Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Rounin

Quote from: PirulaHa van alternatívád inkább azt fejtsd ki, ennek így semmi értelme, csak a hörgés-morgás lesz (van) belõle.

Az pedig sokkal egészségesebb és vidámabb egy barátságos koncert keretein belül, ugyebár :rolleyes: :haha:

Pirula

Quote from: RouninAz pedig sokkal egészségesebb és vidámabb egy barátságos koncert keretein belül, ugyebár :rolleyes: :haha:
Ott a pont! :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragmost egyébként Spinoza is felkerült a "tiltólistára" ha valaki tud egy tanulmányt ami érthetõ nyelven kifejti Spinoza filozofiáját, szivesen venném. az, amit õ ír, számomra emészthetetlen...
rosszul fejeztem ki magam. befogadni is képesnek kell lenni a legnagyobb baromságokat is :rolleyes: de lehet inkább át kéne olvasnom a logot, mert kezdek elkeveredni, hogy miket is mondtunk egymásnak :D de a Spinozára emléxem :ejnye:
Member: a csõlátás szubjektív. *mire* látnak rá csõfókuszban? az élet értelmére és lényegére? evvel az erõvel szerintem az emberiséget 5-600 ember kivételével ki kellene nyírni, mert csõlátású.
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

kisvirag

azért elitélsz, mert az életre fizikailag alkalmatlan emberektõl megválnánk.

te magad pedig olyan meghatározhatatlan és megérthetetlen kategóriákat teremthetsz, ami "tuti" dobás. honnan tudod, hogy nem gondolkoznak el azon, mi az élet? belelátsz a gondolataikba? honnan tudod, hogy hogy gondolkoznak, mit éreznek, mikor nem is ismered õket? sok hülye ember rohangál az utcán, de ellenben a fizikailag alkalmatlanokkal, õket sokkal nehezebb megitélni. lehet, hogy te is közöttük vagy... vagy én... szóval, jobb, ha nem ítélkezel ilyen hamar. mert tényleg megint Fayes ava lesz a dologbol...
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninAz pedig sokkal egészségesebb és vidámabb egy barátságos koncert keretein belül, ugyebár :rolleyes: :haha:
azaaaaaz! :haha: ( Massive multiplayer online killing & hacknslashing LIVE @ koncert rulez, vagy hogy is fogalmazta meg anno VSG ismerõsöm :D ) Rounin, most legalább 10 centit nõttél a szememben (azért még ez is kevés, de majd szép lassan ;) :D)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Feldin

Quote from: LythisMost estem haza bevásárlásból, szal Try kimarad.... a többit sem láttam végig mondjuk...

Öcsémet elkaszálták kémiából, és matekból is buktára áll.... muhahah.

Jah egyébk mit szóltok a vadiúj msn-es "tedd ki az X-et" õrülethez? Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a dologból:s
gáz.
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

kisvirag

Quote from: Feldingáz.
:hail:

Member

Quote from: PirulaHa van alternatívád inkább azt fejtsd ki, ennek így semmi értelme, csak a hörgés-morgás lesz (van) belõle.

Ma valahogy belassult az agyam... Iszom egy kis COOP kólát, hátha rendbe hoz :). Tényleg, ivott már valaki "Minden Nap" "szõlõlét"? 2 liter és csak 49 Ft (Esetleg van valakinek jobb rekordja?).

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMa valahogy belassult az agyam... Iszom egy kis COOP kólát, hátha rendbe hoz :). Tényleg, ivott már valaki "Minden Nap" "szõlõlét"? 2 liter és csak 49 Ft (Esetleg van valakinek jobb rekordja?).
(RAMIIIIIIIIIIIIIIZ! :D) Incifincsi üdítõital, szénsavas, többféle ízben, 2 liter asszem szintén 49 Ft. Tiszainokán lehetett kapni. olyan a cucc, hogy miután megiszod, két napig foszforeszkálósan pisilsz :rolleyes: valószínûleg így akarják eltüntetni a magyar nagyokosok a nukleáris kísérleteik hulladékait :D

Member

Quote from: blarke(RAMIIIIIIIIIIIIIIZ! :D) Incifincsi üdítõital, szénsavas, többféle ízben, 2 liter asszem szintén 49 Ft. Tiszainokán lehetett kapni. olyan a cucc, hogy miután megiszod, két napig foszforeszkálósan pisilsz :rolleyes: valószínûleg így akarják eltüntetni a magyar nagyokosok a nukleáris kísérleteik hulladékait :D

Incifincsit láttam már Solton, de ott 100 felett van (Gondolom, a Soltiban ideálisabb az izotópszám :)). Tesco Gazd. Light Cola állítólag 35 volt kezdetben, az pedig 12,5 literenként. Hé, tudja valaki, hogy mennyi a csapvíz literje?

Feldin

Quote from: blarkeez egy tény, amit mindenki belát, de senki nem akar tenni ennek megvalósításáért semmit :D
ebben tévedni teccik :)

topok:
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Feldinebben tévedni teccik :)
hm.:o melyik felében? :D

(bírom a tömör ámde velõs postjaidat. "Gáz", "ebben tévedni teccik". minden benne van, ami nem kell egy normális, épkézláb válaszhoz :D)

Feldin

Quote from: blarkehm.:o melyik felében? :D

(bírom a tömör ámde velõs postjaidat. "Gáz", "ebben tévedni teccik". minden benne van, ami nem kell egy normális, épkézláb válaszhoz :D)
Örülök h tetszik :) de épkézláb. minden benne van amit érdemes volt írni :D
természetesen a második felében :)

topok:

Ramiz

Quote from: RouninSzerintem már késõ. Minimum a mai napra megútáltam az egész gyökér fórumot. Mi a fenének kell olyasmin vitatkozni, ami CSAK széthúzást és ÉRTELMETLEN veszekedést (jobb esetben csak vitát) okoz?
Bocsánat ó nagy Rounin, hogy a fórumon beszélgetni szeretnénk egy olyan témáról, amit nem kedvelsz. Kérünk, tisztelj meg minket Szent Nyáladdal! Köpj le minket!!! :__devil: :hehe:

Quote from: MemberNEM UGYANAZ, amikor valakit azért gyilkolnánk le, mert testileg fogyi (valamilyen májtranszplantációs lányról volt szó), hanem mert egy idióta! Nem bírom, amikor végigmegyek az utcán és látom a csõlátású embereket, akik megszülettek, elvégeznek egy ált és középsulit, aztán ötlettelenségbõl elmennek tanító-képzõbe (ez azokra nem vonatkozik, akik tényleg szeretik a gyerekeket), mert az könnyûnek találják, összeházasodnak valakivel, lesz 3 gyerek, ugyanolyanra nevelik õket, mint saját maguk (ami egy õrült nagy hiba), aztán 70 évesen meghalnak. És gondoltak egy pillanatra is arra, hogy miért élnek? Nem!
1. Mi köze ennek a jobboldali gondolkodáshoz? :confused:
2. Mi köze van akárkinek ahhoz, hogy másvalaki hogyan él, amíg õt nem bántja? :confused:
3.1. Honnan veszed, hogy "egy pillanatra sem gondolnak arra, hogy hogyan élnek"? Neked háromméteres neonbetûkkel van a homlokodra írva, hogy mekkora gondolataid vannak?
3.2. És ha nem gondol rá, akkor mi van? Aki naponta 5 percet filozofál és lelkitükrözik, az már két kilóval többet ér a többinél? Milyen jogon helyezel bármilyen életmódot bármilyen más felé? A legtöbb, amit bárki elmondhat, ez: "Én nem szeretnék így élni."
(Egészen addig, amíg valaki az életével másoknak komoly kárt nem okoz.)
4. Szerintem ha ez nem csõlátás, ami neked van, akkor semmi. (Mész az utcán, látod a sok "idiótát", akiknek "felesleges az élete", és legszívesebben eltüntetnéd õket... no comment. Nem adnék fegyvert a kezedbe, de még egy kést sem. :) )

Quote from: blarke(bírom a tömör ámde velõs postjaidat. "Gáz", "ebben tévedni teccik". minden benne van, ami nem kell egy normális, épkézláb válaszhoz :D)
Feldin postjainak az egyharmada az ún. "Feldin-flood" jelenségének eredménye. A maradék kétharmad fele pedig egy másfajta post: bizonyos filmek és animék említése után fordulnak elõ, és ennyibõl áll: "KELL!!!". :D :__devil:

UI: figyeljétek a "mestert": egy postban 3 embernek is beszóltam (pedig nem így ültem neki, csak ilyen lett...). Rövid út a közutálathoz. :bsd: Asszem megyek és regelek egy evil_Ramiz-t. :lazza:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Ramiz

Quote from: blarke(bírom a tömör ámde velõs postjaidat. "Gáz", "ebben tévedni teccik". minden benne van, ami nem kell egy normális, épkézláb válaszhoz :D)
Feldin postjainak az egyharmada az ún. "Feldin-flood" jelenségének eredménye. A maradék kétharmad fele pedig egy másfajta post: bizonyos filmek és animék említése után fordulnak elõ, és ennyibõl áll: "KELL!!!". :D :__devil:
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Rounin

Quote from: RamizBocsánat ó nagy Rounin, hogy a fórumon beszélgetni szeretnénk egy olyan témáról, amit nem kedvelsz. Kérünk, tisztelj meg minket Szent Nyáladdal! Köpj le minket!!! :__devil: :hehe:

:p

A negatív rep mehet ide is, nem kell új acc :D Vagy csináljak Neked egyet? Van rutinom :D

Ramiz

Quote from: RouninA negatív rep mehet ide is, nem kell új acc :D Vagy csináljak Neked egyet? Van rutinom :D
Kösz, nem kell... tényleg nem érdekel a reppóver, amíg postolni tudok. ^^"
Amúgy király a "képregényed"! 2xrra leesett. :D
:hail: :lol:

Feldin

Quote from: RamizFeldin postjainak az egyharmada az ún. "Feldin-flood" jelenségének eredménye. A maradék kétharmad fele pedig egy másfajta post: bizonyos filmek és animék említése után fordulnak elõ, és ennyibõl áll: "KELL!!!". :D :__devil:
:D:D:D:D:D
ez jó volt :D
van amirõl nem érdemes többet mondani, mert úgyse sikerülne azt amit akarsz :)

topok:

Ramiz

Quote from: ShiroiMost köpted szembe magad. :lol:
Be is vallottam, hogy én is gyakran elkövetem azt a hibát, hogy hamar ítélkezek, ha erre gondolsz. De az, hogy megemlítettem a Bibliát, nem hinném, hogy ciki lenne... tudod én nem "sátánista rosszember" vagyok, "antikeresztény", egyszerûen csak nem hiszek semmi természetfelettiben és a Bibliában is sok olyan dolog van, amit csak azért nem jellemzek "hülyeség"-ként, hogy ne sértsem meg a vallásos embereket. :) Ugye milyen jó vagyok? :ad:

Moha

"Feldin-flood" :D Igen, ez már szállóigévé vált.
Aztán jövök és nyomok egy szép post merge-et. :haha:

Ramiz

Quote from: Moha"Feldin-flood" :D Igen, ez már szállóigévé vált.
:eek: Van ilyen gomb? Vagy kézzel kell paste-elgetni? (Elsõre "postolgatni"-t írtam reflexbõl... :) )

Feldin

Quote from: Moha"Feldin-flood" :D Igen, ez már szállóigévé vált.
hja :)
jelenség lettem :D
YEEEEEEE :D

topok:

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizBe is vallottam, hogy én is gyakran elkövetem azt a hibát, hogy hamar ítélkezek, ha erre gondolsz. De az, hogy megemlítettem a Bibliát, nem hinném, hogy ciki lenne... tudod én nem "sátánista rosszember" vagyok, "antikeresztény", egyszerûen csak nem hiszek semmi természetfelettiben és a Bibliában is sok olyan dolog van, amit csak azért nem jellemzek "hülyeség"-ként, hogy ne sértsem meg a vallásos embereket. :) Ugye milyen jó vagyok? :ad:
ezzel a hozzáállással a "vallásos" (mondjuk inkább: hívõ, mert a "vallás" szót szerepjátékon kívül nem csípem - bár nem szinonímák, de akkoris.) embereket ha lehet, még jobban megsérted, mint a "hülyeséges" hozzáállással... (most mesélhetném a vallásos angol táborból származó emlékeimet, ahol elkobozták és el akarták égetni a MAGUSos könyveimet, ahol megingattam a hitében egy asszem Thavanból származó fickót (áttérítettem szkeptikusnak :D), látványos botrányt csináltam, amikor vasárnap istentiszteletre akartak vinni... mindezt 12 évesen. egyik ottani kedves ismerõsömet kirúgták a táborból, mert a te hozzáállásodat követte. na most ezt hívják emberi hülyeségnek - és követhetetlen logikai fonalú postnak.)

Ramiz

Quote from: ShiroiNe beszélj mellé. Ha én idézek belõle, akkor az poén tárgya lehet? Lásd vallások thread.
Ezt nem mondtam! Még egyszer sorry, de ott olyan tömören odapottyantva, kommentár nélkül tényleg annak tûnt (pláne, hogy te is kevés vigyorit használsz). Én legalább megpróbáltam megmagyarázni, hogy mire gondolok. Mindenesetre van igazság abban, amit mondasz.

Quote from: Feldinhja :)
jelenség lettem :D
YEEEEEEE :D
Nocsak, nocsak, mi ez a bõbeszédûség? :D

-------

Hmm... mi jutott eszembe... lehetne csinálni egy "tipikus post"-gyûjteményt. Xipe például a nagyoncinikus ékezettelen beszólásaival lenne benne, Feldin egy sor flooddal ("Azumanga!!!!" és "KELL!!!"), Lythis a hatalmas bold betûtípusú PWNED!-jével, L.Mole egy dõlt betûs kommentárjaival megtûzdelt békítõs posttal, blarke sírva fílingeléssel, Rounin valami megsértõdésre okot éppen hogy nem adó piszka-posttal :), Shiroi a tömör Kinyilatkoztatásaival (vagy egy Biblia idézettel) :), Raggie sörrel és sok helyesírási hibával, roderick komoly, fejtegetõs szövegel és még több helyesírási hibával :), Moha a józan ész és a "Moderátor A Nép Közül" nyugodt hangján magyarázna, Beren/Mirror egy kétképernyõnyi, spontán levezetett gazdasági fejtegetéssel, Pirula egy sok kifacsart mondattal megtûzdelt vicces sztorival, Kuro_Tenshi a "És mégis mozog a Föld!" mintájára elõadott "És mégis az Evangelion a legjobb!"-bal, White_SeeD a rohadék amcsikkal :), Manu a reklám-aláírásával és egy filmrõl elmondott nagy Igazságról :), kisvirag egy, a mély filozófiai gondolatokat felmutató posttal, aminek a végén ártatlanul megkérdezi, hogy utána merünk-e merészkedni és belemélyedni a filozófiai kérdésbe, kecsap egy ügyesen és aprólékosan kitalált és kihirdetett politikusi taktikusságú Nagyon Demokratikus szavazással, pff nem tudom még ki mivel, hû de kifulladtam...

(Lehet, hogy valamelyik meetre megcsinálom... de "ha már, akkor már", nem kitalált postokkal, hanem igaziakkal. :D)

Ui.: nem volt elég vigyorim, hogy mindenhova tegyek, úgyhogy oda tettem, ami félreérthetõ, és minden vigyori azt jelenti, hogy "no offense meant".

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RamizHmm... mi jutott eszembe... lehetne csinálni egy "tipikus post"-gyûjteményt. Xipe például a nagyoncinikus ékezettelen beszólásaival lenne benne, Feldin egy sor flooddal ("Azumanga!!!!" és "KELL!!!"), Lythis a hatalmas bold betûtípusú PWNED!-jével, L.Mole egy dõlt betûs kommentárjaival megtûzdelt békítõs posttal, blarke sírva fílingeléssel, Rounin valami megsértõdésre okot éppen hogy nem adó piszka-posttal :), Shiroi a tömör Kinyilatkoztatásaival (vagy egy Biblia idézettel) :), Raggie sörrel és sok helyesírási hibával, roderick komoly, fejtegetõs szövegel és még több helyesírási hibával :), Moha a józan ész és a "Moderátor A Nép Közül" nyugodt hangján magyarázna, Beren/Mirror egy kétképernyõnyi, spontán levezetett gazdasági fejtegetéssel, Pirula egy sok kifacsart mondattal megtûzdelt vicces sztorival, Kuro_Tenshi a "És mégis mozog a Föld!" mintájára elõadott "És mégis az Evangelion a legjobb!"-bal, White_SeeD a rohadék amcsikkal :), Manu a reklám-aláírásával és egy filmrõl elmondott nagy Igazságról :), kisvirag egy, a mély filozófiai gondolatokat felmutató posttal, aminek a végén ártatlanul megkérdezi, hogy utána merünk-e merészkedni és belemélyedni a filozófiai kérdésbe, kecsap egy ügyesen és aprólékosan kitalált és kihirdetett politikusi taktikusságú Nagyon Demokratikus szavazással, pff nem tudom még ki mivel, hû de kifulladtam...
:lol:
(hm. ez lenne a legkarakteresebb és leggyakoribb típushozzászólásom? :rolleyes: )

Lythis

Quote from: Feldingáz.
annak ellenére hogy csomóan beszóltak ezért, kb totálisan neked van igazad. Tényleg az. (És mellékesen ez a beceneve is :D)

kisvirag

érdekes látni, hogy szerinted mi vagyok...

egyébként abban Ramiznak igaza van, hogy annyira oda nem illõen, meg nem magyarázottan lett "odapottyantva" hogy könnyen elszabadultak az indulatok.

hülye emberek, mindent, amit nem értenek, hogy miért van, próbálnak megmagyarázni...
amit Ramiz idézett, egyébként elég "elcsépelt" ahhoz, hogy én csak most döbbenjek rá, hogy tényleg eredetileg a Bibliából van....

ja, egyébként asszem Ramiz tudom mire gondolsz velem kapcs.

mindig magyarázom a bizonyitványom :D

Rounin

Quote from: RamizRounin valami megsértõdésre okot éppen hogy nem adó piszka-posttal :)

Ui.: nem volt elég vigyorim, hogy mindenhova tegyek, úgyhogy oda tettem, ami félreérthetõ, és minden vigyori azt jelenti, hogy "no offense meant".

None taken :D De ha egyszer annyira jó, amikor vígasztalgatnak : nem is úúúgy értettük *buksisimi^^*

Lt. Simoan Blarke

Quote from: kisviragérdekes látni, hogy szerinted mi vagyok...
(nem véletlenül magyaráztam neked tíz ujjal és szókiegészítõ scriptekkel gyorsítva a kifejezésmódomat, hogy minden filozófiai cuccot fárasztó/szár stílustól függetlenül el kell olvasni és értelmezni. nekem asszem speciel Locke után esett le pár ilyen perspektíva-dolog :rolleyes: )
azért elég erõteljes a sarkítás, és mutatja Ramiz érzékenységét is :D (pl. az olyasmi finomságok, hogy "AKKORISELFENLIEDÉSYUKACHAN!!!!!" úgy látszik nem rakódtak le benne. különbözõ emberi perspektívák sux és rulez. paradoxonok szintén :D)

Rounin

Quote from: blarke(pl. az olyasmi finomságok, hogy "AKKORISELFENLIEDÉSYUKACHAN!!!!!" úgy látszik nem rakódtak le benne.)

Mivel folyton azon erõlködik, hogy ne figyeljen az avádra és aláírásodra, melyeket ez a fajta hozzáállás figyelembevétele rögvest eszébe idézne :D
Hiszen ezek nagyon közrejátszottak anno, hogy kikapcsolta megjelenítésüket :p