Offtopic - Archive #1 - 2003-09 - 2006-03

Started by Shock12, 2003-09-25, 01:10:44

Previous topic - Next topic

Yakumo

Quote from: blarkeén is szeretlek :merci:
:lol: :hopp: :whoah: ;)

Rounin

Én is szeretek mindekiiiiit *hug*

^^^^^^^^^^^^

Raggie

Jólvanakkor blarke: akkor szívattalak! :)
[SIZE="1"](nemtok mit kezdeni a csakazértisengemszivatmindenki komplexusoddal :D )[/SIZE]
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonJólvanakkor blarke: akkor szívattalak! :)
BEEEEEEE :p :D:D
Quote from: Raggie Gordon[SIZE="1"](nemtok mit kezdeni a csakazértisengemszivatmindenki komplexusoddal :D )[/SIZE]
miazhogy *komplexus*. ez egy szomorú tény! :zen:

Rounin: már kitárgyaltuk, hogy én is szeretlek :tezsvir: :hahaha:
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

"It's easy to kill someone. Just forget the taste of sugar." - Monster

Yakumo

Quote from: RouninÉn is szeretek mindekiiiiit *hug*

^^^^^^^^^^^^
TE! Ne kényszeríts, hogy újra eldobjam a dono-t! :ejj: :D

Raggie

Rounin+blarke: Nem akartok átmenni a Shonen-ai topicba?! :lul: :lol: :D :hahaha:
[SIZE="1"](nna ez télleg szemétség volt tõlem, és ez télleg szivatás volt!... de megérte! ;) )[/SIZE]
"I know what you're thinking. "Did he fire six shots or only five?" Well, to tell you the truth, in all this excitement I kind of lost track myself. But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world, and would blow your head clean off, you've got to ask yourself one question: "Do I feel lucky?" ...

Well, do ya, punk?"

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonRounin+blarke: Nem akartok átmenni a Shonen-ai topicba?! :lul: :lol: :D :hahaha:
[SIZE="1"](nna ez télleg szemétség volt tõlem, és ez télleg szivatás volt!... de megérte! ;) )[/SIZE]
hm. gondolom a Shonen-ai az a Yaoi-dolog, amiért minden csaj odáig van meg vissza, hogy milyen rohadtjó dolog, hogy két animepasi szereti egymást. na most ez ott van kilõve, hogy én se vagyok animepasi, Rou-sama se animepasi, és nem vonzalmi szeretetrõl van szó. az, hogy Rou-sama nem meleg (bár az avatárja egyesek szerint magáért beszél :D:D) és én meg nem vagyok érdekelve ilyesmiben, az már csak hab a tortán :D
In Raid_0 the zero stands for how many files you are going to get back if something goes wrong.

Feldin

Quote from: blarkehm. gondolom a Shonen-ai az a Yaoi-dolog, amiért minden csaj odáig van meg vissza, hogy milyen rohadtjó dolog, hogy két animepasi szereti egymást. na most ez ott van kilõve, hogy én se vagyok animepasi, Rou-sama se animepasi, és nem vonzalmi szeretetrõl van szó. az, hogy Rou-sama nem meleg (bár az avatárja egyesek szerint magáért beszél :D:D) és én meg nem vagyok érdekelve ilyesmiben, az már csak hab a tortán :D
:D:D:D:D:D:D
ez haláli :D
http://myanimelist.net/animelist/Feldin

topok:
anime film: Ghibli összes, Akira, Perfect Blue, Grave of the firefly
anime sorozat: Azumanga Daioh, School Rumble, Kare Kano, FLCL, Excel Saga, Kino no Tabi, Haibane
manga: I''s

Rounin

Raggie, ne vetítsd ki saját alantas vágyaid más fórumozókra^^ Mindig a fightfightfight, most meg a shounen-ai. :hehe: Ejnye. :ejnye:

[SIZE="1"]Teréz anya is meleg volt szerinted? :p[/SIZE]

Raggie

Hiába gúnyolódtok, akkor is jó poén volt! :D
[SIZE="1"](ezzel csak saját vereségeteket ismeritek el! :hehe: )[/SIZE]

Well, do ya, punk?"

Rounin

Quote from: Raggie GordonHiába gúnyolódtok, akkor is jó poén volt! :D

Ha vereséget szenvedtünk volna, szerintem nem lenne erõnk "gúnyolódni", ahogy Te fogalmaztad ;>
Nincs, amiben igazán súlyos csapást tudnál mérni rám, kicsi Raggie :__devil: ne is reméld hát, hogy miattad vereséget fogok szenvedni mwahahahahahahahakucckucchörr... franc...

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonHiába gúnyolódtok, akkor is jó poén volt! :D
szerintem is jó poén volt, csak kicsit nagyon ingatag lábakon áll :D Rounin meg inkább ALUDJON! mert ha már anyud is megijed a szemedtõl, az jelent valamit!:D

Rounin

Quote from: blarkeszerintem is jó poén volt, csak kicsit nagyon ingatag lábakon áll :D Rounin meg inkább ALUDJON! mert ha már anyud is megijed a szemedtõl, az jelent valamit!:D

Gyakran teszi. >;> Mellesleg izé és bigyó. Valamit akartam, de elfeledtem. Szép álmot mindenki ;> És ne pajzánkodjatok a távollétemben (várjatok meeeeeg!!!!^^)

Wíííííííííííí *elszökdécsel ágyirányba*

Yakumo

Raggie: Kapod már a Nagyon LOL-ban:D :hopp: :lol:

sirtomi

Istenem de elérzékenyültem! Mindenki szeret mindenkit  ezen a fórumon! :o

sirtomi

Quote from: RouninGyakran teszi. >;> Mellesleg izé és bigyó. Valamit akartam, de elfeledtem. Szép álmot mindenki ;> És ne pajzánkodjatok a távollétemben (várjatok meeeeeg!!!!^^)

Wíííííííííííí *elszökdécsel ágyirányba*
Te hülye vagy! :D :D

Lt. Simoan Blarke

Quote from: sirtomiIstenem de elérzékenyültem! Mindenki szeret mindenkit  ezen a fórumon! :o
igen. bizonyára Raggie is engem, azért szívat folyton :D

Yakumo

Quote from: sirtomiTe hülye vagy! :D :D
Must agree:lol:

sirtomi

Quote from: blarkeigen. bizonyára Raggie is engem, azért szívat folyton :D
Imád téged, csak ilyen gyerekesen fejezi ki vonzalmát! :D

Rounin

Imádlak *czuppppp* Ne bókolj, buta fiú :p Még félreértik ezek a tündéri fiúkák :p

Yakumo, te is? *szörnyülködik*

Edit: blarke..... :beken:

Lt. Simoan Blarke

nem, csak olyan szinten fáradt, hogy még én is le tudtam oltani úgy, hogy ne kerüljek ignore-ra :rolleyes: :D

sirtomi

Quote from: RouninImádlak *czuppppp* Ne bókolj, buta fiú :p Még félreértik ezek a tündéri fiúkák :p
Ez inkább félreérthetõ kicsi csillagon, de már mindegy :o

Lazzaret

Quote from: sirtomiEz inkább félreérthetõ kicsi csillagon, de már mindegy :o
Ugyab mi nem értünk semmit sem félre fõleg a homoszexualitást ( hû de szép szó ez) :D

www.arkangyalok.uw.hu

Yakumo

Quote from: RouninImádlak *czuppppp* Ne bókolj, buta fiú :p Még félreértik ezek a tündéri fiúkák :p

Yakumo, te is? *szörnyülködik*

Edit: blarke..... :beken:
hátezmostmárazértténylegkicsitsokmárazértittésmost

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Yakumohátezmostmárazértténylegkicsitsokmárazértittésmost
nyugi. alszik, mert rádöbbent, hogy itt van (volt) Shiroi, és hogy kicsit túlzott... :D

Member

Mi ez, [COLOR="Yellow"]m[/COLOR][COLOR="Red"]ónika[/COLOR] különkiadás? :) Meg mi ez a sok "melegség"?!

Lt. Simoan Blarke

Quote from: MemberMi ez, [COLOR="Yellow"]m[/COLOR][COLOR="Red"]ónika[/COLOR] különkiadás? :) Meg mi ez a sok "melegség"?!
áh... itt egyesek azt akarták, hogy mások átmenjenek egy melegtopicba kiélni magukat, ezek a mások meg ellent mertek mondani. aztán egyikük elszólta magát, erre megint új mások jelentek meg, akik visszaszóltak ugyanilyen elszólósan, és most áll a bál, :teccik: :D:D

Raggie

És csak úgy mellékesen az állapotok kezdenek a Vamire-özéses agyf*sz állapotokhoz hasonlítani... :D:muhahah:

Well, do ya, punk?"

Member

Érdekes "kiélési" forma :). Sickratman is mondta (bocs, hogy megint vele jövök :D): "B*zizás a szeretetért." A leszbi hentai-t mondjuk komálom :D :D.

Lt. Simoan Blarke

Quote from: Raggie GordonÉs csak úgy mellékesen az állapotok kezdenek a Vamire-özéses agyf*sz állapotokhoz hasonlítani... :D:muhahah:
ki is mondta, hogy az érintett delikvensek menjenek már át a megfelelõ Yaoi-topicba kiélni magukat? :p :D:muhahah: