Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Raggie

Nem, nem ezért, hanem nem akarom a többi(normális... IGEN! vannak olyan ok is!) fórumozót a ti hülyeségeitekkel traktálni! :zen: PÍSZ!

Edit: Najó, mentem alunni! Csá virtuális entitás és idegbeteg érzelemszeretõ... jó szórakozást egymással! :)
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Ramiz

Quote from: Raggie GordonJólvan, Ramiz, nyugi!... Veled nem szeretném megint eljátszani azt amit az imént blarkével! :)
Nekem nem lenne elég egy fejcsóválás. :) Egyébként most beszéltem Raggie Gordonnal, és azt mondta, hogy a gazdateste - azaz te - túl sokat bulizik a haverjaival és túl keveset fórumozik, ezért nem tud teljes irányítást gyakorolni felette. Máskülönben nem tudnál most magadtól ilyeneket mondani...
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Raggie

Quote from: RamizNekem nem lenne elég egy fejcsóválás. :) Egyébként most beszéltem Raggie Gordonnal, és azt mondta, hogy a gazdateste - azaz te - túl sokat bulizik a haverjaival és túl keveset fórumozik, ezért nem tud teljes irányítást gyakorolni felette. Máskülönben nem tudnál most magadtól ilyeneket mondani...
:lol: Milyen igaz! :D
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

visszagondoltam az offtopicot kb. amióta ismerem, és nem találtam azt a célcsoportot a postolók között, akikre Raggie hivatkozott :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Moha

Quote from: MemberVertikális elnyújtás: A csajszi olyan vékonyra van rajzolva, amennyire csak lehet (nem egy Escaflowne, de nem semmi). Amúgy nem konkrétan wallpépernek kellett, hanem egy mangás arkanoidhoz (= faltörõ) hentai cheat-ként :D:
Hehe, ilyesmi játékot írogatsz? :D Akkor zenének meg rakd be a "Neko mimi mode"-t. :D

Ramiz

Quote from: blarkevisszagondoltam az offtopicot kb. amióta ismerem, és nem találtam azt a célcsoportot a postolók között, akikre Raggie hivatkozott :D
blarke betámadja a fórumot. :D
12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!! 12 OZ MOUSE, 12 OZ MOUSE!!!

Yakumo

ELMARAD a tesztvezetés! Elmarad a tesztvezetés! :beken:  
:beken: :beken:
Hülye hó, hülye hó! :hogyaza:
Bocs, csak valahova oda kellett sírnom. :lame: :D
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:hogyaza:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :hogyaza: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ:hogyaza:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Lt. Simoan Blarke

wá. biológiai kísérletet végzek. mennyi ideig bírja az ember alvás nélkül, csak kávéval és sörrel élve? eddig csak 24 órája csinálom, de már förtelmesen rosszul érzem magam. plusz elvileg ma még akár szerepjáték is lehet még, ha találok +1 embert. huh de ideg vagyok :uzi:

Quote from: Ramizblarke betámadja a fórumot. :D
ugyan. respect @ usteam fórum ;)
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Member

Quote from: blarkewá. biológiai kísérletet végzek. mennyi ideig bírja az ember alvás nélkül, csak kávéval és sörrel élve? eddig csak 24 órája csinálom, de már förtelmesen rosszul érzem magam. plusz elvileg ma még akár szerepjáték is lehet még, ha találok +1 embert. huh de ideg vagyok :uzi:

ugyan. respect @ usteam fórum ;)

Érdekes kísérlet, fõleg mivel a kávé és a alkohol is úgy leszívja a vizet a szervezetedbõl, mint az állat :).

Quote from: MohaHehe, ilyesmi játékot írogatsz? :D Akkor zenének meg rakd be a "Neko mimi mode"-t. :D

Ha esetleg megvan valakinek midi-ben, betehetem, hogy a zene is megváltozzon a F+U+C+K gombokra :D.

Végül egy komoly kérdés:
[SIZE="4"]HOVÁ TÛNT DANHIBIKI?![/SIZE]

Rounin

Neeeeeeeeeeeeeeeeem! Gyenge vagyok!!! Elmentem aludni, hogy végre! Kialudjam magam a héten, erre lemaradok az évszázad eddigi legkreténebb bandázásáról. :3x3: :grrr: :morci:

Na mindegy.

:tezsvir: elvtársak.

ÉS HOL VAN WALLY??????

Vagy Tiaro-dono-.-

Rounin

Neeeeeeeeeeeeeeeeem! Gyenge vagyok!!! Elmentem aludni, hogy végre! Kialudjam magam a héten, erre lemaradok az évszázad eddigi legkreténebb bandázásáról. :3x3: :grrr: :morci:

Na mindegy.

ÉS HOL VAN WALLY??????

Vagy Tiaro-dono-.-

Raggie

Quote from: RouninNeeeeeeeeeeeeeeeeem! Gyenge vagyok!!! Elmentem aludni, hogy végre! Kialudjam magam a héten, erre lemaradok az évszázad eddigi legkreténebb bandázásáról. :3x3: :grrr: :morci:

Ha ez nekünk szólt, akkor kösz! :D
Quote from: RouninVagy Tiaro-dono-.-
Ezt a kérdést már én is fel akartam tenni? GYERE VISSZA TIAROO!!!!

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonHa ez nekünk szólt, akkor kösz! :D

Shimán :lazza:

QuoteEzt a kérdést már én is fel akartam tenni? GYERE VISSZA TIAROO!!!!

:beken: :beken: Hold felé fordított arccal vonít :beken: :beken:

Raggie

Quote from: Rounin:beken: :beken: Hold felé fordított arccal vonít :beken: :beken:
Nna azt azért nem... inkább *csalinak kitesz egy nyitott, gyöngyözõ falú üveg Staropramen-t...* :D ;) (jobban beválik)

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonNna azt azért nem... inkább *csalinak kitesz egy nyitott, gyöngyözõ falú üveg Staropramen-t...* :D ;) (jobban beválik)

Sorry, Wolf's Rain hatás alatt vagyok még :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninSorry, Wolf's Rain hatás alatt vagyok még :D
*elereszt egy nagy, lemondó sóhajt.*
mint egy kétéves, komolyan. :D

Raggie

Háát, én annak nem nagyon kerültem a hatása alá... [SIZE="1"]*nem nagyon szereti*[/SIZE]

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: blarke*elereszt egy nagy, lemondó sóhajt.*
mint egy kétéves, komolyan. :D

Teeheee ghihihihihii^^ *gyöngyözõ kacaj* :hehe: :D

Quote from: Raggie GordonHáát, én annak nem nagyon kerültem a hatása alá... [SIZE="1"]*nem nagyon szereti*[/SIZE]

Farkasbuzzancs vagyok. Sorry :p Még nem néztem végig, lehet, hogy nem fog tetszeni.... de FARKASOK!!!

Raggie

Quote from: RouninFarkasbuzzancs vagyok. Sorry :p Még nem néztem végig, lehet, hogy nem fog tetszeni.... de FARKASOK!!!
:lol: :lul: Hát te sem vagy semmi az biztos! ;)
(sajna nekem túl balf*szok voltak a szereplõk, ahoz, hogy át tudjam érezni a helyzetüket... :) )

Well, do ya, punk?"

kisvirag

szornyuek vagytok
az ember csak egy napig foglalkozik massal, es nem nez a netnek meg közelébe se, aztán tessék...

egyébként azt tudom ajánlani, hogy egy kedves huszárvágással add át a lánynak a helymegjelölés lehetõségét. szerintem egyébként egy Sirius, vagy Vörösoroszlán féle, meghitt teázó/kávéház lehet a legjobb kezdésnek, vagy egy jó cukrászda... jójó, tudomm hogy a kocsma olcsóbb, de ezek "romantikusabb" és semleges helyek, ahol jót lehet beszélgetni egy csupor tea vagy egy csésze kv/kapuccsino mellett...

a többi meg no comment :lul:
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: RouninTeeheee ghihihihihii^^ *gyöngyözõ kacaj* :hehe: :D
*üvöltve menekülne, de még van pár szám amit végig kell hallgatnia. így csak a hajából tép kis maréknyi adagokat.*

Quote from: RouninFarkasbuzzancs vagyok. Sorry :p Még nem néztem végig, lehet, hogy nem fog tetszeni.... de FARKASOK!!!
nekem se tetszett. de farkasok, ez igaz. :3x3:

Raggie

Quote from: kisviragszornyuek vagytok
az ember csak egy napig foglalkozik massal, es nem nez a netnek meg közelébe se, aztán tessék...

egyébként azt tudom ajánlani, hogy egy kedves huszárvágással add át a lánynak a helymegjelölés lehetõségét. szerintem egyébként egy Sirius, vagy Vörösoroszlán féle, meghitt teázó/kávéház lehet a legjobb kezdésnek, vagy egy jó cukrászda... jójó, tudomm hogy a kocsma olcsóbb, de ezek "romantikusabb" és semleges helyek, ahol jót lehet beszélgetni egy csupor tea vagy egy csésze kv/kapuccsino mellett...

a többi meg no comment :lul:
:confused: Ez hogy jön idee?? ...:3x3:

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie Gordon:confused: Ez hogy jön idee?? ...:3x3:
elõzõ téma by Ramiz. hova vigyük a csajt elsõ randira.

Raggie

Ahaa.... hmmm... szerintem HardCore Metal koncert se rossz kezdés! ;) :D

Well, do ya, punk?"

sirtomi

Quote from: Raggie GordonAhaa.... hmmm... szerintem HardCore Metal koncert se rossz kezdés! ;) :D
Mintha Pirula is hasonlót ajánlott volna :)

Rounin

Úgyis leánya válogatja, mi a jó hely :p Ahhoz viszon ismerni kellene elõtte... dilemma, dilemma :D

Raggie : kösz a bókot^^

Lt. Simoan Blarke

AHHH!! legyõztem azt a krva AvP2t. végre fel bírtam telepíteni. kb. 1 kiló hajam bánta :D már 2 hete szenvedek vele kb. de GYÕZTEM! :D:D

Lazzaret

Hát igen ez tény. Ráadásul ha õ választja a helyet akko egy hatalmas promlémát vesz le a válunkról :D (max nehéz lesz elviselni ;) )

www.arkangyalok.uw.hu

sirtomi

Quote from: LazzaretHát igen ez tény. Ráadásul ha õ választja a helyet akko egy hatalmas promlémát vesz le a válunkról :D (max nehéz lesz elviselni ;) )
Hely választással nem volt problémám :)
Inkább azt mondja meg valaki, mit lehet csinálni akkor ha egyszer más kikosarazott a lány! Mert ugye ettõl még nem tetszik kevésbé az embernek :D

Rounin

Quote from: sirtomiHely választással nem volt problémám :)
Inkább azt mondja meg valaki, mit lehet csinálni akkor ha egyszer más kikosarazott a lány! Mert ugye ettõl még nem tetszik kevésbé az embernek :D

1. Add fel.
2. Ne add fel. Vigyázz, újabb kosarat kaphatsz. :p

Tudom, nem segítettem sokat ^^