Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Xaga

Quote from: blarkeigen, épp ezért nem értem, hogy engem miért cseszegetsz az avám és signom miatt?! :confused:
Biztos akarja az avádat és a signodat ezé addig csesztet mig oda nem adod neki :)

Member

Quote from: RamizEngem csak azok a "nõnek tûnõ férfi" és "überkawainak szánt, elcsépelt tucatanimenõ" avák és képek zavarnak

Akkor számodra a CLAMP kellemes téma lehet...

Quote from: blarkeigen, épp ezért nem értem, hogy engem miért cseszegetsz az avám és signom miatt?! :confused:

Nemtom, kit ábrázol az avád, de egyáltalán nem nõies...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaBiztos akarja az avádat és a signodat ezé addig csesztet mig oda nem adod neki :)
ha akarná, akkor jobbklikk, save as. ehelyett inkább letiltotta az összes avát és aláírásképet. szóval én nemértem :confused: :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Lazzaret

Quote from: MemberGall Force? :D Dirty Pair? :D

Nem nem :) na jó akkor elmondom Bubblegum Crisis :D

www.arkangyalok.uw.hu

Xaga

Quote from: blarkeha akarná, akkor jobbklikk, save as. ehelyett inkább letiltotta az összes avát és aláírásképet. szóval én nemértem :confused: :D
De addig nem használhatja amig te használod :) Hogy néz az már ki.

Member

Én anno StarCrafthoz írtam olyat, hogy Bubblegum Planet :rolleyes:

Lazzaret

Quote from: XagaDe addig nem használhatja amig te használod :) Hogy néz az már ki.

Olvastam egy forumot és ott 4 embernek volt ugyanaz az avája. Mondjuk baromi zavaró volt. Képzeld csak el ha itt is lenne ilyen :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: XagaDe addig nem használhatja amig te használod :) Hogy néz az már ki.
áh... összeszedné az ismerõseit és kihekkelne innen router mögül. aztán átírná az accountjogaimat, és kiszedné a jogot signra és avára. meg tudná oldani. de inkább cseszeget. szerintem õ ezt jobban élvezi :D

Bubblegum Crisis? az miaz? :confused:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Xaga

Quote from: LazzaretNem nem :) na jó akkor elmondom Bubblegum Crisis :D
Tudtam és mondtam is volna ha meghallgattam volna :)

Member

Quote from: blarkeBubblegum Crisis? az miaz? :confused:

Szerintem anime lehet :rolleyes:

Lazzaret

Quote from: blarkeBubblegum Crisis? az miaz? :confused:

Hehe nem sokan ismerik az biztos. Ez volt az elsõ anime amit láttam etz is a VOXon. Egy régi anime ahol 4 csaj különleges páncélban harcol az ugynevezett Boomerek ellen és készítõik ellen.

Quote from: Xagaudtam és mondtam is volna ha meghallgattam volna

Tudom ott volt a nyelveden de az esti jól megérdemelt sör miatt nehezen akart kijönni :D

www.arkangyalok.uw.hu

Xaga

Quote from: LazzaretTudom ott volt a nyelveden de az esti jól megérdemelt sör miatt nehezen akart kijönni :D

1. Utálom a sört [COLOR="White"]ezért pusztítom[/COLOR]
2. A hangfalak power gombja túl messze volt

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Xaga1. Utálom a sört [COLOR="White"]ezért pusztítom[/COLOR]
elsõért lincs [COLOR="White"](nem pusztítani kell!!!! haneminni!!)[/COLOR]
második lol.
Member ezt jólmegaszontad :D

SaiyaGin

:muhahah: Most mirõl is van szó? :D

Lazzaret

Quote from: Xaga1. Utálom a sört [COLOR="White"]ezért pusztítom[/COLOR]

1. :)
2 Éljen a kényelem :D

www.arkangyalok.uw.hu

Xaga

Quote from: SaiyaGin:muhahah: Most mirõl is van szó? :D
Errõl.

Lazzaret

Quote from: SaiyaGin:muhahah: Most mirõl is van szó? :D

Összefoglalva eddig volt szó az elferdültségekrõl habár a végén már nem is értetük ki miért is lett mások szemében homi. Utána adtam egy mp3 linket és ki kellett találni hogy meik animeban volt. Most hogy mirõl is van szó már lassan fogalmamsincs :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretÖsszefoglalva eddig volt szó az elferdültségekrõl habár a végén már nem is értetük ki miért is lett mások szemében homi. Utána adtam egy mp3 linket és ki kellett találni hogy meik animeban volt. Most hogy mirõl is van szó már lassan fogalmamsincs :D
oké gyerekek, csináljunk valami normális offtopic témát!:muhahah: az a baj, hogy a legjobb témákat már kibeszéltük :3x3:

Lazzaret

Quote from: blarkeoké gyerekek, csináljunk valami normális offtopic témát!:muhahah: az a baj, hogy a legjobb témákat már kibeszéltük :3x3:

OK :D Kinél merre havazik és mien hideg van arrafele?
Nálunk esik és kb -5 -6 c van :) Remélem jó a téma :D

www.arkangyalok.uw.hu

SaiyaGin

Quote from: blarkeoké gyerekek, csináljunk valami normális offtopic témát!:muhahah: az a baj, hogy a legjobb témákat már kibeszéltük :3x3:

Például beszéljünk arról, hogy holnap a hideg miatt ruhát adok a kutyára, mielõtt kiviszem sétálni!

Xaga

Quote from: LazzaretOK :D Kinél merre havazik és mien hideg van arrafele?
A hó most nem esik és a d.u. melegfrontot leszámítva 10 fokra tippelek a negatív tartományban

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretOK :D Kinél merre havazik és mien hideg van arrafele?
gratulálok :D itt (Kispest, józsefvárosi piac) már elállt, és annak alapján, hogy a szobában 10 fok van (hõgutát kapok :3x3: ), kint olyan -3 körül lehet. de ezt a témát így kisvirag szokta körüljárni... és elég gyakran :D de mondjuk van úgy, hogy innen tudom meg, hogy kint esik a hó :muhahah:

Lazzaret

Én igazából a reggeli hõmérsékletre leszek nagyon kiváncsi. Ilyenkor szoktam örülni hogy nincs fûtés egy asztalos mûhelyben:mad:

www.arkangyalok.uw.hu

Xaga

Quote from: LazzaretÉn igazából a reggeli hõmérsékletre leszek nagyon kiváncsi. Ilyenkor szoktam örülni hogy nincs fûtés egy asztalos mûhelyben:mad:
Én az utak állapotára...remélem egetverõ külömbségek lesznek az útak és a korcsolyapálya között.

Lt. Simoan Blarke

hehe. én holnap csak kenyérért és citromléért megyek el a sarokra, és annyi :beeee: :D:D:D meg persze egész nap digitális technikát tanulok, mint valami õrült.

sirtomi

Én meg mehetek dolgozni kora reggel és csak este jövök haza.

Lazzaret

Quote from: blarkehehe. én holnap csak kenyérért és citromléért megyek el a sarokra, és annyi :beeee: :D:D:D meg persze egész nap digitális technikát tanulok, mint valami õrült.

De jó egyeseknek ;) vagy mégsem :D Mondjuk ha lesz reggel vagy -15 akkor lehet hogy kiveszem idei elsõ szabimat :D

www.arkangyalok.uw.hu

Lt. Simoan Blarke

Quote from: LazzaretDe jó egyeseknek ;) vagy mégsem :D Mondjuk ha lesz reggel vagy -15 akkor lehet hogy kiveszem idei elsõ szabimat :D
hah. amikor apámmal jártam melózni még gimis koromban (minden héten szombaton 7tõl 19ig, évente összesen talán 3-4 kihagyás volt), akkor nagy show volt az ilyesmi. emlékszem, volt hogy így -12 fokban asztalosmunkát kellett csinálnunk - és mivel én csak hendikeppeltem apámnak, én nem mozogtam, hogy kimelegedjek (csak amikor elvonultam hogy hozzak neki valami szerszámot). két trikó, két póló, ing, két zubbony, kabát, és még így is fáztam... wáááááá. néha a munkáltató rendes volt, és belsõ térben dolgoztunk. néha. :D

kisvirag

nektek tényleg nincs jobb dolgotok, mint itt ülni és postolgatni? alig 5 órája nem néztem ide, és 2 oldalt termeltetek!

Sicc animét nézni, vagy aludni, vagy mittudomén!
Az emberek azért magányosak mert falakat építenek hidak helyett.

Lazzaret

Quote from: blarkehah. amikor apámmal jártam melózni még gimis koromban (minden héten szombaton 7tõl 19ig, évente összesen talán 3-4 kihagyás volt), akkor nagy show volt az ilyesmi. emlékszem, volt hogy így -12 fokban asztalosmunkát kellett csinálnunk - és mivel én csak hendikeppeltem apámnak, én nem mozogtam, hogy kimelegedjek (csak amikor elvonultam hogy hozzak neki valami szerszámot). két trikó, két póló, ing, két zubbony, kabát, és még így is fáztam... wáááááá. néha a munkáltató rendes volt, és belsõ térben dolgoztunk. néha. :D

HEHE nem is tudom miért is olyan ismerõs amit mondasz :D Az elsõ évem ennél a cégnél volt eddig a legkeményeb akko -20 fok körül volt az átlaghõmérséklet megspékelve egy kis folyamatos erõs széllel (akor még nem volt ablak a mûhelyen igy a szél akkor fújt át amikor nem akart). Minden este azt néztem nincs-e fagyás sérülésem valahol:(  Na az volt ám a szép. A legjobb az volt hogy fõnõk kiszált volvojábol berohant egyszál pólóban az irodában. Azt hittem, agyonlövöm:b+: :linsux: :morci:

www.arkangyalok.uw.hu