hogy az õ hibája miatt történt a dolog. Onnantól kezdve Kaede FOLYAMATOSAN azon volt, hogy Rint megölje**egyszer majdnem sikerült neki**. Miután kiderült, hogy az anyja azért halt meg autóbalesetben, mert hozzáment, amikor beteg volt, nem bírta tovább a dolgot. Onnantól kezdve lett Rin "szolgája". Ám ez a dolog, hogy Asa-sempaijal jár Rin megint kikészítette az elméjét.Merthát ugye, Rin már nem az "övé".**pl amikor vacsorát fõzz egy üres edényt keverget a csaj...de az az arc, amit ott mutattnak..brrrrrr**[/COLOR]

Hihetelen, hogy egy ilyen "kawaii" animból, milyen érzelmileg brutális mûvet csavartak ki...