Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninMinthogy ott szerepel a delete post.. nehéz dual postnak nevezni :p
de most érted. elkezdem játszani a delete post, ctrl v, repost, delete post, ctrl v, repost játékot, és hopp, reggelre otaku vagyok? na várj, ezt megnézem, mert ha kapok -1 postot deletekor, akkor még jó is :rolleyes:

edit: apró módosítás a dualpost kijátszásáért :rolleyes:

edit nr2: úgy nézem, jár a -1 post, szal ezt mostantól rendszeresítem :rolleyes: :merci: @ Rounin :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Bruce

Esetleg. Talán. Véletlenül. Nem tud valaki olyan programot, eszközt, szerszámot, sarlót-kalapácsot, vagy végsõ esetben a betûtészta is jó, ha megmondja hogy hogyan csináljam, amivel új betûtípust lehet létrehozni, esetleg régit szerkeszteni?

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

Quote from: blarkede most érted. elkezdem játszani a delete post, ctrl v, repost, delete post, ctrl v, repost játékot, és hopp, reggelre otaku vagyok? na várj, ezt megnézem, mert ha kapok -1 postot deletekor, akkor még jó is :rolleyes:

edit nr2: úgy nézem, jár a -1 post, szal ezt mostantól rendszeresítem :rolleyes: :merci: @ Rounin :D

Azt hittem egyértelmû, hogy a post törlésével csökken a postszámod :D Annak idején ezért is ágáltam annyit az offtopic/gratulációk törlése ellen (J/K :p) ^^
És azért nem postolok oda valami sokat (megintcsak J/K), hátha mégis törlik. :p

Ramiz

Quote from: Kuro_TenshiNagggyon bonyolult...
Start->Vezérlõpult->Rendszer->"A rendszer visszaállítása" fül ;)
Mi az, hogy Start? :confused: Ez azt jelenti, hogy kapcsoljam be a gépem? Vagy csak az algoritmus kezdetét jelenti?
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: blarkede most érted. elkezdem játszani a delete post, ctrl v, repost, delete post, ctrl v, repost játékot, és hopp, reggelre otaku vagyok? na várj, ezt megnézem, mert ha kapok -1 postot deletekor, akkor még jó is :rolleyes:

Azt hittem egyértelmû, hogy a post törlésével csökken a postszámod :D Annak idején ezért is ágáltam annyit az offtopic/gratulációk törlése ellen (J/K :p) ^^

Edit:

Bruce, én annak idején c64-en, basicben írtam magamnak egy programot erre. Azóta nem foglalkoztam ilyesmivel, szóval nem tudom :D

Edit #2:
Ramiz... start gomb ott bal alul... -.- :beken:

kisvirag

megkaptam az utolsó figyelmeztetést, hogy lehet h inkább az ágyat kellene választanom ezen a használhatatlan napon, amikor csak hülyeségek összehordására voltam képes, és inkább rombolásra, semmint épitésre.

véget ért a retro rész a rádioban. valami crystal szám megy.

valami fában fûben, eldobott kõben. és tetszik... és fura asszociáciokat is kelt bennem... és nem is tudom...

van valakinek vasaloja, amivel ki lehet vasalni az ember idegeit? nekem most nagoyn olyan nem tudom milyen állapotban vannak...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Ramiz

Quote from: RouninRamiz... start gomb ott bal alul... -.- :beken:
Nekem bal alul egy "Crtl" feliratú gomb van, és a környékén sincs semmi "Start"... :confused:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizNekem bal alul egy "Crtl" feliratú gomb van, és a környékén sincs semmi "Start"... :confused:
/me üti a fejét a falba és átkozza azokat, akik kitalálták, hogy milyen jó amikor az ember a hülyegyerek szerepet játssza (meg azokat, akik *ténylegesen* követik ezeket az ötleteket).
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

kisvirag

meg akik tényleg ilyenek...

Moha

Quote from: RouninEh, most vettem észre, teljesen függetlenül ettõl az üzenettõl. Mindenesetre ezért szoktam edit post, ctrl+c, delete post, post reply, ctrl+v, send post sorozatot végrehajtani, hogy biztos elolvassák az édesanyám neve alatt futó változásokat.
Gotcha! :bsd: Gyanúsan sok is volt a kitörölt postjaid száma. :ejnye:

Rounin

Quote from: RamizNekem bal alul egy "Crtl" feliratú gomb van, és a környékén sincs semmi "Start"... :confused:

Akkor nem én vagyok az egyetlen O.o Bár nekem ott egy volume van meg egy subwoofer és egy on meg még valami remote és huh.

Legközelebb egy modi töröljön, ha Ramizzal szóbaállok ;p :D :hehe: :muhahah:

Edit: wáááááááááááááááááá figyelnek a modik!!!!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragmeg akik tényleg ilyenek...
aza baj, hogy Ramiz koma nem *tényleg* ilyen, csak mániája a polgárpukkasztási szerep. :/ :\

Ramiz

Mázlisták! Most látom csak, mennyit öltetek! Falun persze könnyû, van ott sok szárnyas meg disznó... De neke nincs semmilyen legális lehetõségem! :beken:

Kiszedtem a visszamentést, de még mindig kevés hely van! Hol lehet törölni az eddigi tempeket?

edit: Megtaláltam! Magamtól! Itt volt, a KÉPERNYÕ bal alsó sarkában! (Onnan ismertem végül rá, hogy rá van írva, hogy "Start".)

Rounin

Quote from: RamizMázlisták! Most látom csak, mennyit öltetek! Falun persze könnyû, van ott sok szárnyas meg disznó... De neke nincs semmilyen legális lehetõségem! :beken:

Kiszedtem a visszamentést, de még mindig kevés hely van! Hol lehet törölni az eddigi tempeket?

edit: Megtaláltam! Magamtól! Itt volt, a KÉPERNYÕ bal alsó sarkában! (Onnan ismertem végül rá, hogy rá van írva, hogy "Start".)

Ne tudd meg milyen rossz érzések gyötörtek a liba után -.- Piszkosul nem direkt volt-.- A kakas az más ^^ (ugyanolyan élet, tudom. De azt meg is akartam ölni :p)

Rounin

Quote from: RamizMázlisták! Most látom csak, mennyit öltetek! Falun persze könnyû, van ott sok szárnyas meg disznó... De neke nincs semmilyen legális lehetõségem! :beken:

Ne tudd meg milyen rossz érzések gyötörtek a liba után -.- Piszkosul nem direkt volt-.- A kakas az más ^^ (ugyanolyan élet, tudom. De azt meg is akartam ölni :p)

Ramiz: System Volume Information könyvtár

Lt. Simoan Blarke

a tempek a Local Settingsben vannak (Documents and Settings, személyre szóló).
ha katz nem jelentkezik, hogy mikor végezne ki engem, átveheted tõle a felelõsséget és lemészárolhatsz helyette :rolleyes:

Moha

Quote from: blarkeedit nr2: úgy nézem, jár a -1 post, szal ezt mostantól rendszeresítem :rolleyes: :merci: @ Rounin :D
Quote from: RouninAzt hittem egyértelmû, hogy a post törlésével csökken a postszámod :D Annak idején ezért is ágáltam annyit az offtopic/gratulációk törlése ellen (J/K :p) ^^
De most ez miért jó amúgy? Nem értem... :confused:
Meg azt hittem, legalább a társaság aktívabb fele már túl van a "húdefontosapostszám" korszakon... :rolleyes:
Quote from: BruceEsetleg. Talán. Véletlenül. Nem tud valaki olyan programot, eszközt, szerszámot, sarlót-kalapácsot, vagy végsõ esetben a betûtészta is jó, ha megmondja hogy hogyan csináljam, amivel új betûtípust lehet létrehozni, esetleg régit szerkeszteni?
Ha jól emlékszem, nekem volt valahol egy régi CD-n egy font editor. Nem garantálom, hogy meglesz, de utánanézek. Egyébként meg :G is your friend. :) Szerintem biztosan találsz majd valamit.

Rounin

Quote from: MohaDe most ez miért jó amúgy? Nem értem... :confused:

Öhöm.. ott volt a J/K kétszer is :/ Ha annyira fontos lenne a postszám, nem venném a fáradtságot, hogy törölgessem és szerkesztgessem a postjaimat :rolleyes: Ugyebár...

A szerkesztés/delete/újrapost pedig pont arra jó, hogy elkerüljem a duplapostot ill. az új dátum miatt elolvassák, nem pedig otthagyják (szerkesztás után ugyebár az lenne számomra a lényeg, hogy elolvassák, amit szerkesztettem...)

kisvirag

Quote from: blarkeha katz nem jelentkezik, hogy mikor végezne ki engem, átveheted tõle a felelõsséget és lemészárolhatsz helyette :rolleyes:

õ megmondta, hogy csütörtökön (azaz ma) megy be nyelvizsgázni, utána megejthetitek, de nem mondtál rá semmi konkrétat.
de szombaton is megy majd irásbelizni, ha holnap elszalasztanád :rolleyes: :haha: :hehe:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragõ megmondta, hogy csütörtökön (azaz ma) megy be nyelvizsgázni, utána megejthetitek, de nem mondtál rá semmi konkrétat.
de szombaton is megy majd irásbelizni, ha holnap elszalasztanád :rolleyes: :haha: :hehe:
sounds good to me. rémlik, tényleg csütörtököt mondott... gyerek megígérte, hogy szerez vidkamot asap, de kijelentette, hogy szerinte nem merjük megcsinálni. na persze. vagyok akkora állat, mint Dead (aki annyira halálfétisiszta volt, hogy fõbe lõtte magát, eheh) :rolleyes:

Bruce

Quote from: MohaHa jól emlékszem, nekem volt valahol egy régi CD-n egy font editor. Nem garantálom, hogy meglesz, de utánanézek. Egyébként meg :G is your friend. :) Szerintem biztosan találsz majd valamit.
Köszi! Meglepõ, hogy milyen sokszor felejtkezek el a gúgliról... :confused:

And my soul from out that shadow that lies floating on the floor
Shall be lifted - nevermore!

Rounin

És elmúlt az éjszaka magányos fórumita értelmetlen postja nélkül. Furcsa...

Feldin

Lenne egy nagy kérdésem a nagyérdemûhöz.
Arita írható DVD milyen?
Érdemes, szabad venni?
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Ramiz

Quote from: FeldinLenne egy nagy kérdésem a nagyérdemûhöz.
Arita írható DVD milyen?
Érdemes, szabad venni?
Én nem ismerem, de nem kockáztatnék a helyedben. Nincs még, ami bevált? Rossz, amikor elveszik az adat. Én maradok a RiDisk-nél és a RiData-nál, azok beváltak.

Feldin

Quote from: RamizÉn nem ismerem, de nem kockáztatnék a helyedben. Nincs még, ami bevált? Rossz, amikor elveszik az adat. Én maradok a RiDisk-nél és a RiData-nál, azok beváltak.
Nincs mivel az íróm tropa.
Ramiz, küldök neked dvd-ket.
majd egyeztetünk mit írj rá :)

[SIZE="7"]Segítség![/SIZE]
[SIZE="5"]Milyen routert érdemes venni?[/SIZE]
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

SaiyaGin

Mán mögint annyit írtatok, hogy nincs kedvem elolvasni...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: SaiyaGinMán mögint annyit írtatok, hogy nincs kedvem elolvasni...
nem tudom, mire célzol... legutóbbi itt-tartózkodásom óta 4 tömörámdevelõs post került ide, pedig az eléggé fél 3 körül volt... :rolleyes:

Lythis

Feldin: nekem van, és nem volt vele gondom. Mivel 40ft /db szerintem beruházhatsz rá nyugodtan.

blarke: get a life and start to f*ckin' grow up. Najó, a baj velem van, hogy nem értem h mér olyan cefettül fontos a postszám, meg a rep....

SaiyaGin

Quote from: blarkenem tudom, mire célzol... legutóbbi itt-tartózkodásom óta 4 tömörámdevelõs post került ide, pedig az eléggé fél 3 körül volt... :rolleyes:

Na aja, de én utoljára tegnap 20 körül jártam erre. ;)

SaiyaGin

Quote from: Lythisnem értem h mér olyan cefettül fontos a postszám, meg a rep....

Én például azt se tudom, hogy mire jó az egész rep-dolog.:p