Ifjúsági Találkozó és Partiszerviz

Started by Pirula, 2005-05-28, 23:11:17

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: PirulaBöngészgettem a neten és mire bukkanok, egy ifitalis sztorira. :eek::haha:
Megosztom veletek mert aranyos.
A sztori

Ez tényleg nagyon aranyos :)

Ramiz

Quote from: PirulaHentai és ecchi jellegû programok szervezését meghagyjuk a résztvevõk kezében. :D
Muhahahaha... szerezz nõket, a többit bízd ránk, az USteam I LOVE BUKKAKE részlegére! :angyali:

A Sztori: Pirula rocks! :whoah: Metálvilla rocks! :whoah: Sátán rocks! :__devil: :D :lul:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: RamizMuhahahaha... szerezz nõket, a többit bízd ránk, az USteam I LOVE BUKKAKE részlegére! :angyali:
:lol: Lányok mindig vannak, attól nem kell félni.

Raggie

Már megint lemaradtam a szerveszkedésrõl! De még gyorsan becsatlakozom egy Blues rögtönzés felajánlásával(Macsóval és Ramizzal karöltve, több mint öt sör után :D ), valamint feltéve ha a a Zwack família télleg eljön, vagy legalább a kamionjukat elküldik ;) ) egy feles gyorsivóversennyel. Még beférek??  :rolleyes:

Egyébként: Fórumosokat az ifitaliraaaaa!!!!! Mindenkit rángassunk el! Nem bánják meg! :lazza:

És most lehet, hogy még józanon fogok táncolni és csak utána inni...  :zen:
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonMár megint lemaradtam a szerveszkedésrõl! De még gyorsan becsatlakozom egy Blues rögtönzés felajánlásával(Macsóval és Ramizzal karöltve, több mint öt sör után :D )
Na, most ha ezt tényleg megcsináljátok úgy hogy vállalható, jó produkció sül ki belõle akkor elintézhetem hogy némi sör vagy Unicum lepotyogjon a költségvetési kamionról. A lehetõ legkomolyabban mondom.
Quote from: Raggie GordonEgyébként: Fórumosokat az ifitaliraaaaa!!!!! Mindenkit rángassunk el! Nem bánják meg! :lazza:
Így van! Antialkoholisták is elkezdhetik! :D
Elsõsorban azoknak ajánlott akik szeretik a természet lágy ölén sátrazós bulikat és nem riasztanak el a kicsit nomád körülmények.
Valószínû jövõre is július középsõ hétvégéje lesz, tesség úgy szervezni a nyarat!

HVp213

Vagy Esetleg vodka ;) bár lehet "felkészülten" megyek oda... :haha: De szinte 100% hogy jövöre is megyek (ha lehet :p) mer nagyon nagy volt (csak most több tánc meg STB. kevesebb aggodás a haverokért)
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Ramiz

Quote from: PirulaNa, most ha ezt tényleg megcsináljátok úgy hogy vállalható, jó produkció sül ki belõle akkor elintézhetem hogy némi sör vagy Unicum lepotyogjon a költségvetési kamionról. A lehetõ legkomolyabban mondom.

Quote from: PirulaÍgy van! Antialkoholisták is elkezdhetik! :D
Elsõsorban azoknak ajánlott, akik szeretik a természet lágy ölén sátrazós bulikat és nem riasztanak el a kicsit nomád körülmények.
Fordítás:
- Antialkoholisták is elkezdhetik... a piálást. Mire az Ifitali véget ér, úgyis alkoholisták lesznek (ha túlélik). :D De tényleg. A reggeltõl (nem mint felkeléssel megjelölt idõpont, hanem mint a napsütés kezdete - ti. sokan napokig nem fekszenek le, és csak a pia tartja bennük a lelket - õk nem "másnaposak", hanem "másnaputánosok" (ld. még: Ifitaliról készült DVD felvétel, kérésre meeten lenyomjuk (1 óra tömör poén :D ))))))).
- Elsõsorban azoknak ajánlott, akik szeretnek a természet lágy, ám piszkos ölén mulatni, rókázni, szerelmi életet élni stb. stb. stb, zuhanyozni viszont nem, de ha mégis, akkor is csak mûanyag leplek között. :__devil:  
Ez persze csak rémisztés a zöldeknek, mert aki ezek után bátor és eljön, az tényleg jól fogja magát érezni! :D

Pirula: jó poén lenne, de Macsót nem fogod tudni felrángatni a színpadra, én meg nem tudok zongorát vinni :D , herflizni meg nem tudok. Karaokét viszont vállalok, ha lesz Stainless Steel, Deák Bill Gyula, Hobo vagy esetleg Nyálas Hangya Bojsz alap. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Pirula

Quote from: Ramiz(ld. még: Ifitaliról készült DVD felvétel, kérésre meeten lenyomjuk (1 óra tömör poén :D ))))))).
Na, ha ez lesz esküszöm megyek és kommentálok. :)
Quote from: Ramizjó poén lenne, de Macsót nem fogod tudni felrángatni a színpadra, én meg nem tudok zongorát vinni :D,
Majd kölcsönadom a szintimet. Nem muszáj felmenni a színpadra, lehet csak simán a vendéglátósok sátrában is a padokon.
Quote from: Ramizherflizni meg nem tudok. Karaokét viszont vállalok, ha lesz Stainless Steel, Deák Bill Gyula, Hobo vagy esetleg Nyálas Hangya Bojsz alap. :D
Szavadon foglak ám!:)

Ramiz

Quote from: PirulaNa, ha ez lesz, esküszöm megyek és kommentálok. :)
Szavadon foglak ám! :) (Megszavazniiiii! Pirulával besörözniiii!!! :kiraly: )

Quote from: PirulaMajd kölcsönadom a szintimet. Nem muszáj felmenni a színpadra, lehet csak simán a vendéglátósok sátrában is a padokon.
Az más. :) És az Unicummal ez esetben mi lesz? :D

egyébként milyen király már, hogy még hó sincs, de már a nyarat tervezzük... :D

Pirula

6. Ifjúsági Találkozó:

- 2 nap
- 2006.07.21/22
- péntek, szombat
...
- Ingyen étkeztetés  nincs
...
...
- Soproni  szponzor keresése

Ezek azok amik a leendõ vendégek számára fontosak egyenlõre. Lényeg hogy idén is lesz, lehet kalkluálni az idõponttal. Sajnos meg kell húznunk a nadrágszíjat mert a pályázati lehetõségek gyakorlatilag a nullával egyenlõek idén. Ezért is lesz csak két napos és ugye a kaja ami eddig ingyen volt... nos... lehet hogy fizetni kell érte. Majd azért megpróbáljuk elintézni valahogy.

Ramiz

Hmm... Gyors kalkulálás után rájöttem, hogy két vetülete van a dolognak:

1. Két nap ==> kevesebb, mint négy ==> többet lehet költeni ==> több pia.
2. Két nap ==> kaja nélkül is lehet húzni (vagy vitt szendvicsekkel) ==> nem kell fizetni a kajáért most sem ==> több pia.

Nem is olyan vészes... :D :whoah:

Raggie

Azért inkább menjünk több napra szvsz, majd spórolunk inkább, meg levesen élünk ;) ...
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Pirula

Kettõnél többre? Az most nehezen lesz kivitelezhetõ, hacsak nem akartok pakolni meg melózni. :)

Ramiz

Ezt most én sem értem... hacsak nem arra gondolsz, hogy ha már ott vagyunk, bevesszük magunkat Pirula helyi lakására, és megisszuk az összes sörét a hûtõbõl, amíg õk pakolnak. :__devil:

HVp213

Quote from: PirulaAz most nehezen lesz kivitelezhetõ, hacsak nem akartok pakolni meg melózni. :)
ha kapunk anyagi támogatást (mondjuk táplálék formájába) s szükséged van egy lojális de annál lustább munkaerõre akkor rám számithatsz
"Aki tud, és tudja hogy tud, az veszélyes, tőle óvakodjatok! Aki tud, de nem tudja, hogy tud. Az bölcs, tőle tanuljatok. Aki nem tud és tudja, hogy nem tud. Az okos, őt tanítsátok! Aki nem tud és úgy tudja, hogy tud. Ő a hülye őt hagyjátok!"

Pirula

Végül is nulladik napra (csütörtök) jöhetnek emberek színpadot meg földkábelt õrizni, mert ezek könnyen reakcióra lépnek a közeli település lakóival ha nincs ott senki.
Ilyenkor tábortûz, szalonnasütés ismerkedés a program. Már ha vannak ismeretlenek. :)

Raggie

Nekem szimpinek tûnik. Egyébként rájöttem, hogy csak félreolvstam a dátumot :rolleyes: . :D De mindegy mert én a lehetõ legtöbb napra szeretnék lemenni.

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: PirulaVégül is nulladik napra (csütörtök) jöhetnek emberek színpadot meg földkábelt õrizni, mert ezek könnyen reakcióra lépnek a közeli település lakóival ha nincs ott senki.
Ilyenkor tábortûz, szalonnasütés ismerkedés a program. Már ha vannak ismeretlenek. :)
Ha megtámogatod a programlistát egy (akár csak egy visszafogott pár sör + néhány Unicumos nagyságrendû)) piálással, akkor én is benne vagyok. :D

Raggie

Bazz, mindíg ez a pia... cöccöccö... ... ... ... :whoah:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonBazz, mindíg ez a pia... cöccöccö... ... ... ... :whoah:
Nem is mindig! Csak ha éppen van pénzem! :whoah: (Csak vicc. Csak vicc. (Akkor is, ha nincs pénzem. Csak akkor másét. :lazza: ))

Raggie

:hahaha: Mivel sohasincs pénzed!! :lul: :hehe:

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: RamizHa megtámogatod a programlistát egy (akár csak egy visszafogott pár sör + néhány Unicumos nagyságrendû)) piálással, akkor én is benne vagyok. :D
Ez opcionális lehetõség. Annyi kikötéssel hogy akkor még nincs kinn a büfé, tehát mindenkinek magának kell hoznia azt amit enni-inni szeretne.
Nincs egyébként itt a fórumon egy vállalkozó kedvû egyén aki mondjuk vetítéssel egybekötött elõadást tartana a mangákról és animékrõl vagy bármirõl amibe viszonylag el van merülve. Gondolok itt pölö Ramiz távol-keleti filmmániájára például, de jöhet akárki akinek valami jól bemutatható és érdekes hobbija vagy melója van. Jó program lenne és mondjuk valami ellenszolgáltatást is tudnánk biztosítani - ez mondjuk leginkább kaja és tsai lévén kis költségvetésû rendezvény leszünk idén.

Raggie

Quote from: Pirulaez mondjuk leginkább kaja és tsai lévén kis költségvetésû rendezvény leszünk idén.
:D Neembaj! Pont ez a jóó ebben a rendezvényben! De komolyan! :jee:

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: PirulaNincs egyébként itt a fórumon egy vállalkozó kedvû egyén aki mondjuk vetítéssel egybekötött elõadást tartana a mangákról és animékrõl vagy bármirõl amibe viszonylag el van merülve. Gondolok itt pölö Ramiz távol-keleti filmmániájára például, de jöhet akárki akinek valami jól bemutatható és érdekes hobbija vagy melója van. Jó program lenne és mondjuk valami ellenszolgáltatást is tudnánk biztosítani - ez mondjuk leginkább kaja és tsai lévén kis költségvetésû rendezvény leszünk idén.
Az a fõ baj, hogy egyrészt félek nem sok embert érdekelne (azok is csak piások lennének, akik regenerálódásképpen ülnek oda), másrészt elrontaná a punk reputációmat, ha megpróbálnék kulturáltan, értelmesen filmmûvészetrõl beszélni. :) De még meggondolom (a kaja az jó... :D ).

Ramiz

Nem fogjátok elhinni, hogy kivel találkoztam tegnap a Tekében! Egy híres-nevezetes ifitalissal! Segítség: nem Macsó, és a bográcsos ételeket õ fõzte a színpad mögött. (Megoldás: [COLOR="LemonChiffon"]Fóka[/COLOR].) Tiszta meglepetés... Pesten a megfelelõ kocsmákban sok mindenkivel összefutok... :D

Raggie

Lehetséges zenekart beajánlani? Lévén egyik osztálytársamnak meséltem errõl az ifitali dologról, és hát azt mondta, hogy szívesen lejönnének a zenekarukkal játszani... tudok küldeni majd demót is április vége felé(akkor mennek stúdióba).

Szóval? Pirula elvtárs?? :3x3:

Well, do ya, punk?"

HVp213

sztem egy db-ig nem fog válaszolni... -_-" (mondjuk április vége még odébb van :))
de valszeg igent fog rá mondani ugyis :p

Raggie

Quote from: HVp213sztem egy db-ig nem fog válaszolni... -_-" (mondjuk április vége még odébb van :))
de valszeg igent fog rá mondani ugyis :p
Jó, csak azért szeretném hallani az õ véleményét is, mint szervezési tag! :rolleyes: :D

Well, do ya, punk?"

Pirula

Quote from: Raggie GordonLehetséges zenekart beajánlani? Lévén egyik osztálytársamnak meséltem errõl az ifitali dologról, és hát azt mondta, hogy szívesen lejönnének a zenekarukkal játszani... tudok küldeni majd demót is április vége felé(akkor mennek stúdióba).

Szóval? Pirula elvtárs?? :3x3:
Demó jöhet, aztán majd meglátjuk. Ha útiköltségért hajlandóak játszani akkor még nagyobb az esély. :)

Raggie

Quote from: PirulaDemó jöhet, aztán majd meglátjuk. Ha útiköltségért hajlandóak játszani akkor még nagyobb az esély. :)
Miazhogy! Sztem tök ingyen is hajlandóak, mivel ez még a népszerûsítõ kampányturné, tehát a "mindéltöbbenismerjék" a lényeg! :D
(meg elmeséltem nekik a tavalyi hangulatot, és azt mondták, hogy azért már megéri lemenni ;) )
Max anniy igényük lesz szvsz, hogy kaját kérnének...

Edit: amint szerzek demót küldöm is!

Well, do ya, punk?"